Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim cnm bu yazılanlara göre benim ateş ölçme yöntemiyle anlamam imkansız çünkü daha ilk ayım . ve ilk bebek denemem hayırlısı olsun.

durucum çok sağol canım gerçekten çok faydalı bi yazı özelliklede bizim gibi acemiler için
inanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...kelebek00 sen ölçmeye devam et...2 ay içinde tanırız seni ateşinden...zelalca siz kaç yıllık evlisiniz canım...12 yıl değil sanırım...

inşşşş

iki kere yerleşme düşüşü olmuş demekki bize ikiz geliyorrrrr inşallahhhh

az çok anladıgıma göre bu ateş güzel güzel gidiyor demi umudumuz var yani
böle bırsey varmı cıdden inşş canım ya olursa çok dua ederım sana

evet canım, taf arkadasimizin dedigi gibi 7. gun dusus guzel bir isaret, genelde hamile tablolarında oluyor, insallah böyle güzel devam eder de hamilesindir canım...

inşşaallah canım benı sevındırdınn ya tam da 7, gunn düşüş olmustu bendee

slm kızlar herkese bu ay ara verdim ateş ölçmedim bebek fikri tamamen aklımdan silinmişti ve yumurtlama günümü dahil hiç birşey takip etmedim ve bugün yine ve yeniden adet oldum sıkıldım artık adet olmaktan yaaaaa 9.ayda bitti 10 aya yelken açıyorum inşallah 12 ayı geçmeden gelir bebişim yaa bunalıma gireceğim spor yapacağım bu ay ve ateş ölçmeye devam en azından adet günüm ne zaman onu biliyorum :)))) ateş ölçerek 28 günde 1 gelmiş bu ay yine benim adetim sıkıldım yaww hep gününde geliyo rtık gelmesin hamile kalayım yaaa kayın validemler herkes bebekmi var diyo az bi göbüş yaptım gelen soruyo giden soruyo öfffffffffffff ne zaman gelecek bizim bebeğimiz yaa endişe yapmaya başladım hiç olmayacak gibi gelmeye başladı artık :85::85: ama moralim ne kadar bozulsada vardır bundada bir hayır demekten başka yapabileceğim birşey yok dua edin kızlar hepimizin bebişleri sağlığıyla tez vakitte gelsin

bekleyişciğim dua edip hayırlısını dileyeceğiz eşine keçiboynuzu kürü içirebilirsen içir biz elimizden geleni yapalım Allah hayırlı zamanda versin

tablomuu ekledimmmmm:26:Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
sanırım ekleyemedimmmm nerden ekliyecemi bulamadım
siklusum 33 gün sürüyo bazen 34 sürüyo
9....36.4
10...36.4
11...36.2*
12...36.2
13...36.3
14...36.4*
15...36.4
16...36.3*
17...36.3
18...36.4*
19...36.4
20...36.6*
21...36.4*
22...36.4
23...36.4*
24...36.5
25…36.5*
26...36.7

Son düzenleme:
bekleyişciğim dua edip hayırlısını dileyeceğiz eşine keçiboynuzu kürü içirebilirsen içir biz elimizden geleni yapalım Allah hayırlı zamanda versin

haklısın canım dua edip hayırlısını beklemek gerekiyor ama sabrım kalmayacak diye endişe ediyorum eşimde bugün sabahtan beri ben üzülüyorum diye almış eline keçi boynuzu nerden aldıysa 3 tane falan yedi hergün yiyeceğim diyo sperm testi için bu ay olmazsa gideceğiz demişti geçen ay ben üzülürken bu ay yine başladı bu ayda olmazsa gideriz demeye sigarayıda bırakırım keçi boynuzuda yerim diyo ama kürünü içmem diyo yesede işe yararmı acaba yaaa bende kızdım yaaaa sende sorun olduğundan değil benim için önce sana bakacaklar sonra bende görünmeyen ama olan bi sorun varsa onu tamamen inceleyecekler diyorum anlatamıyorum ama surat ifadeside içimi acıtıyo üstüne gidemedim kendiinde sorun olduğunu düşünmeye başladı sanırım artık ona bıraktım ne zaman tamam gidelim derse o zaman gideceğim benden daha çok istiyo adet olduğum zaman benden fazla üzülüyo ama önce hayırlısı olur hayırlı zamanı gelince diyo bakalım bekleyişe devam hiç ann olamyacakmışım gibi hissediyorum zaman zaman herkes diyo aklımdan attım oldu diye adetim başlayana kadar hiç aklıma bile gelmedi ama yinede olmayınca olmuyo zamanı ne zamn onuda bilmiyorum ama inşallah en fazla 4 ay olsun diye geçiyor içimden sağlıklı hayırlı bi zamanda gelsin inşallah allah o zamana kadarda bekleyişimiz için bol sabır versin hepimize ne zaman adet olsam sen varsın yanımda taf allah gönlüne göre versin ne zaman üzülsem sende buluyorum teselliyi inşallah yakın zamanda hamiş haberlerimizi alırız topicteki herkes inşallah tez zamanda hamile kalır sağlığıyla bebişlerine kavuşur inşallah :97::97::97:

32a4fd Ovulation Charts

iyi aksmalar hanimlar topik baya hareketlenmis

Cara ve Ronya sabirsizlikla sonuclarinizi bekliyorum heyecanla takip ediyorum tablolarini Masallah nazar degmesin

canım yumurtlama gününden sonra tam 14.günün bugün adet olmazsan ve yarında ateşin düşmezse test yap dderim bu tablo bebiş diye bağırıyo sanki maşallah ateşin sabitlenmiş inşallah düşmez ateşin de bebişin gelmiş öbüşüne konmuştur

insallah canim benimde en buyuk temennim bu ama gecen ayda ayni derecede sabitlenmisti ondan dolayi biraz umudumu yitirdim yinede son gune kadar hep olur diye bekliyorum.

canım benim eşimde kürünü içmiyo bende keçiboynuzu pekmezi veriyom sabahları çok tatlı oluyo dedi akşam uyumadan önce veriyom:13:

duruşahcım çok faydalı bir yazı paylaştığın iin teşekkür ederim.

ben bu ay adetten 9-10 gün kadar sonra bi damla açık pembe bi kanama gördüm.kasıklarım ve belim çok ağrıyo.ama adetime daha 10 gün var.bu ay ateşte ölçmedim.oluruna bıraktım.acaba bi sürpriz olurmu ki?:26::26::26::26::26::26: keşke olsa ama kendimi kaptırmakta istemiyorum.belkide üşüttüm ondandır bu ağrılar .bilmiyorum kafam çok karışık.

inanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...kelebek00 sen ölçmeye devam et...2 ay içinde tanırız seni ateşinden...zelalca siz kaç yıllık evlisiniz canım...12 yıl değil sanırım...

tatlım malesef 12 yıllık evliyim tedavilerle olmadı inş. ateş ölçme işiyle olur Rabbimin izniyle sebeb olur inş.

insallah canim benimde en buyuk temennim bu ama gecen ayda ayni derecede sabitlenmisti ondan dolayi biraz umudumu yitirdim yinede son gune kadar hep olur diye bekliyorum.

yuba hiç durma bir test yap çabuk çabukkk kııızzzz.. ateş sabitlenmiş çok şükür hadi bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…