fundurtan shnaay
bulusuyor musunuz bugun
kızlar ya bu ateş düşmeden önce mi ilişki gerekiyordu ateş yükseldikten sonra ilişki gerekmiyordu değil mi
ya o zaman regl olana kadar mı çalışçaz çok zor yavalla düşsede çıksada boş bırakmaya gelmiyorkişiden kişiye değişebiliyor
canım eşimi kandırabilsem hemen yapcam
kurulucam. adam almam diyo. sıcaktan oruçluda çıkılmıyo.
yani paşa paşa beklicem günümü.
evet canım yarında belli olur ama önemli günüm cuma
ben son ana kadar yüksek gidenlerdedim.
insallah every ikizin olu.seninde karanfilce
ya çatlamışsın gibi ama.korunmadıysan ilacı
kullanmasan mı. rabbim beytullahın yüzü suyu hürmetine
belki gebe dönersin. bi düşün istersen
bence catladin
ama ilca kullaniminda bu onemliyse bence de iki gun daha bak yuksek gidecek mi ates
ya o zaman regl olana kadar mı çalışçaz çok zor ya
canım yok yaa ne gecmesıcanım ateş tablon sıra dağlara benziyor bu ayama hep yukarı yukarı gitmiş inşallah vardır bu arada belinin ağrısı geçtimi dünkü yorgunluktan sonra
valla bılmıorum cnaım ınsallah dıelımo zaman senin de iki tane yumurtan vardi
ve doktorun gordugu ikincisiydi
umarim oyledir de iliski yoktu diye kacirmis olmazsin ve tutar canim
yarın ınsallah canımfundurtan shnaay
bulusuyor musunuz bugun
yok kız okadarda değil adamın canı çıkarişte o dönemdeki 6 günde gün aşırı olsa 3 bilemedin 4 çalışma
vben bu ay hem ovulasyon testi hem ates kullandim,buna gore ates dusmeden iki gun once ve sonrasindaki uc gun verimli gorunuyorkızlar ya bu ateş düşmeden önce mi ilişki gerekiyordu ateş yükseldikten sonra ilişki gerekmiyordu değil mi
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsınn herşey yolundamı :)
tatlım aha yakaladım seni....nasılsın canım.ben adet olmadım 1 hafta bekleyecem.bu gun pazara gitdim pazarda başım döndü sora burnumdan kan açıldı .nasıl sıcak bir görsen akşamda hiç uyuyamadık .sivri sineklerden bıktım ya gelıb hep beni ısırıyor.kendime zor geldim .........ateşim çok yuksek
yazdım kız.smayılları nasıl koyuyorsun banada öğretyazsana kız nasılısn?ne oldu?
tatlım aha yakaladım seni....nasılsın canım.ben adet olmadım 1 hafta bekleyecem.bu gun pazara gitdim pazarda başım döndü sora burnumdan kan açıldı .nasıl sıcak bir görsen akşamda hiç uyuyamadık .sivri sineklerden bıktım ya gelıb hep beni ısırıyor.kendime zor geldim .........ateşim çok yuksek
burnundan kan açılmayı diyemem tatlım,neden acaba?ama baş dönmesi çok güzel bir şey.ateşini sabahmı ölçtün kuzum?3saatlik uykuyla ölçmen lazımdı.burası da çok sıcak,yer gök yanıyor,evde gecelikle fırlanıram...
birtek ecrin sormuş halimi hatrımı
ne çabuk unutulduk be yaa
sağol ecrincim Allah'a şükür her şey yolunda
umarım sen de iyisin
canım sen yıne iyisin ben atlet kılotla fırlanıyorum:))))))kaç kere banyo yapıyorum.aman canım ben belırtı aramıyorum kendimde artık sıkılmışım.Allah büyük elbet bir gün olucak
burnumdan kan açılması sıcakta çok gezdim ondandı .bakudemi çok sıcak anam orası hemde rutubet deniz var ya ben orda ölüyordum ya terden .eşimle geziyoduk orda ikimizde yorunlukltan geberiyorduk oranın havası biraz yorucu istanbulda antalyada aynen öyledi.denize felan gidiyonmuburnundan kan açılmayı diyemem tatlım,neden acaba?ama baş dönmesi çok güzel bir şey.ateşini sabahmı ölçtün kuzum?3saatlik uykuyla ölçmen lazımdı.burası da çok sıcak,yer gök yanıyor,evde gecelikle fırlanıram...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?