Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kıızzzz hamarat suzııı
yarım saatte 4 cesıt ne yaptın oyle
nlat bakım azcık tuyo ver bızede
ben olsam panıkten bısı yapamazdım smdı
kocamında beynını yerdm oyle son dk nıye cıktı dıye

cnm benımde 4-5 gundur kasık bat malar vr snrmm yumos lardan hehehe ınslll yada hamıslıktendır snn dedıgın gıbııı

hemen mercımek corbası koydumm ocagaaa,sonraa buzluktan tavukk kanat cıkardımmm onlartı gusel soslarını hazırladımm dınlensınn dmm ocaga koyanacaa,sonra bıberlmm vardıı zunn buzlukda faslalık ıcım vardıı onuda cıkardımsıcak sudaa erııtttımonlarıdaaa doldurdumm hopp ocaga ettııkı,sonrapatateslerıı soydummmm sosladıgıım kanatlardaa sos ıle karıstırdımm teflona koydummm hoppppp ocagaaa bulgur pılavı ıcınde su koydummkaynasın blgur pılavını koyucammmm bende sıme kızarım ama kaynım haber verdıı esım ıstee 4 de cıkacakkk 4,5 da evımızde olur ınsll ben kayın valıdelerler kalıyorumyaaa alıskınıpp cat kapı mısafıree sekerkrrrrrrrrrr burda akraab dgunu varmıs ona gelıyorlarr esımın hala sı ıse teyzesının aılelerııı ole ısteeeeeeeeeee turcu ve salata ılede tmm dır bu ısss gelırkende ekmek alınn dedımm hehehe yussuzumm dımı ama ne yapımmm ark.siparıss ettmmde fırın kapalıymısssssss hehehe

öle ıste sekerrrrrrrrrrrrrrrr

ohhh valla neguzel yaaa
buzluktan hazır cıkarıp cıkaırpp hallettmısın
ay bnm hıc yoktur oyle seylerm ondanda kalırım dımdızlak ıste
boyle temkınlı olmak en guzelı
afıyetle yıyın ınsallaaah

ohhh valla neguzel yaaa
buzluktan hazır cıkarıp cıkaırpp hallettmısın
ay bnm hıc yoktur oyle seylerm ondanda kalırım dımdızlak ıste
boyle temkınlı olmak en guzelı
afıyetle yıyın ınsallaaah
hazır gıbııı gıbııı cok sukur kı dun aksam markete gıtmıstımm evdee genelııvardı sımdı pılavı koydummsalataya gıderr onlarda gelmek uzerelerrrr cok konusmayın hee bensızz sonraa gecmıstenn cıkamıyorum yaaaaaaa ben gıderrrrrrr wınnnnnnnnnnnn

ya ben ona yumurtlama günü hadi şeklinde yaklaşmıorum ki. nazlanmasına gıcık oluyorum. rest çektim. sen üzül sen dertlen sen yalvar bana çocuk için dedim. ben evlat da edinebilirim genetik benim için önemli değil dedim. ohh dedim sana , çocuğunla maça gidemicen ya onun benden daha çok dert etmesi gerek gerçekten. çevremdekilerin çoğunun eşi çocuk istiyor, ilk onlar teklif ediyor artık çocuk yapalım diye. bizimkide istiyor güya ama istemekle olmaz ki sadece : çok kızıyorum ona

ya zaten gün aşırı hiçbi ay denemedik ki. bi ramazanda sayılır. bende pko var. ama hafifmiş. gün aşırı olsun diye uğraşıyorum. adamın nazını çekiorum. ben onu gece 2 ye kadar bekledim. birde eşimin ve kayınvalidemin ortak huyu şu. ve ben bundan nefret ediyorum. bişiyi yapmak istemedikleri zaman asla yapmıcam, yada istemiorum demiolar. ama hal hareketleriyle karşşıdaki insanı vazgeçiriorlar. ben buna öfkeleniorum. bari istemiorum desin. beklemiim dimi.

sabaha kadar ağladım bende. ya bu akşam annemlere gitcektim. onun keyfini mi beklicem ben. o da çabalasın. 9 ay ben taşıcam zaten. yapmasında bari az emeği olsun

çok kızıyorum çok. birde sabah kahvaltı hazırlıyor . bi kahvaltı , o benim bir ay daha üzüntüme denk mi. nasıl acı çekiorum farkında değil demek ki. nasıl hislendiğimin. ya bu ay döllenme olsa bile rahm ince tutmaz ama bi umut ben çabalıyorum. az da o çabalasın ya.

ya adama yumurtlama sistemini anlatıorum , dio ki yok öle bişi millet kafayı yemiş dio deli ya . cahil cahil konuşuyor ya

eheheeh ben deee
eşimin canına okurdum adamın ne günahı varsaa

nasılsın kuzum var mı bir durum?

hepberaberrrrrrsucuk yiyor musun hic?
ben cok duskun degilimdir ama burda olunca cnai istiyor insanin
turkiyeden getirmis bir arkadas
esime yapicam aksam
ben de yesem sorun olur mu acaba :44:

canım benim de canım çok istiyor bazen eşime yapınca
iyi kızartıyorum biraz fazla yanii
en fazla 2-3 küçük dilim yiyip bıraktım o da 2 kez oldu yanii
çok canın çekerse nefsin körelsin o kadar ye bırak
tadına doymaya kalkma
ama ben de bunu doktoruma soracağım

eheheeh ben deee
eşimin canına okurdum adamın ne günahı varsaa

nasılsın kuzum var mı bir durum?

yok sımdılık canım allaha sukur
karın agrım oluyo arada gelıp gıdıyo korkutuyo brz ama
neysekı baska bısı yok yatıyorum oyle fazla kıprasmadan

dikkat-bebek-var-what-to-expect-when-youre-expecting

kızlar bu filmi izleyin mutlaka. bize dair çok şey var

aaaaaaaaaaaaaaa
cok saol
unutmustum ben
hamile kaldigim zaman esimle izliycem dedim izlemedim bu filmi israrlara ragmen
simdi bakalim kocamla cok guzel filmmis

etkileyici. duygulandım çoğu yerde. başkası etkilenmez belki ama bebek bekleyen ve isteyenler için ii film

gunaha girdim bos yere biri hakkinda virvir yaparak
ama siniri bozdu
7 sene cocuklari olmadi kadinin olmayacakti zaten tup bebek yapti ve sonra havalara girdi surekli bana darisi basina dedi durdu
tavsiyelerde bulundu
tamam dedim sonunda dayanamadim hamileyim zaten 3 aylik dedim
simdi de surd dogurmak burda dogurmak hakkinda yorum yapmis ve bana dyor ki artik ikinciyi de turkiyede yaparim
gercekten insanlar herseyi cok cabuk unutoylr tum sIkIntilarini sonra hoca kesiliyorlar basima

bu işi yarışa dönüştürenler var maalesef. yada bi başarı gibi hava atma derdinde olan. Allah herkesin evladını bağışlasın, veren Allah sonuçta.

Cok ani tepku vermisim cok utandim ama iyice gicik kapiyrum . Cok sinirlendim bu halimle sanirim faceden silip baglantiyi koparsam iyi olacak

mrb larr kızlar mısafırlerımgıttı buyuk kaynım ve eltımler vra

bu arada kasık agrım vr bırazz ve krem akıntım baslamıs geen ne oluyr yaa bana ufffffffffffffff kımselerdeyok sbhda sınav vr eren kalkıcam yarınn yan komsum doguma gıreceksınav cıkısı esım musade ederse yanına ugrar bıraz bebıs koklarımmm bende ne yapımm dımı ama

uff cok acıktım kocam mutfakta yemekk hazırlıyo

ya every karnım agrıyo ya hala arada bole kramp gıbı gırıyo
senın ne kdr sure surdu bu agrılar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…