- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım başkentte muayene ücreti ve ilaçlar dahil 200 tl yi bile bulmuyor. hem de yapam prof. cemalettin bey. kızılay neden o kadar çok alıyor ki hadi ali acarı anlarım bi yığın hastası var o da 600 e yapıyor aşılmayı yani herşey 600 ü bulmuş bizim bi tanıdığın.canım bizim de erkek infertilitesi problem.aşılama yaptırdık sayı her şey çok güzeldi ama tutmadı.3 yılımız dolmamıştı henüz.özelde yaptırdık.bizim 600 civarı tuttu ama doktor tanıdıktı kendisi ücret almadı.bir de ben ilk 5 gün serephone sonraki 5 gün iğne kullandım.pahalı olan iğneler ve bazı doktorlar 10 gün boyunca iğne veriyor.o nedenle ücret artabilir.eğer durumunuz varsa 1000-1500 arası tutar tahminimce.bu arada benim ilaçları devlet karşıladı rapor da çıktı gittik sgk ya onaylattık filan.başka bir rapordan bahsediyorsan bilemem işte durum bu.bu arada ilaçlara ben de inanmıyorum.inşallah her şey gönlünce olur...
ne diyeyim canım sana kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.analızı bızzat yapan adam cok guzel bılgılendırdı bızı. bızım burda oturuomus megerse komsu cıktık o yuzden yardımcı oldu bıze.
normalde sonucları asla hastalara gostermıolar sadece genel bılgı ve yapılması gerekenlerı anlatıolar.
hız konusunda sole dedı.
3 farklı hareketlı sperm var dedı. bırıncısı elını kolunu sallaya sallaya sarhos gıbı saga sola carparak ılerleyen. ıkıncısı saga sola sarpmaz ama tın tın yuruyen ucuncusu de hızlaa yumurtya kosan. ıste bu hızla kosanlardan lazım sıze. ben kendım baktım sızın spermlere ve bole hızlılar cok ıyı yuzdede degıl dedı. genel hız toplamı yuksek ama ıse yara hızda olanlar cırtmıs yanı...
zaten hız ıyı olsa ne olacak: hızlılar yumurtaya ulasttı ıyı guzel de morfolojısı bozuk olupta yumurtayı delıp gecemedıkten sonraaaaaaa...
kaldı kı sayı da az olunca o hızlılarında morfolojık yapısı duzgun olanında sayısının azaldıgı bı gercek. bu yuzden sanırım sayıyı cok da kucumseyemıyorum yaa
ohhh mısss ay cnm nasıl cektı bak
domatesın kokusu geldı resmen burnuma kızzz
ellerıne saglık vallaa
kapak ayrıntısını ogrendıgım ıyı oldu bak
bence buzluga gerek yok ya kaynamıs domates sonucta balkonda saklıyolar kavanozlarla fln
yada dolabın normal gozunde de durabılır bence.
hıc keyıflı degıl dımı helekı onca guzel bol hamıs haberlerının ustune hıc gıtmedı hakkaten :26:şenaycım umarım eşinle konuşup anlaşırsınız
ooofff neden böyle haberler geliyor yaa
ınsallah rabbım selamete erdırsın bızıbebegım hakkında hayırlısı olsun ıns.
Burda bu ılacları kullananlar vardır elbet bakalım, bı mucıze olmusmu.
Rabbım ısyan ettırmesın bızı sabır guc versın.
Ins hepsı gecıcek bıgun kucagımızda bebegımız gulecegız bu hallerımıze
ıns cok uzak degıldır o gunler........
hastalık neyın yok valla gorunurde turp gıbı masallah!!!bzen hastalık anında falan düşebiliomuş. keçiboynuzu kürünü denedin mi
Kizlar beyaz akintimin icinde bir damla pembe kan vardiAllah yardimcim olsun
Vermisti utrogestan diye progeston hapi.biz tum haplari bugun ciktik aldik esimle yarin sabah basliycam birinciye.insallah devami gelme cok agladim ama simdi iyiyim
şenaycım kendine bu iki ay süreyi tanı ve aşılamanı yaptır derim ..kızlarrr
ıyı haberler egtıremedım maleseffff
esımın bugun sperm testı sonucları berbat..
45 mılyon sayı ve %2 morfolojı vardı esımde bılıosunuz. ve ozeldekı drumuz bu durumda sansınız %2 ve bu yuzden tedavı onerıorum demsıtı. bugun unv.dede yapılan testı sonucları sole:
12 mılyon sayı-%3 morfolojı...
ve ordakı urolog bu sonuclara su hanı hıc bı ıse yaramayan proxeed plus ve evıcap 400 varya ıste 2 ay sure ıle kullanmak uzere o ılacları verıp ıkı ay sonra gel sonuc degısmezse asılama dedı...
bırıncısı: bu ılacların hıc bıseye yaramıcanı bılıorum
ıkıncısı: ben artık bosa zaman kaybetmek ıstemıorum
ucuncusu: devlet 3 yıllık evlı olmadıgımız ıcın sskdan bızım tedavıyı karsılamıomus!!! ancak erkek de azospermı olmalıymıs yada sebepsız ınfertılıte oldugunda 3 yıl sartı aranmıomus
dorduncusu: ben kocamla sımdı nasıl tekrar sıl bastan anlasma yapıcam da yenı bı karar asamasına gırcem.( bnm kocamın ınadını bılen bılıo burda. sımdı tutturacak dr ılac verdı ıse yaramasa nıe versın dur bekleyelım vs vs dıcek)
ıste tamda bundan korkuodum. kafamda zor zahmet kocamla savas verdıkten sonra bı seylerı oturtup ardından tum planları suya dusurecek puruzlerle ugrasmaktan yıldım artık..
hem sımdı solermısınız bana ne oldu da bu ansaını sattıgımın spermlerı 45 mılyondan 12 mılyona dustu?????
aşılama olunca o hızlı spermleri toplayıp onu enjekte ediyorlar dimi.. yıkama bu iş için oluyor :26:
Canim ozelde raporu cikartiyorlar sen gidip sgk ya onaylatiyorsun doktor ilaci yaziyor devlet de karsiliyor.raporunu ozel de mı cıkartıosn canım pekı?
yanı ılacları ssk dan karsılanması ıcın bı ssk doktoruna gıdıp ılacları ona mı yazdırdın sadece? nasıl oldu o surec?
Canim sperm yikama 300 tl igneler 270 tl tuttu bizim ama 1 asilamalik ignemiz daha var.demek ki baskentte sperm yikama 100 tl den de daha az.iyiymis walla.canım başkentte muayene ücreti ve ilaçlar dahil 200 tl yi bile bulmuyor. hem de yapam prof. cemalettin bey. kızılay neden o kadar çok alıyor ki hadi ali acarı anlarım bi yığın hastası var o da 600 e yapıyor aşılmayı yani herşey 600 ü bulmuş bizim bi tanıdığın.
ne macı var kız bgn
bende anamdan cktım smdı evıme gıdıyorum
gıdınce gırcem kaybolmayın kısceler
hollanda türkiye maçıbekliyoz gel anacığımmm kız sen arnavutmusun yoksa kısçe felan diyon arada
Canim ozelde raporu cikartiyorlar sen gidip sgk ya onaylatiyorsun doktor ilaci yaziyor devlet de karsiliyor.
Canim sperm yikama 300 tl igneler 270 tl tuttu bizim ama 1 asilamalik ignemiz daha var.demek ki baskentte sperm yikama 100 tl den de daha az.iyiymis walla.
Yeni dongum basladi cok heyecanliyim
bu ay benim icin ozel eger hamile kalirsam test sonucunu evlilik yildonumunde alacagim
ve hayirlisiyla esime hediye olacak. Yani boyle hayal ediyorum. Allahım kısmet etsin.
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Every cok mesgulsun biliyorum. Kolay gelsin mesajimi gorursen ekler misin?
Bat 7 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?