Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
shnaay gec yumurtla hic sorun degil
bak fatos vardi burda kiz 22 mi 26.gun mu ne yumurtlamisti diye hatirliyorum o ay hamile kaldi
cok gec yumurtlardi ama kolayca hamile kaldi
tabi dongu uzuyor o can sIkIyor dogru benim de 34 oldugu zamnalr oldu neyseki bu ay 31.gun geldi bu da normal

hormon testlerine ben de baktırıyodum arada canım öle aman aman bir sorun çıkmıyodu.evlendik bir yıldır bebek istiyoz olmuyo ben de bu ay ayrıntılı gittim.homon testi yapıldı ultrasonla bakıldı kist falan çıkmadı hormon testinde sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırı da 26.doktor bunun sorun olacağını sanmıyom ama tekrar yapılsın öle gel dedi.tekrar yaptırcam ben de.bi de benim adet düzensizliğim var evlendiğimden beri önceden de oluyodu da bu kadar değildi.doktor sorun yok diyo ama öyle ise neden düzensiz bu adetler acaba? :49prolaktinden mi kaynaklanıyor üst sınırdaya kafam karışık

efesudecim cok dile aliyorum haklisin
aslinda demeliyim birsye cikmiycak ama sadece icimiz rahatlasin soru siareti kalmasin diye yaptiriyoruz
esime de boyle diyim ben cok dile aldim bu ara gercekten

ya hasta oldugumu unutup defalarca okudum ben nas felak:44: az onc bile aklima geldikce okudum
kiz karsi masada oturunca popumuzu kacidim durdum hep bir cekememezlik vardi zaten en bastan beri, bir de yapi meselesi sanirim kotu kotu bakar hep, ustune benim dedigim birkac soz olunca dusman oldu bana, aman bosverr aklima gelmesin yine

alemsin shnay güldürdün beni ya canım bu arada bata ne kalmış inşAllah bu ay sağlıkla gelir belki bebişin dr demiş ya geç olur diye al işte 14 ay geçmiş belki o gün bu gündür

:)ben de gittim bana hiç açtırmıyolar oramı buramı karından ultrasonla bakıyolar

bilmiyorum ama prolaktin cok yuksek degil ondan kaynaklandigini sanmiyorum
stres belki etkiliyrdur duzenini
zaten benim de adetler hep duzenliydi 28 gunde bir korunurken hic sasmazdi hep 14.gun yumurtlardim ama ne zaman bebek dusunmeye basladik zaman ilerledi simdi kestiemiyorum 34, 30, 29 33...degisiyor:44: ama doktoruma sordugumda 7 gun once 7 gun sonra olmasi normal degsklikler olabilir demisti..
yumurtlama gunleri degelrndiriyorsun dogru tespit ediyorsun ve gun asiri iliskin varsa esin sperm testi yaptirsa iyi olur belki sizin de

evet canım iyi şeyler düşünelim hep ki onlarla karşılaşalım.
aman işte çekememzlik varmış canm boşver takma sen.bol bol duanı et gerisini Allaha tevekkül et.

esıne baktırdın mı canım? sperm testı yapıldımı ona?
bıde adetlerım duzensız dıosun da ne kdr duzensız? bnm mesela 29-30-31-32-33 gun gıbı degısebılıyor. bu tamamen yumurtlama gunume baglı olarak degısıyo. bazen gec yumurtluyorum adetım de gec kalıyor.
alemsin shnay güldürdün beni ya canım bu arada bata ne kalmış inşAllah bu ay sağlıkla gelir belki bebişin dr demiş ya geç olur diye al işte 14 ay geçmiş belki o gün bu gündür

ya ben solemeyı unuttum
bu ay umıt yok hıc canım
cunku dedım ya ff ın cızgı cektıgı yere gore 10 numara ılıskı gunlerımız tam zamanında oldu
hatta sabah spermı saglıklıdır derler ya sabah bıle ılıskı oldu
amma velakın dogru olan catlama zamanı ff ın cızgısınden 4 gun sonraysa cıdden yanı 19. gunse bızde 17-18-19-20 de ılıskı yok
sıkıntılıydık bıraz o gunlerde halvete neyın gıremedık
bu durumda hıc umudum yok bu ay
aslında ffın yanıldıgını hıc gormedım ama bakalım gorces kırmızılar ne zmn gelecek

kızlar benm kociş kalktı uykudan biz daha iftar açıcaz ben gidiym bişeyler hazırlıyım iftara öptüm hepinizi ..
moralleri yüksek tutun hatunlar

o da yaptıracak canım ilk önce ben prolaktine tekrar baktırayım sonra eşime sperm testi yapılacak ve benim tüplerime bakılacak.ama ben dua ediyom prolaktinden olsun diye:)benim adetim normalde 30 günde bir olur evlendiğimden beri iki ay düzenliyse diğer aylar 40-45 günde bir.beş gün falan gecikse takmayacağımda 15 gün geciktiği oluyor

:)ben de gittim bana hiç açtırmıyolar oramı buramı karından ultrasonla bakıyolar

nasıl yaaa
hıc ole sey olur mu yaa
benım her gıttıgım dr ben daha soyunmadan elıne alıo o cubugu valla
sen adam akıllı bı dra gıdıp durumunuzu anlattınmı?

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]3b6cf0 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]-[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td]37edb9Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]19 ağustos[/td]
[td]3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]

[/tr]
[/tr]
[/url][/B][/td]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]???[/td]
[td]3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keepmeinformed[/td]
[td]???[/td]
[td]3e165a Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
nasıl yaaa
hıc ole sey olur mu yaa
benım her gıttıgım dr ben daha soyunmadan elıne alıo o cubugu valla
sen adam akıllı bı dra gıdıp durumunuzu anlattınmı?

canım iki kere gittim ikisi de özeldi.biri proftu tıp fakültesinde diğeri de özelde uzman.biri anlamasa bu işten diğeri anlar herhalde:)burda okumuştum alttan muayene ediyolar diye psikolojimi de o kadar hazırlamaya çalıştım:)ikisi de sen zayıf olduğun için senin muayene kolay dediler.karından ultrasonla gözükür dediler.hatta ultrason öncesi su içiliyo bende içiyodum tuvalete sıkışayım diye doktor ona bile gerek yok dedi.

kızlar benm kociş kalktı uykudan biz daha iftar açıcaz ben gidiym bişeyler hazırlıyım iftara öptüm hepinizi ..
moralleri yüksek tutun hatunlar
afıyet olsun canım
opuorum cok
tesekkur ederım gzuel sohbetın ve destegın ıcın
everycım sanada tesekkurler bebeeem

ısrarla saglam bı dra gıtmenı tavsıye edıorum
40-45 gune normal denemez yaa
yanı yanlıs anlama uzmek ıstedıgımden dııl ama 30 gun gıdıorken dıger ayalr 45 gun surmesının muhakkak bı sebebı vardır. ona adam akıllı baktırmak lazım
mesela pko lularda var bu durum ve pko alttan muayeneyle anlasılıyor.
bu adam nası alttann bakmadan 30 ve 45 gun oynamasına normal dıebılıor anlamadım

benim mesai başladı benimle beraber evlenen 2 hoca doğum yaptı tatilde bebekleriyle geliyorlar 5 arkadaş daha hamile benden sonra evlenen eltimde hamile ve sürekli bunların hikayelerini dinliyorum 3 gündür ağır bi imtihan gerçekten Rabbim sabrımızı tüketmeden bize de nasip etsin inş. (
son günlerde durgunluğumdan anladı eşim ve ilk defa bana eğer eylüle kadar olmazsa kontrole gidelim sen sıkma canınnı dedi işte bende son durumlar bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…