bugün benim de uykum geldi erkenden sanki gece 12 olmuş gibi
ama doğru ya bugün erken kalktım. pazartesiden beri okula gidip geliyorum hergün sınav görevim var..hele bugün hem sabah hem öğle.
o değil de sıcaktan gözlerim de kanlandı
haftaya dinlenirim dedim. bana kurs çıkartmış sevgili okulum 100 kişilik okulda kesin kura çekmişlerdir bana çıkmıştır.
girişimcilik kursuymuş.. sabah 9 ikindi45 gün:111:
merhaba canim
bu saatte bulusuyoruz genelde seninle
benim 22 ekimde ikili test varmis onu yaptiricaz ayrintili utrason sonra yavas yavas gitme hazirliklari ama ne kadar uzarsa gitme o kadar mutlu olucam. esimle o kadar birlikte olmus olucam, yani dileirm kasim sonlarini bulur benim ama sanirim oyle olmayacak kasim basinda giderim gibi, bakalim durumlar ne olucak sayili gun
bu ay gecikti cidden efesudecim ya
ama hayirlisi
eger gogus ucun agriyorsa acaba yumurtlama yakin mi
cunku bahsettigin seyleryumurtlamada olan seyler
ya da eger yumurtlama olmayacaksa bu ay dongun kisa da surebilir ve adet oncesi sendromu da olabilir
karisik durum ama sen takma kafani cok planlarini nasilsa yaptin tatlim gonlune gore olsun
ve hep dedigimiz tedaviye gidecektin oldu bebek lafi seni de bulsun sen de elimizde ornek ol dlerim
canım güzel dileklerin sağol 20.gün çatlamış gözüküyorsun ama bakalım inş gönlüne göre olur bebeişin gelir canım bu döngünde
fundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..
kızlarrr
ıyı haberler egtıremedım maleseffff
esımın bugun sperm testı sonucları berbat..
45 mılyon sayı ve %2 morfolojı vardı esımde bılıosunuz. ve ozeldekı drumuz bu durumda sansınız %2 ve bu yuzden tedavı onerıorum demsıtı. bugun unv.dede yapılan testı sonucları sole:
12 mılyon sayı-%3 morfolojı...
ve ordakı urolog bu sonuclara su hanı hıc bı ıse yaramayan proxeed plus ve evıcap 400 varya ıste 2 ay sure ıle kullanmak uzere o ılacları verıp ıkı ay sonra gel sonuc degısmezse asılama dedı...
bırıncısı: bu ılacların hıc bıseye yaramıcanı bılıorum
ıkıncısı: ben artık bosa zaman kaybetmek ıstemıorum
ucuncusu: devlet 3 yıllık evlı olmadıgımız ıcın sskdan bızım tedavıyı karsılamıomus!!! ancak erkek de azospermı olmalıymıs yada sebepsız ınfertılıte oldugunda 3 yıl sartı aranmıomus
dorduncusu: ben kocamla sımdı nasıl tekrar sıl bastan anlasma yapıcam da yenı bı karar asamasına gırcem.( bnm kocamın ınadını bılen bılıo burda. sımdı tutturacak dr ılac verdı ıse yaramasa nıe versın dur bekleyelım vs vs dıcek)
ıste tamda bundan korkuodum. kafamda zor zahmet kocamla savas verdıkten sonra bı seylerı oturtup ardından tum planları suya dusurecek puruzlerle ugrasmaktan yıldım artık..
hem sımdı solermısınız bana ne oldu da bu ansaını sattıgımın spermlerı 45 mılyondan 12 mılyona dustu?????
Kizlar beyaz akintimin icinde bir damla pembe kan vardiAllah yardimcim olsun
günaydın canım
canım senin çizgi oradan kalkacak gibi duruyor,acaba saatlere dikkat ediyor musun ölçerken?kızlar günaydın bugünkü ateş tablom 3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım senin çizgi oradan kalkacak gibi duruyor,acaba saatlere dikkat ediyor musun ölçerken?
bu kadardan bir şey belli olmaz ki canım, ama ben sana hep diyorum ek bir yöntem daha kullan diye. 5-10dk oynama etkilemez (yarım saat bile o kadar da etkilemiyor kalkıp ayaklanmadığın sürece). Bakalım neler olacak, düzenli ölçmeye bak canım senyani genellikle düzgün ölçüyorum ararda 5-10 dk oynadığı oldu ateşim düzgün gitmiyor heralde dimi
yeni döngün hayırlı olsun canım,yeni ay yeni umutgünaydın herkese süpriiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everycim benim bat 5 ekim
yeni döngün hayırlı olsun canım,yeni ay yeni umut
hayirli olsun yeni dongungünaydın herkese süpriiiiiizzzzzzzzzzzzzzz
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everycim benim bat 5 ekim
gunaydin atesin son gunlerde de dilerim hep yuksekte kalir
ben de ozledim senieveryözledim ayy nasılsın?bebiş nasıl?
amin canimcanım bebegınde sende allaha emanet olun...
Şenaycım Allahım seçtiğin bütün yollarda sana yardımcı olsun
Every canım sıkma canını yarın doktorunu ara bilgilendir
Kızlar sonunda kırmızılar geliyor gibi
Çok üzülmüştüm iki gün önce zaten kabullenmiştim bu ayı böyle
sadece döngü başlarken ki hayalim suya düştü
kendimden alıntı yaptım
12 ağustosta yazmışım
Every yeni bat 4 ekim
canım, hiç bişicik olmaz öle pembe bi damla gayet normal. Sen tedbirini almışsın, yatıp dinleniyorsundur da muhakkak. Adet kadar yoğun veya yeşil, koyu kahve vb. gibi olmadıkça korkmaya gerek yok...Haftaya da pıtpıtları dinler rahatlarsınben de ozledim seniiyiyim de dun korktum canim bir damla acik pambe kan geldi beyaz akintiyla
progesteron hapi aliyorum iste
insallah yolundadir haftaya utrasona giricem
bugun kalkinca birsye olur diye cok korktum ama yolunda hersey cok sukur
canım, hiç bişicik olmaz öle pembe bi damla gayet normal. Sen tedbirini almışsın, yatıp dinleniyorsundur da muhakkak. Adet kadar yoğun veya yeşil, koyu kahve vb. gibi olmadıkça korkmaya gerek yok...Haftaya da pıtpıtları dinler rahatlarsın
sen nasıl rahat ediyorsan öyle söyle bence canım, sonuçta senin stressiz olman da önemli. O kadarcık her hamilelikte oluyor diye biliyorum. Senin korkunun nedeni de anlaşılabilir ama bebişi üzme boşuna, kendini sakinleştirmeye çalış olur mu..Bak gör, bu sefer sağlıkla alacaksın kucağınaevet canim ben de oyle dusundum
zaten gozle yanilma olacak kadar azdi
gecenkinde oyle olmustu geceden ve sabah da agriyla adet baslamisti
ama bu sefer cok sukur oyle olmadi ben de rahatladim
doktoruma demedim ama oyle kaydedeger bir sey degildi diye dusundum
umarim younda gider hersey pitpitlari duysak biraz once
zaten anlamadim ben doktora kalsa 12.haftaya ikili teste kadar utrasona gerek yok
ee kalp atisini surekli kontrol etmek gerekmiyor mu
ben cok istiyorum diye bakicak haftaya
ama ben sonra 22 ekime kadar dayanamam tekrar isterim ara ara utrason
sen nasıl rahat ediyorsan öyle söyle bence canım, sonuçta senin stressiz olman da önemli. O kadarcık her hamilelikte oluyor diye biliyorum. Senin korkunun nedeni de anlaşılabilir ama bebişi üzme boşuna, kendini sakinleştirmeye çalış olur mu..Bak gör, bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına
görürsün canım, şurda ne kaldı..çabucacık geçsin ister insan gerçi....ben işte epey yoğunum ama elimden geldiği kadar kendime de zaman ayırıyorum. Spor yapmaya başladım yine. Her gün yarım saat kadar yapıyorum. Beni çok rahatlatıyor o. Azıcık da kilo versem fena olmaz hani
cok rahatlamistim doktor muayenemden sonra
ama un iste bir stres oldu
bugun yine normal halime dondum bakalim nasil gidicek hersey
bir an once 12.haftalari gormek istiyorum
sen ne yapiyorsun? islerin yogun bu gunlerde di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?