Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokhcanım ne güzel bi doktormuş bu böyle bende gidebilsem keşke okurken içim rahatladı seni hiç düşünemiyorum hafiflemişsindir muhakkak ,bak dr ne güzel söylemiş cnm sana klomene gerek yok diye..ay hadi hayırlısı bu ay bu dr seni gebe bıraktırı cnm inşAllah bak gör.ne azim bu böylevalla mutlu oldum ya:)yiğenmi geliyo neee

günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.

canm çoook geçmiş olsun nasip değilmiş Rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini göndersin inşAllah

kızlar bu gün memlekete
gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz.öpüyorum

selam söyle memleketime cnm ailene ve sana iyi tatiller dilerim ah ne güzel oralar şimdi

kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....

canm sen depo kaçtaydınki ayy çok sevindim ya umarım hamilesindir cnm ki bildiğim kadarıyla silik çıksa bile hamilesin demek ama ayyyyy süper ya

canımmmmmmm hiç sorma ya 32 dişim meydanda geziyorum
sanki adam bana hamilesin dedi
inşallah canım hayırlısı olsun çok ümitliyim inş rabbim boşa çıkarmasın
bu ay patlama yapalım burda

23. gün test yapalım demesi o kdr hoşuma gittiiki
ne kadar erken dönemde anlamaya çalışıyor önlemini almak için.
bana her doktor hamile oldugunu anlayınca gel diyodu
normalde benim onu anlamam regl günümü buluyor zaten...

kocan bi daha götürecek mi seni o doktora bir daha

yokh cnm adamı öve öve bitirememişin cnm yakışıklı vs.hımmmm kociş duymasın

ya bizim bi tablo vardı bi baksaydım nuradamla depo kaçta merak ettim test yapmış silik görmüş

canım dpo kaçtasın sennnnnn
test yanlış değilse kesin hamilesin o zmn canım ne marka bu test.
ayy hadi inşşş doğrudur yaaa

ayyy cok sevindim yokh
superr haberler bunlar
tam tecrube adam oldugu belli bence de
yorumlari da ic acici ve guzel olmus

'sen kocana hadi gel çocuk yapcaz deyip ilişkiye başladğıında adamdan emin ol sperm çıkmıyor dedi.
siz zaten genç sağlıklı insanlarsınız haftada en az 2 defa ilişki illaki oluyordur dedi.
bu tempoyu bozmayın ve zorlamayın normal aktivitenize devam edin bu herşeyden daha önemli dedi.' iste bu sozler de genel durumu acikliyor iste stres yapma rahatina bak akisina birak, bebis gelsin.. herkes de bunu diyor yaaaa
bunu yapmak lazim ciddi ciddi, kendimiz strese girdigimiz gibi esimizi de sokuyoruz cogu zaman
normal halimize birakmayi bir basarsak var yaaaa, inaniyorum bu surec kisalacak.
demek ki kan testiyle takip edeceksiniz bu super haber
insallah da bu ay guzel bir deger cikacak ve olumlu haber vereceksin doktoruna

yani bi insan nerden sezebilirki hamile olduğunu hayret bişey ,bu dr tutttum ben cnm devam et buna bence inşAllah çok tuzlu değildir ,ama tüm tedbirlerde bunda gibi geldi bana..sanırım açılışı nuradamla yapıyo cnm topik hamileliğinde

kocan bi daha götürecek mi seni o doktora bir daha

kocasıyla gitmiştir bence

canım dpo kaçtasın sennnnnn
test yanlış değilse kesin hamilesin o zmn canım ne marka bu test.
ayy hadi inşşş doğrudur yaaa

aaaa nuradamla ben kacirdim
testi mi yapmis
hadi insallah hamistirrrrr

kizlar uzun uzun yazdim tam gondere basiyorudm telefonun sarji bitti hepsi gitti
orkide uzuldum canim umarim bu ay hamis olursun saglikla ve super bir deger seni karsilar
okkesa iyi yolculuklar canim kocanla uygun zaman bulursunuz da tutar iliskiniz hatta
karanfilce sen de bugun yola cikacaktin sanirim iyi yolculuklar gule gule git canim dualarn kabul olsun

evet canım inşş hayırlı olur bnm için bu yeni süreç.
hakkaten bu dediklerini yapsak daha kolay gelicek bebeişler ya
herkes sölüyosa bi hikmet vardır dimi
ama işte yapamıyoruz.
bana söz ver yapıcaksın dedi güldüm artık ne diyim söz versem yalan olcak şmdi
hakkımızda hayırlısı olsun canım inş bu ay son olsunnnnnnnnnnnnnn

every selam cnm nasılsın

ya şu tablomuz nerde bizim nuradamlaya bakcaktım ordan ,kız haberi verdi pıııırrrrr uçtu ya

ffye göre dpo 8deyim...bir az tırsıyorum ya yine kimyasal olursa diye,ben hep bu markayı kullanıyorum,one step pregnancy test,amerikanın markasıdı,güvenilir bence,hem sonra olsa şüphelenirdim,ama 10dakikada falan çıktı yani...

every selam cnm nasılsın

ya şu tablomuz nerde bizim nuradamlaya bakcaktım ordan ,kız haberi verdi pıııırrrrr uçtu ya
selam canim
iyilik cani merak ettim okuyorum gecmsi
tamam bulup ekliycem

bazialri erken donemde ogrenebliyor canim
dpo8,9,10da silik cizgi cikabiliyor
umarim 2 gune bir yaparsam koyulasir cizgin cok sevindim
kan testi yaptir istersen

e süper cnm ne güzel ,erken gebelik test falan mı bu yoksa .ayy çok sevindim ya bencede bu kadar erken çıkmazdı olmasa bişeyler inşAllah sağlıklı bi hamiliesindir cnm dua et bol bol bence aklına kötü şeylerde getirme cnm sevineceğin yerde neler getiriyorsun aklına

valla buraya geldin yumurtanin boyutunu hesapliyorsun
dedigi dogru ama ya sonucta haftada 3 iliskiyle bile tuturulur
hatta 72 saat koca zaman dilimi
biz catliyoruz gun akcmasin her gun her gun diye
aslinda gercekten iyi degil belki

hassaiyeti yüksek bir testtir inşallah ve doğrudur canım

kızlar bizim nette sorun var sürekli kopuyor o nedenle öpüyorum sizi ve kaçıyorum
iyi bakın kendinize

kaaranfil sanırım yola çıktı hayırla git gel duaların kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…