Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yaa şimdi bir arkadaşımla konuştum kafam karıştı :44:
tecrübeli olanlar söylesin bu yumurta takibinde doktorun yapması gereken adımlar neler.. mesela bende klomen kullandıktan 2 gün sonra gittim yumurtaya baktı sonra 2 gün sonra tekrar gel dedi tekrar boyuna baktı sonra 20 mm oluyo yarın iğneyi vurun dedi.. ondan sonra ne çağırdı ne etti.. arkadaşımı yumurta çatladımı diye görmek için çağırmış sonra bide progestonuna bakmış.. bende bunları yapmadı.. valla okadar para veriliyor bu doktorlara bu işin aslı neyse söyleyinde onları talep edeyim bari :44:

sende yumurta olmasi gerekyor kesinlikle
progesteron sonucunu sabirsizlikla bekliyorum

bende çok merak ediyorum cnmmm bakalım ne çıkçak
bu arada seninde ateşin baya yükselmiş
bence umut var çok agrılara takılma ztn gelip gidiyolar.
sonuçta güzel gidiyo ateşin
nazar degmesin

benim doktorum baya uzman prof.
onun yöntemi şu;
adetin 3. günü kist ve rahim kontrolü.
adetin 11. günü kontrol. yumurtaların büyüklüğünü filan söylüyor. benim o vakitlerde 20 lerde olduğu için bi daha çağırmıyor. 21. gün progesteron yaptır 28. gün de beta hcg baktır diyor.
adet olursam yine kontrole çağırıyor kist oluşmuş mu diye.
ama bana çatlatma iğnesi vermiyor.

yokh iyiyim canım sen nasılsın?? hoşgeldin evine.
ben de evde Ramazan geçiriyorum işte.. şu sıralar kitap okuyorum genelde umre rehberi orda zorlanmamk için. çok şükür çok güzel geçiyor Ramazan..

iyiyim bende canım çok şükürrrrr hoşbuldmmm
evimi de sizleride özlemişimmmm.
bende bugün ilk orucuma başladım allahın izniyle.
inş rabbim güzelce kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin sonuna kadar.
çok az kaldı sizin yolculuga degil mi, ne kadar heyecanlısındır kimbilirrrrrrrr

inş öyledir kızlarrr
bi yandan da yımırta yok diye adam akıllı çalışmadık biliyomusunuz
gerçi varsa bence en geç 9-10 gün çatladı bu yumurta
bizde 7 ve 9 gün ilişki var. snrası 2-3 gnde bi oldu pek fazla asılmadık anlıcagınız.

illa ki yumurtlama günü olacak diye bişey yok hayırlısıyla bu ay olsun inşallah..
Allah oruçlarımızı kabul etsin canım
evet çok heycanlıyım çok değişik bi duygu televizyonda canlı teravihleri filan izliyorum sonra diyorum 10 gün sonra sen de orda olcaksın. ne biliyim çok heycanlı.. artık uyku tutmamalar başladı. hala inanamıyorum aslında oralara gidebileceğime hayal gibi..
iyiki Ramazan da gidicem insan manevi olarak daha da çok istiyor gitmeyi.. inşallah Allah kabul eder.. ve hakkıyla yapabilmeyi nasip eder.
tek endişem orda adet olmamak inşallah kullanacağım hap sorunsuz bi şekilde idare eder beni.

tam bilmiyorum aslında bu süreci canım.
ama sonrada yapılanı kontrol amaçlı tekrar çagırsa ve testi istese daha iyi degilmi
bi faydası olmuşmu görülür.

inşallah canım.
heyecanlı olmazmı insan hiççç
şmdiden bu kdr heyecanlanıyosun kimbilir orda nasıl mutlu huzurlu olacaksın
düşünmesi bile güzel
birde dedigin gibi mübarek günlerde gidiyo olmanız ne güzel
inş rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin. allah kabul etsin.
adet olmamak için primolout mu kullanacaksın. geciktirici ben bunu kullanmştım bikaç kez.
bat günün ne zmn senin?

sağol canım güzel dileklerin için
bilmem doktor ne verirse artık. gerçi doktorum izinliymiş bakalım yarın gideceğim doktor ne vercek.
internette biraz araştırma yaptım senin dediğin kullanılıyor. kullanmış birine rastlamak çok güzel oldu :)))
sende hiç lekelenmeye sebep verdi mi canım
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün çatlasam bile batım 7 ağustos oluyor.
3-18 ağustos arasında orda olcam ne zaman başlamak idealdir hapa

anladım canım sağol :26: benimkide prof aslnda ama herkesin doktoru farklı yaklaşıyo anladığım kadarıyla.. ama bu progestona baktırayım bende :44:

inşallah adet sorunu yaşamadan gidip geliceksin canım.. oraya gitmenin heyecanı telaşı bile bi başkadır dimi.. inşallah Allah bizlerede nasip eder bu arada sana ismimi yollama hakkım devam ediyormu

tam bilmiyorum aslında bu süreci canım.
ama sonrada yapılanı kontrol amaçlı tekrar çagırsa ve testi istese daha iyi degilmi
bi faydası olmuşmu görülür.

evet işte benimde ona kafam karıştı.. bu arada arkadaşımın doktoruda bursada osman devecioğluymuş iyi bi doktormuş haberin olsun.. Arkadaşımında sorunu yumurtalarının boş olması.. hiç böyle bi sorun duydunuzmu :26: ne yapmak lazım acaba bu durumda:26:

sen yumurtlama ilacı kullanıyormusun cnaımmm merak ettim hem niye iğne vermiyor kendılığinden mi çatlıyor bende anlamadım bu doktorları kımıleri iğne veriyor kimi vermiyorr

tabiki deee
mesaj atarsanız sizi unutma ihtimalim azalır ama yine de unutmam inşallah Allah unutturmasın dualarda inşallah..

canım sen bu ay klomen mi kullandın 20 mm çok iyi maşallah ben hiç görmedim yumurtladığımı ama yarın kontrolum var serophene kullandınm bu ay bakalım yumurtlarım inş. :)

sen yumurtlama ilacı kullanıyormusun cnaımmm merak ettim hem niye iğne vermiyor kendılığinden mi çatlıyor bende anlamadım bu doktorları kımıleri iğne veriyor kimi vermiyorr

ben kullanalı çok oldu doktorum bana iğne vermemişti 3 ay kullandım. ama hepsinde çatladı. her doktoruyn yöntemi ayrı burda çok çok ünlü bi doktor var akşamları 10 a kadar hastası olur haftasonu da dahil.o mesela hapı veriyo gönderiyo 3 ay kendin kullanıyorsun takip etmiyo.

3ay kullanıyorsun hiç kontrole gitmiyormusun bide ne kullanıyorsun serophene mi kloemn mi çok sordum ama sen nerde oturuyorsun ben akşam 10 kadar bekleyen doktor bulamadım da kendımee

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]9 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]

[tr]

[/tr]

[/tr]
[/tr]
[/url][/B][/td]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]???/td]
[td][/td]
[/url][/B][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar ya bizim bi ailece arkadaşımızın minik-mink tatlı kızı olmuş,şimdi biz ona hediye alıp gitçez,daha 1ay var gitmemize,ama ben orijinal bir şey almak istiryorum,sıraan olmasın,ama bulamıyorum.sizce ne alayım?

ben seneler önce daha bekarken tatile gitmek için kendi kendime eczaneden alıp kullanmıştım o hapı :)
beklediğn adet gününden en az 3 gün önce almaya başlıyosun
günde 3 taneydi sanırım sbh ögle akşam
sonra adetin gelmesini istediğin zmndan yin 3 gün önce fln bırakıyosun.
yani hapı bıraktıktan sonra 3-4 güne geliyor adet.
leke olayını pek hatırlamıyorum canım açıkçası çok uzun zaman oldu.
ama çok farklı bi durum yaratsaydı hatırlardım sanırım.
ama sanmıyorum ilacı aldıgın sürece öyle bişey olmaz.

hiç duymadım öyle bişi neymişki acaba merak ettim

canım sen bu ay klomen mi kullandın 20 mm çok iyi maşallah ben hiç görmedim yumurtladığımı ama yarın kontrolum var serophene kullandınm bu ay bakalım yumurtlarım inş. :)

Canım bu ay değiil 1 önceki adetimde kullandım klomeni .. ondan sonra adetim 1 ay gecikti işte kaş yapayım derken göz çıkıyo yani.. sen doktor kontrolsüz ilaç felan kullanmasana bak ben kontroldeyken bile nasıl adetim attı 1 ay sen hangi ildesin doktor bulamadım demişsin.. benim doktorda saat 10 lara kadar hasta bakıyor.. çocuğum olursa bu mesleği önercem kendisine

3 ay nasıl bakmıyor yaa ya kist yaparsa ilaç :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…