Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20. gün yumurtan çatlamış ve yumurtlamanın 7. gününde yerleşme düşüşü yaşamışsın. ateşin maşallah güzel seyrediyor inşallah hakkında hayırlısı olur

aminn cnm inşallahhh genelde 12. gün düşünce gebelık yok çıkmıç ff de yükselınce var denmıs bakalım yarın kan tahlılı yaptırıcam

ayyyy bu çıtır kızlar nereye kabolduu
zelal metuka minietek nireee gittiniz
topiğimiz şenlenmişti yine sakinleşti :44:

yumurtan 19. gün çatlamış sevdeciğim FF yanlış yere çekmiş çizgiyi

yumurtan 19. gün çatlamış sevdeciğim FF yanlış yere çekmiş çizgiyi

Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben de öyle düşündüm. Ancak ben 16.gün ovu. olduğumda 32.gün adet oluyorum. Yani luteal fazım 16 gün. Şimdi 19.gün ovulasyon olmuşsam adetimin 35.gün gelmesi gerekmez mi? Bugün 32.günüm ve ateşim düştü. Adetim gelecek gibi duruyor. Luteal fazda adetten adete değişiklik olur mu? Kafama bu takıldı şimdi de... :26:

Ronyacım eskiye göre yüksek hala ateşin henüz hiç bişey belli değil,bekle bakalım testini 14. gün tekrarla sen ,inş pozitif görürüsün :)

ateşini her sabah aynı saatlerde, uyanır uyanmaz dil altından mı ölçüyorsun? ateşinin tamamını görmeden yorum yapamayız söylediğine göre yumurtanın çatladığı günü tam biliyorsan ateşin iyi test yap eğer yumurtlama gününü doğru biliyorsan gebelik var ise testte çıkar belirtilere takılma onların çoğu psikolojik :97:

Ronyacım eskiye göre yüksek hala ateşin henüz hiç bişey belli değil,bekle bakalım testini 14. gün tekrarla sen ,inş pozitif görürüsün :)

hayırlısı canım yaa negatifi görünce psikolojik olarak hissettiğm bütün gebelik belirtilerim bitti

21. gün yumurtan çatlamış ronyacığım ateşin de bugün tekrar yükselmiş progestan kullanıyordun sen değil mi?:26:

canım progesteron kullanıyordum en son dün gece içtim yani 10 günlük kullanım sürem doldu
hayırlısı tafçım ya

günaydın kızlar ronyacım inşallah bebişin gelmiştir de seviniriz canım genelde uykusuz ateş ölçünce ateşin düşük çıkar senin maşallah uykusuz ölçümünde yüksek çıkmış inşallah bebiş habercisidir

yaaa kızlar benim adetim dün tammen bitti 18 i adet oldum 19u leke dünde bitti tamamen benim acaba ondanmı bebiş olmuyo yaa dr normal dedi daha önce ilk 2 gün oluyodum ilk zamanlarda bekarken sonra 4 gün oldu uzun süre şimdi yine kısaldı bu bi sorunmu acaba dr normal desede bununlada ilgili olabilirmi bebiş olmaması

inşallah hamilesindir canım benimde bu ay damarlanma oldu gögüslerimde adet oldum ve damarlar kaldı ateş ölçmemiştim anlam veremedim ve göğüslerim çok sızlıyo sanırım hormonlarım yükseldi hayırlısı ama ateşinin yüksek olması iyi bi habere benziyor inşallah gelmiştir meleğin

canım göğüslerdeki damarlar kırmızımsı ise gebelik belirtilerine giriyor ve 2 günde reglin bitmeside biraz garip bence bi kan testi ver.üstüne görme olabilir.

canım göğüslerdeki damarlar kırmızımsı ise gebelik belirtilerine giriyor ve 2 günde reglin bitmeside biraz garip bence bi kan testi ver.üstüne görme olabilir.

canım benim 5 ay belki daha fazladır adetim 2 günde tamamen bitmiş oluyor o yüzden bebiş olmuyor sanırım diye düşünmeye başladım çünkü kime baksam regli dönemleri 4 5 gün bende bi gariplik var sanırım dr a gittim normal dedi ama ben artık inanmamaya başladım normal olduğuna

peki hormon testleri yaptırmışmıydın.belki hormonlarda bi gariplik var o yüzden 2 günde bitiyor.

kızlar ben az evvel kan verdim
saat 3 gibi çıkıcak sonuç

Hayırlı olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah güzel bir sonuç alırsın.

Kanda gebelik testini nerde yaptırıyorsunuz? Bizim burada sağlık ocağı yapıyor ama aynı gün sonucunu alamıyorum. Özel klinikler yapıyor ama 40 lira veriyorum onlara da. Başka nerede yaptırılıyor ki bu test ve siz ne kadar ödüyorsunuz? Aklıma gelmişken sorayım dedim.

Yorumun için çok sağol canım bende bakıyorum kimsenin çizelgesine benzemiyor bi değişik benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…