ıstanbuldan sevgıler..
Malumunuz dugune geldık esımın tarafı.
Gelelı henuz 2 saat oldu
toplamda 5 kısı bebek yokmu sende? Hatta bırı abartıp nıye yok dıyerekten
canıma okudular sagolsunlar.
Bıde ustune esımın 34 yasındakı 3 ay once evlenen teyzesının kızının
6 haftalk hamıle old ogrendım.ustelık 3 tane kıstle drun tedavıyle hamıle kalabılırsn demesıne ramen...
Ben bgn kendımı nereelere atsam.
Rabbım benı duysun artık dayanamıyorum !
yokh deryaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum canım yaaaaa bi girdim baktım çok sevindimmmmmmmmmmmm
gözünaydın inşallahh sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın tatlımmmmmmmmm
bebısımmmm allah razı olsun canımın ıcı
ıns pesımden gelesın rabbım bebegını nasıp etsın sana.
Bıgunde neler oldu bıttı ruyada gıbıyım
bunları benmı yasadm dıyorum..
Ins kucagıma almakta nasıp olur kalp atısı duymadan pek rahatlayamıcam sanırım.
Ama kotu dusunceye yer yok artk hayatmda cok tecrube ettk bılıyorsunz
smdı hep ıyı tarafını duusunuyorum kı oyle olsun.
Ins rabbım utandırmasın...
gerçekten çok ağır bi imtihan yohk demiş ya düğünde sordular diye onu bende yaşadım yine dün gece eşimin amca kızı burnımdan geldi gece boyu bi de terbiyesizce soruyor sonra benden sonra evlenen ve 2. ayında hamile kalan eltimin 7. ayında olduğu ne sıkıntılar çektiği ne hazırlıklar yaptıkları falan filan tüm gün bebek muhabbbeti sürekli orda burda ağlayarak geçti günüm Rabbim biliyor görüyor ya sabır versin(
eşimde beni yanlız bıraktı hiç anlamadı beni olanlardan dolayı üzüldüğümü görmedi de onların evine gidince sürekli surat asıyormuşum böyle dedi(
günaydın kızlar hepinize efesudeden haber yok mu ................
allahımmm bayılıyorum bennnn
146,6
tablon ne guzel gidiyor oylenerelerdesin goremedik seni?
umarim bugun de yuksek cikmistir
turkiyeye gitme planlarini degisir bebis gelmistir
ya ne ılgınctırkı duzenlı bı ates tablom yok bu ay
olması gereken en onemlı ayda hemde.
10 aydır ates olcerken heray bu ay olcmıcem dıyodum once
snra ama ya bu ay hamıle olursamda tablom olmazsa dıye endıselenıp olcuyodum dayanamayıp
ılla tablom olcak ya.
Iste olcmedıgım tek ayda oldu.
Keramet neresınde bılemedım.
Ama suna baglıyorum kızlar
eger ates olcseydım ne zmn yumurtluyorm bılcektm
ve ogunlerde ılıskılerde olsn normalde olsn daha bı stres yapıcaktım
ve belkı yıne olmıcaktı
aama suanda bılmedıgım ıcın yanı drun dedıgıne gore yumurtladıgım 9*10 gunlerde
ohooo adet yenı bıttı modundaydım.
Bence bu yonden dusununce cok mantıklı.
Ever de mesela erken yumurtladıgına ıhtımal vermedı
o gunlerde cok takılmadı oyzden
ama meger oda erken yumurtlamıs...
Bılseydım en bastan olcmezdım ates mates agzıma s...ıldı...
ah kızlar ya, neler çektim bugün bi bilseniz, aynı yolu gittim hamile olduğum, o şehre bir önceki gidişimde bebeğim benimleydi. Bu sefer yalnız...Bir de söylemek zorunda kalmıştım oradakilere (dost düşman hepsi biliyor). Herkes sordu bugün, benim gözler kıpkırmızı gezdim bütün gün, kendimi köşelere attım millet görmesin diye. Kızın biri ile aramızda geçen konuşmayı yorumsuz yazıyorum;
"(gülerek)ee bebek nasıl?
-bebeği kaybettik canım...
haa duymuştum ben de ama arayamadım...
-"
Hazır ben çökmüşken kimileri fırsat bu fırsat üzerime geldi, kimileri görmezden geldi...Kariyerleri batsın, hiç derdim değil...
Yumurtam gelecek diye korkuyordum. Hiç gelecek gibi değil, bu ay yumurtlamayacağım galiba. Zaten bu işteki stres bi yandan şu bebek stresi bi yandan,yumurta olsa şaşardım.
bi de yolda şu şarkıyı dinledim hep iyi geldi, ben de çıldırmıcam...
Büyük Ev Ablukada - Çıldırmıcam (Akustik) - YouTube
)alah kurtarsın kardesssyalnız değilsin cnm benimde 4 sene ...
ALLAH kurtasın kardeş diyim ne diyim
temiz iç çamaşırı sigara fln getirenin varmı
ınsl..cnmbenımmmsağlıklı bi yumoş sana sağlıklı bebişini getirsin inşallah
gazdır dedım ve ılerleyınce saylafar gaz yazmıssın cnm rahatlabırak gıtsınkızlar biraz önce resmen kıvrandım
belimin sağ tarafından bir sancı sağ kasığıma vuran
öldürdü benii
şimdi de sağ kasığım ağrıyor
anlam veremedim
biraz da gaz sancım var gibi
dedim ki bu ağrı neydii bir de bunun doğumu var
gözümden yaş geldi resmen
bir daha olsun doktorumu arayacağım
aklıma bin türlü şey geliyor ama oğlum bir iki kez vurunca rahatladım
ama belim sızım sızım sızlıyor sadece sağ taraftan
kızlar bacaklarım nasıl ağrıyor. o ağrıdı ben ağladım. iyi oldu ama uzun zamandır ağlamıyordum.
gerçekten üzgünüm hüzünlüyüm. gerçekten yavrumu çok özledim ve istiyorum. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sevindirir hepimizi..
gerçi bugün mutlu günümüz çok şükür deryayı da hamile gördük. aama benim adetlerim ne kadar sancılı geçerse bebeğim olmadığına ancak o zaman üzülebiliyorum. şimdiden bacaklarım başladı ya o yüzden canım sıkkın bu kadar sanırım.
okul ve ılkgunn e tempodava zaen helalolsun kocana cnm ama benmkıde yapr sagolsnbilmiyorum canım hiç gelecek gibi gelmiyor o günler öyle uzak ki..
benim için dileklerinin ne kadar içten olduğunu öyle iyi hissediyorum ki. ağlamaktan yazamıyorum bile şu an..
sağol canım dualarında olduğum için..
evemuzıcelerrrher yerdenyenı bır mucızeeee rabbım ol derseeeınsl..seni cok iyi anliyorum
inan hamile kalan herkes o asamadan gecti
tabi bizim gibi bebegi bekletenler
bazen hicbir sey olmayacak gibi hissettigimiz oldu
ama inan bana ne mucizeler oluyor
ya sok oluyorum adet hic olmayan birinin hamile kaldigini duyunca, ya da rahimde perde, cikolata kisti ve tiroid problemi bu ucunun bir arada oldugunu duydugum birinin cok kolay hamile kaldigini duyunca
neden olmasin ki neler oluyor, bebegin olmaz diyen doktorlarin hastalari hamile kaliyor
senin esine keciboynuzu uygulaman mantikli olabilir karanfilcecim
onu bu ay bol bol besleyebilirsin
ben senin ymurtlamayla ilgili bir problemin oldugunu sanmiyrum
gecen dedin gec yumurta erken yumurta onlara takilma
dongusu cok kisa olup hamile kalan da cok, dongusu uzun olup hamile kalan da, ben 12.gun erkenden catlayip hamile kaldim temmuz ayinda
helal be kocsıneeecanım keçi boynuzu ve diğer tüm kürler eşimde sperm patlaması yaptırıyor o yüzden vazgeçtim yapmıyorum artık. en sonki testten önce 2 buçuk ay proxeed 1 kutu macun ve 1 kutu klomen kullandı. klomeni doktor yazdı. ve benim eşimin spermi 170 milyona ileri hızı 0 çıktı.
zaten yakında şu yeni işinde düzen oturtsun ankaraya kaan aydos a gitcez. ama her şey gibi bunun da sonunun hüsran olacağından korkuyorum.
canım ben pko olduğum fikrini araştırmalarım sonucu sildim.
ama kafama takılan benim yumurtlarım çok büyük oluyor internette araştırmalarıma göre benimki idealin çok üstünde. büyüyen yumurta luteinize oluyormuş ve hamile kalma ihtimali azalıyormuş.
25 mm lik yumurtada aşılamayı iptal eden doktorlar varken benimki nasıl bişey demdi bilmiyorum
bugün okuldan bi arkadaş hamile olduğunu söyledi muhtemelen 3-4 aylık. tam öğretmenlerin istediği ayda hamile kalmış. anlamıyorum millet istediği anda nasıl hamile kalabiliyor. biz burda neler yapıyorz. hayır diycem ki stres yapmadı bizler korunduğumuz için işe stresle başladık 8-9 yaşında kızı var yaşı desen en aşağı 35..
gerçi bi problem olduğu kesin bizde. 1 yılın sonunda hamile kalamama olasılığı %3 se sorun kesin var.
ama her zaman sorunu bulmak yetmiyor. herkesde işe yarayan tedaviler sende işe yaramayabiliyor.
beni ağlak görünce kociş yemek hazırladı beni çağırıyor..
cnm rabbım sabırmmızı verecek ınsl...cok suku r verıyrdaaaBOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR yine geldiler bana
Rabbim sabır versin bu bekleyiş ne zor ne kötü bazen dayanamıyorum nefesim kesilecek gibi oluyor ne zaman gelecek mucizem ne zaman nasip edeceksin Rabbim ve ben ne kadar daha sabredebileceğim((((((((((
hayd ı gozun aydın cnmm bnmm arısı bıse ınsl...saglıcakla kucagına alırsınnn muckkkkcanlarımmmm
evımdeyım kızmayın ancak fırsat buldum
drdan snra yazamaadım cnku sarjım cok azdı esım arıcaktı
kapancak dıye gıremedım
drdan cok guzel haberlerle dondum
ınanamıcaksınız ama keseyı gorduk bız hemde karından :))
yenı bı usg gelms bgn dra ılerı duzey dedı.
Ben cısıme sıkısıgım deyınce karından deneyelım dedı
bı baktı kese
sen satına gore 3+2 gozukuyosun ama suan 4 haftalık bu dedı
ztn dıger turlu olsa kese gormemıze ımkan yok dedı
yanı 9*10 gıbı yumurtlamssın erkenden ve o leke gunude yerlesmıs sıkı sıkı dedı
rahım kalınlıgı kese vs cok begendm sana net solıyım kı dedı
bana gelmesen bız bı mudahale etmesek dahı sen bu cocugu dogurursun dedı
cnku saglıklı bı gebelık oldugu bu usg goruntusunden ve beta degerınden bellı ztn dedı.
Yınede tedbır amaclı ılaclar verdı progestan tıroıd ıcın bı hap ve kan sulandırıcı ıgne
ıgneyı 3 gunde bı vur dedı.
Gerek bıle yok ama dedıgım gıbı tedbır amaclı sıncta sıze bı zararı olmıcak snradan keske dememek ıcın dedı.
1 ekımde kalp atısları rahatca goruruz bu durumda beklıyorum dedı
ben hala soklardayım kocamda oyle salak salak guluyoruz bırbırımıze bakıp suan yıne telden ve wcden yazıyorum
pc acamıyorum kocam evde
yarın uzun uzun yazısırız
hepınızı cok sevıyorum hepınızden allah razı olsun...
Bekleyen tum arkadslarım sıra sızde olsun artık dualarım hep sızlere.
Olimmm gelmıssın ancak yazabıldım
karanfılcem sende sagol ıns sızın halayınızıda tez zmnda cekmek nasıp olur
pervane88 cnm okdr ıyı anlıyorum senı
daha dun aynıydım yazdm bılıyosunuz
ama bak bugun nasıl
umudunı hıc yıtırme ne olur
rabbım cok buyuk
sımdılık kactım kızlar ara ara kacabılırsem gelırım
opuyorum hepınızı
amın cnm cemıl cumlenınnnnaynen canım çok sevindim....
RABBİm kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin..
RABBİM dileyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
Gunaydin kizlar
günaydın canım nasılsın ?
gunaydin baharcim
iyiyim bugun
normal devam
cok bahsettim ama sen yoktun diye yine baski yapicamdun beyaz akintinin icinde pembe akinti vardi wc sonrasi sildikce geldi
ama devami gelmedi krnim agrimiyor hersey normal
acaba kilcal damarlardan yirtilma gibi birsye mi oluyor
3.kez geldi bu gecen hafta geldiginde doktora gittim hersey normaldi o gun kalp atislarini da duymustuk
arada yokluyor
ic camasirda olmuyor sadece iste bir dampal pambe kan oldu 3 kere arada zaman var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?