Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hadi hayırlısı bakalım ya haftasonu kendiliğinden düşerse :44:

çok geçmiş olsun canım benım
allah bir daha yaşatmasın. inş olumlu sonuçlar gelir.
pazartesi için şmdiden allah yardımcın olsun.

sağolun kızlar yaa. bu akşam usgye gittiğimde bir tuhaf oldum. bebeğin gelişmediğini, kürtaj olacağını bildiğim halde bir rüya olmasını ümit ettim. meğer değilmiş, gerçekmiş. Allah inşallah bir daha ne bana ne kimseye yaşatır. bir sonraki gebelikte kucağıma almak istiyorum (Allahın izniyle)

geldim bennnnn
esim uyudu ben de feriha yani emiri actim
dedigin gibi aynen sacmalik
eski guzelliginin hatrina bakiyorum da su koyden gelen yeni kiz beni deli ediyor
sirf onun yuzunden birakicam sanirsam

hoşgeldinnnn nerelere gesdiniz bakim
bende yrn sonunda evden çıkçam
ya dizi çok komik cidden
koca itanbulda her gün aynı polislerle karşılaşıyolar fln

canım benimmmmmmmm allah razı olsunnn
amin amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
inşallah sanada bebegine saglıkla kavuşmak nasip olur

hoşşgeldin fundammmm :13:

tatlım daha önce de tebrik etmiştim ama tekrar söylemek istiyorum. senin gebeliğin benim gebeliğimmiş gibi çok mutlu etti beni. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al. senin adına çok mutluyum

hava cok ilikti biz de disarida dolastik
sonra kafede oturduk
kari koca konustuk keyf yaptik
guzel haberler aldik ileriki hayatimiz hakkinda
sanirim moskovaya tasinicaz
bu benim icin ruya gibi, esim muduru gelince (muduru beni sormus) hamile deyince o zaman sizi ben moskovaya alicam demishavalara uctuk turkiyeye sadece 2 bucuk saat ve ben turkiyede de olsam esim haftasonlari bile gelebilir yanima ayda bir olsun, ya da bunalirsam ben giderim.hatta turk doktor bulursam belk esimin yaninda kalirim yeni evimizde. hamileligim daha huzurlu gecer diye dusunuyorum ve ileride bebis icin de super olur, kismetiyle geldi bebisimiz dedik sevindik ettik

ta ki benim bu bas agrim hayatimi yine mafedene kadar
sol kafam iptal asaga yukari bakamiyorum tansiyon olmasindan cok korkuyorum arastiriyorum bilgi bulamiyorum
umarim yarin gecr yoksa doktora gitmem lazim
gozden ziyade basimin sol tarafi iptal yaaaa

anladım inşallah genetikte sorun çıkmaz canım

inşallah canım çıkmaz.kendiliğinden oluyorken tüp bebek zahmetine girmem gerekmez inşallah. çünkü şimdilik bizi maddi açıdan sarsacak bir şey olacak.
şimdiki dr'umdan da memnunum. beni bu konularda daha fazla tatmin ediyor. İnşallah her şey güzel olacak inanıyorum

ahhh canim benim
ysadigin son olsun insallah
sen su an kanama falan yasiyor musun
hersey normal mi devam ediyor
gerci hap kullaniyorsan engelliyordur kanamayi herhalde

doktor cok onemliya
beni de bu gurbet elde bir doktor karsiladi ki mucize gibi
kadinin hakkini odeyemem hep destek oluyor yardim ediyor
hamile kalmadan onceki ay beni hic strese sokmadi, herseyin normal hamile kalacaksin yakin zamanda
daha dur rahat ol gibi sozleriyle destek oldu, simdi de ayni sekilde
umarim turkiyede de karsima iyi biri cikar

gözünüz aydın everycim sizin için ne güzel gelişmeler olmuşşş, hayırlı olsun inş
ayy canım o başında ne var senin öyle dünde gözüm başıma vuruyor demiştin
yarın bence bi doktora danış bu konuyu
yüksek tansiyon tehlikelli allah korusun ihmal etme:26:

tatlım daha önce de tebrik etmiştim ama tekrar söylemek istiyorum. senin gebeliğin benim gebeliğimmiş gibi çok mutlu etti beni. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına al. senin adına çok mutluyum

canım benim allah razı olsun.
bende ne çok sevinmiştim senin gebeliğine, ve şuanda da bu duruma ne kadar üzülüyorum bilsen :26:
ne diyeceğimi bilemiyorum inş rabbim yaşatmasın canım bir daha.
bende daha korkularımdan arınmış değilim. bu illet pıhtılaşma yüzünden inş başımıza bi iş gelmez artık.
allahıma emanetiz...

canım çok güzel bir haber bu senin adına çok sevindim bu moskova işine.. inşallah kısa sürede gerçek olur.. bu ağrı konusunu doktoruna sor istersen.. tansiyonunu ölçtürmedinmi gündüz:26: tansiyon bu tip bi ağrı yapmaz diye biliyorum ama :44: inşallah önemli bişey yoktur

sanirim bir bilgi buldum
Is the pain shooting through one eye, on one side of your head, and making you feel nauseous? If so, it's most likely a mild type of migraine.
migrenden dolayi diyor
yabanci sitelerde ayni sikayeti yazmislar
dua ediyorum zaten tansiyon olmasin diye bebege zarari olacak herhangi birsye olmasin yeter ki ben agriya katlanirim diyorum hep
yeter ki migrenden, usutmeden ne bileyim yorgunluktan olsun da bebege hicbir etkisi olmasin
yarin iyice bir dinleneyim gecmezse giderim doktora

hayır canım değil keşke sınavlarım okadar basit olsaydı
yaparsın sen canım benim, hadi başarılar

orkide, inşallah bebeğin kucağında olur en kısa zamanda canım

every, haberine çok sevindim. Moskova'da Türk doktor bulabileceğine eminim, benim arkadaş vardı dr. orda ama kadın doğumcu mu bilemiyorum. canım ya git bi doktora şu başın için, diyet mi diyecek ne diyecek nedeni bi belli olsun bari

hamilelikte migren başlangıcı olabiliyormuş canım, inşallah çabucak geçer. İki gündür çekiyorsun, yarın gitsene doktora:44:

ohh be kurtuldum şu huniden

yeni avatarım nasıl kızlarrrrrrrrrrrrrr

ya simdi gidicem doktora da igne vurur alakasiz birsye verir ne bleyim iyice kurcalar arastirirlar
ruslar oyleler iyice kurcaliyorlar birsey deyince o yuzden de gitmek istemiyorum
umarim mecbur kalmam gitmeye
amma basinizi agrittim annem de diyor
surekli sorun cikariyorsun yeter be diye
herkes isyanda
moskova harika olacak bizim icin, uzak yerlerden kurtulmak istiyoruz artik hem de orasi ilik guzel, bildigimiz yer, bakalim ben yine turkiyede ailemle olurum gibi geliyor ama esim gelir ne guzel istedigimde yanimda olur hem de bebegim ucaklarda perisan olmaz uzun yolculuklarda ahh iyi oldu degisiklik olmasin boyle olsun insallah

ahhh canim benim
ysadigin son olsun insallah
sen su an kanama falan yasiyor musun
hersey normal mi devam ediyor
gerci hap kullaniyorsan engelliyordur kanamayi herhalde
canım kahve lekelerim başlamıştı. kanama artmasın ve kese kendiliğinden düşmesin diye progestan kullan dedi. inşallah dediğin gibi son olur
inşallah canım ya iyi doktor bulmak zor. doktorun sadece iyi bilgili ya da sadece kibar olması yetmiyor. insan her ikisi de bir arada oldun istiyor.
canım dediğin gibi Allah'a emanetiz. inşallah sen de ben de bir daha korktuğumuza uğramayız

orkide, inşallah bebeğin kucağında olur en kısa zamanda canım
koca bir AMİİİİİİİİİİİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…