kızlar bi bakar mısınız yine:26:
Eki Görüntüle 514504 şimdi bunda Tnin C den daha koyu olması gerekiyor ya, birinde T C'den daha koyu olması lazım bi de, sanki bugün artık koyu değil gibi di mi? Bi de sağ yumurtalığıma kramplar giriyor. Ne dersiniz?Gerçi ateş yükselmedi ama..bi de 19 ve 18 daha koyu diyenler oldu, benim gözüme ikisi de aynı gözüküyor ama yorum yapmayanlardan da yorum bekliyorum lütfeenn. Beni topikten atacaksınız bu gidişle:26:atmayın atmayın saklayın tutumlu olmak lazım
sağol canım, doğru diyosun da işte böyle elimden bişi gelmeden beklemek daha zor geliyor işte..Bunlarla oyalanıyorum diyelimbanada bugün en koyu geldi :44: canım sen bunlarla kendini gericeğine gün aşırı yapsanıza .. gün aşırı oldumu tamam gerisi Allaha kalmış sonuçta
öyledir inşallah yaeskıler hep soler ya
dengesızlık baslayınca rahım bebege hazırlanıodur dıe. bende de var bole dengesızlıkler
ınsallah eskılerın dedıgı gıbı oluordur.
bebegımız haızrlık yapıodur
hadi bakalım biz de doğrulayalım bu tezisenay
dogru olabilir bu dongude degisiklik olunca rahim kendini hazirliyor lafi
bende de yokhda da tuttu
umaim senin icin de oyledirrezene icin de
keep canım bence T nın C den koyu oldugu 18.gunku olan
sonrakıler de koyu ama C den koyu degıller
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
sizce bu gün ovu günü mü
genel olarak 12 13 14 yumurtlama günü oluyor bende
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
sizce bu gün ovu günü mü
öyle gibi boş geçmeyin bence
heran yukselebılır sankı amannn dıkkat canım
dun olmadıysa bgn calısın kacırmayın yumosuuuu
tv de hıcbısey yok cok sıkıldım
sınekler yedı heryerımı ayaklarım kasınıyo delı gıbı
pof pofff
yrn yurt genelı yagıslıymıssss yıne ev modu olcak bu gıdısle
karanfılceee kız sılme camları
olma ihtimali yüksek canım bence de3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
sizce bu gün ovu günü mü
kızlar, yorumlar için çok sağ olun18 ise resmi olarak dpolardayım artık haydi hayırlısı
ya ben yapacağım çünkü dpolar daha büyük işkence oluyor bana, her türlü adet gelince üzülüyorum en azından önceden negatifi görürsem biraz kendimi hazırlıyorum pozitif çıkarsa da kaygılı dpo bekleyişi erken bitmiş olurhadi bakalım ikimiz arka arkaya son günler heyecan olacak sen,ben, lilum
ama test yapmayacağım
çok canım yandı geçen ay
baş dönmesi var mı canım? bir madde eksiği yahut fazlası olmuş olabilir, beslenme düzenini bi gözden geçir bakalımarastirdim hic bilgi yok
hatta soyle yazdim 'gozumu oynatinca basim zonkluyor' kesin kk ya yonlendirir dedim ama cok ilginc ki kk da acilmamis bu konu
nedir bu ya korkmaya basladim ciddi ciddi dayanilmaz birsey bu saga sola bakamaz oldum
baş dönmesi var mı canım? bir madde eksiği yahut fazlası olmuş olabilir, beslenme düzenini bi gözden geçir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?