insallah bu ay hamilesindir
benim de dusukten sonra ay bitti gelmiyor bebis((
hapsuyla ayni topicteydik kizlar bir sure onlarin opicte kaldim temmuz 2012 annelerinde ama sonra... ben de doguracakim bir sorun olmasaydi
senin esin sperm testi yaptirdi mi canim?
ovulasyon döneminde başlayan göğüs hassasiyeti adet tarihine kadar devam ediyor mu senin de ya da ne kadar sürüyor_?bilmiyorum bazilarinda catlama oluyor ates yukselmesi 2 gunu bulabiliyor
atesini duzenli olc bakalim net birsey diyemem
ama benim catlamanin ertesi gunu gogus hassasiyetim basliyor genelde ve catladigimi oyle anliyorum
motoru bozdum
oruçta tutmadım sanırım yarında tutamıycam cnm sıkıldı..
valla ben bu adamları anlamıyorum bizde sbah tartıştık ..sonra bana hadi özür dilede barışalım diyor boşver cnm salla gitsinn..
ovulasyon döneminde başlayan göğüs hassasiyeti adet tarihine kadar devam ediyor mu senin de ya da ne kadar sürüyor_?
aynı benm kocamın söyledikleri "hadi özür dilede barışalaıım "der ama etmem tabi kendi gelir sonra ama çok inat özrü hep sen dile sonra ben dilerim der.ama gönlümü hep o alır ilk önce,küserim o gelir barışmaya...ama inat ettimi inat ...
kızlar benm tablomu atayım bana bir akıl verin benm progestoron testi yaptırmam lazım ovu testimi görüyorsunuz şimdi ne zaman yaptırmalıyım bu testi ben ki doğru sonucu alayım ?
My Ovulation Chart
evet ingilizce ama öyle slar seller gibi ingilizce bilmen gerekmez.
mesela takvimde hangi günse bugün ona tıklayacaksın açılan sayfada temperature olan kısma dereceni girceksin.
saati otomatik ayarladım onu girmene gerek olmayacak.
servical fluid olan kısım akıntı gireceğin yer oraya tıkladığında karşına çıkanlar ise
dry kuru sticking yapışkan akıntı,creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akıntı.ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demek
sonra intercourse olan bölümde ilişki varmı yokmu onu belirten kısım.oraya yes yada no girmen yeterli.yada sabah olduysa am akşam olduysa pm
menses spotting olan kısım adet olduğun günlerde işaretleyeceğin kısım mesela leke geliyorsa spotting.hafif geliyorsa light orta derecede ise medium ağır geliyorsa heavy
geçmişte ölçtüğün ateşler içinde aynı yolu izlemen yeterli olacaktır.şimdi sen ovulasyon kullnıyormuşsun onları işaretlemek içinde takvime tıkladığında açılan sayfada
tests var orada ovulation test kısmı var onu + - şeklinde işaretleyeceksin.
tablonu paylaşmak içinse yukarda sağda home data sharing olan kısımda sharingi tıkla ve setup olanı bul ve ona gir orda your charting home page yazan yazının altındaki kutuda http diye başlayan adresi kopyalayıp buraya yapıştıracaksın.
aklına takılan olursa sorarsın.ok
ovulasyonda catlamayla basliyor ve siddetli bir sekilde devam ediyor
adete 2 gun kalaya kadar cok siddetli agriyor ve gogusler sisiyor
adete 2 gun kala gogusler yumusamaya basliyor, ve hassasiyet yavas yavas kayboluyor, adet gelecegini anliyorum
ovulasyon daha çok yeni ama bu bekleyiş çok zor
gızemlı karıyım vesselammm
al bendende o kadar ya
saka maka vallaa sırtını gosterdın gerıdı foraaaa
bı feysım olaydı ıyıydı
pekmezı soraydm hakkaten yaa
bız normalde balı fln dısarda tutuyoz
ama bu daha sıvı dolapta tuttum ben eskısını
bunud a ole yapım barı sıcak ztn cok
günaydın kızlar. nasılsınız? bugün de düşmedi çook şükür ateşimyarın da düşmez de bi oh derim
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everu bacım malesef adet oldum ve bu gun son gun bitti hayırlısı acaba sogan kurumu yapsam ?.ya kızlar benim adetlerim neden agrısız oluyor bu normalmı acaba.hiç bir şey hiss etmeden adet oluyorum 3 gune bitiyor .Birkac gune yakin batlari olanlar var hadi hayirlisi
sevgimelegim nerdesin adet olmadin umarim ? hamileyim de de tablo biraz renklensn yaaa
orkide seni de eklesek sen hamis gibisin
insallah son gun olan yarin bat gunun de ates cok yuksek olur ve hamilesindir. su an tablo tam hamis tablosu gibi
bugun kendim soruyorum kendim cevapliyorum kimse yok
ben de gidip spor yapayim sonra yuruyus sonra yemek hazirliyim, aksama da banyomu ve orucuma basliyim yarin
yeni adet tarihimi 1 eylul yaz canımmmmmmm[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]3b6cf0 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]RomaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td]3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td]37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]19 ağustos[/td]
[td]3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]???[/td]
[td]3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keepmeinformed[/td]
[td]???[/td]
[td]3e165a Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]? Agustos[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]? Ağustos[/td]
[td]383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]? Ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
everu bacım malesef adet oldum ve bu gun son gun bitti hayırlısı acaba sogan kurumu yapsam ?.ya kızlar benim adetlerim neden agrısız oluyor bu normalmı acaba.hiç bir şey hiss etmeden adet oluyorum 3 gune bitiyor .
ya bende öyleyim yumurtlama akıntım olmuyor.bu zamana kadar kasık ağrısı nedi bilmedim adetlerimde.ya canım korkuyorum birden bir hastalıgım olur ya.hiç hap felan kullanmadım bu zamana kadarkiz daha ne istiyor agrisiz adet
ne ozeniyorum bilemezsinnn yaaaaa
benim hayatim kabus oluyor
ben hap icmezsem olurum o derece adet sancisi
ama bir arkadasim var, kizin 1 gun suruyormus ve normal hayata devam ediyor hissetmiyorum bile diyor
ayy ne ozeniyorum
ve kiz 6.ayinda hamile kaldi simdi bebegi var
ve o kiz hicbir zaman yumurtlama akintisini gormedigini soyluyor
yani normal hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?