Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolunnnn güzeller
ama bu kadar yerleşme düşüşü olmaz diye düşünüyorum
neyse yoksada gelsin kırmızılar yeni aya bakalım :93:

Benim kimyasal gebelik geçirdiğim ay 36.7'den 36.4'e düşmüştü ve sonra tekrar çıkmıştı, sonrasında 36.9'a kadar da çıkmıştı ama adetim gelmişti daha sonra. Ve o zaman çok araştırmıştım implantasyon düşüşünü. Herkeste değişebiliyor tabi, umarım yarın ateşin yükselir ve sonu güzel olur.

Son düzenleme:

superisi mrb canım nasılsın sende yenimi başladın ateş ölçmeye

superisi mrb canım nasılsın sende yenimi başladın ateş ölçmeye

benim reglim 1 haftadan fazla gecikti halende olmadı yarın doktora gidecem ateşimi, ölçüyorum ama regl olunacağı zaman düşüyormuş ona bakıyordum. ama regl olduktan sonra takip edecem

benim reglim 1 haftadan fazla gecikti halende olmadı yarın doktora gidecem ateşimi, ölçüyorum ama regl olunacağı zaman düşüyormuş ona bakıyordum. ama regl olduktan sonra takip edecem

canım inş. hamişsindir bazen kandada çıkmayabiliyosen biran önce dr a git canım bebiş yoksa kist falan olabilir oda adet geçiktiriyo benim başıma çok geldiinş. yarın müjdelerle gelirsin canım

inş. bebiştir canım kist falan değildir umarım çok korkuyorum bi kaç kişi daha öyle dedi off yaa ama kistde akıntı filan oluyormu bazen regl sancısı gibi geliyor dinlenince geçiyor ama anlamadım :78:

inş. bebiştir canım kist falan değildir umarım çok korkuyorum bi kaç kişi daha öyle dedi off yaa ama kistde akıntı filan oluyormu bazen regl sancısı gibi geliyor dinlenince geçiyor ama anlamadım :78:

canım endişelenme inş. hayırlısı olsun hakkında bebiş yoksa bile üzülme inş. bidahaki aya olur kist bile olsa ilaçla hemen düşüyo tedavisi çok kısa sürüyo ama bi bakmışsın bebişin sana süpriz yapmış inş. bebiştir canım ama herşeye hazırlıklı ol ille bebek deme sonra daha çok üzülürsün bide bebek çıkarsa süpriz olur temkinli davran

1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3
11.gün 17/02 36.1
12.gün 18/02 36.2 *
13.gün 19/02 36.2
14.gün 20/02 36.3 *

bide ben düşük yaptım 5 ay önce 2 ay sonra reglim düzenlendi geçen ay lekelenme şeklide oldu 4gün önce oldu ve 8 gün filan sürdü bide bu ayda 1 haftadan fazla sürdü ama halen olmadı.

zaten umudum yok canım ya regl 1 gün geçtiğinde çıkmamıştı bu saatden sonrada geç döllenme değilse bilemiyorum yaa yarın doktora gidecem inş. bebiş yoksa bugün olsun yaa

hoşgelmişde niye gelmiş barıştınızmı canım:26::26::26::26::26:

iyiyim canım msnde annemlerle konuşuyodum.çok duygulandım yine hasretlik çok kötü yaaa.

kıyamam ben sana canım gel sarılayım iyki pc de var ne güzel sevdiklerinle hasret gideriyonkaynanada niye gelmiş bende anlamadım bi geçmiş olsun bile demedi bende tv ye baktım masustan :84::84::84:

zaten umudum yok canım ya regl 1 gün geçtiğinde çıkmamıştı bu saatden sonrada geç döllenme değilse bilemiyorum yaa yarın doktora gidecem inş. bebiş yoksa bugün olsun yaa

su perisi üzülme canım inşallah bebişin gelir en kısa zamanda

bencede fundacım daha yumurtlama olmamış vakti var bu arada sen nasılsın canım

kıyamam ben sana canım gel sarılayım iyki pc de var ne güzel sevdiklerinle hasret gideriyonkaynanada niye gelmiş bende anlamadım bi geçmiş olsun bile demedi bende tv ye baktım masustan :84::84::84:

gel bende sana sarılayım.

nasıl yani canım geldi oturdu hiç konuşmadı ve gitti öylemi.böyle aklına esince gelip gidiyomu belki seni özlemiştir kız zeloş.

bide ben düşük yaptım 5 ay önce 2 ay sonra reglim düzenlendi geçen ay lekelenme şeklide oldu 4gün önce oldu ve 8 gün filan sürdü bide bu ayda 1 haftadan fazla sürdü ama halen olmadı.

geçmiş olsun canıminş. bebişin gelir ve bu sefer seni hiç bırakmaz kaç yıllık evlisin canım

geçmiş olsun canıminş. bebişin gelir ve bu sefer seni hiç bırakmaz kaç yıllık evlisin canım

8 aylık canım evlendikten 3 ay sonra bebiş oldu oda 1 aylık olmadan düştü şimdide 4 ay geçti tekrar istiyoruz bakalım ne zaman kavuşacağız meleğimize hayırlısı.

gel bende sana sarılayım.

nasıl yani canım geldi oturdu hiç konuşmadı ve gitti öylemi.böyle aklına esince gelip gidiyomu belki seni özlemiştir kız zeloş.

aslında o konuşurduda ben pas vermedim ayağını açmak istiyo dengesiz olduğunu biliyom yaklaşmak istemiyom sonra tuhaf tuhaf konuşup beni üzüyoaman aman beni özlemesin :86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…