şimdi bebeği koruma durumu var ya canım, ondandır..neyseki güzelce koruyorsun bebeğinivalla bilmiyorum pesimde bir suru insan kaciyoruz, yalvariyorum ben hamileyim bana dokunmayin , ustume patlayan birseyler atiyorlar
dun gece de otobuste 2 hamileyiz, bir anda otobus duruyor kacma kovalama bir olay oluyor, hatirlamiyorum net ama
kendimi korumak icin saklaniyorum hep kacma durumum var bir action var
anlamadim gitti
tmm cnm bundan sonra yuksekk gıdersee ıyıye ısaret dımı ınsll..pekı ılıskıı durumuuu nasl olsun sızcee gun asırı devammı genee gerek varmıııkii?????? çaladımm hehhehesuzancim
catlamissin artik kesin
gzun aydin
simdi bekleme zamani
artik nasil gidisi cok onemli degil ta ki son gunlere kadar
son gunler cok cok onemli
bugun bas agrim azaldi cok mutluyum ama hala rahatsiz eden birseyler var
ınslll cnm duamm buu rabbımdennn .....senınde yavrun kucagına gelır saglıcakla ınslll cnmsağol canım okuyorum zaten ama dediğim gibi olurmuş gebelikteee
eşim kıyamam yaa nasıl da korktu ağlayacaktııı
bu arada umarım siz de tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz inşallah
eşinin gülüşüne gülüş katarsın
kızzzz annem mi kaçıracaklardı yaniii
ayyy töbe töbeeeeeeeeee
heeeeyok canım hani öyle birebir değil, misal annen birileri ile tartışıp üzülecekti ya da birileri anneni üzdüğünden sen üzülecektin gibi anladım ben
tmm cnm bundan sonra yuksekk gıdersee ıyıye ısaret dımı ınsll..pekı ılıskıı durumuuu nasl olsun sızcee gun asırı devammı genee gerek varmıııkii?????? çaladımm hehhehe
ınslll cnm duamm buu rabbımdennn .....senınde yavrun kucagına gelır saglıcakla ınslll cnm
evet ama nasil korkuttu goz basbaş ağrısı en temel sıkıntılardan biriymiş korkma
umarım daha yoğun olmaz
aa azaldı mı, süpergeçmiş olsun canım, bunu da görmüş olduk birileri sorarsa bizim every var ona da olmuştu şimdi bebeği kucağında diye anlatırız artık
hey Allahım ne olcaz biz böyleee
sana da günaydın ve güle güle canımkızlar günaydıngüle güle hazırlanıp çıkmam lazım çıkamadım bi türlü
hepberaber rüyan değil ama eşinin yorumu komikmiş
suzancım çatlamışsın artık inşallh sonu bebek olur
keep seninde sarınmalar işe yaradı desene
yokh canım sen yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle korkma..
everyyy ve diğer kızlaarrrr
tmm cnm ıstege goreee kasmaya gerek yok insllll bundan sonrası rabbıme kalmıssssuzan catlamis gorunuyorsun
iliski konusunda kasma kendini
canin istedikce takil
ama iste bilemem ikinci yumurtan olur mu ne durumda
ama hergun iliskiye gerek yok o kesin
ınsll amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar günaydıngüle güle hazırlanıp çıkmam lazım çıkamadım bi türlü
hepberaber rüyan değil ama eşinin yorumu komikmiş
suzancım çatlamışsın artık inşallh sonu bebek olur
keep seninde sarınmalar işe yaradı desene
yokh canım sen yat dinlen bişey olmaz Allahın izniyle korkma..
everyyy ve diğer kızlaarrrr
ben bu ay 35,6yı gördüm karşılaştırmak gibi olmasın, bi tık sonra insanlıktan çıkıp kertenkeleye fln dönüşebilirdimMy Ovulation Chart
merhaba kızlar bu ateş düştükçe düştü
daha önce görmediğim 35.8 i gördüm
ne oluyo diyeceğim hayra yoracağım
inşallah bu kadar düşen bi de güzelce yükselsin
hani düşük ateş yüksek östrojen den mi oluyormuş ne, lh de tavan yapmış olsun yarın da güzel yumişim gelsin
çok polyanna gördüm kendimi
kızlar az önce su gibi şeffaf koyu kıvamı olmayan
su gibi akıntı geldi
çok affedersiniz altıma kaçırmış gibi oldum
bu watery oluyor değil mi?
kızlar ya, çatlamadan sonra kramp oluyor muydu:44:?
:114::114::114::114::114:
anladım sağol canım
peki watery genel olarak yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonraki günlerde mi gelir öncesinde mi
bununla ilgili bilgin var mı?
her ikisinde de olabilir canım, bazen sadece watery de gelebilir. Verimli bir akıntı kendisianladım sağol canım
peki watery genel olarak yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonraki günlerde mi gelir öncesinde mi
bununla ilgili bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?