Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

banada bugün en koyu geldi :44: canım sen bunlarla kendini gericeğine gün aşırı yapsanıza .. gün aşırı oldumu tamam gerisi Allaha kalmış sonuçta

banada bugün en koyu geldi :44: canım sen bunlarla kendini gericeğine gün aşırı yapsanıza .. gün aşırı oldumu tamam gerisi Allaha kalmış sonuçta
sağol canım, doğru diyosun da işte böyle elimden bişi gelmeden beklemek daha zor geliyor işte..Bunlarla oyalanıyorum diyelim Bunlarda tarihlere yakın olanlar yani soldaki C, sağdaki T. Bugünkü mü en koyu:44: amaan bu zamana kalacağını bileydim paraya kıyıp şu dijital olanlardan alırdım. Onlar pek güzel de 500tl kendileri ve onu almak demek sanki "evet, uzun süre ölçeceğim" demek gibi geliyor. Benim bu yaşta ve bu kariyerle ikinci çocuk da olmaz..Amaan nerelere geldi, resmen senin yorumun altına beyin fırtınası yapıyorum:26:sevmiyorum bu dönemleri ben yaa

keep canım bence T nın C den koyu oldugu 18.gunku olan
sonrakıler de koyu ama C den koyu degıller

eskıler hep soler ya
dengesızlık baslayınca rahım bebege hazırlanıodur dıe. bende de var bole dengesızlıkler
ınsallah eskılerın dedıgı gıbı oluordur.
bebegımız haızrlık yapıodur
öyledir inşallah ya

senay
dogru olabilir bu dongude degisiklik olunca rahim kendini hazirliyor lafi
bende de yokhda da tuttu
umaim senin icin de oyledir rezene icin de
hadi bakalım biz de doğrulayalım bu tezi

keep canım bence T nın C den koyu oldugu 18.gunku olan
sonrakıler de koyu ama C den koyu degıller

sana katılıyorum yokh

tv de hıcbısey yok cok sıkıldım
sınekler yedı heryerımı ayaklarım kasınıyo delı gıbı
pof pofff
yrn yurt genelı yagıslıymıssss yıne ev modu olcak bu gıdısle

karanfılceee kız sılme camları

benim adamda maça daldı sıkıldım bendee

ayy kizlar
sol gozumu oynatamiyorum
eger yana cevirirsem kafamin ustunde bir nokta sizliyor agriyor, yukari baksam asagi baksam ayni sekilde basimda zonklama oluyor
ilk defa boyle birseyyasiyorum ne bu acaba gozumde mi sorun var basimda mi anlamadim ben
boyle birsey yasayan oldu mu daha once
insallah yarin uyaninca gecer

arastirdim hic bilgi yok
hatta soyle yazdim 'gozumu oynatinca basim zonkluyor' kesin kk ya yonlendirir dedim ama cok ilginc ki kk da acilmamis bu konu
nedir bu ya korkmaya basladim ciddi ciddi dayanilmaz birsey bu saga sola bakamaz oldum

hadi bakalım ikimiz arka arkaya son günler heyecan olacak sen,ben, lilum
ama test yapmayacağım
çok canım yandı geçen ay
ya ben yapacağım çünkü dpolar daha büyük işkence oluyor bana, her türlü adet gelince üzülüyorum en azından önceden negatifi görürsem biraz kendimi hazırlıyorum pozitif çıkarsa da kaygılı dpo bekleyişi erken bitmiş olur, bu benim düşüncem bir çok arkadaş senin gibi hissediyor ve erken yapmak istemiyor..eğer öylesi senin için daha iyiyse dayanabildiğin kadar dayan canım. İnşallah üçümüz de hamiş çıkarız bu aydan canım yaa, öyle güzel öyle güzel olur ki

arastirdim hic bilgi yok
hatta soyle yazdim 'gozumu oynatinca basim zonkluyor' kesin kk ya yonlendirir dedim ama cok ilginc ki kk da acilmamis bu konu
nedir bu ya korkmaya basladim ciddi ciddi dayanilmaz birsey bu saga sola bakamaz oldum
baş dönmesi var mı canım? bir madde eksiği yahut fazlası olmuş olabilir, beslenme düzenini bi gözden geçir bakalım

baş dönmesi var mı canım? bir madde eksiği yahut fazlası olmuş olabilir, beslenme düzenini bi gözden geçir bakalım

bas donmesi yok
ama bu goz var olduruyor
sol taraftaki , ne saga bakabiliyorum ne sola ne yukari ne asagi, onu zonklama oluyor basta anlamadim gitti
korkuyorum ya ilk defa basima geldi arastirinca birsye de bulamiyorum
bilmem ki yakin zamanda kan testi yaipildi asiri uc deger olan bir sonuc yoktu hepsi normal cikti
beslenme acisindan kendime en dikkat ettigim donemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…