arkadaşlar bu yazıyı okursanız çok faydalı olacağına inanıyorum...çok açıklayıcı güzel bir yazı
arkadaşlar bu yazıyı okursanız çok faydalı olacağına inanıyorum...çok açıklayıcı güzel bir yazı
teşekkür ederim cnm bu yazılanlara göre benim ateş ölçme yöntemiyle anlamam imkansız çünkü daha ilk ayım . ve ilk bebek denemem hayırlısı olsun.
inanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...kelebek00 sen ölçmeye devam et...2 ay içinde tanırız seni ateşinden...zelalca siz kaç yıllık evlisiniz canım...12 yıl değil sanırım...durucum çok sağol canım gerçekten çok faydalı bi yazı özelliklede bizim gibi acemiler için
tam da yumurtlamadan sonra 7. gün (yerleşmenin olduğu zamanlar) ne de güzel bir düşüş olmuş maşallah ateşin çok güzel inşallah bebiş iyice yerleşir de hayırlısıysa güzel haberler alırız
iki kere yerleşme düşüşü olmuş demekki bize ikiz geliyorrrrr inşallahhhh
az çok anladıgıma göre bu ateş güzel güzel gidiyor demi umudumuz var yani
evet canım, taf arkadasimizin dedigi gibi 7. gun dusus guzel bir isaret, genelde hamile tablolarında oluyor, insallah böyle güzel devam eder de hamilesindir canım...
bekleyişciğim dua edip hayırlısını dileyeceğizeşine keçiboynuzu kürü içirebilirsen içir biz elimizden geleni yapalım Allah hayırlı zamanda versin
32a4fd Ovulation Charts
iyi aksmalar hanimlar topik baya hareketlenmis
Cara ve Ronya sabirsizlikla sonuclarinizi bekliyorum heyecanla takip ediyorum tablolarini Masallah nazar degmesin
canım yumurtlama gününden sonra tam 14.günün bugün adet olmazsan ve yarında ateşin düşmezse test yap dderim bu tablo bebiş diye bağırıyo sanki maşallah ateşin sabitlenmiş inşallah düşmez ateşin de bebişin gelmiş öbüşüne konmuştur
haklısın canım dua edip hayırlısını beklemek gerekiyor ama sabrım kalmayacak diye endişe ediyorum eşimde bugün sabahtan beri ben üzülüyorum diye almış eline keçi boynuzu nerden aldıysa 3 tane falan yedi hergün yiyeceğim diyo sperm testi için bu ay olmazsa gideceğiz demişti geçen ay ben üzülürken bu ay yine başladı bu ayda olmazsa gideriz demeye sigarayıda bırakırım keçi boynuzuda yerim diyo ama kürünü içmem diyo yesede işe yararmı acaba yaaa bende kızdım yaaaa sende sorun olduğundan değil benim için önce sana bakacaklar sonra bende görünmeyen ama olan bi sorun varsa onu tamamen inceleyecekler diyorum anlatamıyorum ama surat ifadeside içimi acıtıyo üstüne gidemedim kendiinde sorun olduğunu düşünmeye başladı sanırım artık ona bıraktım ne zaman tamam gidelim derse o zaman gideceğim benden daha çok istiyo adet olduğum zaman benden fazla üzülüyo ama önce hayırlısı olur hayırlı zamanı gelince diyo bakalım bekleyişe devam hiç ann olamyacakmışım gibi hissediyorum zaman zaman herkes diyo aklımdan attım oldu diye adetim başlayana kadar hiç aklıma bile gelmedi ama yinede olmayınca olmuyo zamanı ne zamn onuda bilmiyorum ama inşallah en fazla 4 ay olsun diye geçiyor içimden sağlıklı hayırlı bi zamanda gelsin inşallah allah o zamana kadarda bekleyişimiz için bol sabır versin hepimize ne zaman adet olsam sen varsın yanımda taf allah gönlüne göre versin ne zaman üzülsem sende buluyorum teselliyi inşallah yakın zamanda hamiş haberlerimizi alırız topicteki herkes inşallah tez zamanda hamile kalır sağlığıyla bebişlerine kavuşur inşallah:97::97::97:
32a4fd Ovulation Charts
iyi aksmalar hanimlar topik baya hareketlenmis
Cara ve Ronya sabirsizlikla sonuclarinizi bekliyorum heyecanla takip ediyorum tablolarini Masallah nazar degmesin
inanın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...kelebek00 sen ölçmeye devam et...2 ay içinde tanırız seni ateşinden...zelalca siz kaç yıllık evlisiniz canım...12 yıl değil sanırım...
saraaaaaaa huuutatlım nerdeydin bugün seni çok özledim
insallah canim benimde en buyuk temennim bu ama gecen ayda ayni derecede sabitlenmisti ondan dolayi biraz umudumu yitirdim yinede son gune kadar hep olur diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?