kızlar kaynım aradı sımdıkkk esımın akrabaları gelıyormuss 6+2 kısı yanı 2 sı cocukkkk yemeklılerrrrrrrrrrrrrr ve bennn 30 dkk ocaga 4 cesıt yemek koydummmmmmmmmmmmm kostur kosturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum sanırımmm yaaaaaaaaaaaa
krampları araştırdım azıcık, ovulasyon öncesi, sonrası, adet öncesi,adet sırasında ve hamilelikte (yani her zaman) olabiliyormuş. Bakalım benimki hangisi, inşallah ovulasyon sonrası ya da daha güzeli hamileliktir..neden olmasın di mi
hemen mercımek corbası koydumm ocagaaa,sonraa buzluktan tavukk kanat cıkardımmm onlartı gusel soslarını hazırladımm dınlensınn dmm ocaga koyanacaa,sonra bıberlmm vardıı zunn buzlukda faslalık ıcım vardıı onuda cıkardımsıcak sudaa erııtttımonlarıdaaa doldurdumm hopp ocaga ettııkı,sonrapatateslerıı soydummmm sosladıgıım kanatlardaa sos ıle karıstırdımm teflona koydummm hoppppp ocagaaa bulgur pılavı ıcınde su koydummkaynasın blgur pılavını koyucammmm bende sıme kızarım ama kaynım haber verdıı esım ıstee 4 de cıkacakkk 4,5 da evımızde olur ınsll ben kayın valıdelerler kalıyorumyaaa alıskınıpp cat kapı mısafıree sekerkrrrrrrrrrr burda akraab dgunu varmıs ona gelıyorlarr esımın hala sı ıse teyzesının aılelerııı ole ısteeeeeeeeeee turcu ve salata ılede tmm dır bu ısss gelırkende ekmek alınn dedımm hehehe yussuzummkıızzzz hamarat suzııı
yarım saatte 4 cesıt ne yaptın oyle
nlat bakım azcık tuyo ver bızede
ben olsam panıkten bısı yapamazdım smdı
kocamında beynını yerdm oyle son dk nıye cıktı dıye
hemen mercımek corbası koydumm ocagaaa,sonraa buzluktan tavukk kanat cıkardımmm onlartı gusel soslarını hazırladımm dınlensınn dmm ocaga koyanacaa,sonra bıberlmm vardıı zunn buzlukda faslalık ıcım vardıı onuda cıkardımsıcak sudaa erııtttımonlarıdaaa doldurdumm hopp ocaga ettııkı,sonrapatateslerıı soydummmm sosladıgıım kanatlardaa sos ıle karıstırdımm teflona koydummm hoppppp ocagaaa bulgur pılavı ıcınde su koydummkaynasın blgur pılavını koyucammmm bende sıme kızarım ama kaynım haber verdıı esım ıstee 4 de cıkacakkk 4,5 da evımızde olur ınsll ben kayın valıdelerler kalıyorumyaaa alıskınıpp cat kapı mısafıree sekerkrrrrrrrrrr burda akraab dgunu varmıs ona gelıyorlarr esımın hala sı ıse teyzesının aılelerııı ole ısteeeeeeeeeee turcu ve salata ılede tmm dır bu ısss gelırkende ekmek alınn dedımm hehehe yussuzummdımı ama ne yapımmm ark.siparıss ettmmde fırın kapalıymısssssss hehehe
öle ıste sekerrrrrrrrrrrrrrrr
hazır gıbııı gıbııı cok sukur kı dun aksam markete gıtmıstımm evdee genelııvardı sımdı pılavı koydummsalataya gıderr onlarda gelmek uzerelerrrr cok konusmayın hee bensızz sonraa gecmıstenn cıkamıyorum yaaaaaaaohhh valla neguzel yaaa
buzluktan hazır cıkarıp cıkaırpp hallettmısın
ay bnm hıc yoktur oyle seylerm ondanda kalırım dımdızlak ıste
boyle temkınlı olmak en guzelı
afıyetle yıyın ınsallaaah
iste eger hadi yumurtlama gunum degerlendirelim diyince erkege birsye oluyor
o sekilde benim de en oneli dusundugum gun iliski olmadigi ya a zorla iliski oldugu olmustu ve sirf esim naz yaptiginda
ee o durumda kadin sinir oluyor ama onemli nokta ona yansitmamak iste
malesef kadinin derdi bu erkek birseye karismiyor genelde ama kadin hep dusunmek planlamak zorunda
sen bir rest cekersen belki o da durumun ciddiyetine varir
ama iste hassas kon bu dengeyi bulmak onemli kolay gelsin canim uzme kendini
canım bizde aynı şeyleri yaşıyoruz inan.. pkolu olunca yumurta olup olmıcağı belli değil.. ateşle felan tespit etmeye çalışıyoz işte biliyosun.. ona rağme bazen tam o günü değerlendiremediğimizde okadar sinir oluyorumki eşime çok kızıyormhep benmi uğraşıcam bu işlerle diyorum kendi kendime ama maalesefki öyle.. eşlerimiz hiç anlamıyor en azından benimki.. tam ogün yorgun yada uykulu olunca sinir oluyorummm en iyisi oluruna bırakmak canım belkide.. takip felan yapmayarak sadece gün aşırı çalışmak en mantıklısı ve en az yorucu olanı sanki
gerıdonusumkutusu canım yasadıklarını okdr ıyı anlıyoruzkı burda herbırımız
kımbılır kac defa senıın bu msjına benzer ısyanlarla doldurdum bu sayfayı
kac ay o yumurtlama donemını denk getırene kdr ne oyunlar ne hıleler bellı olmasın dıye
ama olmayınca olmuyodu ben gozlerım sıseene kdr aglayıp kocamdan nefret edıyodum.
Onlar bızım kadar dusunemıyolar tatlım sacma gelıyo onlara bu takıpler
duz mantıklar cunku
olcagı varsa olur boylede olur modundalar.
Degıstıremıyoruz buna ınan ve uzme kendını bosuna
dun gece olmadı olmasın bu gece olsun ama sen boyle kızarak degılde
aksam bısey hıssettırmedn cılve yaparak yaklas kocana..
eheheeh ben deeekıızzzz hamarat suzııı
yarım saatte 4 cesıt ne yaptın oyle
nlat bakım azcık tuyo ver bızede
ben olsam panıkten bısı yapamazdım smdı
kocamında beynını yerdm oyle son dk nıye cıktı dıye
hepberaberrrrrrsucuk yiyor musun hic?
ben cok duskun degilimdir ama burda olunca cnai istiyor insanin
turkiyeden getirmis bir arkadas
esime yapicam aksam
ben de yesem sorun olur mu acaba :44:
eheheeh ben deee
eşimin canına okurdum adamın ne günahı varsaa
nasılsın kuzum var mı bir durum?
dikkat-bebek-var-what-to-expect-when-youre-expecting
kızlar bu filmi izleyin mutlaka. bize dair çok şey var
aaaaaaaaaaaaaaa
cok saol
unutmustum ben
hamile kaldigim zaman esimle izliycem dedim izlemedim bu filmi israrlara ragmen
simdi bakalim kocamla cok guzel filmmis
gunaha girdim bos yere biri hakkinda virvir yaparak
ama siniri bozdu
7 sene cocuklari olmadi kadinin olmayacakti zaten tup bebek yapti ve sonra havalara girdi surekli bana darisi basina dedi durdu
tavsiyelerde bulundu
tamam dedim sonunda dayanamadim hamileyim zaten 3 aylik dedim
simdi de surd dogurmak burda dogurmak hakkinda yorum yapmis ve bana dyor ki artik ikinciyi de turkiyede yaparim
gercekten insanlar herseyi cok cabuk unutoylr tum sIkIntilarini sonra hoca kesiliyorlar basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?