- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
nasılsınız bakiyim
bende bugün 2 saat sonra dr gitcem yumurtaa varmı ne tarafta diye ilk defa olcak bu iş
,bide dün itibariyle maydonoz süt buharı işlemini 3 günlük uyguladım inşAllah faydası olmuştur çalışması ve kapanmaması için.bide spermle yumurtayı dölleyip rahme taşıması için
kızlar bana dua edin nolur çok ihtiyacım var ...şu mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah ,eşimn morali fena bozuldu %4 şansı duyduktan sonra hiç ümidim kalmadı dedi banaperişan durumdayıuz moral olarak Rabbim bizi ve herkesi muradına erdir aminnnnn...
azeri değil meraklı kız nura olmalıprofil resminde aynı küçük meraklı bir kız gibi bakıyo bu profil resimleri bizleri biraz yansıtıyor sanırım
bu arada nuradamla canım senin aşağıdaki ticker da yazan şey hep gözüme takılıyor sanki o cümle hatalı olmuş gibi bebeimize şukadar var yazıyor ve o tarih hep uzaklaşıyor bence onu değiştir canım ya :44:
nasılsınız bakiyim
bende bugün 2 saat sonra dr gitcem yumurtaa varmı ne tarafta diye ilk defa olcak bu iş
,bide dün itibariyle maydonoz süt buharı işlemini 3 günlük uyguladım inşAllah faydası olmuştur çalışması ve kapanmaması için.bide spermle yumurtayı dölleyip rahme taşıması için
kızlar bana dua edin nolur çok ihtiyacım var ...şu mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah ,eşimn morali fena bozuldu %4 şansı duyduktan sonra hiç ümidim kalmadı dedi banaperişan durumdayıuz moral olarak Rabbim bizi ve herkesi muradına erdir aminnnnn...
fundaa
canım sen dr mı gıttın ıyı seyler mı duydun yumosun mu varmıs nolmus nolmus????
gecmısı okuom ama daha bakmadım tam
senı gorunce sana bı sorayımd edım
deryaaaaa
napıon kısss
tatıl bıttmı
ya sen ne o kdr para verıp duruon ozellere beee
gıtsene devlet hastanesıne
canım cahilliyime ver ama eggwhite ne demek geçen ay tablo yapmadım sadece adetime 1 hafta kadar ölçtüm şunu anladım adetime 2 gün kala adeteşim düşüyor ve adet oluyorum dpo ne demek birde ateş yükselince geç oluyorsa nasıl anlıcam ovulasyontestide aldım ama yinede ateşide yapmak istiyorum çok uzattım kusura bakma
bence ne yaptıgını sasırdı bu ay bnm ates yavrum. sıcaklar tepesıne gectı zannımcaşenay yavrummm ateşin güzel günlerde düşmüş belkide yerleşmedir diyelim ve inşallah öyledir
göğüs acımasıda güzel belirti hadi az kalmış sonu hayır olsun inşallahhhhhhhh
yok canım yok calısma yok zaten bu aytatlım bu kadar farklılık yaşıyosun,ben every gibi sakin olamıycam,ben senden çok ümitlendim ya,hiç olmayan bir göğüs ağrısı belki de bir belirtidir,benim evlilikten önce bata 3-4gün kala başlıyordu,şimdi ovulyasyondan sonra hemen başlıyor,ilk aylar ben bunu çok önemsedim,ama şimdi de öyle.kuzum cerviksini kontrol etsene,bence sana bir fikir vere bilir...
bıttı yav tatıl. her guzel sey gıbı ısteİyiyim canımm şu ara susuzlukla boguşuyorum :)
sen napıyosunnn
tatil bitti gitti vallaa :)
sen döndünmü evine
yaaaa devlet hastanesine gidip test yaptırcam deyince öyle yapmıyolarki burda
dr un olcak orda
bnmde yok bide randevu alması bi dert
devlette nası oluyo bu test işleri bilemedim ya
25 tl olan en kötü oraya gitcem
yavrum ben yenı okudum dra gıttıgınızı.nasılsınız bakiyim
nasılsınız bakiyim
kız herşey birbirine karışmış anlaşılan doktora gitmedim bidaha.. sonunda adetim geldi.. 15. günü duphastona başlıcam.. bu ayda bebek olmazsa gelecek ay yine klomen.. ve rahim filmi vs vs.. o yumoş yazıları daha önceki klomenimde oldu.. yumoş takibinde diğer doktorların neler yaptığını sormuştum kızlara canım
heee neyse ıyı o zmn
demek tesrıf ettıler senın kırmızılar haa. hosgelmısler. nıye bu kadar bekletmısler sordunmu kendılerıne
duphastona nedır bılmem ben anacım. heralde ıyı bısıdır
sıfa olsun ıns.
bence ne yaptıgını sasırdı bu ay bnm ates yavrum. sıcaklar tepesıne gectı zannımcabıde sey karanfılce dıyorkı sen 19. gun catladın. acıkcası bende ona kaıtlıorum. cunku ff 15.gune cektı cızgıyı ama ben 16. gun gıttım dr daha catlamamıs dedı. bu duurmda atesede bakılırsa 19. gun buyuk ıhtımal. o yuzden dpo daha uzun aslında daha dpo 4 de olabılır
neyse sonuc olarak ates
sapıtık sapıtık takıldı ıste.
neyse ne yaa nasılsa bu ay oylesıne gectı gıttı. umut sıfır.
onumuzdekı maclara bakacaguuz
yok canım yok calısma yok zaten bu ay
o yuzden ıhtımalde yok
bıttı yav tatıl. her guzel sey gıbı ıste
ya devlete gıtcen erkenden sıraya gırcen bı kdn doumcudan sıra alcan sora gıtcen drun kapısına mıllet sırayla gırcek sıran gelınce dra dıcen kı bnm bole bole durumum bana bı tahlıl yazarmısınız dıcen o yazcak cızcek sende onu alıp laba gıdıp kan vercen olcek bıtcek.
ne bu ya ona para buna paraaa
aaa daha dogmadan amma masraflı oldu bu enikler yaa
yavrum ben yenı okudum dra gıttıgınızı.
hersyeın hayırlısı demekle beraber
cok acıkca fıkrımı solemek ıstıyorum
sen yada kızlar ne dusunur bılmıorum ama...
ben senın yerınde olsaydım dırek ve hıc beklemeden tupe baslardım canım.
esınle en dogru kararı vereceksınızdır rabbım sıze en hayırlı yolu gosterecektır ıns.
dualarım senınle
kızzz hiççççççç mi çalışma yok?öncesinde ya sonrasında?
canım ben anneme sordum alttan muayene de bozuluyomu diye eğer meteryal sokuluyorsa ve ucunda sıvı var ise bozulur yazıyo ilmihalde bende o yüzden bugün oruç tutmadımtırstım kızz birden uzun zamandır gitmiyorum yaa doktoraa oruç bozulmuyormus bunu öğrendim .ne diycem ben doktora ben kafama göre serophene kullandım size takıbe geldım mı diycem yok en iyisi diyeyeim ben doktorum bana serophene verdi pko olduğum için ona gidemedim size geldim diyeyeim bari bide polikilikdeki aletler iyidir umarım:26::26:
aminnnnnn canım inşAllah bakalım hakkımıza hayırlısı olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinde inşAllah..Rabbim yüzümüzü güldürür inşAllah.aa hicde umidinizi uzmeyin bence,,biz burda neler okuduk,Allah istedikden sonra...insallah bu ay gelir minikk kelebeyinizz...aaamiin
evet canım umut da biterse zaten ne kalır geriye ki...inşAllah tez zamanda kavuşuruz sağlıklı bir şekilde bebişimizekalbini serin tut kuzum benim,rabbim ne eylerse güzel eyler,umudunu kaybetme,sen hele bir doktora git,sonra inşallah güzel olucak...
canım teşekkürler duan için et valla ihtiyacımız var çok...zaten dr plan yaptı canımyavrum ben yenı okudum dra gıttıgınızı.
hersyeın hayırlısı demekle beraber
cok acıkca fıkrımı solemek ıstıyorum
sen yada kızlar ne dusunur bılmıorum ama...
ben senın yerınde olsaydım dırek ve hıc beklemeden tupe baslardım canım.
esınle en dogru kararı vereceksınızdır rabbım sıze en hayırlı yolu gosterecektır ıns.
dualarım senınle
heee neyse ıyı o zmn
demek tesrıf ettıler senın kırmızılar haa. hosgelmısler. nıye bu kadar bekletmısler sordunmu kendılerıne
duphastona nedır bılmem ben anacım. heralde ıyı bısıdır
sıfa olsun ıns.
catlama gunune gore dogru zamanlarda yok canım
ff 15. gun dıyo ama ben ve en tecrubelımız olan karanfıl 19. gun dıoruz. 18-19-20-21. gunler ılıskı yok
haklısın canım Allahım yardım etsin bize inşAllah .herşey mümkün yeterki Rabbimn gönlü olsun...canım umudunuzu yitirmeyin gün doğmadan neler doğar inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğiniz Allahım dualarını kabul etsinbebek olması için 1 sperm yettiğine göre %4 olmuş % 50 olmuş Allahım ol dedikten sonra bişey farketmiyor sonuçta... bizlere düşen duamızı edip beklemek sadece içini ferah tut canım eşinede moral vermeye çalış streste bu işlere engel sonuçta...
ben hiç o açıdan düşünmemiştim canım bak ama yinede bekletmesin Rabbim bizi inşAllah.sizde erkek faktörü bizde kadın faktörü yüzünden yüzdelerimiz düşük.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.canım bıde su var. %4 mus ya hanı sansınız.
bızımkıde %7.
bosveeerr
allahın ıznıyle tedavımızı olcaaas ve bebıslerımız gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?