Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya bu ateş düşmeden önce mi ilişki gerekiyordu ateş yükseldikten sonra ilişki gerekmiyordu değil mi

canım ilaç progesteron içerikli bişey olmaz. olsa da bizden bebek çıkmaz zaten şimdiye kadar ne zaman oldu ki boşuna endişe ettiğimle kaldım sadece.

bence catladin
ama ilca kullaniminda bu onemliyse bence de iki gun daha bak yuksek gidecek mi ates

adete 3 gün kala başlanıyor canım. çatlama tarihini bilmek= adet tarihini bilmek Allahın izniyle tabi

canım ateş tablon sıra dağlara benziyor bu ay ama hep yukarı yukarı gitmiş inşallah vardır bu arada belinin ağrısı geçtimi dünkü yorgunluktan sonra
canım yok yaa ne gecmesı
cok kızdım kendıme
sopa yutmus gb uyandım bu sabah halada tutugum bılıomuusn
ne zorum vardıda o kdr sıkıstırdım herseyı dune
hos daha da bıtmedı
ama cok pısmanım valla

o zaman senin de iki tane yumurtan vardi
ve doktorun gordugu ikincisiydi
umarim oyledir de iliski yoktu diye kacirmis olmazsin ve tutar canim
valla bılmıorum cnaım ınsallah dıelım
ama ben ıste ffın yanıldıgını hıc gormedım ya ondan acaba mı dıorum?
fundurtan shnaay
bulusuyor musunuz bugun
yarın ınsallah canım
beklerız buyrun sızde gelın

tatlım aha yakaladım seni....nasılsın canım.ben adet olmadım 1 hafta bekleyecem.bu gun pazara gitdim pazarda başım döndü sora burnumdan kan açıldı .nasıl sıcak bir görsen akşamda hiç uyuyamadık .sivri sineklerden bıktım ya gelıb hep beni ısırıyor.kendime zor geldim .........ateşim çok yuksek

burnundan kan açılmayı diyemem tatlım,neden acaba?ama baş dönmesi çok güzel bir şey.ateşini sabahmı ölçtün kuzum?3saatlik uykuyla ölçmen lazımdı.burası da çok sıcak,yer gök yanıyor,evde gecelikle fırlanıram...

canım sen yıne iyisin ben atlet kılotla fırlanıyorum:))))))kaç kere banyo yapıyorum.aman canım ben belırtı aramıyorum kendimde artık sıkılmışım.Allah büyük elbet bir gün olucak

birtek ecrin sormuş halimi hatrımı
ne çabuk unutulduk be yaa

sağol ecrincim Allah'a şükür her şey yolunda
umarım sen de iyisin

hamilelik kaprisimi seziyorum kız sıcaktan kimse kimseyi görmüyor bu arada biz yarın şenayla buluşuyoz sende gel

canım sen yıne iyisin ben atlet kılotla fırlanıyorum:))))))kaç kere banyo yapıyorum.aman canım ben belırtı aramıyorum kendimde artık sıkılmışım.Allah büyük elbet bir gün olucak

elbette tatlım inşallah olucak hepimizde...iyi yapıyorsun,arama bence,arasan bulursun zaten...

burnumdan kan açılması sıcakta çok gezdim ondandı .bakudemi çok sıcak anam orası hemde rutubet deniz var ya ben orda ölüyordum ya terden .eşimle geziyoduk orda ikimizde yorunlukltan geberiyorduk oranın havası biraz yorucu istanbulda antalyada aynen öyledi.denize felan gidiyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…