Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa herkes karsıyaka da yahuu
fundayla bende karsıyakadayız karanfıl

izmirin her yeri güzel karşıyaka da çok güzel gele gelelim çok sıcak..

kızlar benim kociş geldi.
annesiyle aralarını düzeltmişler anlaşılan. varsın bu modda devam etsinler kasılmalara gelemiyorum ben.
doğumgünü kutlamışlar gecikmeli de olsa. pasta bilmem ne almışlar iyi sevindim yaa..
annesi iyi davranınca mutlu oluyo bizim adam yaa ne de olsa annesi..
ama ah dayanabilse ah bu modda devam edebilse..

ramazanın güzel etkileri sanırım umarım hep devam eder...

karanfılım ıns su mubarek gunlerde herkes anlar kımın ne oldugunu da
senınde bosuna canın sıkılmaz artık

kızlar ben adetim bittikten 1 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım resmini koyuyorum bilenler varsa yorumlasın en sonuncusuda garip bişey oldu 3 4 5 yazanlarda ilişki oldu bakalım yarın ne çıkcak ateş tablosu için bejkliyorum nisbhr arkadaşımız üye yapcak ona göre o tablomuda koyarım inş biraz keyfim kaçtı kocadan yedi azarı çok üstünde duruyorum diye kızdı neyse Eki Görüntüle 475797

deryoşum ben 1 kez klomen kullandım 2 yumoş oldu çatladı foss çıktı
sonra serophene kullandım oda klomenin aynısı ama daha etkili ozaman 3 4 yumoş oldu 17mm iken iğne oldum fosss ve 3ay beni uğraştıran bi kist oldu
sonra aşılama için kullandım ondada 4 5 yumoş oldu ama çatladı yine olmadı işte.
klomenden sonra iğne vermesi iyi bir şey çünkü çatlamama olasılığı var ve buda aylarca uğraştıran kiste yol açıyor
eğer iğne verirse mutlaka rapor çıkartmaya çalış çünkü iğne baya pahalı yani 80tl ama devlet karşıladığında 12tl falan.
iğne vermezse de korkma çünkü herkeste kist olmayabilir kendiliğinden çatlayan çok var.
ve seninde erken çatladığına göre kendiliğinden çatlama olasılığın yüksek.
bu arada düşük dozla başlamış öyle çok yumurta bekleme zaten çok olması o kadar da önemli değil.
sağlıklı olsun tek olsun.ve bol su içmeye çalış çünkü klomen doğal salgıyı yani servical mukusu bozabiliyor yani kalınlaştırıp spermlerin ilerlemesini zorlaştırıor.
c vitamini salgı için önemli aklında bulunsun.ayrıca rahim duvarını inceltme gibi bi durumda var onun içinde doktorun büyük ihtimal progestan verecek.
sakın almamazlık yapma hatta sor doktoruna vermeyecekmisiniz diye.
ama bunu da sorarsan doktorun sana ne yapar bilemem
neyse benim bildiklerim bu kadar yavru hadi inşallah sana vesile olur ve bebişn gelir.
sana güveniyorum.en son diğer deryoşa güvendim ve darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

canım ben giriş yapabiliyom artık takvim çıktı ama herşey ingilizce

canım ben giriş yapabiliyom artık takvim çıktı ama herşey ingilizce

evet ingilizce ama öyle slar seller gibi ingilizce bilmen gerekmez.
mesela takvimde hangi günse bugün ona tıklayacaksın açılan sayfada temperature olan kısma dereceni girceksin.
saati otomatik ayarladım onu girmene gerek olmayacak.
servical fluid olan kısım akıntı gireceğin yer oraya tıkladığında karşına çıkanlar ise
dry kuru sticking yapışkan akıntı,creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akıntı.ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demek
sonra intercourse olan bölümde ilişki varmı yokmu onu belirten kısım.oraya yes yada no girmen yeterli.yada sabah olduysa am akşam olduysa pm
menses spotting olan kısım adet olduğun günlerde işaretleyeceğin kısım mesela leke geliyorsa spotting.hafif geliyorsa light orta derecede ise medium ağır geliyorsa heavy
geçmişte ölçtüğün ateşler içinde aynı yolu izlemen yeterli olacaktır.şimdi sen ovulasyon kullnıyormuşsun onları işaretlemek içinde takvime tıkladığında açılan sayfada
tests var orada ovulation test kısmı var onu + - şeklinde işaretleyeceksin.
tablonu paylaşmak içinse yukarda sağda home data sharing olan kısımda sharingi tıkla ve setup olanı bul ve ona gir orda your charting home page yazan yazının altındaki kutuda http diye başlayan adresi kopyalayıp buraya yapıştıracaksın.
aklına takılan olursa sorarsın.ok

Son düzenleme:

tamam canım sağolasın yordum seni baya teşekürler

canım sağol valla ya o kadar iyi anlattın ki hiç zorlanmadım adetin ilk günündeki ölçümüden mi başlayayım birde hergün bu değerleri girip yapıştırcaz dimi

canım sağol valla ya o kadar iyi anlattın ki hiç zorlanmadım adetin ilk günündeki ölçümüden mi başlayayım birde hergün bu değerleri girip yapıştırcaz dimi

evet eğer ölçtüysen adetin ik gününden başla girmeye.
yani tablonu istersen hergün paylaşabilirsin. bi paylaş bakalım deneme amaçlı
haa birde söylemeyi unuttum gerçi onu bilirsin ama değerleri girdikten sonra en altta save var ona tıklayıp kaydedeceksin ok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…