zeynepcim sen bu ateş ölçme işinden anlıyosun dimi?
biraz anlıyorum canım elimden geldigince yardımcı olurum size ben, dedigim gibi önceden hep bu topikte yazişırdık, sonra ara girdi falan simdi pek kimseyi tanımıyorum burada, benim zamanımda olan kızların cogu simdi hamile yada coktan dogurdular bile, ondan diger ates dostları topikinde bulusup konusuyoruz...
pikepolat saol cnm yorum ıcın bende 15 16 gıb yumurtladım sanıyorum 14 gun suruyor cnm 3 yada 4 gunum var sanırım hayırlısı olsun hepımız ıcın
kuzucum ya benim adetler düzenli sol tarafta pko varmış ama sag taraf iyi işliyor maşallahmrb kıvırcıktatlım pikolulara beyaz soğan çok iyimiş hatta bütün kadınlara öneriyolar haftada 3 4 kez beyaz soğanı ince ince diliyosun üstüne bir kaşık sumak döküp yemekten yarım saat önce yiyosun pkoya çok iyimiş
canım alıntı ile cevapla yap sadecealtta ve ustte Quete yazan yerleri sil, digerlerine dokunmaki tablo sablonu bozulmasin buraya cizgiden sonra o gunun degerini yazarsan olur...
yok kuzucum ben fertilityfriend de ki çizelgeyi diyorum buraya yapıştıramıyorum
zeynepcim tabloyu nasıl çiziyosun anlatabilirmisin.
sara'cım gördün mü sizin vesilenizle tablo yaptım, güle güle kullanın canım
canım onun icin solda bulunan my home page yazan yere tıkla , sonra internet adresi yazdıgımız yerde ki (bar'da yazan) herseyi kopyala, yani linki kopyala.. o linki yapıstır , o zaman olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?