hepimiz sicaklarda olcuyoruz ama genel olarak her zamanki vucut isimizçok sağol canım devam edicem tabiki inşallah bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür merak ettiğim şey ateşimin artması havalrın sıcak olması ve bu benim sıcaklamamdan etkilenirmi normalde yumurtlamadan hemen önce düşmesi gerekiyor değil mi
ben rüyalarımda hiç bişe görmüyorum herşeyi görüyorum bebek hiç görmüyom.. ümidimi kaybetcem yaa
ateş yarın belli olcak sanırım senin canım..
every ateşin şimdilik çok güzel ama bence ovulasyonu 20. gün gibi düşün daha garanti olsun..
every bi de ikiz olurmuş.. seni ikizlerle uğraşırken düşünemiyorum
shnaay evet canim silindi bir suru yazi sayfalar gitti malesef
ecrin sakin ol canim tabiki gidip beklemek ve donmek zor olmustur ama bugun git ve guzel haberler gel insallah
rezene neyse canim dedigin gibi kistini yok etmeye calisirsin ve esinle gorustugunuzde de birbirinizi de ozlemis olursunuz sonra gelsin bebis
keep hadi gozun aydin ilk ve son tablon olsuncatladin bence de ama yine de 3 gun daha bakalim ates yuksek gidiyor mu
yokh nasil cikti atesin?
bahar saol canim yine duzenlemissin tabloyuben bozuyorum sen duzeltiyorsun
canımmm cok sevındım dusmemesıne hadı ıns
yaa bnmde gece dusuktu dedım sbh gelcek gece 36,4 flndı
bende gece hıc uyuyanadım sıcaktan ve sıneklerden
kac kere uyandım sbha kdr saatınde olctugumde 36,6 cıktı
dune gore dustu yanı
ben beklıyom artk adetı yrn dahada duser heralde sekerım
kızlar bakın hepsi sahurda ve maksimum 2 saat uykuyla ölçülmüş ateşler
geçen ayla kıyas yapabilirsiniz çatlama öncesi ve sonrası aynı sayılır..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sende oynama olmuyor ne guzel canim ya
ama benim cok degisken :44:
belli olmuyor canim ya
dun benim de dususe gecti sandim ama bugun bir tik yukseldi
ama iste 20gun catladiysam o zaman kotu bosuna hevesleniyor olabilirim
yani yarin degisebilir seninki de
evet bazılarının eğişiyor farkındayım
sence çatladığıma kesin diyebilir miyiz every buna göre ilaç başlıycam ya neyse bugün de ölçeyim de.. ilaç sonrası ya bünyemde değişiklik olmasın diye korkuyorum olursa erkenden adet olurum çünkü
canım benim 1 den fazla yumurtam olduğunda ilk yumurtaya göre adet oluyorum. ama bahar 2. yumurtaya göre adet olduğunu söylemişti. tabi sende 1 den fazla varsa.. bilemiyoruz şimdilik..
ben geldiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
var mı yeni haberler?
yumoşu çatlayan gebe olan, doktor kontrolüne giden vs
ben de test alsam mi diye dusunuyorum
en azindan dusunmekten kurtulurum netice varir diye
ama korkuyorum da
ben rüyalarımda hiç bişe görmüyorum herşeyi görüyorum bebek hiç görmüyom.. ümidimi kaybetcem yaa
ateş yarın belli olcak sanırım senin canım..
every ateşin şimdilik çok güzel ama bence ovulasyonu 20. gün gibi düşün daha garanti olsun..
every bi de ikiz olurmuş.. seni ikizlerle uğraşırken düşünemiyorum
kızlar bakın hepsi sahurda ve maksimum 2 saat uykuyla ölçülmüş ateşler
geçen ayla kıyas yapabilirsiniz çatlama öncesi ve sonrası aynı sayılır..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar burası öyle bir sıcak ki,yer gök yanıyor sanki.everycim ya test yapsana tatlım,ben hiç bir zaman bunu kendme problem etmem,ben kimyasal geçirdiyimde,adet olduktan sonra bile,bir kaç gün 5-6testte silik pozitif görmüştüm ve üstüne gördüyüme inanıyordum,ama sonrakı ay adet oldum,ama hçbir zaman test yapmıycam demedim,bence yap kuzum,neyse ne işte,en azından bir fikrin olur.
tam cınnetlıkgünaydın kızlar dün akşam yazdığım yazı gitmişş
neyse kısaca anlatayım sizee akşam polikinliğe gittim saat 19:00 du muayne olamadan geri geldim neymiş efendim doktor 17:30 geliyormuss 18:00 kadar hasta kabukl ediyormuss.ben telefonda randevu alayım diye aradığıma bana doktor 17:30 geliyor 21:30 kadar burda ben randevu alabılırmıyım dedğimde randevu vermiyorum geliyorsunuz sıraya giriyorsunuz dedıniz dedim saat 19 :00 daha dedim onlarda bana 18:00 bitti nasıl yanı doktor yarım saat mı muayne edıyorr o zaman nıye 21:30 kadar burda doktor telefonda niye söylemiyorsunuz 18 kadar muayne diyee cingar çıkardım oruçlu ağzımlaa fazla bişeyde diyemedim ben rica ettim muayne olmam lazım dedim ama malesef muaynee etmiyor doktor dedibende sinirlendim çarptım kapıyı çıktımmm. zaten zor toparlamıstım cesaretimi eve gelene kadar düşündüm neden hep bu aksılıkler benı buluyorr diyee.eve gidene kadar yolda 3tane hamıle çıktı karşıma biri doğurdu doğurcak nerdeyse allahım bende bu günleri göörebilecekmiyim banada bu duyguyu tatırcakmısın benım de sınavım bumu bana sabır ver diye diyee dua ede ede eve geldim doktor yarın polikinlikde olcak onun için muayne yarına kaldım adetımın 12günü olcak yarın
cıcıım bence durum cok net hıc aklını karıstırmasın uyudum uyandım da sole oldu bole oldu dıe.Gunaydin kizlarBiraz kendimden bahsedeyim.
Bugunku olcumum saglikli degil emin olun, cunku yataga girdigimde 36,3tu ve tamamdir sabaha dusuyor obur gun adet dedim ve uzuldum.
dun gece de dunyanin suyunu ictim oruc tutucam bugun diye ve malum wc den hic cikamadim, her kalktigimda olctum yuksekti ama ne kadar dogru
neyse sabah atesim de cok sukur yuksekti ama ne kadar inandirici onu bilemeyiz cunku boluk porcuk uyku isteo yuzden sevinmiyorum, ustelik 34 gun bekleme karari almistim ben yani daha cok erken
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebeeem every e dedıgım gıbıahanda tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
3 önce önceki kahve lekeler neydi peki yaa.yerleşmedir diye düşünmüştüm
amannn vernde allah alanda allh.
hergun aynı saatte olması yeter bence canım. ne guzel yukselmıs atesın. son gunde bole olur ıns ve bebegın gelır.selam kızlar ben ateşimi sahurda ölçüyorum. umarım doğrudur. akşam 11'de yatıp gece 3 te kalkıyorum. 4 saat uykudan sonra ölçmüş oluyorum. zaten hep sabit çıkıyo. bugün ilk kez 36.7 den 36.9 a çıktı ben de sevindim. dpo 8 deyim.
hersey normal gorunuo canımarkadaşlar çok düzenli olmamakla birlikte silkus 27 ben ateşimi sabah kalktığımda ölçüyordum tablom şöyle
regl 6.günü 36,1
regl 7.günü 36,2
8.günü 36,4
9.günü 36,5 ovulasyon testi silik
10.günü 36,6 ovulasyon testi silik ama düne göre biraz daha belirgin
sizce normal mi durum nasıl??
yardımlarınız için teşekkürler
günaydın kızlar ateşim yükseldi şükür artık çatladığımı düşünüyorum .
kızlar areşleriniz güzel sonuda güzel olsun inşallah
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ffe ınanmak ıstıyorum artık yaa
neler denedım ustunde ama hala cızgıyı degıstırmıyor.
ısrarla 15. gun dıyor. eger cıdden oyleyse bende umut var demek yaa cunku ılsıkıler gırla o gunlerde
ne dersınız umutlanmaya baslıımmı?
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ffe ınanmak ıstıyorum artık yaa
neler denedım ustunde ama hala cızgıyı degıstırmıyor.
ısrarla 15. gun dıyor. eger cıdden oyleyse bende umut var demek yaa cunku ılsıkıler gırla o gunlerde
ne dersınız umutlanmaya baslıımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?