Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:26::26::26::26::26::26:dongum icinde kramplar yasiyordum batma gibi ama genelde adete yakin zamanlar sanirim
ama kramp bircok seyle alakali olabilir canim onemsiz olablir su an
benim batmalar da oluyor baya baya kasıklarımda bikaç dk süren kramplar da, eskiden hiç olmazdı yeni çıktı bunlar..alışacağız artık ne yapalım. Az biraz ev temizledim, daha doğrusu ablamız temizledi ben yardım ettim. Çok halsizim ya, iş var hiç gidesim yok

krampları araştırdım azıcık, ovulasyon öncesi, sonrası, adet öncesi,adet sırasında ve hamilelikte (yani her zaman) olabiliyormuş. Bakalım benimki hangisi, inşallah ovulasyon sonrası ya da daha güzeli hamileliktir..neden olmasın di mi

benim akıntılarla ilgili kafam çok karışık
takip edemiyorum etsem de ne olduğunu pek bilemiyorum
ama bu akıntı bariz olunca diğerlerinden ayırmamak mümkün değil
aslında ben yumurtlama zamanlarını biraz da libidonun artışıyla doğru orantılı anlayabileceğimizi düşünüyorum
akıntı ve cinsel istek artması bir arada olunca verimli olduğu sinyalini bana veriyor zaten

ya bişiler yazmıştım silinmiş. moralim bozuk zaten tekrar yazamıcam. nar suyunu saraçoğlu diordu. diğer yazdıklarımda özetle çocuk işinden vazgeçtiğimdi

kesinlikle oyle
islaklik hissi cinsel istekte artis

hepberaberrrrrrsucuk yiyor musun hic?
ben cok duskun degilimdir ama burda olunca cnai istiyor insanin
turkiyeden getirmis bir arkadas
esime yapicam aksam
ben de yesem sorun olur mu acaba :44:

evry nedenini yazmıştım aslında uzunca ama yollayamamışım. eşimle ilgili sonra yazarım. şimdi pek yazcak halim yok

evry nedenini yazmıştım aslında uzunca ama yollayamamışım. eşimle ilgili sonra yazarım. şimdi pek yazcak halim yok

donem donem hepimizde oluyor oyle seyler
burda yuzde 70 herkes yazmistir esimle problem var bebek dusunmuyorum gibi seyler
uzme kendini kisa surelidir ve duzelir insallah canim
rahatlamak istediginle bizle dertles
umarim cok iyi hissetmeye baslarsin en kisa zamanda

ya benimki tam problemde değil ama istemiorum. dün değerlendirmemiz gereken günü değerlendiremedik. her yumurtlama günü bi şekilde olmuyor. düün yumurta akı akıntı da vardı. ateş de düşüktü. o istesin , o yalvarsın artık, o tedavi olalım desin, ateş ölçmeyi vs o araştırsın. ben vücudumun dengesinide bozmak istemiorum. tedavi de olmucam. hsg dir adet günü muayenedir yeterince yıpratıyor zaten beni

uyumusum kızlarrrr sımdı uyandım
hava guneslı burdaa kac gunden sonra tam gezmelık
amaa bız mercımegımlee uyumayı sectık bgn evdeyııızzz mecbuuur

iste eger hadi yumurtlama gunum degerlendirelim diyince erkege birsye oluyor
o sekilde benim de en oneli dusundugum gun iliski olmadigi ya a zorla iliski oldugu olmustu ve sirf esim naz yaptiginda
ee o durumda kadin sinir oluyor ama onemli nokta ona yansitmamak iste
malesef kadinin derdi bu erkek birseye karismiyor genelde ama kadin hep dusunmek planlamak zorunda
sen bir rest cekersen belki o da durumun ciddiyetine varir
ama iste hassas kon bu dengeyi bulmak onemli kolay gelsin canim uzme kendini

sonra gezersin tatlim
simdlik yatmanin dinlenmenin keyfine bak sen
ben hala tam anlamiyla kendimi sokaga atamiyorum
kisitli bir sekilde
en aazindan su 3 ay gecene kadar
ama sonra bol bol yuruyus yapmayi dusunuyorum dogum kolay gecsin diye

seni çok iyi anlıyorum
aynı şeyleri ben de hissettim
ama eşime yansıtmadım
tabii bu da bi sıkıntı gel sen burada haykır burada dök içini

ya bişiler yazmıştım silinmiş. moralim bozuk zaten tekrar yazamıcam. nar suyunu saraçoğlu diordu. diğer yazdıklarımda özetle çocuk işinden vazgeçtiğimdi

canım bizde aynı şeyleri yaşıyoruz inan.. pkolu olunca yumurta olup olmıcağı belli değil.. ateşle felan tespit etmeye çalışıyoz işte biliyosun.. ona rağme bazen tam o günü değerlendiremediğimizde okadar sinir oluyorumki eşime çok kızıyorm hep benmi uğraşıcam bu işlerle diyorum kendi kendime ama maalesefki öyle.. eşlerimiz hiç anlamıyor en azından benimki.. tam ogün yorgun yada uykulu olunca sinir oluyorummm en iyisi oluruna bırakmak canım belkide.. takip felan yapmayarak sadece gün aşırı çalışmak en mantıklısı ve en az yorucu olanı sanki

takip etmemek o kadar zor ki
sanki bişey bize yeniden umut dolduruyor

ben eşime çaktırmasam da o soruyor ne zaman diye
sonra o günler nazlanmaya başlıyor

gerıdonusumkutusu canım yasadıklarını okdr ıyı anlıyoruzkı burda herbırımız
kımbılır kac defa senıın bu msjına benzer ısyanlarla doldurdum bu sayfayı
kac ay o yumurtlama donemını denk getırene kdr ne oyunlar ne hıleler bellı olmasın dıye
ama olmayınca olmuyodu ben gozlerım sıseene kdr aglayıp kocamdan nefret edıyodum.
Onlar bızım kadar dusunemıyolar tatlım sacma gelıyo onlara bu takıpler
duz mantıklar cunku
olcagı varsa olur boylede olur modundalar.
Degıstıremıyoruz buna ınan ve uzme kendını bosuna
dun gece olmadı olmasın bu gece olsun ama sen boyle kızarak degılde
aksam bısey hıssettırmedn cılve yaparak yaklas kocana..

kızlar kaynım aradı sımdıkkk esımın akrabaları gelıyormuss 6+2 kısı yanı 2 sı cocukkkk yemeklılerrrrrrrrrrrrrr ve bennn 30 dkk ocaga 4 cesıt yemek koydummmmmmmmmmmmm kostur kosturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryoruldum sanırımmm yaaaaaaaaaaaa

sonra gezersin tatlim
simdlik yatmanin dinlenmenin keyfine bak sen
ben hala tam anlamiyla kendimi sokaga atamiyorum
kisitli bir sekilde
en aazindan su 3 ay gecene kadar
ama sonra bol bol yuruyus yapmayi dusunuyorum dogum kolay gecsin diye

evet canım su zor zamanları bı atlatsak.
Senın az kaldı cok sukur
darısı basıma fena tırstım wc ye bıle nerdeyse kaplumbaa gıbı gıdıyorum
kac gundur evdeydım yıne ama evın ıcınde fır fır dolanıyodum fazla yormusum kendımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…