oooo ama cok saglikli olmustur esmer tam tahilli bugday unu ve zeytinyagiVe koy ekmegine bayilirimmmm Afiyet olsun
eşim biraz organik delisidirde..içinede keçi peyniri koydum hatta ..
öteki türlüsü daha lezzetli ama ne yapalımm ...
yok ya harikaufff keci peyniri bir deeee dusunemiyorum nefis bir lezzet olmustur
bizim evde de organikci olan benim,tabi yasadigim ortamda pek bulamasam da... esim nerde zararli var bayilir, icme yeme dedigimde, yemek benim icin zevk sevdigimi yerim icerim der
yok anacım kimse pas vermedi bana naz yapınca verdiniz
canım ben izmir merkezde değilim ki ilçedeyim
ama size iyi eğlenceler
akşam üstü çıkında pasaporta gidip çay içinohhhhhh
sağol canım benim
tatildeydim yeni döndüm
senin de batın yakın umarım seviniriz burda beraber
eveett tam da böyle olduuuu
ooo kızlar herkes pogcaları yapmısss
afıyet olsunnnn, bu gece yıne felaket sıcak ya
nasıl uyucazzz cumaya kdr 45 derecelerdeyms valla yandık
bende kendımı wcye kıtledım
kocama surat yapıyorm delı ettı benı.
Of erkekler nıye boyle
benimki yanımdaki pc de çok dedikodusunu yapamıyom
domino taşı gibi herkesler di mipöff
ünv arkadaşlarımdan biri daha profil resmine bebek patiği koymuş hem de hem pembe hem mavi yan yana
inşAllah canım toplu bir şkilde totem yapalımnuradamla canım evet az once bende msjını gordum bızım topıcte
hosgelmısın cnm ıyı etmıssın ugur getırırsın ıns
bızım kızların cogu dogurdu orda yola bırlıkte cıkmstık
ıns smdı sıradan bız gelırız
deryosummmmmm
hosgeldın kuzum ben gormedm msjını bgn
yoksaaa hıccc yazmazmıyım
nasıl gectı tatıl kuzumm
efesude canımmm ıns bı mucıze olsun
hepımız bırden hamıs olalım bu ay
ahhh ahhh :))
canım ben bekletmedim tepside onu unutmuşum ya diğer herşeyi aynı yaptım yağını bende eksik yapayım bidaha acaba kaç bardak un giriyo içine:44:efesude burda da yas maya yok ben de kuru maya koydum, ama tepside beklerken kocaman oluyorlar zaten :) ilk defa pofuduk pogacalarim oluyor bu tarif sayesinde :)hamuru cok yogurma ve elinde cok bastirma yumusacik olsun ve malzemeyi koyup hemen kaparsan cok oynamaz bastirmazsan iyi kabariyor.karanfilce oyle demisti
saol cnm tşk ederim zahmet edip yazmışsın... karanfilde yazdı saolsun yaptım ...
fakat yaş mayalarımın tarihi geçmişti intens maya kullanmak zorunda kaldım bu birinci fark
esmer tam tahılllı buğday unundan yaptımm...
zeytin yağı kulandım..
ve sanırım en büyük hatam o ılık olması gerekni nerdeyse kaynattım ama sonuç itibarile sadece yumuşak olmayan köy ekmeği gibi poğaçalarım oldu
inşAllah canım toplu bir şkilde totem yapalımşaka bi yana dua edelim inşallah olur ya benmde aklıma şu dr dedikleri takıldı ya dış gebelik olayı Allah korusun:18:
yokh bu senin için canım bi topikte gördüm hemen kopyaladım
canım sana kısaca kendi hikayemi anlatayım 13 ay boyunca benm ve eşimin herseyi normalken bebeğimiz olmadı ve progesteron yaptırdığım ilk seferde (yaklaşık 8aydır olmuyodu)sonuç 15 çıktı ve drum çok kaliteli bir yumurtlama gerçekleştiğini söledi ama hamile kalamadım artık tek rahim filmi çektirmek kalmıştı 13.ayda çektirdim ve tüplerimin acık olduğu çıktı o ay 2.kez progesteron yaptırdım ve sonuç 8 çıktı bu sefer drum 8 inde iyiy olduğunu ama 15in daha iyi olduğunu söledi dra bu ay hamile kalma olasılığım varmı bu sonuca göre dedeim bana 15 in üstünde çıkınca olabileceğini bu ay bebek olmadığını söledi ve bütün umutlarım tükenmişti o ay.
veeeeeee 1 hafta sonra adetim geçikti test yaptım hamileydim.
kısacası 12.4 kaliteli bir yumurtan olduğunu gösterir ama döllenip döllenmediği hakkında kimse bi yorum yapamaz adetin gecikirse test yap ve dua et umarm rabbim gönlüne göre verir
kusura bakma çok uzattım....
canım ben bekletmedim tepside onu unutmuşum ya diğer herşeyi aynı yaptım yağını bende eksik yapayım bidaha acaba kaç bardak un giriyo içine:44:
hah işte benmkide öle oldu köy ekmeği gibi kabarmadı yani
karanfilce benim şu anda en yakın 2 arkadaşım hamile canım Allahtan diğer ikisi bekarbirde 18 yaşındaki yeğenim hamile şuan Allah sağlıkla kucaklarınada almayı nasip etsin ama özeniyorum çooookkkkkk.Allah sabır versin bizlere aminnn
neyse ben kendimi şöyle teselli ediyorum millet evlenirken face de yine böyle oluyordum ama bigün geldi evlendim
sen hala tuvalette misin? bunalmadın mı, balkonda trip ataydın bariyokh bunu cokkk begendıııı
burdanda begen yapamıyom ya
ben sahura kdr oturcam kızlar bgn beklerım hepınızı
kocıs yatsın hele pcye geccem rahat rahat
hayırlı sahurlar kızlar.
sanırım benimaet sabah teşrif ederler.
ateşim 36.4 çıktı.
sabahı bekle diceksiniz ma benim bir haftadır sahurda ne
ölçtüm ise sabah aynısı çıkıyordu.
şuanda kasıklarımda tam tam davulları çalıyor.
ooo kızlar herkes pogcaları yapmısss
afıyet olsunnnn, bu gece yıne felaket sıcak ya
nasıl uyucazzz cumaya kdr 45 derecelerdeyms valla yandık
bende kendımı wcye kıtledım
kocama surat yapıyorm delı ettı benı.
Of erkekler nıye boyle
benimki yanımdaki pc de çok dedikodusunu yapamıyom
hiiii benim de bu ara doguran doguranapöff
ünv arkadaşlarımdan biri daha profil resmine bebek patiği koymuş hem de hem pembe hem mavi yan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?