Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım başkentte muayene ücreti ve ilaçlar dahil 200 tl yi bile bulmuyor. hem de yapam prof. cemalettin bey. kızılay neden o kadar çok alıyor ki hadi ali acarı anlarım bi yığın hastası var o da 600 e yapıyor aşılmayı yani herşey 600 ü bulmuş bizim bi tanıdığın.
ne diyeyim canım sana kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...7645-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz.html
bu topiği takip et umarım faydası olur. sayı için klomen de yazıyorlar ve spermi baya artırıyor.

canım konserve olduktan sonra nerde olsa bozulmaz ama ilk bir hafta kapakları kontrol ediyorum ben. işte yukarda olunca bozuluyormuş annem dedi.

şenaycım umarım eşinle konuşup anlaşırsınız
ooofff neden böyle haberler geliyor yaa
hıc keyıflı degıl dımı helekı onca guzel bol hamıs haberlerının ustune hıc gıtmedı hakkaten :26:
ınsallah rabbım selamete erdırsın bızı
bzen hastalık anında falan düşebiliomuş. keçiboynuzu kürünü denedin mi
hastalık neyın yok valla gorunurde turp gıbı masallah!!!
kürü de denedık anacım...

Vermisti utrogestan diye progeston hapi.biz tum haplari bugun ciktik aldik esimle yarin sabah basliycam birinciye.insallah devami gelme cok agladim ama simdi iyiyim

Vermisti utrogestan diye progeston hapi.biz tum haplari bugun ciktik aldik esimle yarin sabah basliycam birinciye.insallah devami gelme cok agladim ama simdi iyiyim

canım hemen üzülme dur bakalım yat dinlen takip et bi.. bi artış yada devam olursa doktora gidersiniz zaten hemen .. ama dinlen sen tamammı :26: bişey olmz inşllah korkma dua et canım..

canım pembe lekeler olabılıyomus
kırmızı yada kanama olmadkca korkmayın dıyolar
kendını yıpratma bosuna devamı gelmez ıns bısıcık olmaz
allaha emanet

şenaycım kendine bu iki ay süreyi tanı ve aşılamanı yaptır derim ..
sonrasında zaten olmadığı zamn tüpe geçilcek ..tüp bebektede kucağına bebek vrip göndermiyorlar biliyrsun o yüzden iyi kötü önündeki aşamaları sırasıyla yaşa ve eşinede çok baskı kurma sakın duygusal olarak etkilenebilir sorunun onda olması sebebi ile..
aşılama olunca o hızlı spermleri toplayıp onu enjekte ediyorlar dimi.. yıkama bu iş için oluyor :26:

evet cnm yıkalalı işlemde ölüler gidiyor ..

raporunu ozel de mı cıkartıosn canım pekı?
yanı ılacları ssk dan karsılanması ıcın bı ssk doktoruna gıdıp ılacları ona mı yazdırdın sadece? nasıl oldu o surec?
Canim ozelde raporu cikartiyorlar sen gidip sgk ya onaylatiyorsun doktor ilaci yaziyor devlet de karsiliyor.
Canim sperm yikama 300 tl igneler 270 tl tuttu bizim ama 1 asilamalik ignemiz daha var.demek ki baskentte sperm yikama 100 tl den de daha az.iyiymis walla.

maç başladı :124: :124: :124: :124: tahminleri alayım :121: ben 2-1 diyorum

ne macı var kız bgn

bende anamdan cktım smdı evıme gıdıyorum

gıdınce gırcem kaybolmayın kısceler

off yaaa eskı hunımı ıstıyorum ben bunu hıc sevmedım
ama bulamıyorum o resmı bı turlu (((

:124::124::124::124::124::124::124::124::124: kızlar bu ne güzel bişeymiş kalkıp yapasım geldi

fundaaaaaaaaaaaaaaaa
kııııız o nasıl guzel bı tablo oyle anacım masllaaaaahhhh :)))))

hollanda türkiye maçı bekliyoz gel anacığımmm kız sen arnavutmusun yoksa kısçe felan diyon arada

aaaa mıllı mac bayılırım hangı kanal verıyo gıdınce bakım
yok kız degılım arnavut ama ne bılım arada kısceler
bazende gocmenler gıbı kızanlar fln derım arada
nerden takıldıysa

evet canım 110 lu bişeydi..
iki tane de ovitrelle kullanılmıştı biri de aşılamadan sonra. ama bende prougen çok az dozda kullanıldı 50ydi günde herhalde.

demek rapor özelde çıkıyor haa.. sormayın bugün 1 saat uzaklıkta olmasına rağmen üşenmedim hastaneye gittim doktorumdan 3 tane seropheneyle 1 kere de iğneyle aşılama oldum bunları olduğuma dair belge verebilir misiniz dedim. bir sürü bişeyler dedi nerdeyse hiç bişey anlamadım ve elim boş geldim. acaba başka hastaneye gideceğimi mi anladı kaçırmak istemedi bilmiyorum:44:

Şenaycım Allahım seçtiğin bütün yollarda sana yardımcı olsun

Every canım sıkma canını yarın doktorunu ara bilgilendir

Kızlar sonunda kırmızılar geliyor gibi
Çok üzülmüştüm iki gün önce zaten kabullenmiştim bu ayı böyle

sadece döngü başlarken ki hayalim suya düştü
kendimden alıntı yaptım
12 ağustosta yazmışım

Every yeni bat 4 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…