Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
everycim,burdasın ama bir şey yazmıyosun.ne işle meşkulsün kızzzzz?

bnmki gitmiştide onu koydum tekrar

azeri değil meraklı kız nura olmalı profil resminde aynı küçük meraklı bir kız gibi bakıyo bu profil resimleri bizleri biraz yansıtıyor sanırım
bu arada nuradamla canım senin aşağıdaki ticker da yazan şey hep gözüme takılıyor sanki o cümle hatalı olmuş gibi bebeimize şukadar var yazıyor ve o tarih hep uzaklaşıyor bence onu değiştir canım ya :44:

yarın kontrole gitcem canım inş. ama kafama takıldı orucum b ozulur mu bozulmaz mı ? bozuluyormus galıba burda bir arkadaş yazmıss. ben istanbuldayım canım bağcılar bakırköy şirinevler civarı varsa bildiğin bir doktor söylee canım bayan olursa iyi olurr çalıştığım için gündüzleri izin almam çok zor oluyor malesef onun içinde yumurta takıbı yaptırmadım doğru düzgünn

yaaa kızlar ne soyguncu olmuş herkes
iki ayrı özel merkez aradım progesteron testi için ne kdr diye
biri 25 tl derken ötekisi 52,50 dedi.
yuhhh yaaa nasıl bi fark bu böyle.
aynı test sonuçta yazık günah kazıklıyolar insanı yaaaaaa
iyiki açıp sormuşum.
sinir oldum

oruç konusunu bilmiyorum canım :44: yanlış bişey söylemek istemem ama işte akşam olsa doktor randevun hiç sorun kalmaz ancak tabi akşam gidilen doktorlarda malum 200 tl den aşağı değil istanbulda bildiğim doktor yok canım ama biraz araştırsan bulursun aslında.. ben eczacımıza sormuştum mesela sonrada netten biraz araştırdım buldum...

su testler ne pahalli sizin orda canim ya
kan testine bile dunya veriyorsun cidden

temizlik yapiyorum canim acik birakmisim :) arada bir bakiyorum ama okuyamadim tam anlamiyla

canım cahilliyime ver ama eggwhite ne demek geçen ay tablo yapmadım sadece adetime 1 hafta kadar ölçtüm şunu anladım adetime 2 gün kala adeteşim düşüyor ve adet oluyorum dpo ne demek birde ateş yükselince geç oluyorsa nasıl anlıcam ovulasyontestide aldım ama yinede ateşide yapmak istiyorum çok uzattım kusura bakma

var cnaım bir kaç doktor buldum akşam için ama dediğin gibi parası 200 tl falan ama olsun onada razıyım artık ama hep erkek doktor ben bayan olsun istiyorum eşimin erkek doktora takıntısı varda

kusura bakma canim ya sen yardim et bana o zaman ben anlayamadim tam anlamiyla
ecks i sona koydum ama orda da sorun var duzeltirsen canim
tesekkurler

yok cnm ne kusuru ya karışık bi iş biraz
bende üstte sizin ekli tabolarınıza bakarak aynı araya koydum kendi linkimi.
ecks e ne yazacağız neyi kopyalayacağız yani söyle bana deniyim bi

Kizlar o kadar 37 uste atesden sonra bu sabah hemen 36.4 e dusdu ve 1saat sonra adet oldum..simdi size sorum, ben yumurtlama takibi icin ne yzamandan sonra basliyiyayimmm ates olcmeyee? aranizdaa yeniyim haa ona gore

fundaa
canım sen dr mı gıttın ıyı seyler mı duydun yumosun mu varmıs nolmus nolmus????

gecmısı okuom ama daha bakmadım tam
senı gorunce sana bı sorayımd edım

deryaaaaa
napıon kısss
tatıl bıttmı
ya sen ne o kdr para verıp duruon ozellere beee
gıtsene devlet hastanesıne

Kizlar o kadar 37 uste atesden sonra bu sabah hemen 36.4 e dusdu ve 1saat sonra adet oldum..simdi size sorum, ben yumurtlama takibi icin ne yzamandan sonra basliyiyayimmm ates olcmeyee? aranizdaa yeniyim haa ona gore

hemen basla canım
basla kı kendını tanıyasın
bızler kendımızı tanıoruz artık hangı donemde hangı atesın olacagını az cok bılıos
o yuzden adet bıtınce baslıos
ama sen hemen basla tam dongun boyunca ates tablonu hazırlayalım

hay hay..hemen..her gun olcerim insallah..yarin hormon testine gidecem artik, bakalim ne var ne yok...tesekkur ederim. insallah bana yardim edersizni ben pek bilmem ates konusunu..ha bu arada ben cok sayda yumurta takibi yapdirdigim icin bende 32 gunluk donumde, 15-16ci gunde yumurtladim hep..ama bu defa atesle bileceyizz bakalim.

canım progesteronu aile hekimlikleri yapıyor mu acaba yapıyorsa çok süper olur. ben olsam denerdim. değilse de özelde yaptırmaya hiç gerek yok. git mi doğum hastanesine benim öğrencimin biri doğumevinde staj yapıyordu denetlemeye her hafta gidiyordum

en az kimin hastası varsa ona yazıl 2-3 kişi sonra sıra geliyor. progesteron testi iste yaptır bu kadar. bir devlet hastanelerinde internetten de alınıyor sonuç ohh gitmene de gerek yok sonra

İyiyim canımm şu ara susuzlukla boguşuyorum :)
sen napıyosunnn
tatil bitti gitti vallaa :)
sen döndünmü evine
yaaaa devlet hastanesine gidip test yaptırcam deyince öyle yapmıyolarki burda
dr un olcak orda
bnmde yok bide randevu alması bi dert
devlette nası oluyo bu test işleri bilemedim ya
25 tl olan en kötü oraya gitcem

benimateş adet olacağım sabah düştü,ve kalktığımda adet olmuştum.yani senle ben asla önceden bilemiycez şu adet gününü.bu günden başla,daha rahat olursun...kızların dediyi gibi kendini tanırsın...

sen azerimisin??? ben azeriyimde..hm..tamam canim basliicam insallah.dusunuyorum bu hakda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…