- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sende yumurta olmasi gerekyor kesinlikle
progesteron sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
sende yumurta olmasi gerekyor kesinlikle
progesteron sonucunu sabirsizlikla bekliyorum
kızlar yaa şimdi bir arkadaşımla konuştum kafam karıştı :44:
tecrübeli olanlar söylesin bu yumurta takibinde doktorun yapması gereken adımlar neler.. mesela bende klomen kullandıktan 2 gün sonra gittim yumurtaya baktı sonra 2 gün sonra tekrar gel dedi tekrar boyuna baktı sonra 20 mm oluyo yarın iğneyi vurun dedi.. ondan sonra ne çağırdı ne etti.. arkadaşımı yumurta çatladımı diye görmek için çağırmış sonra bide progestonuna bakmış.. bende bunları yapmadı.. valla okadar para veriliyor bu doktorlara bu işin aslı neyse söyleyinde onları talep edeyim bari :44:
yokh iyiyim canım sen nasılsın?? hoşgeldin evine.
ben de evde Ramazan geçiriyorum işte.. şu sıralar kitap okuyorum genelde umre rehberi orda zorlanmamk için. çok şükür çok güzel geçiyor Ramazan..
bence de
iyiyim bende canım çok şükürrrrr hoşbuldmmm
evimi de sizleride özlemişimmmm.
bende bugün ilk orucuma başladım allahın izniyle.
inş rabbim güzelce kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin sonuna kadar.
çok az kaldı sizin yolculuga degil mi, ne kadar heyecanlısındır kimbilirrrrrrrr
inş öyledir kızlarrr
bi yandan da yımırta yok diye adam akıllı çalışmadık biliyomusunuz
gerçi varsa bence en geç 9-10 gün çatladı bu yumurta
bizde 7 ve 9 gün ilişki var. snrası 2-3 gnde bi oldu pek fazla asılmadık anlıcagınız.
kızlar yaa şimdi bir arkadaşımla konuştum kafam karıştı :44:
tecrübeli olanlar söylesin bu yumurta takibinde doktorun yapması gereken adımlar neler.. mesela bende klomen kullandıktan 2 gün sonra gittim yumurtaya baktı sonra 2 gün sonra tekrar gel dedi tekrar boyuna baktı sonra 20 mm oluyo yarın iğneyi vurun dedi.. ondan sonra ne çağırdı ne etti.. arkadaşımı yumurta çatladımı diye görmek için çağırmış sonra bide progestonuna bakmış.. bende bunları yapmadı.. valla okadar para veriliyor bu doktorlara bu işin aslı neyse söyleyinde onları talep edeyim bari :44:
illa ki yumurtlama günü olacak diye bişey yok hayırlısıyla bu ay olsun inşallah..
Allah oruçlarımızı kabul etsin canım
evet çok heycanlıyım çok değişik bi duygu televizyonda canlı teravihleri filan izliyorum sonra diyorum 10 gün sonra sen de orda olcaksın. ne biliyim çok heycanlı.. artık uyku tutmamalar başladı. hala inanamıyorum aslında oralara gidebileceğime hayal gibi..
iyiki Ramazan da gidicem insan manevi olarak daha da çok istiyor gitmeyi.. inşallah Allah kabul eder.. ve hakkıyla yapabilmeyi nasip eder.
tek endişem orda adet olmamak inşallah kullanacağım hap sorunsuz bi şekilde idare eder beni.
inşallah canım.
heyecanlı olmazmı insan hiççç
şmdiden bu kdr heyecanlanıyosun kimbilir orda nasıl mutlu huzurlu olacaksın
düşünmesi bile güzel
birde dedigin gibi mübarek günlerde gidiyo olmanız ne güzel
inş rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin. allah kabul etsin.
adet olmamak için primolout mu kullanacaksın. geciktirici ben bunu kullanmştım bikaç kez.
bat günün ne zmn senin?
benim doktorum baya uzman prof.
onun yöntemi şu;
adetin 3. günü kist ve rahim kontrolü.
adetin 11. günü kontrol. yumurtaların büyüklüğünü filan söylüyor. benim o vakitlerde 20 lerde olduğu için bi daha çağırmıyor. 21. gün progesteron yaptır 28. gün de beta hcg baktır diyor.
adet olursam yine kontrole çağırıyor kist oluşmuş mu diye.
ama bana çatlatma iğnesi vermiyor.
illa ki yumurtlama günü olacak diye bişey yok hayırlısıyla bu ay olsun inşallah..
Allah oruçlarımızı kabul etsin canım
evet çok heycanlıyım çok değişik bi duygu televizyonda canlı teravihleri filan izliyorum sonra diyorum 10 gün sonra sen de orda olcaksın. ne biliyim çok heycanlı.. artık uyku tutmamalar başladı. hala inanamıyorum aslında oralara gidebileceğime hayal gibi..
iyiki Ramazan da gidicem insan manevi olarak daha da çok istiyor gitmeyi.. inşallah Allah kabul eder.. ve hakkıyla yapabilmeyi nasip eder.
tek endişem orda adet olmamak inşallah kullanacağım hap sorunsuz bi şekilde idare eder beni.
tam bilmiyorum aslında bu süreci canım.
ama sonrada yapılanı kontrol amaçlı tekrar çagırsa ve testi istese daha iyi degilmi
bi faydası olmuşmu görülür.
sen ne yaptın bi daha sakın kendi kafana göre serophene filan kullanma
benim doktorum baya uzman prof.
onun yöntemi şu;
adetin 3. günü kist ve rahim kontrolü.
adetin 11. günü kontrol. yumurtaların büyüklüğünü filan söylüyor. benim o vakitlerde 20 lerde olduğu için bi daha çağırmıyor. 21. gün progesteron yaptır 28. gün de beta hcg baktır diyor.
adet olursam yine kontrole çağırıyor kist oluşmuş mu diye.
ama bana çatlatma iğnesi vermiyor.
anladım canım sağol :26: benimkide prof aslnda ama herkesin doktoru farklı yaklaşıyo anladığım kadarıyla.. ama bu progestona baktırayım bende :44:
inşallah adet sorunu yaşamadan gidip geliceksin canım.. oraya gitmenin heyecanı telaşı bile bi başkadır dimi.. inşallah Allah bizlerede nasip ederbu arada sana ismimi yollama hakkım devam ediyormu
evet işte benimde ona kafam karıştı.. bu arada arkadaşımın doktoruda bursada osman devecioğluymuş iyi bi doktormuş haberin olsun.. Arkadaşımında sorunu yumurtalarının boş olması.. hiç böyle bi sorun duydunuzmu :26: ne yapmak lazım acaba bu durumda:26:
sen yumurtlama ilacı kullanıyormusun cnaımmm merak ettim hem niye iğne vermiyor kendılığinden mi çatlıyor bende anlamadım bu doktorları kımıleri iğne veriyor kimi vermiyorr
ben kullanalı çok oldu doktorum bana iğne vermemişti 3 ay kullandım. ama hepsinde çatladı. her doktoruyn yöntemi ayrı burda çok çok ünlü bi doktor var akşamları 10 a kadar hastası olur haftasonu da dahil.o mesela hapı veriyo gönderiyo 3 ay kendin kullanıyorsun takip etmiyo.
sağol canım güzel dileklerin için
bilmem doktor ne verirse artık. gerçi doktorum izinliymiş bakalım yarın gideceğim doktor ne vercek.
internette biraz araştırma yaptım senin dediğin kullanılıyor. kullanmış birine rastlamak çok güzel oldu :)))
sende hiç lekelenmeye sebep verdi mi canım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün çatlasam bile batım 7 ağustos oluyor.
3-18 ağustos arasında orda olcam ne zaman başlamak idealdir hapa
anladım canım sağol :26: benimkide prof aslnda ama herkesin doktoru farklı yaklaşıyo anladığım kadarıyla.. ama bu progestona baktırayım bende :44:
evet işte benimde ona kafam karıştı.. bu arada arkadaşımın doktoruda bursada osman devecioğluymuş iyi bi doktormuş haberin olsun.. Arkadaşımında sorunu yumurtalarının boş olması.. hiç böyle bi sorun duydunuzmu :26: ne yapmak lazım acaba bu durumda:26:
canım sen bu ay klomen mi kullandın 20 mm çok iyi maşallahben hiç görmedim yumurtladığımı ama yarın kontrolum var serophene kullandınm bu ay bakalım yumurtlarım inş. :)
ben kullanalı çok oldu doktorum bana iğne vermemişti 3 ay kullandım. ama hepsinde çatladı. her doktoruyn yöntemi ayrı burda çok çok ünlü bi doktor var akşamları 10 a kadar hastası olur haftasonu da dahil.o mesela hapı veriyo gönderiyo 3 ay kendin kullanıyorsun takip etmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?