Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrr :18::18::18::18::18:

ff çizgiyi çekti

My Ovulation Chart

yaa çok erken değil mi. gene kaçırdım gibi bişi o zaman. gerçi bu ay rahim inceydi. döllenme olsa bile tutunmazmış

bende son 3 sayfadan başladım okumaya. yokh hamile mi

tebriklerr

canım kaçırmadığıma eminim şu an, yumurta ile uzaktan yakından alakam yok, çizgiler siilliiiiiiiik mi siliiiiiiiiiiiiiiik ovulasyon testlerinde, ama bu aralar olması lazımdı, herhalde bu ay yumurtasız geçecek diye üzüldüm

My Ovulation Chart

yaa çok erken değil mi. gene kaçırdım gibi bişi o zaman. gerçi bu ay rahim inceydi. döllenme olsa bile tutunmazmış
canım öyle bir kesinlik yok, biliyorsun bu bebek işlerinde olmaz diye bişi yok gaayet olabilir ancak sen yine de ateşe bak, belki de yanlış çekmiş de olabilir ff, ne olur ne olmaz

boşver üzülme. senn kısa zamanda olur bence. onlar seni hevese getirmek istemişlerdir. bilmiolardır çocuk düşündüğünü

keepcim geçen ay bende diyodum yumiş yok diye ama sonra testte çıktı kopkoyu T çizgisi hemen öle umutsuzluğa kapılma gelir sağlıkla yumişin sonrada bebeğin inş ama stres yapma

ya şimdi zihnimi yoklayıp ilişki zamanlarınıda yazdım ama yumurtlama tarihi buysa kaçırdım sayılır. bi gün başka bi yerde kaldım. nasıl olsa daha erken dedim artık annemlere bile gitmiom yatılı pek.günleri kaçırmıyımm diye

boşver üzülme. senn kısa zamanda olur bence. onlar seni hevese getirmek istemişlerdir. bilmiolardır çocuk düşündüğünü

aslında ufaktan istediğimizi biliyorlar da keşke hissettirmeseydim hiç diyorum dün kayınvalidem de vardı ona hiç bişekilde belli etmiyodum çünkü evlendiğimizin 2.ayından beri laf işittiriyo çocuk diye birden böle bi baskı olması kötü oldu inşallah hepimizin olur ya kimse çok beklemez inşallah zaten bundan sonra kaldı 1 ay sonra doktor yolları gözüküyo bana öle demişti doktor 2 ay daha bekleyelim sonra gel demişti

bi gün sonra çalışma olduysa da umut vardır şunu anladım ki yok olmaz diye bir şey yok heh tamam şimdi olur diye de nasipte ne varsa o işte

senn ne kadar olmuştu ki

bi gün sonra çalışma olduysa da umut vardır şunu anladım ki yok olmaz diye bir şey yok heh tamam şimdi olur diye de nasipte ne varsa o işte

bi gün sonrada olmadı. bi gün öncesi oldu. sonra gene ben 2 günde bi olsun diye o günün gündüzü olsun istemiştim ama vakit olmadı. havuza falan gidiom. geç kalkıom. sonrasında da gitmem gereken yere gittim ve yatılı kaldım. dolayısıyla yumurtlamadan 2 gün boş geçmiş oldu

hep yatiyorum baharcim zaten ya
arada bir cikiyorum ama hava burda coook cok soguk o mu etkliyor bilmiyorum
en iyisi evde durmaya devam edyim dedigin gibi onlem almakta fayda var

senn ne kadar olmuştu ki

ya burda çok bekleyenler var çekiniyorum söylemeye ama 6 ay oldu yalnız şöle bi durum var daha öncedn geçirdiğim enfeksiyon yüzünde doktor bu gidişimde de bukadar çok enfeksiyon görünce normalde 1 yıldır tıpta sorun var diyebilmemiz için ama madem sen daha önce rahatsızlık geçirmişsin öne alabiliriz dedi 6 ay dolsun gel dedi yumurtalıklarla alakalı bi sorun olduğunu sölemedi gelirsen eğer önce eşin test yaptırsın ki ona göre bi tedavi yöntemi uygulayalım dedi bunlar ne manaya geliyo anlamıyorum ama inşallah durumumuz o noktaya kadar uzamaz

My Ovulation Chart

bana erken gibi geldi
eger dogun cok kisa degilse daha catlamamissindir bence canim
gunasiri devam edersne kacirmazsin bence bu onumuzdeki gunler verimli
günaydın kızlar

gunaydin canim olur canim yumurta neden olmasin
bazi aylar gec de olabiliyor
benim cok degisiyordu son zamanlarda
eskiden hep 13.gun catlarken bebek iyice takintiya donunce 16. 18. gunler olmaya baslamisti hep

hee. banada bi yıl dolmadan tedavi ypmadı doktor. ama eşimin testlerine bakmıştı yinede. ilk 8 aydır olmuyorken gitmiştim doktora. 1,5 yıl oldu hala bi tedaviye başlamak kısmet olmadı. önceden üzülüyordum ama sonra o ilaçlarında yan etkisini falan okuyunca iyiki böle olmuş diorum.

bana sen 2 ay icinde hamile kalirsin gibi geliyor

32 falan dögüm genelde. en erken 27 ollmuştu. eğer tablo doğruysa bu sefer döngüm 24 falan olmuş olur. ama o yumurtlama akıntısını da bi o gün gördüm. daha görmedim. neyse hayırlısı. bu ay hiçbişi yapmıcam. boş geçirmeyi göze aldım zaten. devlete gidiorrum ya. birde özel doktora gitcektim, vazgeçtim. bu ay boşgeçsin diorum ama bi yandan da bi süpriz olmasını beklemior değilim :) umut işte. her durumda umut edioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…