metuka bebeğim biraz adamla ilgileneyim sonra görüşürüz tatlım öpt byyyyyyyy
(metuka tatlım msn ye fotomu koydum gördünmü)
yok bebegim...gormedim..bir de arkadas olduk mu ki bizz.....bana onay mesaji falan gelmedi...eve gidince bir bakiyim bariiiiii
bende arkidiş olarak görünüyon canımmsn de adım seher yıldızı canım
duruşahcım çok faydalı bir yazı paylaştığın iin teşekkür ederim.
ben bu ay adetten 9-10 gün kadar sonra bi damla açık pembe bi kanama gördüm.kasıklarım ve belim çok ağrıyo.ama adetime daha 10 gün var.bu ay ateşte ölçmedim.oluruna bıraktım.acaba bi sürpriz olurmu ki?:26::26::26::26::26::26: keşke olsa ama kendimi kaptırmakta istemiyorum.belkide üşüttüm ondandır bu ağrılar .bilmiyorum kafam çok karışık.
metukacım nasılsın? öpüyorum sekerToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
metuka zelalca+ GÜLCEZA lightlife sara_28+ S&U yuba
yavru kuslar nasilsiniz?
soyle bir bakiyim dedim......annemlerdeyim...her an gidebilirim....
zelllaaallll kiz aferin sana...sen bu isi cozucen bacimmm:97::97::97:
ilgilen tabii, ilgisiz bırakma adamı :))) sevgilermetuka bebeğim biraz adamla ilgileneyim sonra görüşürüz tatlım öpt byyyyyyyy
(metuka tatlım msn ye fotomu koydum gördünmü)
kızzzzzzzzz sen hala test yapmadınmııı
bu ateş bağırıyor bebek geliyor diyee
umarımm inşallah bizi yanıltmazz
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, ben pek bilgili değilim bu konuda...
02.02 36.2 1regl
03.03 36.2 2regl
04.02 36.1 3regl
05.02 36.0 4regl
06.02 36.0 5regl
07.02 36.0 6regl bitti
08.02 36.4 *
09.02 35.9
10.02 36.0 *
11.02 36.0
12.02 36.2
13.02 yok
14.02 36.2
15.02 36.2 *
16.02 36.2
biliyomusun bu benim 21. ayım bende sürekli kırmızıları görmekten sıkıldım fena kafayı yedimslm kızlar herkese bu ay ara verdim ateş ölçmedim bebek fikri tamamen aklımdan silinmişti ve yumurtlama günümü dahil hiç birşey takip etmedim ve bugün yine ve yeniden adet oldum sıkıldım artık adet olmaktan yaaaaa 9.ayda bitti 10 aya yelken açıyorum inşallah 12 ayı geçmeden gelir bebişim yaa bunalıma gireceğim spor yapacağım bu ay ve ateş ölçmeye devam en azından adet günüm ne zaman onu biliyorum :)))) ateş ölçerek 28 günde 1 gelmiş bu ay yine benim adetim sıkıldım yaww hep gününde geliyo rtık gelmesin hamile kalayım yaaa kayın validemler herkes bebekmi var diyo az bi göbüş yaptım gelen soruyo giden soruyo öfffffffffffff ne zaman gelecek bizim bebeğimiz yaa endişe yapmaya başladım hiç olmayacak gibi gelmeye başladı artık :85::85: ama moralim ne kadar bozulsada vardır bundada bir hayır demekten başka yapabileceğim birşey yok dua edin kızlar hepimizin bebişleri sağlığıyla tez vakitte gelsin
canım o düşüş herkeste olmayabilir...olanlarda ise genelde 6-7-8 veya 9. günlerde oluyo...
tamam canım teşekkür ederim.
tablo oluşturuyorum ama şuan çok garip gidiyor ateşim.
6.gün 35.7............. __sa:7.00
7.gün 36.1**..........__sa:7.00
8.gün 36.4............. __sa:7.30
9.gün 35.6.............__sa:7.00
10.gün 36.0**........ __sa:7.00
neden böyle şaşkın gidiyo benim ateşim
hanimlar ben zaten merakliyimdir daha yumurtlamanin ustunden 7 gun gecsin basliyorum test yapmaya ertesi gun yapmicam diyorum yine yapiyorum takii kirmizilar gelene kadar
tablomu ekliyorum tekrar test kisminda gozukuyormu isaretlediklerim bana soylermisiniz? yoksa sadece kendimmi goruyorum bi ayar yapayim gorunmuyorsa
kızlar benim tablom bu :
adetin 5. günü -36.7 bugün adetim bitti.
adetin 6. 36.3
adetin 7. 36.3
adetin 8. 36.3
adetin 9. 36.2**
adetin 10. 36.1 **
adetin 11. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonraki ölçtüğümde ise 36.2 çıktı yataktan kalkmadan yani arka arkaya ölçtüm.
adetin 12. 36.1 ilk ölçtüğümde hemen sonrakinde 36.2 ben yumurtlamadımmı ya. ne olur bilenler bi baksın ya.
slm taff topıgı takıp edıyorum ama pek sohbetlere katılamıyorum bu grafıktekı harfler - ler ne anlama gelıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?