ben bebek dusunmeden once hormon testlerini ve toksaplazma hepatit gibi testler yaptirip kontrol olmustum.
7.aymda hamile kalip dusuk yaptim yine dktor kontrolundeydim
sonra yine rahim ve yumurtaliklari kontrol ettirdim
cok sukur bir sorun yok
ama ben dunya kadar kontrol yaptriken esim sperm esti vermeyi hic dusunmedi
oysaki gunumuzde 5 erkekten birinde sperm sorunu oldugu soyleniyor
zaman akip gecti simdi esim de ikna oldu ayarliycaz onun degerlere bakicaz
aynen ole canım bnm de genelde 17-18 gun de fln gelıo yumos. o yzuden bat uzun suruo. aynı gun adet oldugumuz bazı hatunlar bnm dongu tamamlanana kadr ıkıncı adetı bıtırmıs oluo nerdeyse.
gec gelsın ama yeterkı kocaman saglıklı bı yumos olsun ttalım
bu arada sız ınsallah bırakmadınız esının kullandıgı seylerı
nolur nolmaz dıye_
ah bacım ahh
gıtmezmıyız gıttık hemde
ne paralar doktuk o drlara
ne kdr dra actık kac kere oramızı buramızı
aynen ole canım bnm de genelde 17-18 gun de fln gelıo yumos. o yzuden bat uzun suruo. aynı gun adet oldugumuz bazı hatunlar bnm dongu tamamlanana kadr ıkıncı adetı bıtırmıs oluo nerdeyse.
gec gelsın ama yeterkı kocaman saglıklı bı yumos olsun ttalım
bu arada sız ınsallah bırakmadınız esının kullandıgı seylerı
nolur nolmaz dıye_
ah bacım ahh
gıtmezmıyız gıttık hemde
ne paralar doktuk o drlara
ne kdr dra actık kac kere oramızı buramızı
hormon testlerine ben de baktırıyodum arada canım öle aman aman bir sorun çıkmıyodu.evlendik bir yıldır bebek istiyoz olmuyo ben de bu ay ayrıntılı gittim.homon testi yapıldı ultrasonla bakıldı kist falan çıkmadı hormon testinde sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırı da 26.doktor bunun sorun olacağını sanmıyom ama tekrar yapılsın öle gel dedi.tekrar yaptırcam ben de.bi de benim adet düzensizliğim var evlendiğimden beri önceden de oluyodu da bu kadar değildi.doktor sorun yok diyo ama öyle ise neden düzensiz bu adetler acaba? :49prolaktinden mi kaynaklanıyor üst sınırdaya kafam karışık
:)ben de gittim bana hiç açtırmıyolar oramı buramı karından ultrasonla bakıyolar
efesudecim cok dile aliyorum haklisin
aslinda demeliyim birsye cikmiycak ama sadece icimiz rahatlasin soru siareti kalmasin diye yaptiriyoruz
esime de boyle diyim ben cok dile aldim bu ara gercekten
ya hasta oldugumu unutup defalarca okudum ben nas felak:44: az onc bile aklima geldikce okudum
kiz karsi masada oturunca popumuzu kacidim durdumhep bir cekememezlik vardi zaten en bastan beri, bir de yapi meselesi sanirim kotu kotu bakar hep, ustune benim dedigim birkac soz olunca dusman oldu bana, aman bosverr aklima gelmesin yine
esıne baktırdın mı canım? sperm testı yapıldımı ona?hormon testlerine ben de baktırıyodum arada canım öle aman aman bir sorun çıkmıyodu.evlendik bir yıldır bebek istiyoz olmuyo ben de bu ay ayrıntılı gittim.homon testi yapıldı ultrasonla bakıldı kist falan çıkmadı hormon testinde sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırı da 26.doktor bunun sorun olacağını sanmıyom ama tekrar yapılsın öle gel dedi.tekrar yaptırcam ben de.bi de benim adet düzensizliğim var evlendiğimden beri önceden de oluyodu da bu kadar değildi.doktor sorun yok diyo ama öyle ise neden düzensiz bu adetler acaba? :49prolaktinden mi kaynaklanıyor üst sınırdaya kafam karışık
alemsin shnay güldürdün beni ya canım bu arada bata ne kalmış inşAllah bu ay sağlıkla gelir belki bebişin dr demiş ya geç olur diye al işte 14 ay geçmiş belki o gün bu gündür
bilmiyorum ama prolaktin cok yuksek degil ondan kaynaklandigini sanmiyorum
stres belki etkiliyrdur duzenini
zaten benim de adetler hep duzenliydi 28 gunde bir korunurken hic sasmazdi hep 14.gun yumurtlardim ama ne zaman bebek dusunmeye basladik zaman ilerledi simdi kestiemiyorum 34, 30, 29 33...degisiyor:44: ama doktoruma sordugumda 7 gun once 7 gun sonra olmasi normal degsklikler olabilir demisti..
yumurtlama gunleri degelrndiriyorsun dogru tespit ediyorsun ve gun asiri iliskin varsa esin sperm testi yaptirsa iyi olur belki sizin de
pervanehosgeldin
senin tablon var mi
ekliyim bizim listeye senin tablonu da
kızlar benm kociş kalktı uykudan biz daha iftar açıcaz ben gidiym bişeyler hazırlıyım iftara öptüm hepinizi ..
moralleri yüksek tutun hatunlar
:)ben de gittim bana hiç açtırmıyolar oramı buramı karından ultrasonla bakıyolar
nasıl yaaa
hıc ole sey olur mu yaa
benım her gıttıgım dr ben daha soyunmadan elıne alıo o cubugu valla
sen adam akıllı bı dra gıdıp durumunuzu anlattınmı?
nasıl yaaa
hıc ole sey olur mu yaa
benım her gıttıgım dr ben daha soyunmadan elıne alıo o cubugu valla
sen adam akıllı bı dra gıdıp durumunuzu anlattınmı?
afıyet olsun canımkızlar benm kociş kalktı uykudan biz daha iftar açıcaz ben gidiym bişeyler hazırlıyım iftara öptüm hepinizi ..
moralleri yüksek tutun hatunlar
o da yaptıracak canım ilk önce ben prolaktine tekrar baktırayım sonra eşime sperm testi yapılacak ve benim tüplerime bakılacak.ama ben dua ediyom prolaktinden olsun diye:)benim adetim normalde 30 günde bir olur evlendiğimden beri iki ay düzenliyse diğer aylar 40-45 günde bir.beş gün falan gecikse takmayacağımda 15 gün geciktiği oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?