bişey diyebilmek için yeterli bilgi vermemişsin ki.. yani daha önce verdiysen ben biliyorum en azından :44: bikere ovulasyondan sonraki kaçıncı gündesin.. ateşin kaç olduğunun önemi yok yani herkesin ısı aralığı farklıdır.. bazıları 36,5 le hamile olurken bazıları 37 ile olur.. senin için bir yorum yapabilmek için tablonu görmek gerekli.. yani mesela ovulasyondan sonra nasıl bir yükseliş izledi felan umarım anlatabilmişimdir..:26:[/QUOTE
26 temmuz ve 27 temmuzda ovulasyon testim pozitifti ateş dereceydi muhtemelen 28 temmuzda çatlamış oluyorum yani bugün 6.günüm ateşim 28 temmuzda 36,4 dereceydi bugüne kadar 36,6 ve bugün 36,7 derece bir tablom olmadığı için gönderemiyorum
tatlım benim ben de aynı durumdayım,acaba olasılığımız ne?kızlar cevap verse güzel olur..
senin ovulasyon ne zamandı canım ateş kaç çıkıyor ben dil altından ölçüyorum sen_?
yok canım ya bildiğin şakır şakır adet kanamamı oluyorum. doktorum testi tekrara gerek yok. kimyasal olmuş dedi.selam kızlar,dün hiç giremedim,sabahtan annemler geldi ve akşam gittiler,sizleri çok özledim.
orkidecimüzüldüm aslında,ben de ikinci ayımda geçirmiştim,ama üstüne görmüş ola bilirmisin kuzum?
canım yeni döngün hayırlı olsun kımyasal gebelık nasıl oluyorr:26:
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar tabloma yorum bekliyorum yumurtladım mı ne oldu dün ilişki oldu ama bugün olmucak doktorun deddiğini yapcaz inş bişey kaybemem birde ben ovu testide kullanıyodum ama hiç faydasını görmedim adet bittikten beri çizgi ne koyulaşıyo nede kayboluyo orkidecim hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut demek every gelmişsin mesajımı görmüşsündür heralde seni arıyoz valla...
kızlar bu gün memlekete
gidiyorum bayramdan sonra görüşürüz.öpüyorum
ateşe göre 16cı gün çatlamışım,o genden bu yana yani 8gündür ateşim 36.6-36.7 oluyor,senin bat ne zaman?benim ki 8ağustos.ben de öyle belirtiye falan takılmak istemiyorum ama olmuyor tabiki...
26 temmuz ve 27 temmuzda ovulasyon testim pozitifti ateş dereceydi muhtemelen 28 temmuzda çatlamış oluyorum yani bugün 6.günüm ateşim 28 temmuzda 36,4 dereceydi bugüne kadar 36,6 ve bugün 36,7 derece bir tablom olmadığı için gönderemiyorum
Gunaydinlar kizlar hayirli cumalar hepinize
Ben yumurtlamadim sanirim dimi atesim hic yukselmedi bi bakabilirmisiniz tabloma
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar. bu sabah itibariyle adet kanamam başlamıştır. yani kimyasal gebelik oldu. hayırlısı olsun. çalışmalara devam.
kızlarrr merhabakaç gündür giremedim.. işim ve misafirim vardı.. çarşamba desen evlilik yıldönümüydü.. ve yarında kısmet olursa iş için bodruma gidiyoz.. yani anca haftaya gelebilicem tekrar buralara bu günler yumurtlama günleri olmalıydı ama ateş ne zaman baksam 36,5 yada 36,6 çıkıyor yani ne iniyor ne çıkıyor heralde gene yumurta olmucak :44: 16. gün bugün halbuki neyse çokta geçmişi okuyamadım hepinizi özledimmmmmmmm
3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar tabloma yorum bekliyorum yumurtladım mı ne oldu dün ilişki oldu ama bugün olmucak doktorun deddiğini yapcaz inş bişey kaybemem birde ben ovu testide kullanıyodum ama hiç faydasını görmedim adet bittikten beri çizgi ne koyulaşıyo nede kayboluyo orkidecim hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut demek every gelmişsin mesajımı görmüşsündür heralde seni arıyoz valla...
kızlar bu gün memlekete
kızlar merhaba bi sorum olcaktı ben adetin 11. gününden sonra ateşimi ölçtüm ve yumurtlama testi yaptım muhtemelen 12 yada 13. gün yumurtladım bugün 23. günüm yumurtlamadan sonra ateşim hep 36.8 in üstünde yani düşmedi ilk ölçtüğüm gün yani 11. gün 36.4 tü adetime 4 5 gün kaldı tam belli olmuyo günü bir gün önce sonra olduğu oluyo çok uzattım kusura bakmayın tablom yok kısacası sorum şu
eğer hamile değilsem ateşim adetime kaç gün varken düşmeli. tşk ederim :26:
kızlar bu gün memlekete
yok canım ya bildiğin şakır şakır adet kanamamı oluyorum. doktorum testi tekrara gerek yok. kimyasal olmuş dedi.
canım kanda b-hcg yükseliyor ama kese oluşamadan düşüyor, adet kanamasıyla gidiyor.
benim bat 12 temm uz ama bugün karnımda resmen seyirmeler oluyo içten içe senin daha erkenmiş mutlaka bilgilendir beni olurmu nuradamla bide sen de ne belirtiler var
fundaaaaaa özledim kız nerlerdesinnnnn
iş kadını oldun çıktın başımıza heeeee
yaa demek bodruma gidiyonuzzz ne güzellllll çok özledim bendeee
iş miş ohh gezersiniz ne güzel.
belkide çatladı kaçırdın canım yüksek sayılır ateşin
adet olacağın sabah aniden düşebilir yada 2 gün önceden yavaş yavaş düşmeye başlayabilir yada hiç düşmeden adet olabilirsin.. yani bunu kestirmek çok zor ama daha önceki aylarda tabloların olsaydı oradan seninki nasıl olacak diye bir yorum yapabilirdin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?