Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bunu seni umutlandırmak için söylemiyorum ama derya arkadaşımızın da 5 gün öncesinden lekelenmesi oldu..ve adet günü bile yaptığı testler negatifti bu sadece bi örnek...
bence adetin gelmeden ümitsiz olma..
zaten varsa vardır yoksa yok günün anlm ve ehemmiyetine uygun cümle oldu...varsa var yoksa yok

oyyyy canım benim,hakketen insan sevdiyinin yanında her hasrete dayana bilir,evet ya ben türkçe güzel biliyorum,rusça şöyle-böyle...every rusiyada yaşıyor,o güzel bilir rusçayı...

ya hakketen eyer yerleşme kanaması da fos çıkarsa biz artık hiç bir şeye inanmıycaz,ben her adette gebelik belirtilerini 1e bir yaşayan biri olarak yazıyorum...

tontişlerim benim kociş geliyor,çıkıyorum ben,akşam vakit bulursam gelerim.meleyim yarın yine gel....öpüyorum hepinizi,bol ateşli günler hepimize....

nooooooooooooooooooldu kuzum?adet mi oldum?

yok anacım test yaptım negatif

valla adetime 2 gün var.dpo 13.gündeyim
nebilim insallah dediğin gibidir.
valla ağlamadım daha rahatım yani.

ya hakketen eyer yerleşme kanaması da fos çıkarsa biz artık hiç bir şeye inanmıycaz,ben her adette gebelik belirtilerini 1e bir yaşayan biri olarak yazıyorum...

valla bende.gelen kahve kekesi adet günü olsaydı
kesin adetim geliyo derdim.bariz yarım gün geldi.
daha nası tarif edeyim üşüttünüz deseniz
üşüttüğüm zaman kasıklarım ağrır. o gün hiç bir şeyim,
yoktu.birden yoğun bir akıntıyla geldi.

fundaaa canım mesajlarına bak
bnm mısafırım gelecek bırazdan ama gec saatte de olsa bakıcam

kızlaaaaaaarrr naber

senayım dun sana yorum yaptım gordunmu
forum sapıttı sılındımı yoksa sen gormeden
atesın ne durumda?

Halecımmm hadı hayırlısı catlatmıssınn
ıns bebegın gelsın bu ay

okkesa cnm dur bakalım belkıde ıdrara gec karısır ya
lekelenme buyuk bı belırtı bence
ıns bos cıkarmasın rabbımmm

yav bnmde dune kdr 3 gndur kasıklarım patlıyodu sancıdan
bgn tık yok
gercı daha 22 gunumdeyım ama eger 9 gun catladıysam ztn
23 yada 24 gun olmam lazım dıme
son 2 gunnnnn ateste dusuyo zatı
kasarlandım sartık koymuyo

ben de test alsam mi diye dusunuyorum
en azindan dusunmekten kurtulurum netice varir diye
ama korkuyorum da

Every im allah askina sabret biraz ya test yapma valla kendine yazik bu kadar stres
Heray ayni heycanini nasil kaybetmiyosun hayret ediyorum
Bende hicbisey kalmadi oluruna biraktim ne zamandir
Biraz rahat olmaya calis stres yapma bu kadar canim benim

hani diyodun ya kociş koltukta uyor diye benimkide uyudu kaldı valaha ben de uyandırmaya kıyamadım,geldim sana yazayım laflayalım ama yoksun güzelim,anlaşılan senin kociş daha uykulamadı,ben de bir tur atıp çıkıcam,uyandırayım da uyuyalım ya,benim de uykum geliyor yaaaa

galiba seninle başka bir topidede topik arkadaşlığımız var,ben dün üye oldum ama,senin ismini bu gün gördüm,dün ben üye oldum,sonra 4arkadaş daha geldi,kaynattık,ama silinmiş hepsi...

galiba seninle başka bir topidede topik arkadaşlığımız var,ben dün üye oldum ama,senin ismini bu gün gördüm,dün ben üye oldum,sonra 4arkadaş daha geldi,kaynattık,ama silinmiş hepsi...

hamilelik kaprisimi seziyorum kız sıcaktan kimse kimseyi görmüyor bu arada biz yarın şenayla buluşuyoz sende gel
yok anacım kimse pas vermedi bana naz yapınca verdiniz
canım ben izmir merkezde değilim ki ilçedeyim
ama size iyi eğlenceler
akşam üstü çıkında pasaporta gidip çay içinohhhhhh

yogun gunum canim gozumden kacmis
unutur muyuz seniiiiii
sen tatli hamisimizsin bizim
sen ozletme kendini ama
sağol canım benim
tatildeydim yeni döndüm
senin de batın yakın umarım seviniriz burda beraber
eveett tam da böyle olduuuu

canim burdayiz/eee kizlar iftara neler yaptiz /hanginize geliyim
ben hala düşünüyorum ne yapsam iftara diye
canım senin ilk hamileleğindede böyle yerleşme kanaması oldumu .ayrıca bencede yerleşme kanamasıdır o başka bişey gelmiyo aklıma üşütmeyle öyle leke gelmez bence çok çok sancın olur
ya bende yaptım bunu ama beceremedim sanırım hiç kabarmadı tutturamadım bide ölçü çok benm için bir sürü hamur olduben yaş maya yerine kuru koymuştum.

canım senide heyecanla bekliyorum bakalım bu ay every ökkeşa sen shnayy bildiğim batı yakın olanlar sizlersiniz merakla bekliyorum inşAllah daha diğer battaşlarında sonu bebek olur.canım sabır et gelir inşAllah bebişin bu ay

nuradamla canım evet az once bende msjını gordum bızım topıcte
hosgelmısın cnm ıyı etmıssın ugur getırırsın ıns
bızım kızların cogu dogurdu orda yola bırlıkte cıkmstık
ıns smdı sıradan bız gelırız

deryosummmmmm
hosgeldın kuzum ben gormedm msjını bgn
yoksaaa hıccc yazmazmıyım
nasıl gectı tatıl kuzumm

efesude canımmm ıns bı mucıze olsun
hepımız bırden hamıs olalım bu ay
ahhh ahhh :))

Son düzenleme:
merhaba kizlar
iftardan hemen sonra oyle agirlik basti ki masayi zor topladim
meyve falan getirdim cerezler hepsi oylece masada uyumusuz esimle bir sure :)
size yazayim diye geldim gozlerimi zor aciyorum

nuradamla demek senin esin de koltukta uyudu bugun yoruldu demek:) benimki dayanamior uyukluyor sonra yataga geciyoruz.
efesude ben o tarife bayildim ya harika tutuyor.sadec yagini biazcik daha az koyuyorum ben

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hepiniz br oldunuz en yakin batlari olan bizleri dusunuyorsunuz
umarim sonu guzel olur

gogus agrim gecti bu sefer gercekten gecti ve ates su an 36,4 sanirim sabaha hazin son olacak malesef

bu arada tablomu actim ve esime gosterdim ilk defa ve ona sordum sence hangi gun catladim dedim :) o da bakti ve 20.gun dedi, neden dedim orda kirmizi cizgi baska gunde, ama o gun yukselmis atesin dedi:) bir bakista 20.gun dedi sanirim da oyle cunku benim dpo13te ates duser ertesi gun adet olurum genelde ama bu sefer dusmedigine gore gercetn 20.gun olabilir. o zaman tablolarimi kocama yorumlatirim ben de :)

efesude burda da yas maya yok ben de kuru maya koydum, ama tepside beklerken kocaman oluyorlar zaten :) ilk defa pofuduk pogacalarim oluyor bu tarif sayesinde :)hamuru cok yogurma ve elinde cok bastirma yumusacik olsun ve malzemeyi koyup hemen kaparsan cok oynamaz bastirmazsan iyi kabariyor.karanfilce oyle demisti

saol cnm tşk ederim zahmet edip yazmışsın... karanfilde yazdı saolsun yaptım ...
fakat yaş mayalarımın tarihi geçmişti intens maya kullanmak zorunda kaldım bu birinci fark
esmer tam tahılllı buğday unundan yaptımm...
zeytin yağı kulandım..
ve sanırım en büyük hatam o ılık olması gerekni nerdeyse kaynattım ama sonuç itibarile sadece yumuşak olmayan köy ekmeği gibi poğaçalarım oldu

oooo ama cok saglikli olmustur esmer tam tahilli bugday unu ve zeytinyagi ve koy ekmegine bayilirimmmm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…