inş hamilesindir canım yaa bilmiorum ama seni yürekten istiorum hamiş olmanıbende napim be canım bugün kürtajdan sonra 39. gün hala regl olamadım normal diolar ama benden sonra kürtaj olanlar regl oldun buna keza taf ta 30. gününde olmuştu biraz ona canım sıkkın 40. güne kadar beklicem eğer olmassam ki olmıcam hiç belirti yok drumu arıcam hakkımızda hayırlısı bu arada teste yaptım negatif bu arada benim bugün doğum günün yaş oldu 30 daha bebiş yok
inş kızlar Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdekini versin
bana çok müsade etti kızlarım ,elektrik süpürgesi sesi açtım onlara uyuyorla kapattığım anda uyanacakalr,biraz bişeyler yiyim bu fırsatta :)
Ronyacım inş bekliorum, pazartesi günü ateşine bakacam merakla :)
Dogum günün kutlu olsun canım,
moral bozmak yok, bak ben 34 yasindayim benim de hala yok.... seninki cok normal bir yas daha.. doktorlar 38'e kadar yolu var diyor...:87:
bu arada arkadaşlar burdaki herkesin hamiş olmasını canı gönülden istiyorummm
canımmmm nicee mutlu yılllara demek 30 oldun
bende 1 mayısta 30 olcam :93::93::93:
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
sende üzülme gelir yakında adetin
bu arada bilyon demi kürtajtan sonra çok çabuk hamile kalınıyor
yani hep bunu duymuşumdur yıllarca
inş. canım Rabbimde senin güzel yüreğin gibi güzel bi bebiş nasip etsin sana inş.
aminnnnn canım hepimize inşallah en kısa zamanda 2011 bizim yılımız olsa nolur sanki
aminnnnn canım hepimize inşallah en kısa zamanda 2011 bizim yılımız olsa nolur sanki
deryacım doğum günün kutlu olsun canımtatlım bende araştırdım kürtajdan sonra 4 ile 6 hafta arası adet olunurmuş buda normalmiş sıkma canını herşey yoluna girer canım Eki Görüntüle 144066 buda doğum günü hediyen:78::78::78:
zeynocum canım selam verdim görmedin galiba
kız gecmis sayfada yazı yazdim sana esas sen görmedinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?