Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözündende hiçbişey kaçmıyor canım ayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti

aman canım o da bakacak sey bulamamıs.
halbukı haksız da degıl de emınım aklına ne amacla ole bısı yaptıgımız kesınlıkle gelmemıstır. denızı manzarayı almak ıstedıler herlde demıstır olsa olsa

gözündende hiçbişey kaçmıyor canım ayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti
kaçmaz yavrum kaçmazzzzzz eheheh zaten foto çekinirken illa insanın motivasyonunu bozarlar.

kııız cimcimeeee
ne zilliliğimi gördüüün

ne bilem öle diyesim geldi kız birden.ama güzel anlamda haaa ben severim o kelimeyi sevdiklerime kulllanmayıı.
seviliyorsun ona göreee

söleyin bakalım ne dedikodusu yaptınızzz
ama çok tuhaf oluyor yaa nicklerden falan bahsederken dimi.burda çatır çatır yazıyoruz yüzyüze sölemek değişik oluyor.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotoları Eki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
bilin bakalım hangimiz hangimiziz
kızlar ne güzel etmişiniz ya evet funda sen tombişim dedin şenay uzunm dedi belli yanikimn kim olduğu

canım koptum ya nasrettin hoca gibi sizde fotoyu tersten çekiniyosunuz..orada ben olcaktım ne gülerdim sizeama çok keyifli geçmiş belli her ikinizdende inşAllah diğer buluşmalarda bebişlerinizde yanınızda olur

evet evet
mesela ben bahar dedım
funda 'nısbahar' dıye duzelttı benı
dırek ısım kullanınca da garıp oluo nıcklerı soleyıncedeee
burdakı muhabbetten farklı oluyor ama o kesın. ınsanda bı tedırgınlık oluyo basta
acaba dıosun nettekı muhabbetı yakalayabılecekmıyız dıye. bıde bız nası bı cesaretse dırek eslerle bulustuk. bız anlasamayıp onların kasması da olabılır dı
ama hem onlar hem de bız kırk yıllık dostmusuz gıbı koyu muhabbete gırdık
keyıflıydı yanı cok keyıflı

kızlar hemen tanıdınızmı birbirinizi..anlatın bakıyım ...

bu arada bnm bugün ovu testim pozitif oldu kızlar

ınsallah canım
bızde onun hayalını kurduk zaten. o sahılde bır gun bebek arabalarımızla gezıces

evet ama burada frekanslar uyunca aslında gerçektede uyuyor.ama ilk görüş biraz heyecanlı tedirgin ve biraz utangaçlık oluyor.
umarım devamı gelir canımmm.inşallah hayalinizde gerçek olurrr

kızlar hemen tanıdınızmı birbirinizi..anlatın bakıyım ...

bu arada bnm bugün ovu testim pozitif oldu kızlar

ooo hadı bakalım gozun aydın. yastık operasyonunu atlama sakın emı.
allahım hayırlısını versın bıtanem

valla tel nomuz vardı bırbırımızde. bız esımle onceden gıttık bı yere oturduk onlarda gelır gelmez aradılar zaten ben kıyafetımı tarıf etmeye fırsat kalmadan taa o kadar uzaktan funda tamam gordum dedı

kolay oldu yanı
yasasın kk kardeslıgıı :)

evet ama burada frekanslar uyunca aslında gerçektede uyuyor.ama ilk görüş biraz heyecanlı tedirgin ve biraz utangaçlık oluyor.
umarım devamı gelir canımmm.inşallah hayalinizde gerçek olurrr

funda da daha once baska topıkten bı hatunla bulusmus oda tecrubelı yanı
ama bnm ılk oldu bu cok da guzle oldu valla
tatlı bı telas oldu zaten bende esımı fln acele ettırdım hadı cabuk gec kalıoruz dıe.
ama tum tedırgınlık gıttı valla masaya ılk oturdugumuzda.
ınsallah bır daha kı gorusmemız de sızlerden denk gelen de olur.
bırınızın yolu ızmıre fln duserse hber verın hemen organıze olalım
ben sevdım bu ısı valla

aaaaa benım bı ara .ıcım kasındı hangınız kufrettınız ıtıraf edın

yok canım atlarmıyım kaç gündür yastıkla yatıyorum ve hemen sola dönüyorum amin canım amn hayırlısı olsun herşeyin..

ne güzel cnm iyi yaptınız valla

şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotoları Eki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
bilin bakalım hangimiz hangimiziz
ohhhhh..buluşulmuş..çaylar kahveler içilmişşş dedikodular yapılmışşşş... kocalarınızada helal olsun bnm ki bırak kendi gelmeyi beni bile göndermezdi vala
aynen bunu düşünmüştüm bende...
aaaaa benım bı ara .ıcım kasındı hangınız kufrettınız ıtıraf edın

puhahahah

sabah sabah inadına ses yapan ve bunu espritüellik olarak algılayan en son giderken bile arabanın kornasına basarak bugün beni uyandıran kocamın sayesinde bugün erkenciyim kızlar..gerzek
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sıcaklar kendini göstermiş belli ilkkez 36,5 ve 36,6 arasında çatladım ve ilk kez dpo 3 te 36,8 i gördüm bu demek oluyorki ben bu ay 37 leri görcem ..

şenay funda güzel bir akşam geçirmişsiniz ne güzell
benım de karnım acıktı ya gideyım de atıştıryaım bir şeyler

kızlar ne güzel görüşmüşsünüz ya,hemi de kocalarınızla ya,affferm onlara,benceeeeeeeeeee saçı ve sırtı açık olan shanay,saçı ve sırtı toplu olan funda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…