ilk okumaya başladığımda baktım sayfalar bitmiyor
dedim kesin halay var
yokh canım tebrik ederim
senin için çooooooooooooook sevindim
bir ara bizi bırakıp başka bir topik açınca buraların sessizliği senin neşenin ve isyanının eksikliği hissedilmişti( kendi adıma)
ama böyle bir doktor bularak başladığın bu yolda sonunda bebişine kavuştun.:81::119:
artık dans mı ederim halay mı çekerim o bana kalsın
galiba ikisini de yapacağım
canım kaçırmadığıma eminim şu an, yumurta ile uzaktan yakından alakam yok, çizgiler siilliiiiiiiik mi siliiiiiiiiiiiiiiik ovulasyon testlerinde, ama bu aralar olması lazımdı, herhalde bu ay yumurtasız geçecek diye üzüldümkeepcim ne olur yumurtayi kaciricam gibi dusunme
bir gunden birsey olmaz
oyle kendine iliski olmali hicbir gun kacmamali gibi stres yapma ne olur, spermler yasiyorlar gun asiri da olsa hatta haftada 2 ya da 3 gun olsa zaten bir sekilde yine olur
o akilsiz kiza ne demeligercekten yoruma bile gerek yok seviyesi belli zaten
canım öyle bir kesinlik yok, biliyorsun bu bebek işlerinde olmaz diye bişi yok gaayet olabilir ancak sen yine de ateşe bak, belki de yanlış çekmiş de olabilir ff, ne olur ne olmazMy Ovulation Chart
yaa çok erken değil mi. gene kaçırdım gibi bişi o zaman. gerçi bu ay rahim inceydi. döllenme olsa bile tutunmazmış
malum pazar doğum günümdü ve bizimkiler süprizi dün yapmak istemişler herkes bizdeydi eşim işinden dolayı yoktu geç geldi herkes gidince gelebildi ancak neyse süpriz oldu herkes hediyelerini verdi biri bol bi elbise almış hamile kalınca rahat giyerim diye biri çok güzel büyük bi çanta almış çocuk olunca eşyalarını rahatca koyabilirim diye biri ayakkabı almış ama espirisine önce kendi kızının biberonunu verdi sonra sen mesajı aldın dedi ve en son dedim artık bunda bi mesaj yoktur herhalde bir açtım bebek bornozu tarif edemem o anki ruh halimi hasretimi özlemimi gözlerime bakmasınlar aslında nekadar çok istediğimizi görmesinler diye hep kaçtım zaten yalnızdım da eşimde yoktu zor bi durumda onlar gidince dakikalarca bornozu seyrettim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimseye aratmasın ..............
canım kaçırmadığıma eminim şu an, yumurta ile uzaktan yakından alakam yok, çizgiler siilliiiiiiiik mi siliiiiiiiiiiiiiiik ovulasyon testlerinde, ama bu aralar olması lazımdı, herhalde bu ay yumurtasız geçecek diye üzüldüm
canım kaçırmadığıma eminim şu an, yumurta ile uzaktan yakından alakam yok, çizgiler siilliiiiiiiik mi siliiiiiiiiiiiiiiik ovulasyon testlerinde, ama bu aralar olması lazımdı, herhalde bu ay yumurtasız geçecek diye üzüldüm
canım öyle bir kesinlik yok, biliyorsun bu bebek işlerinde olmaz diye bişi yok gaayet olabilir ancak sen yine de ateşe bak, belki de yanlış çekmiş de olabilir ff, ne olur ne olmaz
boşver üzülme. senn kısa zamanda olur bence. onlar seni hevese getirmek istemişlerdir. bilmiolardır çocuk düşündüğünü
ya şimdi zihnimi yoklayıp ilişki zamanlarınıda yazdım ama yumurtlama tarihi buysa kaçırdım sayılır. bi gün başka bi yerde kaldım. nasıl olsa daha erken dedimartık annemlere bile gitmiom yatılı pek.günleri kaçırmıyımm diye
aslında ufaktan istediğimizi biliyorlar da keşke hissettirmeseydim hiç diyorum dün kayınvalidem de vardı ona hiç bişekilde belli etmiyodum çünkü evlendiğimizin 2.ayından beri laf işittiriyo çocuk diye birden böle bi baskı olması kötü oldu inşallah hepimizin olur ya kimse çok beklemez inşallah zaten bundan sonra kaldı 1 ay sonra doktor yolları gözüküyo bana öle demişti doktor 2 ay daha bekleyelim sonra gel demişti
bi gün sonra çalışma olduysa da umut vardır şunu anladım ki yok olmaz diye bir şey yok heh tamam şimdi olur diye de nasipte ne varsa o işte
canm yeni gördüm yazını. benım basıma hıc gelmedi oyle birşey canım ama cokda onemlı oldugunu sanmıyorum ama önlem olun dıye drunu ara soyle bence bunun dısında kendını yormasakın fazla ayaklarını uzat ve yat sakın yukarıya doğru zanma hareketı de yapmakanama deil ama önmel almakta fayda var.
senn ne kadar olmuştu ki
bana erken gibi geldiMy Ovulation Chart
yaa çok erken değil mi. gene kaçırdım gibi bişi o zaman. gerçi bu ay rahim inceydi. döllenme olsa bile tutunmazmış
günaydın kızlar
ya burda çok bekleyenler var çekiniyorum söylemeye ama 6 ay oldu yalnız şöle bi durum var daha öncedn geçirdiğim enfeksiyon yüzünde doktor bu gidişimde de bukadar çok enfeksiyon görünce normalde 1 yıldır tıpta sorun var diyebilmemiz için ama madem sen daha önce rahatsızlık geçirmişsin öne alabiliriz dedi 6 ay dolsun gel dedi yumurtalıklarla alakalı bi sorun olduğunu sölemedi gelirsen eğer önce eşin test yaptırsın ki ona göre bi tedavi yöntemi uygulayalım dedi bunlar ne manaya geliyo anlamıyorum ama inşallah durumumuz o noktaya kadar uzamaz
ya burda çok bekleyenler var çekiniyorum söylemeye ama 6 ay oldu yalnız şöle bi durum var daha öncedn geçirdiğim enfeksiyon yüzünde doktor bu gidişimde de bukadar çok enfeksiyon görünce normalde 1 yıldır tıpta sorun var diyebilmemiz için ama madem sen daha önce rahatsızlık geçirmişsin öne alabiliriz dedi 6 ay dolsun gel dedi yumurtalıklarla alakalı bi sorun olduğunu sölemedi gelirsen eğer önce eşin test yaptırsın ki ona göre bi tedavi yöntemi uygulayalım dedi bunlar ne manaya geliyo anlamıyorum ama inşallah durumumuz o noktaya kadar uzamaz
bana erken gibi geldi
eger dogun cok kisa degilse daha catlamamissindir bence canim
gunasiri devam edersne kacirmazsin bence bu onumuzdeki gunler verimli
gunaydin canimolur canim yumurta neden olmasin
bazi aylar gec de olabiliyor
benim cok degisiyordu son zamanlarda
eskiden hep 13.gun catlarken bebek iyice takintiya donunce 16. 18. gunler olmaya baslamisti hep
bana sen 2 ay icinde hamile kalirsin gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?