canım 11.gün çatlamış yumurtan...hadi gözün aydın...çalışma zamanlarında mükemmel...inşallah son ateş tablon olur...ateş yükseldikten sonra gebe kalmak için zaman geçmiştir artık deniliyor...çünkü ateşin yükselmesi progesteron hormonunun varlığını gösterir biliyorsun...artık progesteron salgılanmaya başlamış ve gebelik için uygun bir zaman değil...ama çalışma günlerin çok güzel...yumurtanda çatlamış artık rahat ol güzelim...:13:kızlar slm.dün de yazmıştım ateş tablomu.adetin 5. Gününden itibaren de soğan kürü yaptığımı ve erken yumurtladığımı yazmıştım.bugün dünki ile aynı ateşim düşmedi yani.ben şimdi 11. Gün mü 12. Gün mü çatlamış oldum.bir de çatladıktan ve ateş yükselmeye başladıktan kaç gün sonra daha şansımız olur çalışmalar için.
1.gün=ölçmedim
2.gün=36.4
3.gün=ölçmedim
4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.2
7.gün=36.3
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.2
11.gün=36.1(şeffaf uzayan akıntı)
12.gün=36.4(şeffaf uzayan akıntı)
13.gün=36.5 (şeffaf uzayan akıntı)
14.gün=36.5
canım ben tohumunu hiç kullanmadım
ama duruşah kullanmıştı o şimdi sana yardımcı olur
arkadaslar kusura bakmayin topikle biraz alakasiz oldu ama burada bilen bazi arkadaslar var ben yurtdisindayim ve bu tohumlari netten aldim acaba dogru almismiyim diye ekledim fotograflari buraya gorupte bilenlere sormak icin
sagol canim onada sorayim o zman ozelden sen link vermistin hayitin kapsulu ile ilgili onlari nasil kullaniyorsun acaba tadi kotu ise bende kapsul alacagim
canım hangi ülkedesin
bende vitex (hayıt kapsülünü ) yurtdışından getiriyom
hangi ülkedesin bilmiyom ama amerika ve avrupada vitaminler çok ucuz
ingilteredeyim canim evet amazondan baktim 6£ a bile var icinde 100 kapsul olan kutu bir deneyeyim tohumunu olmadi alacam kapsullerden
yorumun için sağolasın canım.aslında son dört gündür ateşime bakıyorum ama aynı saate değil.bununda kesin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum.yarından itibaren ölçecem ateşimi peki şimdi ateşimin yüksekmi gitmesi gerekiyo acaba.
:26::26::26::26::26:
zeynepcim merhaba nasılsın canım?
Ey Can! Edep nedir diye arar sorarsan eğer, bil ki edep, her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir..!
(Hz. Mevlana)
by: Hz. Mevlâna
evet canım genelde yumurta catladıktan sonra yüksek gider ama ben yazdigini yanlis okumusum, sen adetten 9-10 sonra demissin ben yumurta catlamasi olarak anladim... bazen yumurta catlarkende ovulasyon kanamasi 1-2 damla kan olabiliyor, normal... ama herseyden bagimsiz, umarim hamilesindir arkadasim...
teşekkür ederim canım.inşallah sen ben,zelal,metuka,cadı,kardelen adını sayamadığım ve isteyen herkes en kısa zamanda anne olma sevincini yaşarız canım.
canım öyle sanıyorumki benim adetin 19.günü yumoşum çatladı bu normal bi süre değilmi?:26::26::26::26::26::26::26:
cok güzel söz..ama bazen ben edepsizlere cok celalleniyorum, böyle tüylerim kabariyor, Allahtan esim sakin, o yumusatiyor beni hehe..
Ey Can! Edep nedir diye arar sorarsan eğer, bil ki edep, her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir..!
(Hz. Mevlana)
by: Hz. Mevlâna
çok güzel bir söz. Hz.Mevlanın bütün sözleri çok güzeldir zaten.Allahım onun yüzü suyu hürmetine bizi evlathasretiyle sınamasın.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?