günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.
kızlar bu gün memlekete
gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz.öpüyorum
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
yokhcanım ne güzel bi doktormuş bu böyle bende gidebilsem keşke okurken içim rahatladı seni hiç düşünemiyorum hafiflemişsindir muhakkak ,bak dr ne güzel söylemiş cnm sana klomene gerek yok diye..ay hadi hayırlısı bu ay bu dr seni gebe bıraktırı cnm inşAllah bak gör.ne azim bu böylevalla mutlu oldum ya:)yiğenmi geliyo neee
canm çoook geçmiş olsun nasip değilmiş Rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini göndersin inşAllah
selam söyle memleketime cnm ailene ve sana iyi tatiller dilerim ah ne güzel oralar şimdi
evet canım bende çok mutluyum
adam üniversitede profesör zaten. maddi olarak yordu beni ama, içim rahatladı en azından.
süperde yakışıklı vede genç biri cin gibi bakıyo gözleri maviş maviş
bayıldım adama yaa :))
homoistein canım kanda bi değer
bunun yüksek oluşu işte düşükleri, kalp ve damar hast riskini vb.. fln artıran bişi
pıhtılaşmaya da eğilim gösteriyor.
özellikle B12 ve B6 ve folic asit eksikliği olduğu takdirde bu değer yükseliyor.
ve risk oluşturuyor.
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
kocan bi daha götürecek mi seni o doktora bir daha
yani bi insan nerden sezebilirki hamile olduğunu hayret bişey ,bu dr tutttum ben cnm devam et buna bence inşAllah çok tuzlu değildir ,ama tüm tedbirlerde bunda gibi geldi bana..sanırım açılışı nuradamla yapıyo cnm topik hamileliğindecanımmmmmmm hiç sorma ya 32 dişim meydanda geziyorum
sanki adam bana hamilesin dedi
inşallah canım hayırlısı olsun çok ümitliyim inş rabbim boşa çıkarmasın
bu ay patlama yapalım burda
23. gün test yapalım demesi o kdr hoşuma gittiiki
ne kadar erken dönemde anlamaya çalışıyor önlemini almak için.
bana her doktor hamile oldugunu anlayınca gel diyodu
normalde benim onu anlamam regl günümü buluyor zaten...
kocan bi daha götürecek mi seni o doktora bir daha
canım dpo kaçtasın sennnnnn
test yanlış değilse kesin hamilesin o zmn canım ne marka bu test.
ayy hadi inşşş doğrudur yaaa
ayyy cok sevindim yokh
superr haberler bunlar
tam tecrube adam oldugu belli bence de
yorumlari da ic acici ve guzel olmus
'sen kocana hadi gel çocuk yapcaz deyip ilişkiye başladğıında adamdan emin ol sperm çıkmıyor dedi.
siz zaten genç sağlıklı insanlarsınız haftada en az 2 defa ilişki illaki oluyordur dedi.
bu tempoyu bozmayın ve zorlamayın normal aktivitenize devam edin bu herşeyden daha önemli dedi.' iste bu sozler de genel durumu acikliyor iste stres yapma rahatina bak akisina birak, bebis gelsin.. herkes de bunu diyor yaaaa
bunu yapmak lazim ciddi ciddi, kendimiz strese girdigimiz gibi esimizi de sokuyoruz cogu zaman
normal halimize birakmayi bir basarsak var yaaaa, inaniyorum bu surec kisalacak.
demek ki kan testiyle takip edeceksiniz bu super haber
insallah da bu ay guzel bir deger cikacak ve olumlu haber vereceksin doktoruna
selam canimevery selam cnm nasılsın
ya şu tablomuz nerde bizim nuradamlaya bakcaktım ordan ,kız haberi verdi pıııırrrrr uçtu ya
ffye göre dpo 8deyim...bir az tırsıyorum ya yine kimyasal olursa diye,ben hep bu markayı kullanıyorum,one step pregnancy test,amerikanın markasıdı,güvenilir bence,hem sonra olsa şüphelenirdim,ama 10dakikada falan çıktı yani...
ffye göre dpo 8deyim...bir az tırsıyorum ya yine kimyasal olursa diye,ben hep bu markayı kullanıyorum,one step pregnancy test,amerikanın markasıdı,güvenilir bence,hem sonra olsa şüphelenirdim,ama 10dakikada falan çıktı yani...
evet canım inşş hayırlı olur bnm için bu yeni süreç.
hakkaten bu dediklerini yapsak daha kolay gelicek bebeişler ya
herkes sölüyosa bi hikmet vardır dimi
ama işte yapamıyoruz.
bana söz ver yapıcaksın dedi güldüm artık ne diyim söz versem yalan olcak şmdi
hakkımızda hayırlısı olsun canım inş bu ay son olsunnnnnnnnnnnnnn
hassaiyeti yüksek bir testtir inşallah ve doğrudur canımffye göre dpo 8deyim...bir az tırsıyorum ya yine kimyasal olursa diye,ben hep bu markayı kullanıyorum,one step pregnancy test,amerikanın markasıdı,güvenilir bence,hem sonra olsa şüphelenirdim,ama 10dakikada falan çıktı yani...
hassaiyeti yüksek bir testtir inşallah ve doğrudur canım
kızlar bizim nette sorun var sürekli kopuyor o nedenle öpüyorum sizi ve kaçıyorum
iyi bakın kendinize
kaaranfil sanırım yola çıktı hayırla git gel duaların kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?