benim batmalar da oluyor baya baya kasıklarımda bikaç dk süren kramplar da, eskiden hiç olmazdı yeni çıktı bunlar..alışacağız artık ne yapalım. Az biraz ev temizledim, daha doğrusu ablamız temizledi ben yardım ettim. Çok halsizim ya, iş var hiç gidesim yok:26::26::26::26::26::26:dongum icinde kramplar yasiyordum batma gibi ama genelde adete yakin zamanlar sanirim
ama kramp bircok seyle alakali olabilir canimonemsiz olablir su an
degisiklik gosterebilir canim ya
bende
sticky watery eggwhite sticky creamy seklinde gidiyordu
ama degistigi aylar olmustur
watery demek cok verimli demek
eggwhite da yakin zamanda catlama oldu ya da olacak demek
sticky gordun mu bil ki catladin
ince yapiskan ama uzamayan akintin olursa catladin
ve krem gibi gelirse artik dpolar baslamis oluyor
tatlim panik yapma
oflu 9.haftaya kadar kanama yasamis hicbir sey olmaz demisti bana
biliyorsun benim de peceteye geldi 3 mu 4 kere mi ne
bu durumda sadece dinlenmek elini ise surmemek gerekiyor canim sakin korkma
sen progestan kullaniyor musun yokhcum sorucam unutuyorum
ya ben tam aksi biliyorum nar suyu rahim duvarni inceltir diye:44: emin misin cani m hep degisik yorumlar oluyor sogan kuru ve nar suyu hakkinda benim bildigim rahim duvarini incelettigi:44:
ya bişiler yazmıştım silinmiş. moralim bozuk zaten tekrar yazamıcam. nar suyunu saraçoğlu diordu. diğer yazdıklarımda özetle çocuk işinden vazgeçtiğimdi
benim akıntılarla ilgili kafam çok karışık
takip edemiyorum etsem de ne olduğunu pek bilemiyorum
ama bu akıntı bariz olunca diğerlerinden ayırmamak mümkün değil
aslında ben yumurtlama zamanlarını biraz da libidonun artışıyla doğru orantılı anlayabileceğimizi düşünüyorum
akıntı ve cinsel istek artması bir arada olunca verimli olduğu sinyalini bana veriyor zaten
evry nedenini yazmıştım aslında uzunca ama yollayamamışım.eşimle ilgili sonra yazarım. şimdi pek yazcak halim yok
donem donem hepimizde oluyor oyle seyler
burda yuzde 70 herkes yazmistir esimle problem var bebek dusunmuyorum gibi seyler
uzme kendini kisa surelidir ve duzelir insallah canim
rahatlamak istediginle bizle dertles
umarim cok iyi hissetmeye baslarsin en kisa zamanda
ya benimki tam problemde değil ama istemiorum. dün değerlendirmemiz gereken günü değerlendiremedik. her yumurtlama günü bi şekilde olmuyor. düün yumurta akı akıntı da vardı. ateş de düşüktü. o istesin , o yalvarsın artık, o tedavi olalım desin, ateş ölçmeyi vs o araştırsın. ben vücudumun dengesinide bozmak istemiorum. tedavi de olmucam. hsg dir adet günü muayenedir yeterince yıpratıyor zaten beni
uyumusum kızlarrrr sımdı uyandım
hava guneslı burdaa kac gunden sonra tam gezmelık
amaa bız mercımegımlee uyumayı sectık bgn evdeyııızzz mecbuuur
ya benimki tam problemde değil ama istemiorum. dün değerlendirmemiz gereken günü değerlendiremedik. her yumurtlama günü bi şekilde olmuyor. düün yumurta akı akıntı da vardı. ateş de düşüktü. o istesin , o yalvarsın artık, o tedavi olalım desin, ateş ölçmeyi vs o araştırsın. ben vücudumun dengesinide bozmak istemiorum. tedavi de olmucam. hsg dir adet günü muayenedir yeterince yıpratıyor zaten beni
ya bişiler yazmıştım silinmiş. moralim bozuk zaten tekrar yazamıcam. nar suyunu saraçoğlu diordu. diğer yazdıklarımda özetle çocuk işinden vazgeçtiğimdi
evry nedenini yazmıştım aslında uzunca ama yollayamamışım.eşimle ilgili sonra yazarım. şimdi pek yazcak halim yok
canım bizde aynı şeyleri yaşıyoruz inan.. pkolu olunca yumurta olup olmıcağı belli değil.. ateşle felan tespit etmeye çalışıyoz işte biliyosun.. ona rağme bazen tam o günü değerlendiremediğimizde okadar sinir oluyorumki eşime çok kızıyormhep benmi uğraşıcam bu işlerle diyorum kendi kendime ama maalesefki öyle.. eşlerimiz hiç anlamıyor en azından benimki.. tam ogün yorgun yada uykulu olunca sinir oluyorummm en iyisi oluruna bırakmak canım belkide.. takip felan yapmayarak sadece gün aşırı çalışmak en mantıklısı ve en az yorucu olanı sanki
sonra gezersin tatlim
simdlik yatmanin dinlenmenin keyfine bak sen
ben hala tam anlamiyla kendimi sokaga atamiyorum
kisitli bir sekilde
en aazindan su 3 ay gecene kadar
ama sonra bol bol yuruyus yapmayi dusunuyorum dogum kolay gecsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?