hay allah yaaa. hayırlıısı olun canım hakkında.
ama bak devamlı oluyosa hafife alma bu kimyasal gebelikleri.
altından sebepler çıkabiliyor.
inş bebeğin gelir en kısa zmnda tutunur sana bu defa..
az değer olup çatlama öncesi bi tane yüksek değer çıktığı için çizgi biraz üstte olabilir bnm de öyleydi o değeri sildim dirk aşağılara çekti çatlama aralığını ..ısın gayet iyi ...Gunaydinlar kizlar hayirli cumalar hepinize
Ben yumurtlamadim sanirim dimi atesim hic yukselmedi bi bakabilirmisiniz tabloma
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet cnm tahmin tttiğim yere çekmiş çizgiyi kesik olmasıda akıntı girmediğin içindir ..gözün aydın ...günaydın kızlar hayırlı cumalar bugun kesik çizgideyim çizgi çekti
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçmiş olsun ..en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin inş..günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.
kızlar merhaba bi sorum olcaktı ben adetin 11. gününden sonra ateşimi ölçtüm ve yumurtlama testi yaptım muhtemelen 12 yada 13. gün yumurtladım bugün 23. günüm yumurtlamadan sonra ateşim hep 36.8 in üstünde yani düşmedi ilk ölçtüğüm gün yani 11. gün 36.4 tü adetime 4 5 gün kaldı tam belli olmuyo günü bir gün önce sonra olduğu oluyo çok uzattım kusura bakmayın tablom yok kısacası sorum şu
eğer hamile değilsem ateşim adetime kaç gün varken düşmeli. tşk ederim :26:
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar tabloma yorum bekliyorum yumurtladım mı ne oldu dün ilişki oldu ama bugün olmucak doktorun deddiğini yapcaz inş bişey kaybemem birde ben ovu testide kullanıyodum ama hiç faydasını görmedim adet bittikten beri çizgi ne koyulaşıyo nede kayboluyo orkidecim hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut demek every gelmişsin mesajımı görmüşsündür heralde seni arıyoz valla...
deprem oldu.. şiddetliydi baya ama Allahtan kısa sürdü :18:
hee yaa iş kadını oldum bugünde sunum yapıcam bi hastanede şimdiden stres bastı :18: bide çok detaycıyım insanlar sıkılıcak ama hadi bakalımbu arada benim ateş hep böyle anacığım adet madet hiçbişey etkilemiyor anasını satayım acaba ben bu işi yalnışmı yapıyorum ki :44:
canım 11 haftalık düşük yapınca kan pıhtılaşması ile ilgili genetik test yapıldı. onda sorun çıktı. devamlı aspirin ve folik asit kullanıyordum onun için. aslında geçen ay luteal fazım uzundu ama progestan kullanmıştım o da uzatabiliyor. ben 2 ay öncesinden şüphelendim. o zaman da meme uçlarım büyümüş sızlıyordu. herhalde hamileyim diye düşünmüştüm.adet 1 gün gecikti. adet olunca değilmişim dedim.test yapmadığımdan bilmiyorum o zaman da hamile miydim:26:
bence yumutlama olmuş canım,
benimde çoğu tablomda ısı yükselip sabit kalıyor
daha sonra fırlıyor.
ama yinede ilişkiyi bırakma sen iyice yükselene kadar.
az değer olup çatlama öncesi bi tane yüksek değer çıktığı için çizgi biraz üstte olabilir bnm de öyleydi o değeri sildim dirk aşağılara çekti çatlama aralığını ..ısın gayet iyi ...
az değer olup çatlama öncesi bi tane yüksek değer çıktığı için çizgi biraz üstte olabilir bnm de öyleydi o değeri sildim dirk aşağılara çekti çatlama aralığını ..ısın gayet iyi ...
evet cnm tahmin tttiğim yere çekmiş çizgiyi kesik olmasıda akıntı girmediğin içindir ..gözün aydın ...
geçmiş olsun ..en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin inş..
adet olduğun gün de düşebilir bi kaç gün öncesindende başlayabilir..
aslında genel amaç ovulasyon gününü saptamak olduğu için ateş ölçmede...bazen yüksek ateşle adet olanlarda oluyor..
dünde dediğim gibi yumurtlama 12. gün olmuş ama sen gebelik testi girmişsin pozitif iki adet ..yumurtlama olmadan bunu girdiğin içinde ff çizgi çekmiyor yani kafasını iyi karıştırmışsın
anladım canım ya ben onu kullanuyon mu olarak anladım hep artıyı işaretliyom halbuki silik çıkıyor düzelteyim bakayım sağol
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com düzelltim ama olmadı galaba kırmızı çizgi çekince yumurtlama oluyor
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com düzelttim canım sağol çekmedi bana çizgi olmadı heralde
bu dereceyle kesinlikle yumurtlaman olmuştur çoktan.çizgi çekmeyebilir çünkü ilk üyeliğin ve senin hakkında bi ortalama yok.
bi kaç gün sonra çeker mutlaka.bence 12.gün olmuş
canım çok sevindim böyle bir doktora denk gelmene
tecrübeli biri belli
hakkında hayırlısı olsun bu arada homosistein ne demek?
Baharrr takipteyim senii
canım çok sevindim böyle bir doktora denk gelmene
tecrübeli biri belli
hakkında hayırlısı olsun bu arada homosistein ne demek?
Baharrr takipteyim senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?