adetin 2. günü --
adetin 3. günü --
adetin 4. günü --
adetin 5. günü --
adetin 6. günü --
adetin 7. günü --
adetin 8. günü --
adetin 9. günü --
adetin 10. günü --
adetin 11. günü --
adetin 12. günü --
adetin 13. günü --
adetin 14. günü --
adetin 15. günü --
adetin 16. günü --
adetin 17. günü --
adetin 18. günü --
adetin 19. günü --
adetin 20. günü --
adetin 21. günü --
adetin 22. günü --
adetin 23. günü --
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --
canım al sana tablo yanlarina yazarsın atesi ve calisma gunlerini
ya kızlar ben o bahsettiğiniz siteden bişey anlamadım kendimiz liste oluştursak olmazmı aynı şey değilmi.yoksa o sitede farklımı yorumluyolar.?:26::26::26::26:
hg canım nasılsın
ya kızlar ben o bahsettiğiniz siteden bişey anlamadım kendimiz liste oluştursak olmazmı aynı şey değilmi.yoksa o sitede farklımı yorumluyolar.?:26::26::26::26:
tatlım süpersin yaben şincik bunu kopyalıcammı yoksa farklı kaydet diyo hangisini yapcam :26:
hoşgeldiniz arkadaşlar hepinize boö atelşli ve bebişli aylar dilerim inşallah ateş ölçmeden faydalanarak hemen hamile kalırsınız sitede tablo oluşturamayanlar bende anlamıyorum diye tablomu liste halinde yazıp koyuyordum ondanda anlasılıyor ve bence liste halinde yazılanlar daha açık bi şekilde duruyor alt alta olduğu için ateş daha net gözlemlenebiliyor umarım tez vakitte gelir bebişleriniz
kopyala canım öyle de olur sonra daha cicili tablo yazarız simdi annem bi taraftan, esim bi taraftan telefon susmadı.... sakinleseyim ugrasir yaparım size en birinci cizelgeden
hoşbulduk canım.biraz belim ağrıyo.sen nasılsın?
hoşgeldiniz arkadaşlar hepinize boö atelşli ve bebişli aylar dilerim inşallah ateş ölçmeden faydalanarak hemen hamile kalırsınız sitede tablo oluşturamayanlar bende anlamıyorum diye tablomu liste halinde yazıp koyuyordum ondanda anlasılıyor ve bence liste halinde yazılanlar daha açık bi şekilde duruyor alt alta olduğu için ateş daha net gözlemlenebiliyor umarım tez vakitte gelir bebişleriniz
tatlım niye belin ağrıyo
bilmiyom zeloşum kaç gündür var ara ara vuruyo ağrı.üşüttüm mü ne yaptım?
hoşbulduk canım.biraz belim ağrıyo.sen nasılsın?
canolar..ben kaçıyorum sabah beri pc başındayım böyle oldumyarın annemlere gidicem 1 -2 gün olamayabilirim....kendinize iyi bakın ....sakın haa biyere gitmeyin....
özleyin beni anacım....
canolar..ben kaçıyorum sabah beri pc başındayım böyle oldumyarın annemlere gidicem 1 -2 gün olamayabilirim....kendinize iyi bakın ....sakın haa biyere gitmeyin....
özleyin beni anacım....
tatlım kendine dikkat et ağır falan kaldırma inş. bize müjde verirsin canım hamileliğin ilk döneminde bel ağrısı olur bebiş ben burdayım sinyali yollar inş. burda bizlere müjde vermek nasip olur güzel arkidişime
özleyin beni anacım....
ateş ölçecek arkadaşlar sizlere tavsiyem fertility friend adlı siteye üye olun
süper bir site ateşinizi ölçerek yumurtlamanın olup olmadığını görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?