mrb arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.1.5 yıldır evliyim.artık bebişimiz olsun istiyoruz.ben bu ay bazal vücut ısısını ölçerek hamile kalmayı deniyorum.aranızda bunu deneyip hamile kalan var mı?ben adetimin 3.gününden itibaren ölçmeye başladım ve yumurtam çatladımı çatlamadımı tam anlamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.degerlerim şu şekilde:
adetimin 3.günü........36.2
4.günü........36.4
5.günü........36.0...ilişki
6.günü........36.2
7.günü........36.3...ilişki
8.günü........35.9
9.günü........36.0
10.günü.......36.0
11.günü.......36.0...ilişki
12.günü.......35.9...ilişki
13.günü.......36.2
ölçmeyede devam ediyorum....
nasılsınız
ben bugün katıla katıla ağlayarak uyandım
rüyamda birisi annemi kaçırmış onu yaralamış
ve ben anneme ulaşamıyorum
ensonunda arıyorum açıyorum ben bittim artık beni aramayın diyor
allahım sokaklarda koştura koştura gidip ağlıyorum
ve saat 7 gibi gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım
eşim o kadar korkutu ki bana bir şey oldu sanmış Allah korusun Aklım gitti diyor canım benım
ama senin byle ağladığını ilk kez gördüm diyor
çok etkilendim rüyadan
gece tuvalete kalktığım sırada rüyamda yıne ölüler ve tabutlarla uğraştım yıne korkmuştum
gebelikte olurmuş ama ben istemıyorum artık
halbuki her gece ayetel kürsi okuyup yatarım
kıyamam eşim de benii güldürsün diye diyor ki annenei kim napsın onu anca bebe mağazaları kaçırır bebek kıyafeti örüyor diye diyor
aaaaaaaayyyyyyyyyy rahatladımm
hoşgeldin, bana daha çatlama olmamış gibi geldi, tablo yaparsan daha net görüp yorumlayabiliriz. Yarının değeri de önemli. burada ateş ile hamile kalan bir sürü arkadaş var, ilk sayfada listemiz var bakabilirsin.mrb arkadaşlar.ben bu siteye yeni üye oldum.1.5 yıldır evliyim.artık bebişimiz olsun istiyoruz.ben bu ay bazal vücut ısısını ölçerek hamile kalmayı deniyorum.aranızda bunu deneyip hamile kalan var mı?ben adetimin 3.gününden itibaren ölçmeye başladım ve yumurtam çatladımı çatlamadımı tam anlamadım.bana yardımcı olursanız sevinirim.degerlerim şu şekilde:
adetimin 3.günü........36.2
4.günü........36.4
5.günü........36.0...ilişki
6.günü........36.2
7.günü........36.3...ilişki
8.günü........35.9
9.günü........36.0
10.günü.......36.0
11.günü.......36.0...ilişki
12.günü.......35.9...ilişki
13.günü.......36.2
ölçmeyede devam ediyorum....
5 ekim, inşallah suzancım yaa olsun di mi artıkınsl...canım boll ateslııı gunlerrrr
senn bat ne zamannnn,,,kız aynı gunlerdeyız gıbıı benımkılede yukselıslerdeeeeeeeeeeeee
senınkıdee hadı bakalımm aynı gunlerdee guselhaberlerle cosalımmm ınslll cıft halay kuralımm
ah sağol canım, bi yumurtaya sevinir haldeyim ama bi sabah şöyle neşeli uyanmak harika oldu..senin tablona baktım, canım zaten çok erkenmiş senin daha..bak benim 20.günüm bu, zaten erkenden yumurtlamak öyle çok istenen birşey değil yani bu ay senin için güzel gidiyortebrik ederim canım ateş yükselmiş artık sen de dpolardasın benimki hala sürünüyo çok sabrettim ama sanırım bu ay yumi filan yok gb duruyo inşallah bebişin gelir bu ay benimkide çok bekletmez inş
çağır anneni tatlım ya bu halde nasıl kalkıp birşeyler yapacaksın. Zaten kanı gördükten sonra bi süre çok yormamak gerek, sen her türlü yatıyorsun demek oluyor. Bi arkadaşımı hatırladım, onun da olmuştu böyle ama kızcağız epeyce de yatmıştı yani şimdi 6.ayında ve bebeği gayet sağlıklı. İnşallah seninki de sağlıklı olacak canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.progestan kullanıyorum cnm gunde 3 defa toplam 300 mg
ya kahverengı olsa sallamıcaktım ama bıldıgınız kan kırmızıydı ya
ve oyle nokta gıbı fln degıl rahat 3 4 damla geldı 2 sılıstede geldı
bı karın agrısıyla bırlıkte hemde ya tıpkı adet gıbıydı nasıl korktum anlatamam.
Suanda bıseyım yok ama wcye gıtmeye korkuyorum
kalkmadanda?nasıl yıyıp ıcıcem ben bılmıyorum annemı mı cagırsam yaaaa
doktorada oyle dedım kahve fln degıl dedım aama
bısey olmaz sadece dınlen dedı bgn cagırmadı bıle benı ya
ben smdı cok tedırgınım wc ye gıtmeye korkıyorum.....
sağol canım..evet, öyle yapacağım, bu yumurta lh artışından sonra çok geç çatladı zaten bilmem kalitesi fln nasıldır ne haldedir ama yine de bi yumurta bi şans di mi, kötü şansta minicik ihtimalleri tutturduysam iyi şansta neden tutturmayayımyokh dun sana ackladi ya bak dogru cikti
ates sonra yukseliyor catlama pozitifi gordukten bir sure sonra oluyor
ama sen 3 gun daha iliskiyi birkma bence yani arada olsun bir iliskiikinci yumurta olur birsye olur
hoşgeldin, yeni döngün hayırlı olsun henüz yumurta olmaz biraz daha ölçmen gerek. Bir de ilk sayfada nasıl ölçüldüğünü anlatan everythingwillbegreat'in msjı var. Ona göre ölçmeye devam etsen iyi olur. Biz ateş değerlerimizi fertilityfriend diye bir sitede tablo haline getiriyoruz. Ona üye olursan daha net yorumlar yapabiliriz. İlk sayfada onu da anlatıyor.selam kızlar,
bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. reglimin ilk gününden itibaren ölçmeye başladım. tablom aşağıdaki gibi. bu arada karın alt bölgemde ağrı ve çok fazla akıntım var(kokusuz) banada yardım olur musunuz??
14 eyülde regli oldum. yükse ateşle regli oldum.
14 eylül -- 36,6
15 eylül -- 36,6
16 eylül -- 36,6
17 eylül -- 36,4
18 eylül -- 36,2
19 eylül -- 36,3
20 eylül -- 36,4 (reglim bitti)
21 eylül -- 36,4
22 eylül -- 36,2
ay evet ccanım ya ben de hep garip şeyler göüryorumesin de guzel sey demissimdi rahatlamana sevindim
benim de haftada bir ruyamda silahlar, kovalamaca, kacmalar, olaylara karisiyorum hamile halimle falan oyle syeler goruyorum
peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım
oda bırseymıgecen ay gelın getırdık esımın ark..ve esı hamıle mısbiz ilkini doğuramadık eski sınıf arkadaşım ikinciye hamile Allahım bize de nasip etsin inşallah
cnm bnmm bas agrın gecmıstır umarımmmmm ff bakarmısınn cokk bakmanı ıstıyorum ama merakk ıcındeyımmmmmbebisin orda inanilmaz calismalar icinde
orda rahim genislerken bebek calisma icindeyken oyle seyler olur
annemle de konusmustum lekelenme oluyo sakin korkma demisti bana
ki bircok anne ilk 12 hafta icinde bildiigin yogun kanamar bile gecirebliyor
benimki de kirmizi pembe beyazin icindeydi
ama senin gozune cok gorunmustur o an heyecanlandiysan gordugumuz kadariyla ic camasirinda da yok
birsey olmaz merak etme
progestan da kulandigin icin icin rahat olsun tabiki Allah'in izniyle
benimki de 300 mg 200 iciyorum 100 mg gece fitil gibi rahme koyuyorum
zaten obur turlusunde (ki insallah kimse yasamaz) agri, kahverengi leke ve arkasindan hic beklemeden cok yogun kirmizi kanama oluyor, hepsi bir anda olan sey o yuzden rahat olmaya calis canim
tesekkur ederim canim senin de bebis buyumus masallah
yokh dun sana ackladi ya bak dogru cikti
ates sonra yukseliyor catlama pozitifi gordukten bir sure sonra oluyor
ama sen 3 gun daha iliskiyi birkma bence yani arada olsun bir iliskiikinci yumurta olur birsye olur
nasılsınız
eşim o kadar korkutu ki bana bir şey oldu sanmış Allah korusun Aklım gitti diyor canım benım
çok etkilendim rüyadan
gece tuvalete kalktığım sırada rüyamda yıne ölüler ve tabutlarla uğraştım yıne korkmuştum
kıyamam eşim de benii güldürsün diye diyor ki annenei kim napsın onu anca bebe mağazaları kaçırır bebek kıyafeti örüyor diye diyor
ah sağol canım, bi yumurtaya sevinir haldeyim ama bi sabah şöyle neşeli uyanmak harika oldu..senin tablona baktım, canım zaten çok erkenmiş senin daha..bak benim 20.günüm bu, zaten erkenden yumurtlamak öyle çok istenen birşey değil yani bu ay senin için güzel gidiyorinşallah sonu bebiş olur
QUOTE]
ne bileyim canım valla ya erken değil gibi sanki baksana hem geç çatlaması da kalitesini düşürüyormuş .sen şimdi geç çatladığına göre bat 3 ekim değil senin dimi inşallah bana da önce çatlamak sonra bebiş nasip olur bu ay Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
bela savmışsın da derler canım, yani hayatta olacak kötü bir olay rüyanda olmuş böylece başına gelmeyeceknasılsınız
çok etkilendim rüyadan
hoşgeldin, bana daha çatlama olmamış gibi geldi, tablo yaparsan daha net görüp yorumlayabiliriz. Yarının değeri de önemli. burada ateş ile hamile kalan bir sürü arkadaş var, ilk sayfada listemiz var bakabilirsin.
5 ekim, inşallah suzancım yaa olsun di mi artık
ah sağol canım, bi yumurtaya sevinir haldeyim ama bi sabah şöyle neşeli uyanmak harika oldu..senin tablona baktım, canım zaten çok erkenmiş senin daha..bak benim 20.günüm bu, zaten erkenden yumurtlamak öyle çok istenen birşey değil yani bu ay senin için güzel gidiyorinşallah sonu bebiş olur
çağır anneni tatlım ya bu halde nasıl kalkıp birşeyler yapacaksın. Zaten kanı gördükten sonra bi süre çok yormamak gerek, sen her türlü yatıyorsun demek oluyor. Bi arkadaşımı hatırladım, onun da olmuştu böyle ama kızcağız epeyce de yatmıştı yani şimdi 6.ayında ve bebeği gayet sağlıklı. İnşallah seninki de sağlıklı olacak canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım..evet, öyle yapacağım, bu yumurta lh artışından sonra çok geç çatladı zaten bilmem kalitesi fln nasıldır ne haldedir ama yine de bi yumurta bi şans di mi, kötü şansta minicik ihtimalleri tutturduysam iyi şansta neden tutturmayayımbakalım ilerleyen günlerde beni ne maceralar bekliyor
o öyle değil canım, geç çatlama derken yumi oluşup büyümeye devam ederse ve çook büyük olursa öyle kaybediyor yani ayın geç zamanında değil. Zaten ideal dönem reglin bittikten en az 10gün sonra, yumurtaya gelişme için zaman tanınıyor böylece. Benim döngüm için normal bir zaman ama ağrılar, lh artışı fln uzun zaman devam ettiği için öyle dedim.ah sağol canım, bi yumurtaya sevinir haldeyim ama bi sabah şöyle neşeli uyanmak harika oldu..senin tablona baktım, canım zaten çok erkenmiş senin daha..bak benim 20.günüm bu, zaten erkenden yumurtlamak öyle çok istenen birşey değil yani bu ay senin için güzel gidiyorinşallah sonu bebiş olur
QUOTE]
ne bileyim canım valla ya erken değil gibi sanki baksana hem geç çatlaması da kalitesini düşürüyormuş .sen şimdi geç çatladığına göre bat 3 ekim değil senin dimi inşallah bana da önce çatlamak sonra bebiş nasip olur bu ay Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
sağol canım okuyorum zaten ama dediğim gibi olurmuş gebelikteeeoda bırseymıgecen ay gelın getırdık esımın ark..ve esı hamıle mısesım sbh dıyorkı mılletkaza ıle hamıle bırakıyor yada kaloyor bısde yemedıgımız ıcmedıgımızgırmedıgımıs sekıl kalmadıgenede yok vay anasınıııı dıyooo garıbımmcok yoruldubu kanudaa en cokonu babayapmak ıcın ıstıyorumm gulusune gulus katmak ıcın askımınn yaaaaaaaaa ınsl..bır gun er yada gecc bebegımm le boynuna sarılacagımm veee ıstee bak gobısde bebegınn dıcemmm ve hamıleyımmm dıee bagıracagımmm askımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odaaa boleee kalacakkkk ınsl..tez zamandaaa rabbım duyyy sesımızııııııııııııııııııııııııııııııııı
cnm bnmm bas agrın gecmıstır umarımmmmm ff bakarmısınn cokk bakmanı ıstıyorum ama merakk ıcındeyımmmmm
ayy canımbenımm dkkt ett bacımmm bıldıklerın tum dualarıı okuuuu tmm mııı cnm esının espırısınede bayıldımm gulmektenn heheheh
kızlarr bgn mutfak dolaplarını sılecegımmm utumde varr aksamdaa 4 kısılık mısafırımm varr yozgattan eısmın halasının oglu ve gelınlerıı burda dugune glcklrmısss ugrarlar kesınn ve bızıde dugune goturmek ısterlerr yarın sbhda sınavımız var kocısleee:18::18:calısmadım kendımı denıycemm ama genede stresıı yetıyrr yaaa 5 senedrrgımrıyorum cunku arapça harıcc sınavlaraaaaaaa:18::18:
kızzzz annem mi kaçıracaklardı yaniiibela savmışsın da derler canım, yani hayatta olacak kötü bir olay rüyanda olmuş böylece başına gelmeyecek
everyciğim seninki dizilerden esinleniyor galiba di mi
bela savmışsın da derler canım, yani hayatta olacak kötü bir olay rüyanda olmuş böylece başına gelmeyecek
everyciğim seninki dizilerden esinleniyor galiba di mi
suzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani
artik nasil gidisi cok onemli degil ta ki son gunlere kadar
son gunler cok cok onemli
bugun bas agrim azaldi cok mutluyum ama hala rahatsiz eden birseyler var
aa azaldı mı, süpersuzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani
artik nasil gidisi cok onemli degil ta ki son gunlere kadar
son gunler cok cok onemli
bugun bas agrim azaldi cok mutluyum ama hala rahatsiz eden birseyler var
hey Allahım ne olcaz biz böyleeevalla bilmiyorum pesimde bir suru insan kaciyoruz, yalvariyorum ben hamileyim bana dokunmayin , ustume patlayan birseyler atiyorlar
dun gece de otobuste 2 hamileyiz, bir anda otobus duruyor kacma kovalama bir olay oluyor, hatirlamiyorum net ama
kendimi korumak icin saklaniyorum hep kacma durumum var bir action var
anlamadim gitti
yok canım hani öyle birebir değil, misal annen birileri ile tartışıp üzülecekti ya da birileri anneni üzdüğünden sen üzülecektin gibi anladım benkızzzz annem mi kaçıracaklardı yaniii
ayyy töbe töbeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?