gözündende hiçbişey kaçmıyor canımayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti
kaçmaz yavrum kaçmazzzzzzgözündende hiçbişey kaçmıyor canımayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti
kııız cimcimeeee
ne zilliliğimi gördüüün
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebence de kizlar
hamile ciksin bu ay moral olsun bizlere
benim karnim cok agriyor bobrekleri mi usuttum bilmiyorum kivraniyorum iyca battaniyeye sardim karnimi baya kotuyum
shnaay fundurtan cok keyifli olucak eminim ne heyecanl ya ilk defa goruseceksiniz:)
fundacım
eşine ve sana güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederiz.
kızlaaar benle esım cok keyıflı bol dedıkodulu bı aksam gecırdık funda ve esıyle. gonul hep bırlıkte boyle bır gece tertıplemek ıstıyor.
fundayla anlastık seneye bu zamanlar karsıyaka sahılde bu aksam mılyon tane kısının yaptıgı gıbı bızde bebek arabalarıyla gezces. sonra yorulcas bız oturup bebeklerı kocalara verces
nasıl amaa
kızlar ne güzel etmişiniz ya evet funda sen tombişim dedin şenay uzunm dedi belli yanişenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotolarıEki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
bilin bakalım hangimiz hangimiziz
gözündende hiçbişey kaçmıyor canımayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti
kaçmaz yavrum kaçmazzzzzzeheheh zaten foto çekinirken illa insanın motivasyonunu bozarlar.
ne bilem öle diyesim geldi kız birden.ama güzel anlamda haaa ben severim o kelimeyi sevdiklerime kulllanmayıı.
seviliyorsun ona göreee
söleyin bakalım ne dedikodusu yaptınızzz
ama çok tuhaf oluyor yaa nicklerden falan bahsederken dimi.burda çatır çatır yazıyoruz yüzyüze sölemek değişik oluyor.
ınsallah canımkızlar ne güzel etmişiniz ya evet funda sen tombişim dedin şenay uzunm dedi belli yanikimn kim olduğu
canım koptum ya nasrettin hoca gibi sizde fotoyu tersten çekiniyosunuz..orada ben olcaktım ne gülerdim sizeama çok keyifli geçmiş belli her ikinizdende inşAllah diğer buluşmalarda bebişlerinizde yanınızda olur
evet evet
mesela ben bahar dedım
funda 'nısbahar' dıye duzelttı benı
dırek ısım kullanınca da garıp oluo nıcklerı soleyıncedeee
burdakı muhabbetten farklı oluyor ama o kesın. ınsanda bı tedırgınlık oluyo basta
acaba dıosun nettekı muhabbetı yakalayabılecekmıyız dıye. bıde bız nası bı cesaretse dırek eslerle bulustuk. bız anlasamayıp onların kasması da olabılır dı
ama hem onlar hem de bız kırk yıllık dostmusuz gıbı koyu muhabbete gırdık
keyıflıydı yanı cok keyıflı
kızlar hemen tanıdınızmı birbirinizi..anlatın bakıyım ...
bu arada bnm bugün ovu testim pozitif oldu kızlar
evet ama burada frekanslar uyunca aslında gerçektede uyuyor.ama ilk görüş biraz heyecanlı tedirgin ve biraz utangaçlık oluyor.
umarım devamı gelir canımmm.inşallah hayalinizde gerçek olurrr
evet yaa az kaldı sahur yapacaktık
dedıgın gıbı cıdden adını anmadık kımsecıkler kalmadı galıba.
hepinizin lafı muhakkak gectı kızlar. kulagı kızaran varsa ıyı andık ama hepınızı bılesınız
Saci acik olan senayyyyy sensin dimişenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotolarıEki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
ooo hadı bakalım gozun aydın. yastık operasyonunu atlama sakın emı.
allahım hayırlısını versın bıtanem
valla tel nomuz vardı bırbırımızde. bız esımle onceden gıttık bı yere oturduk onlarda gelır gelmez aradılar zaten ben kıyafetımı tarıf etmeye fırsat kalmadan taa o kadar uzaktan funda tamam gordum dedı
kolay oldu yanı
yasasın kk kardeslıgıı :)
ohhhhh..buluşulmuş..çaylar kahveler içilmişşş dedikodular yapılmışşşş...şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotolarıEki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
aynen bunu düşünmüştüm bende...ayy ne güzel yaa bende bizim diğer topikten ve burayada gelen bebişimolsun arkadaşımla görüşmüştüm çok enteresan olmuştu.
ama ben sizleri tanıdım şimdi fundacım sen tombişim azcık demiştin.diğer zillide şenaydır
aaaaa benım bı ara .ıcım kasındı hangınız kufrettınız ıtıraf edın
çatladım kızlarrrrr,çatladım....çatladım da çatladım....
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?