ben eskıden daha susluydum de su bı kac aydır saldım sankı yaa
sıcaklardan galıba
sacımı falan paso tepeye toplııp cıkıorum
makyaj fln pek yok kıyafet olarak da sadce rahat olanları secıorum
kıs gelsede yıne suslensemm
ozledım o hallerımı ayol
estağfirullah canım
baharı az çok gördüm deryayı da gördüm :)) hepberaberi
ben de o kadar süssüzüm ki çocuklar yalvarıyor hocamm gençsiniz güzelsiniznolurr biraz süslenin diye
inşallah o günler de gelir canım yaa.. canan gibi biz de bebelerimizin fotoğraflarını koyarız..topiğimizdeki arkadaşların hepsini biliyorum yani biliyoruz birbirimizi uzun bir muhabbet döneminden ve birbirimizi sevdikten sonra msn de görüşmeye başladıkk ...
güzel dostlar buldum burda kendime çok şükür şimdi onlar üzülse üzülürüm onlar sevinse sevinirim o derece yanii...
bide bebişlensek tam süper olcakk...
inşallah o günler de gelir canım yaa.. canan gibi biz de bebelerimizin fotoğraflarını koyarız..
canan benim hemşom bu arada
canan kım canan kımm??
sende suslen canım arada
ıyı bıseydır suslenmek
ınsana mutluluk verır guven verır
kendıne bakmak kendıne saygıdır
benım esım ıstemez zaten sussuz bakımsız. kendı pek yakısıklıdır solemesı ayıp o sebeple bende onun yanında kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum
cananı görmedim işte onu bilmiyorum...
fırsatım olsa arkadaşlarım hepsini ziyaret etmek isterim ama mesafeler uzun bigün inşallah görüşme fırsatım da olur...
gelir ALLAHın izniyle gelecekte inşaalahh...
bu arada ankaralı kım var? ben nasıpse 2 hafta sonra orda olcam
orakılerle gorusebılırım belkı?
ankaraya git gel 3 saatteyim ama ankaraada değilim
kocamın musterısının oldugu bı sehırde olsan o musterıye gırdıgınde bızde senle bulusurduk canım
ama konyayla hıc bı baglantı yok
ayrıcaaa
ben ankaraya geldıgımde yanı o seyahate cıktıgım tarıhte seeeeeeeeeeeeeennnnnnn
o kadar guzel bı yerde olacaksın kı allahın ıznıylee
ayy buna üzüldüm bak eşimin bi arkadaşı var güya tüm türkiyeyi geziyor ama ikiye bir bakıyorsun konyada. bağlantı olması önemli. ama olsun gün gelir buraya da yolunuz düşebilir.. o zaman burda ve müsait olursam kesinlikle görüşmek isterim..
biz de evlendik evleneli izmire amcamlara halamlara ziyarete gitcez daha gitcez yanii düşün
ayy buna üzüldüm bak eşimin bi arkadaşı var güya tüm türkiyeyi geziyor ama ikiye bir bakıyorsun konyada. bağlantı olması önemli. ama olsun gün gelir buraya da yolunuz düşebilir.. o zaman burda ve müsait olursam kesinlikle görüşmek isterim..
biz de evlendik evleneli izmire amcamlara halamlara ziyarete gitcez daha gitcez yanii düşün
eşimin arkadaşının konyada bi yakını var ve her göüşmede ısrarla çağırıyorlar ..bellimi olur bi gün yolum düşebilir
hmmm amcalar halalar burda demkkı? nerdeler pekı hangı semtte bılıomusun?
olı sen nerdesın pekı?
hmmm amcalar halalar burda demkkı? nerdeler pekı hangı semtte bılıomusun?
olı sen nerdesın pekı?
beklerim Aladdin de çay içeriz
http://www.insaatyatirim.com/files/news/thumb/news-7b7d2c60775d9f46dd37.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?