Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugünkü menüm;
soğuk ayran aşı çorbası,
haşlanıp kızartılmış tavuk,
pilav,
hoşaf,
yeşillikler

nasıl
bugünkü menüm çok kolay

nasılsınız bakiyim

bende bugün 2 saat sonra dr gitcem yumurtaa varmı ne tarafta diye ilk defa olcak bu iş
,bide dün itibariyle maydonoz süt buharı işlemini 3 günlük uyguladım inşAllah faydası olmuştur çalışması ve kapanmaması için.bide spermle yumurtayı dölleyip rahme taşıması için

kızlar bana dua edin nolur çok ihtiyacım var ...şu mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah ,eşimn morali fena bozuldu %4 şansı duyduktan sonra hiç ümidim kalmadı dedi bana perişan durumdayıuz moral olarak Rabbim bizi ve herkesi muradına erdir aminnnnn...

aa hicde umidinizi uzmeyin bence,,biz burda neler okuduk,Allah istedikden sonra...insallah bu ay gelir minikk kelebeyinizz...aaamiin

ayyyy,evet ya ben meraklıyım galiba,1azda sabırsızım,ama sizleri çok seviyorum yaaaa.tatlım,bebeyimize doğru şu kadar yazıyor,gittikce artıyor,yani bebek yapmak için bu kadardır çalışıyoruz baaabında(ferhundenin kocası demişken)...bence de resimler bizleri anlatıyor,ben bir tek shanayın resmini beyenmiyorum(shanay kesicek beni),bigün her kes burda olduğunda 1-1mizi nasıl tanıdığımızı paylaşalım bence,eylenceli olur...

kalbini serin tut kuzum benim,rabbim ne eylerse güzel eyler,umudunu kaybetme,sen hele bir doktora git,sonra inşallah güzel olucak...

kız herşey birbirine karışmış anlaşılan doktora gitmedim bidaha.. sonunda adetim geldi.. 15. günü duphastona başlıcam.. bu ayda bebek olmazsa gelecek ay yine klomen.. ve rahim filmi vs vs.. o yumoş yazıları daha önceki klomenimde oldu.. yumoş takibinde diğer doktorların neler yaptığını sormuştum kızlara canım

canım eggwhite,aynen tıpkısının aynısı yumurta akı kıvamında akıntı,yumurtlama zamanı geliyor,akıntına dikkat edersen çabucak anlarsın tatlım.adete 2gün kala ateşinin düşmesi güzel bir şey,benimki aynı gün düşüyor.dpo yumurtlamadan sonrakı günler.ovulyasyon testini kızlar cevaplasın hiç bir fikrim yok.bazı kazlarda yumurtlama günü ateş düşüyor,sonra fırlıyor,ama geçen ay bende öyle olmadı,sadece ateşim bir az kaltığında,aaa dün çatlamışım diye düşündüm,çalışmıştık yani ondan 1gün önce ve sora,aynı gün diyil ama.yine de içim rahattı.sen ateşini ölç,tablonu yap,biz sana burdan yardımcı olucaz,en geç 1günden 1de fafeng yap,gerisi Allah kerim...

şenay yavrummm ateşin güzel günlerde düşmüş belkide yerleşmedir diyelim ve inşallah öyledir
göğüs acımasıda güzel belirti hadi az kalmış sonu hayır olsun inşallahhhhhhhh
bence ne yaptıgını sasırdı bu ay bnm ates yavrum. sıcaklar tepesıne gectı zannımca bıde sey karanfılce dıyorkı sen 19. gun catladın. acıkcası bende ona kaıtlıorum. cunku ff 15.gune cektı cızgıyı ama ben 16. gun gıttım dr daha catlamamıs dedı. bu duurmda atesede bakılırsa 19. gun buyuk ıhtımal. o yuzden dpo daha uzun aslında daha dpo 4 de olabılır
neyse sonuc olarak ates
sapıtık sapıtık takıldı ıste.
neyse ne yaa nasılsa bu ay oylesıne gectı gıttı. umut sıfır.
onumuzdekı maclara bakacaguuz
yok canım yok calısma yok zaten bu ay
o yuzden ıhtımalde yok
bıttı yav tatıl. her guzel sey gıbı ıste
ya devlete gıtcen erkenden sıraya gırcen bı kdn doumcudan sıra alcan sora gıtcen drun kapısına mıllet sırayla gırcek sıran gelınce dra dıcen kı bnm bole bole durumum bana bı tahlıl yazarmısınız dıcen o yazcak cızcek sende onu alıp laba gıdıp kan vercen olcek bıtcek.
ne bu ya ona para buna paraaa
aaa daha dogmadan amma masraflı oldu bu enikler yaa
yavrum ben yenı okudum dra gıttıgınızı.
hersyeın hayırlısı demekle beraber
cok acıkca fıkrımı solemek ıstıyorum
sen yada kızlar ne dusunur bılmıorum ama...
ben senın yerınde olsaydım dırek ve hıc beklemeden tupe baslardım canım.
esınle en dogru kararı vereceksınızdır rabbım sıze en hayırlı yolu gosterecektır ıns.
dualarım senınle

canım umudunuzu yitirmeyin gün doğmadan neler doğar inşallah en kısa zamanda gelsin bebeğiniz Allahım dualarını kabul etsin bebek olması için 1 sperm yettiğine göre %4 olmuş % 50 olmuş Allahım ol dedikten sonra bişey farketmiyor sonuçta... bizlere düşen duamızı edip beklemek sadece içini ferah tut canım eşinede moral vermeye çalış streste bu işlere engel sonuçta...

heee neyse ıyı o zmn
demek tesrıf ettıler senın kırmızılar haa. hosgelmısler. nıye bu kadar bekletmısler sordunmu kendılerıne
duphastona nedır bılmem ben anacım. heralde ıyı bısıdır
sıfa olsun ıns.

shinaayimm anamm koptummm bu sozunee yaaaa duphastona nedır bılmem ben anacım. heralde ıyı bısıdır

canım bıde su var. %4 mus ya hanı sansınız.
bızımkıde %7.
bosveeerr
allahın ıznıyle tedavımızı olcaaas ve bebıslerımız gelcek

kızzz hiççççççç mi çalışma yok?öncesinde ya sonrasında?

ben gene ofiste mahsur kaldım yaaa :84: kociş işini bitircekte gelcekte 1 saati geçer

kızzz hiççççççç mi çalışma yok?öncesinde ya sonrasında?

catlama gunune gore dogru zamanlarda yok canım
ff 15. gun dıyo ama ben ve en tecrubelımız olan karanfıl 19. gun dıoruz. 18-19-20-21. gunler ılıskı yok

Son düzenleme:
canım ben anneme sordum alttan muayene de bozuluyomu diye eğer meteryal sokuluyorsa ve ucunda sıvı var ise bozulur yazıyo ilmihalde bende o yüzden bugün oruç tutmadım

aa hicde umidinizi uzmeyin bence,,biz burda neler okuduk,Allah istedikden sonra...insallah bu ay gelir minikk kelebeyinizz...aaamiin
aminnnnnn canım inşAllah bakalım hakkımıza hayırlısı olsun ne diyeyim sağlıkla gelsinde inşAllah..Rabbim yüzümüzü güldürür inşAllah.

kalbini serin tut kuzum benim,rabbim ne eylerse güzel eyler,umudunu kaybetme,sen hele bir doktora git,sonra inşallah güzel olucak...
evet canım umut da biterse zaten ne kalır geriye ki...inşAllah tez zamanda kavuşuruz sağlıklı bir şekilde bebişimize

canım teşekkürler duan için et valla ihtiyacımız var çok...zaten dr plan yaptı canım
1.yumurta takibi bugin
2.progestoron testi 2-3 gün sonra sanırım
3.hsg filmi diğer adet bitimnde sonrada
4.tüp bebek dedi bizde böyle kaldık işte hakkımıza en sağlıklısı ve hayırlısı neyse o olsun...

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/383775[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/3b6cf0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]9 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]???[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/3e164c[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]???[/td]
[td]http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff[/td]
[/tr]

[/table]

bu şekilde devam edebilirsin everycim bozulursa düzeltirim.ok.
ve kızlar listede olan herkes tablosunu koysun ki birdaha uğraşılmasın
.

Son düzenleme:

soracaktım ama buseferde kızdırırım öbür ay daha çok bekletir diye sesimi çıkartamadım korkumdan iyi bişeymiş canım every öyle dedi bakalım önce yumurta olsunda boşu boşuna ilaç içmesem bari :44:

haklısın canım Allahım yardım etsin bize inşAllah .herşey mümkün yeterki Rabbimn gönlü olsun...

canım bıde su var. %4 mus ya hanı sansınız.
bızımkıde %7.
bosveeerr
allahın ıznıyle tedavımızı olcaaas ve bebıslerımız gelcek
ben hiç o açıdan düşünmemiştim canım bak ama yinede bekletmesin Rabbim bizi inşAllah.sizde erkek faktörü bizde kadın faktörü yüzünden yüzdelerimiz düşük.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…