Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh lorkenin bebek baskaymis
hep karsima cikiyor bulamadim simdi fotoyu
onda anne baba cocugu iyice sIkIp opuyorlar
seninkini kimsede gormedim

hosgeldin aramiza
ve ben ates yontemiyle hamile kaldim
su an ates listene tam yorum yapamiyorum en az 3 gun daha yuksek gitmesi ve dusmemesi lazim catladin demek icin
bugun 0.4 yukselmsi belki gelisme olabilir ama yarin yarindan sonra ve hep ortalamanin ustunde gitmesi laizm
bir de tablo yapsan daha kolay olur senin icin yorumlamak
1.sayfada bilgiler var

nasılsınız
ben bugün katıla katıla ağlayarak uyandım
rüyamda birisi annemi kaçırmış onu yaralamış
ve ben anneme ulaşamıyorum
ensonunda arıyorum açıyorum ben bittim artık beni aramayın diyor
allahım sokaklarda koştura koştura gidip ağlıyorum
ve saat 7 gibi gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım
eşim o kadar korkutu ki bana bir şey oldu sanmış Allah korusun Aklım gitti diyor canım benım
ama senin byle ağladığını ilk kez gördüm diyor
çok etkilendim rüyadan
gece tuvalete kalktığım sırada rüyamda yıne ölüler ve tabutlarla uğraştım yıne korkmuştum
gebelikte olurmuş ama ben istemıyorum artık
halbuki her gece ayetel kürsi okuyup yatarım
kıyamam eşim de benii güldürsün diye diyor ki annenei kim napsın onu anca bebe mağazaları kaçırır bebek kıyafeti örüyor diye diyor
aaaaaaaayyyyyyyyyy rahatladımm

esin de guzel sey demis simdi rahatlamana sevindim

benim de haftada bir ruyamda silahlar, kovalamaca, kacmalar, olaylara karisiyorum hamile halimle falan oyle syeler goruyorum

selam kızlar,

bende bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. reglimin ilk gününden itibaren ölçmeye başladım. tablom aşağıdaki gibi. bu arada karın alt bölgemde ağrı ve çok fazla akıntım var(kokusuz) banada yardım olur musunuz??

14 eyülde regli oldum. yükse ateşle regli oldum.

14 eylül -- 36,6
15 eylül -- 36,6
16 eylül -- 36,6
17 eylül -- 36,4
18 eylül -- 36,2
19 eylül -- 36,3
20 eylül -- 36,4 (reglim bitti)
21 eylül -- 36,4
22 eylül -- 36,2

hoşgeldin, bana daha çatlama olmamış gibi geldi, tablo yaparsan daha net görüp yorumlayabiliriz. Yarının değeri de önemli. burada ateş ile hamile kalan bir sürü arkadaş var, ilk sayfada listemiz var bakabilirsin.

5 ekim, inşallah suzancım yaa olsun di mi artık

tebrik ederim canım ateş yükselmiş artık sen de dpolardasın benimki hala sürünüyo çok sabrettim ama sanırım bu ay yumi filan yok gb duruyo inşallah bebişin gelir bu ay benimkide çok bekletmez inş
ah sağol canım, bi yumurtaya sevinir haldeyim ama bi sabah şöyle neşeli uyanmak harika oldu..senin tablona baktım, canım zaten çok erkenmiş senin daha..bak benim 20.günüm bu, zaten erkenden yumurtlamak öyle çok istenen birşey değil yani bu ay senin için güzel gidiyor inşallah sonu bebiş olur

çağır anneni tatlım ya bu halde nasıl kalkıp birşeyler yapacaksın. Zaten kanı gördükten sonra bi süre çok yormamak gerek, sen her türlü yatıyorsun demek oluyor. Bi arkadaşımı hatırladım, onun da olmuştu böyle ama kızcağız epeyce de yatmıştı yani şimdi 6.ayında ve bebeği gayet sağlıklı. İnşallah seninki de sağlıklı olacak canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.

yokh dun sana ackladi ya bak dogru cikti
ates sonra yukseliyor catlama pozitifi gordukten bir sure sonra oluyor
ama sen 3 gun daha iliskiyi birkma bence yani arada olsun bir iliski ikinci yumurta olur birsye olur
sağol canım..evet, öyle yapacağım, bu yumurta lh artışından sonra çok geç çatladı zaten bilmem kalitesi fln nasıldır ne haldedir ama yine de bi yumurta bi şans di mi, kötü şansta minicik ihtimalleri tutturduysam iyi şansta neden tutturmayayım bakalım ilerleyen günlerde beni ne maceralar bekliyor

Son düzenleme:
hoşgeldin, yeni döngün hayırlı olsun henüz yumurta olmaz biraz daha ölçmen gerek. Bir de ilk sayfada nasıl ölçüldüğünü anlatan everythingwillbegreat'in msjı var. Ona göre ölçmeye devam etsen iyi olur. Biz ateş değerlerimizi fertilityfriend diye bir sitede tablo haline getiriyoruz. Ona üye olursan daha net yorumlar yapabiliriz. İlk sayfada onu da anlatıyor.

esin de guzel sey demis simdi rahatlamana sevindim

benim de haftada bir ruyamda silahlar, kovalamaca, kacmalar, olaylara karisiyorum hamile halimle falan oyle syeler goruyorum
ay evet ccanım ya ben de hep garip şeyler göüryorum
nolur görmeyımmm artıkkk

peçeteye kan geldi kızlar bu ne napıcam ben allahım

deryoşum korkma ama tedbiri de elden bırakma
benım 5.haftada pıhtı gelmişti resmen iğne verdi doktorumama progestan kullanmadım
sen progesten kullanıyorsun
yapman gereken sadece dinlenmek zorunlu olmadıkça kalkma dışarı falan çıkma
bana öyle demişti doktorum
eğer artarsa da Allah korusun hemen doktorunuara yönlendirsin
ama korkma dokotrum bana olan ama tabi istenmeyen bir şey demiştii
dinlen tatlım

biz ilkini doğuramadık eski sınıf arkadaşım ikinciye hamile Allahım bize de nasip etsin inşallah
oda bırseymıgecen ay gelın getırdık esımın ark..ve esı hamıle mısesım sbh dıyorkı mılletkaza ıle hamıle bırakıyor yada kaloyor bısde yemedıgımız ıcmedıgımızgırmedıgımıs sekıl kalmadıgenede yok vay anasınıııı dıyooogarıbımmcok yoruldubu kanudaa en cokonu babayapmak ıcın ıstıyorumm gulusune gulus katmak ıcın askımınn yaaaaaaaaaınsl..bır gun er yada gecc bebegımm le boynuna sarılacagımm veee ıstee bak gobısde bebegınn dıcemmm ve hamıleyımmm dıee bagıracagımmm askımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odaaa boleee kalacakkkk ınsl..tez zamandaaa rabbım duyyy sesımızııııııııııııııııııııııııııııııııı

cnm bnmm bas agrın gecmıstır umarımmmmm ff bakarmısınn cokk bakmanı ıstıyorum ama merakk ıcındeyımmmmm

ayy canımbenımm dkkt ett bacımmm bıldıklerın tum dualarıı okuuuu tmm mııı cnm esının espırısınede bayıldımm gulmektenn heheheh

kızlarr bgn mutfak dolaplarını sılecegımmm utumde varr aksamdaa 4 kısılık mısafırımm varr yozgattan eısmın halasının oglu ve gelınlerıı burda dugune glcklrmısss ugrarlar kesınn ve bızıde dugune goturmek ısterlerr yarın sbhda sınavımız var kocısleee:18::18:calısmadım kendımı denıycemm ama genede stresıı yetıyrr yaaa 5 senedrrgımrıyorum cunku arapça harıcc sınavlaraaaaaaa:18::18:

bela savmışsın da derler canım, yani hayatta olacak kötü bir olay rüyanda olmuş böylece başına gelmeyecek
everyciğim seninki dizilerden esinleniyor galiba di mi

benmkı ayın 28 tabıı dongummnormale goree 30-35-40 gunde bır oluyorumm cnm ama sendenn önce olacagmmkesın gıbı bırseyy ınsl...benım halayımmm bıtmeden sennkıneee lılyum a 9ay fundayaaaaaa adını hatır edemedıkleırmın hepsıı ıcınnn cekerızzdurmasınn halay larımız ınsllllllllllllllllllllllllllllll
iş beklemessss dolaplar benı bekler arada gelır bakarımm sız yazınn canlarrrrrrrrrrrr

suzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani
artik nasil gidisi cok onemli degil ta ki son gunlere kadar
son gunler cok cok onemli

bugun bas agrim azaldi cok mutluyum ama hala rahatsiz eden birseyler var

sağol canım okuyorum zaten ama dediğim gibi olurmuş gebelikteee
eşim kıyamam yaa nasıl da korktu ağlayacaktııı
bu arada umarım siz de tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz inşallah
eşinin gülüşüne gülüş katarsın

bela savmışsın da derler canım, yani hayatta olacak kötü bir olay rüyanda olmuş böylece başına gelmeyecek
kızzzz annem mi kaçıracaklardı yaniii
ayyy töbe töbeeeeeeeeee

Son düzenleme:

valla bilmiyorum pesimde bir suru insan kaciyoruz, yalvariyorum ben hamileyim bana dokunmayin , ustume patlayan birseyler atiyorlar

dun gece de otobuste 2 hamileyiz, bir anda otobus duruyor kacma kovalama bir olay oluyor, hatirlamiyorum net ama
kendimi korumak icin saklaniyorum hep kacma durumum var bir action var
anlamadim gitti

suzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani

baş ağrısı en temel sıkıntılardan biriymiş korkma
umarım daha yoğun olmaz

suzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani

aa azaldı mı, süpergeçmiş olsun canım, bunu da görmüş olduk birileri sorarsa bizim every var ona da olmuştu şimdi bebeği kucağında diye anlatırız artık

hey Allahım ne olcaz biz böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…