Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağolun canlar. bir korunma süresi söylemedi. ama ben de sormadım. ne bileyim aklıma gelmedi. bu genetik sonuçlar 1 ayda çıkıyor. o zamana kadar kesin korunurum zaten.

hem rahim kendini toparlamis olur bu surecte canim
icinden geldigi davranirsin sen
sonuclarinin temz cikmasini dilerim canim

ayyyy tutmayın beni ben de açıcam
every de bu topik ona devredildiği ay hamile kalmıştı
acaba konuyla meşgulken diğer konu unutuluyor da ondan mı

ne yalan soyliyim bahar da bana demisti
biraz mesgul olursan topic isleriyle kafan rahatlar
sen gurbet eldesin o yuzden topic sahibi ol demisti
devredildi hemen hamile kaldim
yokh topic acti hemen hamile kaldi
bilemem artik

geçmiş olsun canım, özelde 3 günde geliyormuş diyorlar, ne zaman gelecekmiş sizinki? devlette bir bilemedin ikinci aya sarkıyor çok feci

sağol canım. benimki de 1 aya kadar çıkmış olurmuş. üniversitede de eşim ve kendim için genetik inceleme testi yaptırdık. o da 1 aya çıkacakmış. o da arkadaşım olduğundan yardımcı olacak da öyle. normalde 2 aya sonuç veriyorlarmış. 1 hafta zaten hücre kültürü sürüyormuş. uzun işlemlerden geçiyormuş.

hmm:44:3gün epey kısa bir süre zaten. benimki 2 ayda çıkmıştı devlette. genetik inceleme de iyi olmuş, umarım temiz çıkar ve içiniz rahatlar

konuyu çok sevdim. ben bi gidip topik açayım

iyi geceler canım

rezene topik aç da muhteşem ovu testi resmimi koyayım bi yerlere koyasım var yoksa buraya koycamavatar mı yapsam acep hohohoho

kiz bikmadik senin ovucanlarndan
istediginde paylas bakariz

ben avatar degistirdim bu kizim ugurlu geldi
hemen hersyei kendime baglamakta ustayim
hem yokh da hunisini takti bebisi geldi bu gece bir de yokha bagladim durdum kizin kulagini cinlattim

dimi ama paylaşsın keep bakar dururuz

avatar olayı beni kasıyor beğenemiyorum bişey bunda takıldım kaldım

pervane, oli

merhaba kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…