yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.
bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.
hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydin
ayy ogretmenken pazar gunleri hic sevmedim ben
ozellikle pazar aksamlarini
gerci ogrenciyken de sevmezdim
pazar aksamini kim sever ki
afiyet olsun ben corbami ictim oyle gecistirdim istah pek yok
Teşekkürler canım arada eve uğramak için vaktim oldu da ankaraya geldim. Şu an evimdeyim. Valla ev gibisi yok. Yarın da istanbula gidiyorum
Geldi mi yumurtan sonunda? Topik açacağım demişsin açtıysan ben de uğrayayım bile belki formül budur. Sonra da ben açarım. Adı da "denemediğim bir bu kaldı"
gunaydin
ayy ogretmenken pazar gunleri hic sevmedim ben
ozellikle pazar aksamlarini
gerci ogrenciyken de sevmezdim
pazar aksamini kim sever ki
afiyet olsun ben corbami ictim oyle gecistirdim istah pek yok
kimseeeeeeeeeeeeeeeee sevmez
ohhh ben de mi çorba içsem
eşim geç yatmış o kalkana kadar ikindi olur
acıktımmm
ay sorma canım ya, azıcık uyudum ama en kritik günlerde ateş değeri böyle güme gitmiyor mu, can sıkıcı..bi de rüya gördüm, rüyamda şöyleydi artık ilişki hamilelikle sonuçlanmayınca direk adet geliyormuş, düşük yaptım rüyamdakeep
gece yarisi kalkmissin
sonra rahat uyuyabildin mi bari
kızlar benim de günüm gelmiş gibi.bu ay inanın hiç bişi takip etmedim.dün komşu topikimize yazarken hesapladım ne zaman çatlatma iğnesi oldum bugün kaçıncı günümdeyim die.benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı zaten.yumoşlarım büyüdü büyüdü gelişti ama çatlamadan kaybolup gitti.5 tane yumoşi vardı.ilk ikisi 2.hafta diğer 3 üde 3. hafta gelişmişti.sanırım bu ay ki yumoşlar kalitesizdi.o yüzden adet olacagım günü bekliyorum ben.zaten eşimle çapa infertilite klinigine başladık.eşimin sperm testi yenilenecek.bende adetin 3. günü testlerimi tekrarlıcam.yani önümzdeki ay aşılama sürecine adım atacaz ama bir sonraki aya kalacak tabi.yani kısmet olursa kasımda ilk aşılamam olacak.bende durumlar böyle kızlar...çekilecek çilem varmış ve bitmemiş....
yokh ic camasirinda olmuyor di mi kan ?
lekelenme gibi birsye seninki
bence cok normaldir
ahh su peceteye bakmayi bir birakabilsek
ben her gun bakiyorum wc sonrasi bakmadigim gun olmadi hic :44:
ya evt cok enteresan sankı geelecı dkyı bılıpte o anda sılıyomusum gıbı
cısten snra peceteye geldı 2 seferde de
bole yuvarlak bozuk para buyuklugunde ama leke degıl kan kırmızı yanı.
Sonra devamı hıc gelmıo bıdaha bıdhaa sılıyorum yok.
Ahh bende ne fobı oldu bılsen peceteyı ıncelemek
smdı hepten takıldım artık..allaha emanetız canım..
Bu hafta sadece yatıcam ve ıyı dusunucem.
Eger saglıklı bır bebekse bıyere gıtmıcek bılıyorum....
yokhcum dr. demiş işte bişey değildir diye, üzme bebişini artık..bunu yapmak da çok zor biliyorum ama annesi olarak güçlü olman gerek canım. Gör bak sapasağlam alacaksın kucağınaselam kızlar herkese ıyı pazarlar
naz kuzum tedavı surecın hayırlı olsun ıns
en ıyısını yapmıssın takıp etmemekle kafanı bosaltmıs olursn brz canım
bebegın gelsın hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz
veee kızlar dun gece yıne aynı sahne
peceteye kan geldı yıne delırdım hmn dru aradım
bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
zaten suanda aldıgın tedavı dısında ınan yapılabılecek baska bsy yok dedı
acıle goturuyodum kocam sakınlestrdı snra dr bıle ne dıyo sen napıyosun dıye.
Elımde degıl korkuyorum ve tekrar tekrar gorursem ıyıce kotu olucam
allahım aklımı korusun yardım etsın bana 1 haftayı gecırmem ıcın......
kızlar bugün itibari ile çatladım artık sanırım, ovu testi negatif lh düşmüş nihayet. Çalışmalara devam, yarından itibaren 10dan geriye saymaya başlıyorum
gunaydin canim
2 gun surdu dun gecti tatlim
ama simdi uyandim sol gozumu oynattikca simsekler cakiyor yine kafamda
sen nasilsinnnn 9 aycim
ilk sayfayi duzenledim
bebisimolsun ve naz dan haberim yok gunleri gelmis
nazlimin dpo15 ama atesi dusmus malesef
suzanin daha 9 gun var bata, ates simdi yukseliste
9 ay sen ne zaman dpo8 oldun ya bu ay ne cabuk gecti ben senin gecen donguden bu yana hic hatirlamiyorum, hadi az kalmis
simdilik boyle yakin haberler
yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.
bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.
hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim de günüm gelmiş gibi.bu ay inanın hiç bişi takip etmedim.dün komşu topikimize yazarken hesapladım ne zaman çatlatma iğnesi oldum bugün kaçıncı günümdeyim die.benim bu ay çatlatma iğnesi işe yaramadı zaten.yumoşlarım büyüdü büyüdü gelişti ama çatlamadan kaybolup gitti.5 tane yumoşi vardı.ilk ikisi 2.hafta diğer 3 üde 3. hafta gelişmişti.sanırım bu ay ki yumoşlar kalitesizdi.o yüzden adet olacagım günü bekliyorum ben.zaten eşimle çapa infertilite klinigine başladık.eşimin sperm testi yenilenecek.bende adetin 3. günü testlerimi tekrarlıcam.yani önümzdeki ay aşılama sürecine adım atacaz ama bir sonraki aya kalacak tabi.yani kısmet olursa kasımda ilk aşılamam olacak.bende durumlar böyle kızlar...çekilecek çilem varmış ve bitmemiş....
selam kızlar herkese ıyı pazarlar
naz kuzum tedavı surecın hayırlı olsun ıns
en ıyısını yapmıssın takıp etmemekle kafanı bosaltmıs olursn brz canım
bebegın gelsın hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz
veee kızlar dun gece yıne aynı sahne
peceteye kan geldı yıne delırdım hmn dru aradım
bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
zaten suanda aldıgın tedavı dısında ınan yapılabılecek baska bsy yok dedı
acıle goturuyodum kocam sakınlestrdı snra dr bıle ne dıyo sen napıyosun dıye.
Elımde degıl korkuyorum ve tekrar tekrar gorursem ıyıce kotu olucam
allahım aklımı korusun yardım etsın bana 1 haftayı gecırmem ıcın......
kızlar diyet fln yalan oldu yine, şu an koca bi kavanoz nutellayı mideye indirebilirimgideyim dolabı biraz kurcalayayım bakalım tatlı ne varmış
eheheben olsam ben de bir kavanoz nutellayı yerim. Hatta ne yaptım. Dün gaziantepteydim. Üzüm suyundan bir şey yapmışlar. İçinde bulgur falan var. Lokum gibi. Adını unuttum şimdi. Senede sadece 1 hafta yapılır bu ama 2 sene gider dedi. Ben de yarım kilo aldım. Canım tatlı istedikçe atarım ağzıma diye. Şu an yok öyle söyliiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?