Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

karnım bazen gurul gurul adet olacakmışım gibi ama bat 12 temmuz bu belirtimidir belkide psikolojiktir püfffff........... (((

akıntım öle çok aşırı derecede değil ama ıslak hissi var ya bu belirtiler için erken mi yoksa ben psikolojik hamilemiyim

senin ovulasyon ne zamandı canım ateş kaç çıkıyor ben dil altından ölçüyorum sen_?

ateşe göre 16cı gün çatlamışım,o genden bu yana yani 8gündür ateşim 36.6-36.7 oluyor,senin bat ne zaman?benim ki 8ağustos.ben de öyle belirtiye falan takılmak istemiyorum ama olmuyor tabiki...

selam kızlar,dün hiç giremedim,sabahtan annemler geldi ve akşam gittiler,sizleri çok özledim.
orkidecimüzüldüm aslında,ben de ikinci ayımda geçirmiştim,ama üstüne görmüş ola bilirmisin kuzum?
yok canım ya bildiğin şakır şakır adet kanamamı oluyorum. doktorum testi tekrara gerek yok. kimyasal olmuş dedi.
canım yeni döngün hayırlı olsun kımyasal gebelık nasıl oluyorr:26:

canım kanda b-hcg yükseliyor ama kese oluşamadan düşüyor, adet kanamasıyla gidiyor.

kızlar tabloma yorum bekliyorum

ateşe göre 16cı gün çatlamışım,o genden bu yana yani 8gündür ateşim 36.6-36.7 oluyor,senin bat ne zaman?benim ki 8ağustos.ben de öyle belirtiye falan takılmak istemiyorum ama olmuyor tabiki...

benim bat 12 temm uz ama bugün karnımda resmen seyirmeler oluyo içten içe senin daha erkenmiş mutlaka bilgilendir beni olurmu nuradamla bide sen de ne belirtiler var

kızlar merhaba bi sorum olcaktı ben adetin 11. gününden sonra ateşimi ölçtüm ve yumurtlama testi yaptım muhtemelen 12 yada 13. gün yumurtladım bugün 23. günüm yumurtlamadan sonra ateşim hep 36.8 in üstünde yani düşmedi ilk ölçtüğüm gün yani 11. gün 36.4 tü adetime 4 5 gün kaldı tam belli olmuyo günü bir gün önce sonra olduğu oluyo çok uzattım kusura bakmayın tablom yok kısacası sorum şu
eğer hamile değilsem ateşim adetime kaç gün varken düşmeli. tşk ederim :26:

daha çok erken ozaman hiçbişey belli olmaz daha.. 7-8 gün daha ateşinin böyle yüksek gitmesi gerekiyor anlıcağın biraz sabır son gün ateşin düşmezse veya yavaş yaaş düşüşe geçmezse umutlanabilirsin..

Gunaydinlar kizlar hayirli cumalar hepinize
Ben yumurtlamadim sanirim dimi atesim hic yukselmedi bi bakabilirmisiniz tabloma

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bence yumutlama olmuş canım,
benimde çoğu tablomda ısı yükselip sabit kalıyor
daha sonra fırlıyor.
ama yinede ilişkiyi bırakma sen iyice yükselene kadar.

günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.

hay allah yaaa. hayırlıısı olun canım hakkında.
ama bak devamlı oluyosa hafife alma bu kimyasal gebelikleri.
altından sebepler çıkabiliyor.
inş bebeğin gelir en kısa zmnda tutunur sana bu defa..

fundaaaaaa özledim kız nerlerdesinnnnn
iş kadını oldun çıktın başımıza heeeee
yaa demek bodruma gidiyonuzzz ne güzellllll çok özledim bendeee
iş miş ohh gezersiniz ne güzel.
belkide çatladı kaçırdın canım yüksek sayılır ateşin

bence yumurtlama olmuş 14. gün falan.
37 leri görmüşün artık zaten.

kızlar bu gün memlekete
gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz.öpüyorum

canım iyi yolculuklaaaaarrrr
kendine iyi bak inş kafa rahatken kazayla falan bi bebiş çıkar gelir bu sürede :))
annelere çok selamlar saygılarrr

öpüyorum seni ve minik oğluşunuuuuuuuu

adet olacağın sabah aniden düşebilir yada 2 gün önceden yavaş yavaş düşmeye başlayabilir yada hiç düşmeden adet olabilirsin.. yani bunu kestirmek çok zor ama daha önceki aylarda tabloların olsaydı oradan seninki nasıl olacak diye bir yorum yapabilirdin..

yok canım ya bildiğin şakır şakır adet kanamamı oluyorum. doktorum testi tekrara gerek yok. kimyasal olmuş dedi.

canım kanda b-hcg yükseliyor ama kese oluşamadan düşüyor, adet kanamasıyla gidiyor.

hıı analdım canımm yaa değer kaçtı acaba merak ettim:26:

benim bat 12 temm uz ama bugün karnımda resmen seyirmeler oluyo içten içe senin daha erkenmiş mutlaka bilgilendir beni olurmu nuradamla bide sen de ne belirtiler var

tamam tatlım,çok heyecanlanma,benim yumurtlamadan sonra üçüncü gün kasığımın tam ortasına sanki bışak sapladılar,boyle iki katlandım resmen.ben diyer belirtilere pek takmak istemiyorum.ama göğüslerim o kadar ağrıyor ki koltuk altlarıma da vuruyor.ama takmıyroum,böyle ağrılar her ay oluyor bende...

hee yaa iş kadını oldum bugünde sunum yapıcam bi hastanede şimdiden stres bastı :18: bide çok detaycıyım insanlar sıkılıcak ama hadi bakalım bu arada benim ateş hep böyle anacığım adet madet hiçbişey etkilemiyor anasını satayım acaba ben bu işi yalnışmı yapıyorum ki :44:

hmm anladım canım tşk ederim eğer bu ayda olmamışsa diğer ayda da takip etcem. Rabbim yardımcımız olsun dileyenlere biran önce hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…