Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amin...insallah bu ay hamile kalirsin canım kasik agrisi genelde yumurta catlamaya basladiginda oluyor, belik iki yumurtan vardir??

hg fundacım

canım degerlerin biraz daha biriksin bakalim ates ne gösterecek, bence yorum icin henuz erken, ama calismaya devam tabii ki....

kıyamam sana yazın falan geliyosundur deme :26:

geliyoruz canim, arada estikcede gidiyorum,baska türlü olmuyo zaten...

canım degerlerin biraz daha biriksin bakalim ates ne gösterecek, bence yorum icin henuz erken, ama calismaya devam tabii ki....

geliyoruz canim, arada estikcede gidiyorum,baska türlü olmuyo zaten...

ne olcakki gemiyle arası kısadır deme gurbetlik zordur canım Allah yardımcın olsun

amin...insallah bu ay hamile kalirsin canım kasik agrisi genelde yumurta catlamaya basladiginda oluyor, belik iki yumurtan vardir??

olabilir dr daha önce sölemişti bazı kadınlar ayda 2 defa yumurtlar demişti bende bunlardan biriymişim bazı aylar 2 defa yumurtladıgımı sölemişti olabilir yani iki yumurtam.kist olmasında çatlasın canım korkum kist olması aslında.inş olmaz.

metuka pikepolat zelalcım....moralim çok bozuk...demin doktorum aradı...3lü testin sonucu için yüzde 150 çıkmış..biraz risk var...pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam dedi..ne olur dua edin..bunun normal değerleri nedir acaba...çok üzgünüm çok...

canım şimdi siteye giriyom şifremi kabul etmiyo yeni şifre yolluyo onların yolladığını giriyom gene kabul etmiyo

username: kullanıcı adı: onu da onlarin dedigin yaziyosun dimi canım
password: paralo: onuda girip next diceksin

ANAAAAAAAAA ben becerdim

aha oleyyy.. super. onceden ney olmuyodu? simdi ne yaptinda oldu canım? yaz yardimci olur belki zelalcayada

ne olcakki gemiyle arası kısadır deme gurbetlik zordur canım Allah yardımcın olsun

gemiye hic binmedim canım cok uzun suruyormus ucakla gidip geliyos, baska türlü zor...

ahhh yaaa ....niye boyle oldu simdi.......uzulme sakin ol......insallah hersey yolunda gider...google dan bir arastir bakalim

canım yaa, bir dur bakalım hemen moralini bozma arkadasim, ben bir arastirayim bakayim neymis normal degerler, hem sadece bir ihtimal demis, kesin degil daha, dur cok üzülme bebecigini de üzme canim hemen (tabi ki dua ederiz)

deryacım doğum günün kutlu olsunn

ronyacım ben prolaktinde kullanıyorum doktoruma sorayım bu senin kini ona göre kullanayım :94:

canım sanırım prolaktini dengelemek için ilaç kullanıyorsun
herhangi bir hormon ilacı alırken hayıt kullanmamak gerek
ben şuan progesteron alıyorum onun için hayıta ara verdim

Ronya tablon super gidiyo masallah, hadi hayırlısı bakalım

canım sağol umarım sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…