hee. banada bi yıl dolmadan tedavi ypmadı doktor. ama eşimin testlerine bakmıştı yinede. ilk 8 aydır olmuyorken gitmiştim doktora. 1,5 yıl oldu hala bi tedaviye başlamak kısmet olmadı. önceden üzülüyordum ama sonra o ilaçlarında yan etkisini falan okuyunca iyiki böle olmuş diorum.
bana sen 2 ay icinde hamile kalirsin gibi geliyor
canım cok fazlada kasma kendini sakın eve kapanma bu defa da bunalıma girersın seni yoracak etkınlıklerden kacın sadece cık gez dolas ama yoruldugundada dınlen. ben doğuracayım haftaya kadar gezdım gorsen sevdıgım yabancı bır grub vardı apocalyptica diye onlar konsere geldi kktc ye kı genelde guney kıbrıs sorun aratıyo unlulerın gelmelrıne neyse ay cıldırdım dr doğum heran olabılır dedı bırazda sorunluydu son aylarım hergun kontrole gıdıyodum valla bındım arabaya gıttım konserlerıne bırde salamıs harabelerındeydı konser tırmandım harabelere en yukarıya oturdum ayy cok guzledııı demem o ki kendını fazla rıske atmadan zevk aldıgın seylerı yAP HAMILELİK HASTALIK DEGİL. dr sana yatman gerek kalkama sakın derse yat bırtek :) bıde madem soguk oralar sıkı gıyın dısarıya cıkarken hasta olmahep yatiyorum baharcim zaten ya
arada bir cikiyorum ama hava burda coook cok soguk o mu etkliyor bilmiyorum
en iyisi evde durmaya devam edyim dedigin gibi onlem almakta fayda var
siz de hiç korunmadınız mı _? eşinin testleri nasıldı peki
banada öle gelior. benim çevremdekiler genelde 4. ayda hamile kaldı. ondan sonraki çoğunluk 8. ayda hamile kaldı. yediğimiden içtiğimizden mi nedir hemen hamile kalınmıo sanki. lilyum bencede 2-3 ay içinde hamile kalır.
siz de hiç korunmadınız mı _? eşinin testleri nasıldı peki
2 yılı geçkindir evliyim. 8 ay korunduk. 18 aydır falan hiç korunmamamıza rağmen hiç gebelik olmadı. eşimin testleri için doktorlar ii dior. tedavilik bişi yok dio. bende de hormanlar ilk baş çok az düzensizdi. ama şimdi normal. tüpler açık. yumurta durumumu tam net bilmiom.
sen de biraz tez canlisin gibiay every yorumu bi okudum birden kalbim hızla çarptı inşallah canım inşallah ne diyeyim herkes gibi bende çok istiyorum inşallah en kısa zaman da burda isteyen herkese nasip olur sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler
canım cok fazlada kasma kendini sakın eve kapanma bu defa da bunalıma girersın seni yoracak etkınlıklerden kacın sadece cık gez dolas ama yoruldugundada dınlen. ben doğuracayım haftaya kadar gezdım gorsen sevdıgım yabancı bır grub vardı apocalyptica diye onlar konsere geldi kktc ye kı genelde guney kıbrıs sorun aratıyo unlulerın gelmelrıne neyse ay cıldırdım dr doğum heran olabılır dedı bırazda sorunluydu son aylarım hergun kontrole gıdıyodum valla bındım arabaya gıttım konserlerıne bırde salamıs harabelerındeydı konser tırmandım harabelere en yukarıya oturdum ayy cok guzledııı demem o ki kendını fazla rıske atmadan zevk aldıgın seylerı yAP HAMILELİK HASTALIK DEGİL. dr sana yatman gerek kalkama sakın derse yat bırtek :) bıde madem soguk oralar sıkı gıyın dısarıya cıkarken hasta olma
ayy kıyamamm canım yaaaaaaaa muckkkkkmalum pazar doğum günümdü ve bizimkiler süprizi dün yapmak istemişler herkes bizdeydi eşim işinden dolayı yoktu geç geldi herkes gidince gelebildi ancak neyse süpriz oldu herkes hediyelerini verdi biri bol bi elbise almış hamile kalınca rahat giyerim diye biri çok güzel büyük bi çanta almış çocuk olunca eşyalarını rahatca koyabilirim diye biri ayakkabı almış ama espirisine önce kendi kızının biberonunu verdi sonra sen mesajı aldın dedi ve en son dedim artık bunda bi mesaj yoktur herhalde bir açtım bebek bornozu tarif edemem o anki ruh halimi hasretimi özlemimi gözlerime bakmasınlar aslında nekadar çok istediğimizi görmesinler diye hep kaçtım zaten yalnızdım da eşimde yoktu zor bi durumda onlar gidince dakikalarca bornozu seyrettim Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimseye aratmasın ..............
cnmm bende burda duydumm erkek ıcın kabak cekırdegı kadın ıcın feslegen ve haftasonu hemen aktardan tezacık aldım nasıl ıyı ettımmı kııı her yemegıme koyuyorumm feslegen artıkınnn aksamları esım tv zlerkene cekırdegı koyuyırum onuneeeegünaydın canlar bugün gittim doktora sabah 8.30 da gittim daha 1 saat oldu geleli aksi gibi 2 tane doğumu çıkmış doktorun utrasonla baktı karından herşey normal dedi yine rahim filmine gerek yokmuş bi aksilik görsek çekerdik dedi horon testleri de öğleden sonra çıkacakmış
artık özel hastaneninde rahatlığı kalmamış o kadar kalabalıktı ki sırada bekleyen çok kişi vardı çok acele ettiriyorlar aklımda ki soruları soramıyorum hep ...
bi de eşin test yaptırsın dedi ama üroloğa görünsün dedi bakalım
dün akşamda eşime dedim kendimi hazır hissetmiyorum daha nasıl yapacaım diyip durdu geçen kabak çekirdeğinden bahsetmişitm geitr kabak çekirdeklerini madem kendimi çekirdeğe vurayım dedi :))) keçi boynuzunun da pekmezinide suyunu da içemedi kendisini yesem olmaz mı diyor yavrum yaa her şeyi deneyecek bu gidişle gitmemek için :))
ee ne güzel hiç bir sağlık sorunun yok kafanı rahatlamaya çalış gerçi biz ne yapsak ne etsek de nasipte olacağı varsa öyle bir oluyorki herkes şaşırıp kalıyor bizlerede nasip olsun inşallah sen yumurta gününü kaçırıyo olabilirmisin bugüne kadar ovulasyon testi denedin mi hiç
2 yılı geçkindir evliyim. 8 ay korunduk. 18 aydır falan hiç korunmamamıza rağmen hiç gebelik olmadı. eşimin testleri için doktorlar ii dior. tedavilik bişi yok dio. bende de hormanlar ilk baş çok az düzensizdi. ama şimdi normal. tüpler açık. yumurta durumumu tam net bilmiom.
sen de biraz tez canlisin gibi
tez canlilar cabucak hamile kalip gitti aramizdan :)
6. ve 7.aylara ben cok onem veriyorum genelde oyle oluyor diye o yuzden de
enfesiyonun insallah gecmistiresli tedavi vermedi mi doktor size
bende enfeksyion ilk yilimda olmustu esim de hap icti tertemiz olduk kisa zamanda
:
belki birgun yumurta takibi yaptirabilirsin canim
hem kacirma durumun olmaz
doktorun yumurtan buyumus dedigi zamani degerlendirirsin ozellikle
günaydın canlar bugün gittim doktora sabah 8.30 da gittim daha 1 saat oldu geleli aksi gibi 2 tane doğumu çıkmış doktorun utrasonla baktı karından herşey normal dedi yine rahim filmine gerek yokmuş bi aksilik görsek çekerdik dedi horon testleri de öğleden sonra çıkacakmış
artık özel hastaneninde rahatlığı kalmamış o kadar kalabalıktı ki sırada bekleyen çok kişi vardı çok acele ettiriyorlar aklımda ki soruları soramıyorum hep ...
bi de eşin test yaptırsın dedi ama üroloğa görünsün dedi bakalım
dün akşamda eşime dedim kendimi hazır hissetmiyorum daha nasıl yapacaım diyip durdu geçen kabak çekirdeğinden bahsetmişitm geitr kabak çekirdeklerini madem kendimi çekirdeğe vurayım dedi :))) keçi boynuzunun da pekmezinide suyunu da içemedi kendisini yesem olmaz mı diyor yavrum yaa her şeyi deneyecek bu gidişle gitmemek için :))
kızlarr 7,5 gıbı tekrar uyudum 10,5 da kalkmadan gerı olctum atesımıı36,8 cıktıı yorumlarını beklıyorumm suan sırtım su ıcınde fulllllllllllllllllkısmet bakaımmm umarımguselbırgun bızı beklıyorudrrr muckkkkkkkkkksbh namazından sonra uyku ttumadı bende erken yatmıstım 11.5 gıbı sbhda 5,5 da uyandımm atesımı olctumkı brı daha uyumazsam dıe ve 36,6cıktı kısmet bakalımmm ıyı yapmısımdımı o st de ölcmeklee cunku 6-8 arası ı demısıtnız ama ben daha yatmassam dıe olctum ne dersınız hnmlarrrrrr ff tablomm bu arada dun akıntım gelemdı ama gunluk pedım sırılsklamdı acaba altımamı kacırdım yoksa sulu akıntımıyd bu ne dersınız ama namaz kıldıgım ıcın kacırmama ıhtımalım varrrrcalısmalaraaaaaa devammmm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen de biraz tez canlisin gibi
tez canlilar cabucak hamile kalip gitti aramizdan :)
6. ve 7.aylara ben cok onem veriyorum genelde oyle oluyor diye o yuzden de
enfesiyonun insallah gecmistiresli tedavi vermedi mi doktor size
bende enfeksyion ilk yilimda olmustu esim de hap icti tertemiz olduk kisa zamanda
aslinda doktorum birsey demiyor
sadece agir kaldirma, esinle iliskiye girme, sicak banyo yapma..yoksa gez yuru rahat ayakkabilari giy, iyi giyin diyor hep. hatta evi de temizleyebilirsin agir kova kaldirma yetr diyor. zaten kendi de hamilelik hastalik degil diyor, sen benim hastam degilsin diyip duruyor :) ben zaten ileriki zamanlarda aynen oyle olucam gezicem dolasicam ki insallah bir sorun cikmaz da rahatca dolasirim. cunku cevremde kim rahat olduysa yuruyusune hareketine devam ettiye onun dogumu cok rahat gectibaya baya giyiniyorum kat kat baharcim cunku karnimi ayaklarimi usutme luksum yok burda buz bildigin. montun acikta kalan dizin biraz ustu soguk oluyor eve gelince ama kasiklarim karnim ayaklarim hep sicacik oluyor. saol destegin icin aklima takilani hep soruyorum iyki varsin
kızlarr 7,5 gıbı tekrar uyudum 10,5 da kalkmadan gerı olctum atesımıı36,8 cıktıı yorumlarını beklıyorumm suan sırtım su ıcınde fulllllllllllllllllkısmet bakaımmm umarımguselbırgun bızı beklıyorudrrr muckkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?