Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rabbim duymus seni cok sukur
cok sevindim canim ya gozun aydin
Devamida saglikla gelir insallah
Bizede dua et

ilk okumaya başladığımda baktım sayfalar bitmiyor
dedim kesin halay var

yokh canım tebrik ederim
senin için çooooooooooooook sevindim
bir ara bizi bırakıp başka bir topik açınca buraların sessizliği senin neşenin ve isyanının eksikliği hissedilmişti( kendi adıma)
ama böyle bir doktor bularak başladığın bu yolda sonunda bebişine kavuştun.
:81::119:
artık dans mı ederim halay mı çekerim o bana kalsın
galiba ikisini de yapacağım

naz034 zebebek ve rezene canlarım benım cok tsk ederım
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns dualarım sızlere bundan snra
kendım ıcınde saglıkla kucagıma almak nasıp olur ıns

nazcım farklı bısey yapmadım bu ay
ateste olcmedım
aslında belkıde en buyuk fark buydu
derece almadım elıme
ve adet sonrası bı sılkelendım kararlar aldım olmazsa olmasn dusunmıcem dıye karar almstım.
Gecen aykı negatıf benı cok etkılemıstı cnku
hayatmda ılk defa bukdr yıkılmstım resmen bu kdr aglamıstım.
Adet snrası ılk ılıskılerde pek uzun yatmadan ayaga kalktım falan.guya artık umursamıyorum ya,
Sonra ne zmn 14 15 gunler geldı yumurtlaama zamanım ya ozmn telas basladı bende
stres oldum yanı bıde 16.gun lekelenmem olunca
yenı ve gec yumurtluyorum sandım meger erken yumurtlamısım yerlesmeymıs
sadece gun asırı ılıskıye devam ettk cnm 20 gune kdr
esım pekmezını yedı yıne unutmadıkca
ve bnm ıcın ınanılmaz yogun gnlerdı
bılıyosnz dugunler vs
hopladm zıpladım ıst a gıttık canta bavul kaldırdım
orda ıs yaptım tava tencere ne bılım hıc ıhtımal vermedım
ve onemsemedımde. Ama kesınlılkle aklımdan attımda oldu dıyemem
elbette hep aklımdaydı sadece daha az onemsedım.
Oncelıgım o olmadı kendı rahatıma baktım daha cok.
Ve 11 ayımızdı bu bızım 10 ayın sonunda gelmıs oldu allah ızın verırse..

Rabbım ınss hepımıze saglıkla hayırlı evlatlar nasıp etsın tez zmndna...

Son düzenleme:
yokh deryaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum canım yaaaaa bi girdim baktım çok sevindimmmmmmmmmmmm
gözünaydın inşallahh sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın tatlımmmmmmmmm

yokh deryaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum canım yaaaaa bi girdim baktım çok sevindimmmmmmmmmmmm
gözünaydın inşallahh sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın tatlımmmmmmmmm

bebısımmmm allah razı olsun canımın ıcı
ıns pesımden gelesın rabbım bebegını nasıp etsın sana.

Bıgunde neler oldu bıttı ruyada gıbıyım
bunları benmı yasadm dıyorum..
Ins kucagıma almakta nasıp olur kalp atısı duymadan pek rahatlayamıcam sanırım.
Ama kotu dusunceye yer yok artk hayatmda cok tecrube ettk bılıyorsunz
smdı hep ıyı tarafını duusunuyorum kı oyle olsun.
Ins rabbım utandırmasın...

amin canım benim
tabiki güzel düşün pozitif ol bitanem yaa
rabbim bebişini korusun sana sımsıkı tutunsun sonra kalbi pıt pıt atsın ve sonrada kucağına alıp sağlıkla büyütesin inşallahh

ya ne ılgınctırkı duzenlı bı ates tablom yok bu ay
olması gereken en onemlı ayda hemde.
10 aydır ates olcerken heray bu ay olcmıcem dıyodum once
snra ama ya bu ay hamıle olursamda tablom olmazsa dıye endıselenıp olcuyodum dayanamayıp
ılla tablom olcak ya.
Iste olcmedıgım tek ayda oldu.
Keramet neresınde bılemedım.
Ama suna baglıyorum kızlar
eger ates olcseydım ne zmn yumurtluyorm bılcektm
ve ogunlerde ılıskılerde olsn normalde olsn daha bı stres yapıcaktım
ve belkı yıne olmıcaktı
aama suanda bılmedıgım ıcın yanı drun dedıgıne gore yumurtladıgım 9*10 gunlerde
ohooo adet yenı bıttı modundaydım.
Bence bu yonden dusununce cok mantıklı.
Ever de mesela erken yumurtladıgına ıhtımal vermedı
o gunlerde cok takılmadı oyzden
ama meger oda erken yumurtlamıs...
Bılseydım en bastan olcmezdım ates mates agzıma s...ıldı...

ben geldim kızlaar yokh'un haberini aldım girer girmez, tebrikler canım, geç de olsa halayı çekicem ben de valla, eksik kalmayım, haydeee

ah kızlar ya, neler çektim bugün bi bilseniz, aynı yolu gittim hamile olduğum, o şehre bir önceki gidişimde bebeğim benimleydi. Bu sefer yalnız...Bir de söylemek zorunda kalmıştım oradakilere (dost düşman hepsi biliyor). Herkes sordu bugün, benim gözler kıpkırmızı gezdim bütün gün, kendimi köşelere attım millet görmesin diye. Kızın biri ile aramızda geçen konuşmayı yorumsuz yazıyorum;
"(gülerek)ee bebek nasıl?
-bebeği kaybettik canım...
haa duymuştum ben de ama arayamadım...
-"
Hazır ben çökmüşken kimileri fırsat bu fırsat üzerime geldi, kimileri görmezden geldi...Kariyerleri batsın, hiç derdim değil...
Yumurtam gelecek diye korkuyordum. Hiç gelecek gibi değil, bu ay yumurtlamayacağım galiba. Zaten bu işteki stres bi yandan şu bebek stresi bi yandan,yumurta olsa şaşardım.

bi de yolda şu şarkıyı dinledim hep iyi geldi, ben de çıldırmıcam...
Büyük Ev Ablukada - Çıldırmıcam (Akustik) - YouTube

canım Allah sabır versin bizlere başka bişey diyemiyorumki ....Allahım tezzamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah

günaydın kızlar hepinize efesudeden haber yok mu ................

regil olmadım henüz cnm ama yarın gelir herhalde artık 1 haftadır yarın diye diye 40 . güne geldim
1 haftadır her gün regil hissi var regil yok belkide ff doğru sölüyo ben geç yumurtlamışım

allahımmm bayılıyorum bennnn

146,6

ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİMMMMMMMMMMMM
CANIM YAAAA HAMİŞSİN MAŞaLLAH SİZE DERYACIĞIM

senin mutlu haberine ağlayanları okudum bi fasıl onlarla ağladım ,bi fasıl benim neden bebeğim olmuyor diyenlere ağladım ,birazda kendi durumuma ağladım ...
nasıl bi çelişki bu bi yandan senin mutluluğuna göz yaşı döküyorum sonra birinin serzenişiyle alt üst olup ağlıyorum ,bi yandanda benm halime ağlıyorum ...
Allahım yardım etsin hepimize ...

canım tekrar tekrar tebrik ederim maşAllah size ,kendi acımla senide üzmeyim ,şimdi senin mutlu günlerin tadını çıkarAllahım kucağına almayı nasip etsin canım benimmm
halayınıda çekeyim

tablon ne guzel gidiyor oyle nerelerdesin goremedik seni?
umarim bugun de yuksek cikmistir
turkiyeye gitme planlarini degisir bebis gelmistir

ah canım ah benm sabrım ve rahatlığım 40.güne kadarmış
1 haftadır regil hissm var gelcek diyorum gelmiyo beni niye böyle altüst ediyoki ben ilacıma kadar almışım kahrolsun böyle iş ya ,kaldıramıyorum artık ben bu yükü ,bi kerede istediğim olsun ya yok illa ya sağlığım gitcek ya başka bişey olcak.........................
40.gün oldu regil yok bu seferde başka şeylerden korkmaya başladım acaba bişeymi oldu ameliyat esnasında niye regil gelmiyo her ay gecikiyo ve geç yumurtlama oluyo ,yeniden bişeymi oldu diye düşünüyorum ,neredeyse 1.5 yıldır bebek olmuyo yok artık anladım olmuyo zaten bebek ,e plan yapıyoruz tüp bebk için bari bu yolunda gitsin o da yok ,
e ben ne yapayım daha Allahıma sığınıyorum bazen içimden hiç söylemek istemedğim şeyleri sölemek geliyo ,Rabbim affetsin..............
biliyorum bunada şükür ediyorum hiç yumurtlamayanlar var hiç regil olmayanlar var ,
Allahım yardım etsin herkese, ben bunun bilincinde biriyim ve her zaman halime şükrediyorum ama ben böle yaptıkça hep yeni bi sorun çıkageliyo ..............

Rabbim kaldıramayacağım yük verme ............

Son düzenleme:

biliyor musn yokhcum 12.catlamisim ilk defa temmuz ayinda
bu kadar erken mucize gibi
ama ben o ara iliskiye gir kalk modundayim zaten
sporla ugrasiyorum bir yandan
yani dedigin gibi catlama her zaman olabilir
ve senin doktorunun dedigi gibi esine hadi kalk bebek yapiyoruz demeden bebek icin olmadan iliski cok onemli
iste bunu basarabilmek coz zor ve cok da cok onemli

ama kizlar eslerinizle iliskinin de tadina varin bebek olunca zaten cogu sey kisitli olacak, bizim cok duzenli iliskilerimiz varken hamile oldugumdan beri hic yok ve olmayacak da sonra dusunuyorum ve 2 sene iyki bebek dusunmemisim dedim, esimle gunlerimizin tadini cikardik askimizi yasadik, tabiki bebek dusunmeye basladiktan sonraki hayatimizin eziyet gibiydi benim icin onu da unutamam asla.

gozun aydin yokhcum tekrar saglikla kucagina almani dilerim canim

keepcim ne olur yumurtayi kaciricam gibi dusunme
bir gunden birsey olmaz
oyle kendine iliski olmali hicbir gun kacmamali gibi stres yapma ne olur, spermler yasiyorlar gun asiri da olsa hatta haftada 2 ya da 3 gun olsa zaten bir sekilde yine olur

o akilsiz kiza ne demeligercekten yoruma bile gerek yok seviyesi belli zaten

sbh namazından sonra uyku ttumadı bende erken yatmıstım 11.5 gıbı sbhda 5,5 da uyandımm atesımı olctumkı brı daha uyumazsam dıe ve 36,6cıktı kısmet bakalımmm ıyı yapmısımdımı o st de ölcmeklee cunku 6-8 arası ı demısıtnız ama ben daha yatmassam dıe olctum ne dersınız hnmlarrrrrr ff tablomm bu arada dun akıntım gelemdı ama gunluk pedım sırılsklamdı acaba altımamı kacırdım yoksa sulu akıntımıyd bu ne dersınız ama namaz kıldıgım ıcın kacırmama ıhtımalım varrrrcalısmalaraaaaaa devammmm :52.
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

yalnız değilsin cnm benimde 4 sene ...
ALLAH kurtasın kardeş diyim ne diyim
temiz iç çamaşırı sigara fln getirenin varmı
)alah kurtarsın kardesss nbr cnmmm

sağlıklı bi yumoş sana sağlıklı bebişini getirsin inşallah
ınsl..cnmbenımmm
gazdır dedım ve ılerleyınce saylafar gaz yazmıssın cnm rahatlabırak gıtsınbebegınden degerlı dglya

okul ve ılkgunn e tempodava zaen helalolsun kocana cnm ama benmkıde yapr sagolsn
evemuzıcelerrrher yerdenyenı bır mucızeeee rabbım ol derseeeınsl..
helal be kocsıneee

cnm rabbım sabırmmızı verecek ınsl...cok suku r verıyrdaaa

hayd ı gozun aydın cnmm bnmm arısı bıse ınsl...saglıcakla kucagına alırsınnn muckkkk

aynen canım çok sevindim....
RABBİm kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin..
RABBİM dileyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
amın cnm cemıl cumlenınnnn

tebrik ederim tekrardan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş ne güzel haberlerle geldin darısı tüm isteyenlere başımıza inşallah

malum pazar doğum günümdü ve bizimkiler süprizi dün yapmak istemişler herkes bizdeydi eşim işinden dolayı yoktu geç geldi herkes gidince gelebildi ancak neyse süpriz oldu herkes hediyelerini verdi biri bol bi elbise almış hamile kalınca rahat giyerim diye biri çok güzel büyük bi çanta almış çocuk olunca eşyalarını rahatca koyabilirim diye biri ayakkabı almış ama espirisine önce kendi kızının biberonunu verdi sonra sen mesajı aldın dedi ve en son dedim artık bunda bi mesaj yoktur herhalde bir açtım bebek bornozu tarif edemem o anki ruh halimi hasretimi özlemimi gözlerime bakmasınlar aslında nekadar çok istediğimizi görmesinler diye hep kaçtım zaten yalnızdım da eşimde yoktu zor bi durumda onlar gidince dakikalarca bornozu seyrettim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimseye aratmasın ..............

günaydın canım nasılsın ?

gunaydin baharcim
iyiyim bugun
normal devam
cok bahsettim ama sen yoktun diye yine baski yapicam dun beyaz akintinin icinde pembe akinti vardi wc sonrasi sildikce geldi
ama devami gelmedi krnim agrimiyor hersey normal
acaba kilcal damarlardan yirtilma gibi birsye mi oluyor
3.kez geldi bu gecen hafta geldiginde doktora gittim hersey normaldi o gun kalp atislarini da duymustuk
arada yokluyor
ic camasirda olmuyor sadece iste bir dampal pambe kan oldu 3 kere arada zaman var tabi

offf kimse yazmıyor sabahtan beri ruhum sıkıldı valla işte de öle sıkıcı aman ya eşimde bugün işe giderken çok huzursuzum içimde sıkıntı var diyodu niye böle oldu ki yaa ufffffff

canm yeni gördüm yazını. benım basıma hıc gelmedi oyle birşey canım ama cokda onemlı oldugunu sanmıyorum ama önlem olun dıye drunu ara soyle bence bunun dısında kendını yormasakın fazla ayaklarını uzat ve yat sakın yukarıya doğru zanma hareketı de yapmakanama deil ama önmel almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…