biraz yatıştım sanırım kızlar idrarda pozitifi görünceye kadar gitmicem kana
slm kızlar nbr. klomen falan kullanan oldu mu aranızda
ateşim düştü
yumurtalıklarım da ağrı oldu
genital bölgede hassasiyet oluştu
bacaklarımda ağrı da oldu
akıntım oluyor kremsi
ne gögüs ağrısı var ne dolgunluk
ya hala neyi bekliyor bu adet davetiye mi göndereceğim yaaa
aaaaaaaaaaaaa sinirlendim yhaaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben kullandım bişeymi sorucaktın :26:
evet. ben dün akşam üstü regl oldum. doktor adetin 1. günü gel demişti. sabah sınavım olduğu için öğleden sonra gittim bugün. doktorlar öğleden sonra yokmuş.
neyse uzattım. demem o ki klomen e reglin kaçıncı günü başlanıyor. benim iş paazartesiye kaldı. geç olmaz dimi
ben ebayden almıştım canım. ronya ve baya kişi oradan alınca ben de güvenip almıştım. kredi kartım yok deli gibi erkek kardeşime aldırtmıştım :111:canım sen henğüz yapmadın mı testi ne oldu durum?
Kızlar bu arada preseed alsam mı 130 tl ya çok pahalı ama bir de onu denemek istiyorum
kız senin için menemenlerimin fotosunu yükledim nerelerdesin sen??ayyy gunduz gunduz kınamı olur yaaa
bı akrabanın sunneti vardıda
anam gıdelım dıe tutturunca kacamadım
kafam kazan gıbı olduuu yaaa beynım zonkluyooo
evet. ben dün akşam üstü regl oldum. doktor adetin 1. günü gel demişti. sabah sınavım olduğu için öğleden sonra gittim bugün. doktorlar öğleden sonra yokmuş.
neyse uzattım. demem o ki klomen e reglin kaçıncı günü başlanıyor. benim iş paazartesiye kaldı. geç olmaz dimi
ben önekinde 5.gün başlamıştım.. bunda 3. gün başladım 3 ile 5 arası sanırım :44: yani geç kalmazsın bence
ben ebayden almıştım canım. ronya ve baya kişi oradan alınca ben de güvenip almıştım. kredi kartım yok deli gibi erkek kardeşime aldırtmıştım :111:
70 tl gönderdim diye hatırlıyorum kargosu zırt pırt dahil. ama araya yılbaşı tatili girmişti 1 ayı geçti gelmesi.
ben 2-3 ay kullandım özellikle bol yumurtalı zamanlarımda sonra da kullanasım gelmedi benim cıvık ve ıslak şeylerden midem bulanıyor biraz.(meni dahil)
kız senin için menemenlerimin fotosunu yükledim nerelerdesin sen??
açık lise mi okuyorsun
hee tamam o zaman. ptesi 5. günü oluyor benim. ne kadar kullanılıyor peki. senn silkus kaç. hapın tadı kötü mü. az anlatsana :) çatlama iğnesi de verdi mi
yok yaw. bu yaşta lise mi kalır. üni.
5 gün içiliyor sabah akşam.. ama bazısına günde 1 veriliyor galiba :44: siklus pko dan dolayı değişiyor benim.. klomen bitince yumurta takip ediliyor 20mm olunca çatlatma iğnesi veriyor bana.. tadı kötü felan değil
yaşı maşı yok bunun biz meslek lisesiyiz. 4 kişi vardı açık lisenin sınavında. 3 ü geldi biri koştur koştur geldi oturdu baktım heryeri dolu şıngır şıngır :)) evli artık belli
bu vakitte ünv. de hangi sınavlar oluyor:44:
bende de pko var. ama son doktor hafif dedi. önceleri 40 falandı. sonra 32-33 e düştü. değişiyor benimde
40 olan ne
:44:
bildiğiniz adet söktürücü bişey var mı?
bi arkadaşım ballı su dedi
ben maydanozu biliyorum kaynatıyorsun içiyorsun
başka bildiğiniz var mı güvenli
aslında korkuyorum da bunları içmeye:18:
bildiğiniz adet söktürücü bişey var mı?
bi arkadaşım ballı su dedi
ben maydanozu biliyorum kaynatıyorsun içiyorsun
başka bildiğiniz var mı güvenli
aslında korkuyorum da bunları içmeye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?