Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşim biraz organik delisidirde ..içinede keçi peyniri koydum hatta ..
öteki türlüsü daha lezzetli ama ne yapalımm ...

yok ya harika ufff keci peyniri bir deeee dusunemiyorum nefis bir lezzet olmustur
bizim evde de organikci olan benim,tabi yasadigim ortamda pek bulamasam da... esim nerde zararli var bayilir, icme yeme dedigimde, yemek benim icin zevk sevdigimi yerim icerim der

aslında bölgesel bişey sanırım burda herkez kendi bahçesini yapar tereyağı kullanılır kendileri yapar hatta ..yoğurt süt meyveler sebzeler hep öyle ..ya kendileri yetişrir yada organik olanı tercih eder..
boşuna uzun yaşamıyorlar ..

canım hoşgeldin..
canım Ramazan ya başlar azcık dumanlı mazur gör

ooo kızlar herkes pogcaları yapmısss
afıyet olsunnnn, bu gece yıne felaket sıcak ya
nasıl uyucazzz cumaya kdr 45 derecelerdeyms valla yandık

bende kendımı wcye kıtledım
kocama surat yapıyorm delı ettı benı.
Of erkekler nıye boyle

benimki yanımdaki pc de çok dedikodusunu yapamıyom

pöff
ünv arkadaşlarımdan biri daha profil resmine bebek patiği koymuş hem de hem pembe hem mavi yan yana

inşAllah canım toplu bir şkilde totem yapalım şaka bi yana dua edelim inşallah olur ya benmde aklıma şu dr dedikleri takıldı ya dış gebelik olayı Allah korusun:18:

yokh bu senin için canım bi topikte gördüm hemen kopyaladım

canım sana kısaca kendi hikayemi anlatayım 13 ay boyunca benm ve eşimin herseyi normalken bebeğimiz olmadı ve progesteron yaptırdığım ilk seferde (yaklaşık 8aydır olmuyodu)sonuç 15 çıktı ve drum çok kaliteli bir yumurtlama gerçekleştiğini söledi ama hamile kalamadım artık tek rahim filmi çektirmek kalmıştı 13.ayda çektirdim ve tüplerimin acık olduğu çıktı o ay 2.kez progesteron yaptırdım ve sonuç 8 çıktı bu sefer drum 8 inde iyiy olduğunu ama 15in daha iyi olduğunu söledi dra bu ay hamile kalma olasılığım varmı bu sonuca göre dedeim bana 15 in üstünde çıkınca olabileceğini bu ay bebek olmadığını söledi ve bütün umutlarım tükenmişti o ay.
veeeeeee 1 hafta sonra adetim geçikti test yaptım hamileydim.
kısacası 12.4 kaliteli bir yumurtan olduğunu gösterir ama döllenip döllenmediği hakkında kimse bi yorum yapamaz adetin gecikirse test yap ve dua et umarm rabbim gönlüne göre verir
kusura bakma çok uzattım....

canım ben bekletmedim tepside onu unutmuşum ya diğer herşeyi aynı yaptım yağını bende eksik yapayım bidaha acaba kaç bardak un giriyo içine:44:

hah işte benmkide öle oldu köy ekmeği gibi kabarmadı yani

karanfilce benim şu anda en yakın 2 arkadaşım hamile canım Allahtan diğer ikisi bekar birde 18 yaşındaki yeğenim hamile şuan Allah sağlıkla kucaklarınada almayı nasip etsin ama özeniyorum çooookkkkkk.Allah sabır versin bizlere aminnn

neyse ben kendimi şöyle teselli ediyorum millet evlenirken face de yine böyle oluyordum ama bigün geldi evlendim

ayyyyyyy supersınnnnnnnnnnnnnnn canım bnm hadı ıns

neyse ben kendimi şöyle teselli ediyorum millet evlenirken face de yine böyle oluyordum ama bigün geldi evlendim

yokh bunu cokkk begendıııı
burdanda begen yapamıyom ya

ben sahura kdr oturcam kızlar bgn beklerım hepınızı
kocıs yatsın hele pcye geccem rahat rahat

hayırlı sahurlar kızlar.
sanırım benimaet sabah teşrif ederler.
ateşim 36.4 çıktı.
sabahı bekle diceksiniz ma benim bir haftadır sahurda ne
ölçtüm ise sabah aynısı çıkıyordu.
şuanda kasıklarımda tam tam davulları çalıyor.

insallah gelmez canim seninki
benim yatakta uyumadan once ates 36,2 cikinca anladim ben zaten bu sabah beni sok edecek hazin sonu veeee...
adet sabah yataktan kalkinca baslamadi agri da yok yani yarin sabah kirmizilar
kismet ne diyeyim, moralim bozuk sinirliyim uzgunum ama kacis yok
ne olur gel de sen gzel haber ver

:9:kiz guldurdun sabah sabah
wc ye kilitliyon ama teli de elden dusurmuyon,teknoloji cikti mertlik bozuldu :)
kocan beklesin dursun seni

benimki yanımdaki pc de çok dedikodusunu yapamıyom

iyi oluyor kk da arada dedikodularini yapmak insan rahatliyor, normal hayatta hic gerek yok bir arkadasa anlatmaya.. gun geliyor o arkadaslar aramiz bozulunca ne sekilde kullanir belli olmaz anlatilanlari:44:
pöff
ünv arkadaşlarımdan biri daha profil resmine bebek patiği koymuş hem de hem pembe hem mavi yan yana
hiiii benim de bu ara doguran dogurana
ama iyi konuya deginmissin
ben esime derdim hep herkes evleniyor sira bize ne zaman gelir diye
gun geldi evlendik unuttuk beklemeleri
simdi de bebis gelse

every ve ökkeşa inşAllah gönlünüzdeki yolunuza gelirde bu ay sezgilerinizn tam tersi çıkar da bebiş gelir

karanfilce haklısın valla bende hep derdim evlencekmiyim şöyle böyle ne bileyim her adımda farklı bir stres yapıyo insan ,bizim çocuk olsa bu sefer eminm başka şeyler neden yok yada ne zaman olcak deriz örn:çocuk ne zaman konuşcak ne zaman yürüycek azcık geç konuşsa evham yapcaz yada ne bileyim

yokh canım güldürdün beni ya wc kitledin kendini ha bazen ben eşimi kızdırım şakalaşırım kaçarım elinden bizim evde de tek kilit olan yer wc bende direk oraya giderim ama eşim yetişir gücüyle kapıyı açar hemn sonra sobee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…