bılırımmm o yıkımı cnmmmmcanımcım kana gitcek olsam giderdim zaten ama ben önce evde göreyim istiyorum pozitifi çünkü kan benim için büyük yıkım oluyo negatif olduğunda
ne guselll ınsl...gercek olurrrsanki kalbim karnımda atıyo
ne gusellll esımm yok dıyr bana hamış ol sen bak neler yıyeceksınn dıyorrr,horkuyorumm ok abartacakkk dieeikizlere hamile bi kadın "benim 3 kalbim var" yazmıştı tickerına
ben hamile kalsam bana nefes almayı bile yasaklıyabilirler oksijenden kilo alırım diyezaten çok sıkı bi diyet verirler bana
antalyalı yokmu ıcınızdeeeeeeeeeeeeeeee su kızaaa aserdıgını gondersınnnbilmem oyle derler hep
ama tutmadigi durumlar da var
sadece iki seye aseriyorum
prtakal ve limon
ayetelll kursu oku bolcaaaaaaa canımmmufff esim sefine soylemek zorundaydi hamile olduugmu gidis ayarlamak icin en soylememesi gerekn kisiye de soylemis((( simdi o esine soyliycek esi de bana dusman olan 3 kisiye soyliycek ve kotu gozden korkuyorum nazara gelmesini istemiyorum cunku bu bahsettigim insanlar beni hic sevmiyorlar canim sIkIldi ya (
bılırımmm o yıkımı cnmmmm
ne guselll ınsl...gercek olurrr
ben dahil genelinin ateş ortalamanın altına inince adet gelir tabi istisnalar olabilir.kızlar ateş düştükten ne kadar sonra regl olunuyor
kızlar slm hepinize uzuun bir tatilden sonra döndüm nihayet fakat bilgisayarım bozuldu.ara ara telefondan giriyorum okuyorum ama mesaj yazamıyorum çok yavaş hata veriyor falan.neyse şimdi buldum bilgisayarı yazıyım dedim:) every hamileymişsin çoook sevindim.darısı başımıza inşallah.benim haziranda aşılamam olmuştu ve tutmamıştı.aşılamadan sonra doktor bize 3 ay süre verdi.herşeyiniz normal ben sizden bu 3 ayda ümitliyim inşallah doğal yolla olacak dedi.ama ne yazık ki olmadı.adetimi bekliyorum doktora gidicez yine artık nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyorum.yine aşılama mı yapar tüp mü der ne derse kabulüm zaten.tam 1 yıl oldu bebiş isteyeli.inşallah daha fazla bekletmez...Allah'ım isteyen herkese tez zamanda göndersin inşallah...
ben dahil genelinin ateş ortalamanın altına inince adet gelir tabi istisnalar olabilir.
hoşgeldin canım..
daha bir yıl yeni dolmuşsa acele etme canım tüp o kadar da kolay değildir şahsen benim 1,5 yıl oldu ben olmazsa yaza doğru düşünüyorum tüpü
benim bugün düştü.bugün olur muyum o zaman. karnım falan da ağrımaya başladı aslında
canım bugün ya da yarın olur eğer adet olacaksan
benimde iki gündür öyle hemen midem kazınıyor:44:
Bende de öyle oldu canım, hani umutlandırmak gibi olmasın yemekten kalkıyordum yarım saat sonra sanki ağzıma lokma koymamış gibi resmen midemin kazındığını bilirim...İnşAllah sonumuzda aynı olur
canım ya sen de normalden çok mu yiyordun peki bide şey sorcam every anlatıyodu su gb akıntı geliyo diye sende de oldumu öyle sanki adet geliyormuş gb gerçi adetten önce de benim akıntılarım artar inş bu hamilelik belirtisidir
bu arada arkadas olusak bılgımısı albumumuzu fılan gorebılırız takıp etmemız daha kolay olurr
ınsl.da1yılda hemen asılamamı yaptırdınız cnmben 3 sene bekledım asılama ıcınnn cesaret edmedımm ve 4 yıl bıttı sene sonuna tup dusunuyorzzzzzzzzzzzzzkızlar slm hepinize uzuun bir tatilden sonra döndüm nihayet fakat bilgisayarım bozuldu.ara ara telefondan giriyorum okuyorum ama mesaj yazamıyorum çok yavaş hata veriyor falan.neyse şimdi buldum bilgisayarı yazıyım dedim:) every hamileymişsin çoook sevindim.darısı başımıza inşallah.benim haziranda aşılamam olmuştu ve tutmamıştı.aşılamadan sonra doktor bize 3 ay süre verdi.herşeyiniz normal ben sizden bu 3 ayda ümitliyim inşallah doğal yolla olacak dedi.ama ne yazık ki olmadı.adetimi bekliyorum doktora gidicez yine artık nasıl bir tedavi uygulayacak bilmiyorum.yine aşılama mı yapar tüp mü der ne derse kabulüm zaten.tam 1 yıl oldu bebiş isteyeli.inşallah daha fazla bekletmez...Allah'ım isteyen herkese tez zamanda göndersin inşallah...
ınsl..canım benımmmmm takma kafanaaainşallah canım akşama test almaya karar verdim ateşim düşmezse yarın sabah yapcam inş iyi haberlerle yarın burda olurum Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ınsl.da1yılda hemen asılamamı yaptırdınız cnmben 3 sene bekledım asılama ıcınnn cesaret edmedımm ve 4 yıl bıttı sene sonuna tup dusunuyorzzzzzzzzzzzzz
ınsl..canım benımmmmm takma kafanaaa
dua et bolllll ca
canım ya sen de normalden çok mu yiyordun peki bide şey sorcam every anlatıyodu su gb akıntı geliyo diye sende de oldumu öyle sanki adet geliyormuş gb gerçi adetten önce de benim akıntılarım artar inş bu hamilelik belirtisidir
yarın ben gıdıyorumm pazara kadar yokum kızlar ayınvalıdemmm aradı ekmek yapacakmısızzz hafta sonu yarın esımm oglen gelır ıstenn dutt dutle gıderızz kocısımleeeınsl..dondugumdeebende dahıllherkesde gusell haberler gelırr ama bnm tabloma yorum yapmadınızz ya hadıı yapındaaa bende bılgı edneyım ne zmn catladıgımıyumurtaladıgımı nerden bılecegım sımdıkk koyde net yokkk lılıyummmmmmmmm rezeneeee hemen acıklarsanız sevdırık olurumm
ne zmn catlıyo ve yumurtaluyorummm gun asırı ılıskı oluyor suan bısde yanı regl bıttı bıtelııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?