Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde iki gündür öyle hemen midem kazınıyor:44:

Bende de öyle oldu canım, hani umutlandırmak gibi olmasın yemekten kalkıyordum yarım saat sonra sanki ağzıma lokma koymamış gibi resmen midemin kazındığını bilirim...İnşAllah sonumuzda aynı olur

yok ama ya öyle değil
normalde test kağıdı verirler eline onla gidersin kana
bana vermedi :44:

Normalden çok yemem gerektiği kadar, ama cumartesi günü tıkabasa doluydum yinede banamısın demedi mesela? Sürekli yeme ihtiyacı duydum ama şimdi oda yok normal yiyorum yine
Akıntı bende de su gibi oldu ama 5-6 gün önce başladı ve ilk baş peynirimsi bir akıntı geldi geldi ki ozaman telaş yaptım sonra su gibi akıntı geldi bugüne kadar vardı ama bugün regli günüm ve akıntı yok gibi :44:

yok ama ya öyle değil
normalde test kağıdı verirler eline onla gidersin kana
bana vermedi :44:

ama canım kesin emin ol demiş sonuçta bunun kesinliği bitek kanda çıkıyor.. idrar testi nekadarda yapsan emin olmazsın adet gelmeden, negtif olduğuna... ya adetin stresten gecikir daha 3 gün gelmezse ne olucak ilaçlarını kullanamıcaksın bu durumdada hastalığın iyileşemicek belkide daha ilerlicek.. mantıklı düşün yarın sabah kanda baktır sonrada hemen ilaçlarına başla bence canım :26:

ya bilmiyorum
dediğin doğru aslında:44:

rezene cok gecmis olsun canim, bence de kullanma hcg baktir, ya da bekle birkac gun istersen, acil sifalar dilerm
deryahsgldin, tesekkur ederim, umarim senin de gonlune gore olur en kisa zamanda
karanfilceoglan oldugunu dusunuyorsun demek sen de bakalim tutacak mi ama kimler ne dedi bir kenara yazmama lazim unutuyorum sonra dileirm o gunler saglikla tez zamanda gelir.
lillumiki durum var,benim islaklik hissim adetten 1 gun once olur genelde ve sonra kanama baslar, karanfilce de ayni seyi demis.senin su anki ates durumuna gore adet gelecek gibi durmuyor. islaklik hsisi ve sulu akinti herkeste olmuyor ama bana sorarsam adet donemi kan gibi su geliyordu dolu dolu, simdi azaldi ve creamy geliyor sadece ama uzun bir sure sirilsIklam oluyordumumarim hamilelikle ilgilidir istersen sen sabah bir test yapatesin de iyi cikarsa.

kizlar nazar hakkinda dedikleriniz icin sagolsun, bol bol okuyorum ve iyi dusunmem lazim

bu ne yaman çelişki arkadaş
hem ateşin düşüyor üst üste yaptığın bütün testler negatif diye ağlıyorsun
ama hala vardır da ilaç içersem diye tedirgin oluyorsun
zor gerçekten şu an

iste rezenecim ah bir bilse insan
riske atamiyor iste
ates de tam garanti degil iste
o yuzden kirmizilar beklemek ve beklememek soz knusu oluyor uzme kendini

hapsu cok sasirdim ornegine bogazinda atma olmus da hamile oldugunu soylemisler ya, cok ilginc ama adet gecikmesi olmadan 3 kere oldu bende bogazda degil de daha asagida kalbin ustunde cok korkmustum hatta kalple ilgili diye
kus cirpinir gibi atma oldu hamileliktenmis o zaman

aksam yemegini yiyip caylari icip nete giriyorsunuz anladim hep bu saatlerde geliyosunuz
ben de kocami uyutuyorum sutumu icerken son kez bakiyorum kk ya ve uyumaya gidiyorum bu saatlere denk geliyor

kızlar demiştim ya menemen yapmam gerek diye..
o gece yaptım menemenleri ama ufacık bi kesikle parmağı da kanattım. son domateslerde kestim parmağı demek ki yorulmuşum artık..
deryacım düşündüm de eğer menemeni buzluğa koyacak olsak sulu ya akmaz mı:44: ama bizim arkadaşlar dolaba da koyduklarını söylüyorlar kilitli poşet mi kullanıyorlar acaba:44:

bakın bunlar da menemenlerim
üstteki kapakların içine çekik olması lazım o tuttuğunu gösteriyor. ama tepeye doğru olursa o tutmadığını gösteriyor acilen tükemek lazım

tencerem bu kadarını aldı bi posta daha yapcam artık.

sağol canım benimle bu kadar ilgilendiğin için
sana bir şey sormak istiyorum
acaba yumurtlama günü ff de gösterdiği gibi 12. gün değil de 14. gün olabilir mi acaba
bunu şu sebepten sordum
acaba 2 gün daha mı adetin gelmesini bekleyeceğim?
malum testler negatif

Son düzenleme:
benimde seğirme oldu aşağıda bi yerlerde ama benim geçen aylarda da olmuştu :44::44:

rezene senn dpo 15 galiba. test yaptın sanırım.

moralim bozuk ağlıyorum ben sürekli. sizler napıosunuz.

belki bu bana bir işarettir
belki hamileyimdir de kanda öğreneceğimdir
bebeğim bana belki ce-e yapacak

ben de geçen ay kana gittim ama benim kullanacağım ilacın kategorisi X di ve yurt dışına gidiyordum canım..
eğer adetin yakınsa bi kaç gün bekle çok kötüysen kana baktır ilaçlarını kullan canım..
ama benim doktorum b ve c grubu çok ilaç verdi bana aşılamadan sonra bile.

ohhhh ellerine saglik
afiyetle ye
mis kokulu olurlar onlarrr
gecmis olsun aman dikkat et

olabilir gibi 14.gun
ama emin olamadim ben
sen kana git canim bence rahatla
cok gerildin bu ay test de yipratici oluyor en iyisi kanda kesin sonucu gormek belki de dualarim seninle

benimde seğirme oldu aşağıda bi yerlerde ama benim geçen aylarda da olmuştu :44::44:

benim de hamile olmadigim ama atma olan aylar oldu acikcasi
ama hamile oldugumdaki farkliydi degisik oluyor ama anlatmasi zor
kusun kanat cirpmasi gibi denlebilir
bir de rahim buyurken sagdan soldan kisa sureli kramplar oluyor
asiri acitmasa da oluyor arada
doktoruma gosterdim suralar agriyor dedim cok normal ilk zamanlarda hep olacak rahim genislerken dedi
senin tablodan umitliyim sonu guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…