Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
TABLOM BU BIR BAKARMISIN 2.GUNUNDENBERI OLCUYORUMM
VE şimdıkk benım regll uzun oluyr ıncır sayesındee 2 aydır kısa oluyor gecen ay 31.gunde olmustumm sımdık 31-14
17.gunde mı yumurtam olacak sonra saglamasını yapıp yukselen atesımı takıp edıpp yukselırken ve dusmeye baslar kene nede gun asırımı ıyıdır senceee yanı ordan mı anlıycammm yuksek gıdıp dusmeye basladıgındamıı 17.gunune yakın kene yanıııı

canım çatlamaya yakın günlerde ateşin düşecek ve çatladığın zaman tekrar yükselecek ve yüksek seyredecek hamileysen hiç düşmeyecek ki inş öle olur ama eğer değilsen adete yakın bir ii gün önce ya da adet günü ateş tekrar düşecek

tatlım ilk tablon ve dercelerin çok inişli çıkışlı şuan yorum yapmak çok zor ama 28 günden uzun sürüyorsa döngün daha çatlamadın demektir en azından bunu söyleyebilirim

canım o zaman soyle yap en erken 31 nde geldı dedın ya 17. gun catlama ıhtımalın ama bırde en uzun sureyı de hesapla ve ona gore 17 gunle dıger cıkan gunler arasında da catlama olabılır. o nedenle sen gun asırı calısma yap. bunun dısında lıllum guzel acıklamıs yumurtlama olacagında ates otalamanın altına duser yumurtlama oluncada yukselmeye baslar hamıleysen sabırlenır genelde benım sabıtlenmemıstı pek galıba gercı unutum hatırlamıyorum da tam tablomu. eger hamıle degısenadet gunu yada bır gun sonrası atesın duser. ben ılk tablodan sonra tahmınde bulunabılıyorum catlama ıle ılgılı.

yaaaaaaaa noluyo bana kızlar çeşme gibi akıntı geliyo ya çok afedersiniz ama su gibi ve sanki kaçırırmışsın gibi geliyo akıntı uffffffffff

yaaaaaaaa noluyo bana kızlar çeşme gibi akıntı geliyo ya çok afedersiniz ama su gibi ve sanki kaçırırmışsın gibi geliyo akıntı uffffffffff

guzel haber habercısıdır belkıde bu akıntın :)

ayy bilmiyorum ama çok tedirgin oldum yani çok acayip bişey duruyo duruyo su gb böle sanki kaçırdımmı oluyorum çok afedersiniz maruz görün teşbihi ama yani şey sürekli akıntı yok 45 sn 1 dk arayla akıyo

ayy bilmiyorum ama çok tedirgin oldum yani çok acayip bişey duruyo duruyo su gb böle sanki kaçırdımmı oluyorum çok afedersiniz maruz görün teşbihi ama yani şey sürekli akıntı yok 45 sn 1 dk arayla akıyo

ya kızlar böle iğne batması gibimi sancı oluyo adet sanki hem gelcek hem gelmicek gibi bazen bakıyorum hiç belirti yok bazen bakıyorum sanki az sonra kırmızılar gelcek gibi psikolojik mi acaba

canım bende hiç belirti olmadı. akıntım değişmedi. arada sağ kasığımda batmalar oldu bugün. boşu boşuna adet öncesi o memişleri mıncıklıyormuşum ağrıyor mu diye ilk hamileliğimde adete yakın akıntım artmıştı. bu sefer neredeyse hiç akıntım yok gibi.
geçen hafta tatilde annemdeydim. bugün aradı hamile misin diye sordusonra hamilesin dedişaşırdım. kirpiklerim birbirine girmiş oradan hamile olduğumu düşünmüş. bugün de kesinleştirmek için sormuş tüh anamdan gene saklayamadım

Son düzenleme:

buda benım gecen senekı tablom umarım sizin taplolarınızın sonu da boyle biter 38b574 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nede gusel tablon mus nc ınslll tup e gerekkalmaz ve bu ay hamıs olurum bende yaaaaaaaaaaa ck ıstıyorum umutdım artıyr sız dedıncee bölee yaa ınsl.... bu arda o kırmızı kesık cızgıler ne anlama glyr yada tam cızgı ler

kısların ddıgıne gorebu ıyıye ısaret cnm

Merhaba
işteee içim içime sığmayarak beklediğim bir haftanın sonunda elimde kalan vücudumun çeşitli yerlerinde çıkan gül (rosea) hastalığı
dün farklı yerlerde görünce çevremdekilerin ısrarıyla doktora gittim, rosea dedi doktor.
stresten olurmuş:18:
ilaç olarak 2 tane krem 2 tane hap verdi
hamilelik veya emziklilik var mı dedi
hamilelik ihtimali var dedim o zaman kesin emin ol gebe olmadığından o zaman hapları kullan dedi
beta hcg yap demedi neden acaba?
orada soracaktım sonra kendi kendime saçmalama adet olacaksın sen dedim

şimdi kremleri kullanacağım
onlarda bile hamilelikte etkisi tam bilinmiyormuş
neyse krem sonuçta dimi:44:
neyi bu kadar stres yaptım ki ben
vücudum bile tepki veriyor kendine gel diye

şimdi ilaçları alırken PEKBİCİCİ nin kullandığı ve hamileliğini öğrendiği gebelik testinden vardı eczanede ondan aldım
ne olur ne olmaz diye
şimdi yapmayacağım adet olmayı bekleyeceğim haplar için

Canım ateşin hala yüksek belki gelmez!

sağol canım çok iyimsersin var mı ki benim gibi tablosu olup hamile kalan
hem ateşi düşüp hem de negatif test görüp hamile olan
Yoktur.

tekrar test yaptin sanirim
uzme kendini eylul ayina enerji toplamak lazim

evet son testimi yaptım evde test bırakmadım
bugün beklemedeyim:18:

canımcım kana gitcek olsam giderdim zaten ama ben önce evde göreyim istiyorum pozitifi çünkü kan benim için büyük yıkım oluyo negatif olduğunda
bugün öyle bir şansım vardı ama boşu boşuna yaptırmayayım dedim.

valla ben bu ay bişey analamdım cnaım yaaa çok sıkıcı bir tablom var (

:26::26::26::26::26:
ben de anlamadım

Son düzenleme:
yarınbelkı gelemessemmm pazara kd r yokumm atesımıde gelınce gelnce eklrımınsl.... yufka ısteyenler varsa parmakkaldırsın gelınce yollayayımmmm tmm mııı kıslarrrr ozellıkleas erenler hıcc cekınmesınler ıtına ıle sevap kazanılır

ınsl bu ayolurr bır ark..bole hamıs kalmısttıııı daa gecen sene sende yap dedı erındıydım sonra k k ıle tanıstımhemkg lerım gıttı hem bır suru ark.oldu hemde atesımı dusnlı olcuyorumm artık yasasınnnnnnnnnn sızı cok svyrmm lılıyum cum rezene cım ınsl..hamısınızdır yaa rabbım kımseyı cok aratmasın ınanyrmmkı br gun rabbım bısede mucıze sının tadına bakrıracak ama ben ıkız ıstıyorum bır kız bır oglannn ona gore eksık dılek dılemeyelım dımı ee ancak 4 seneyı 2 bebek kapatır dımıııı

canım geçmiş olsun :26:ama doktor kesin emin ol demekle beta hcg baktır demek istemiş işte.. bence test ypmdan kullanma ilçlarını bellimi olur sonuçta ateşe de % 100 güvenilmezki :26: krem diye düşünme yani :44:

güle güle
güzel dileklerin için teşekkür ederim

gecmıs olsun cnmmmm ark.dedıgı gıbı beta baktır yada reglyakınsa bekleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…