bebiiiiişşşşşşşşşşş
gezdin dimi bugüünnnn
ben avatar degistirdim bu kizim ugurlu geldi
hemen hersyei kendime baglamakta ustayim
hem yokh da hunisini takti bebisi geldibu gece bir de yokha bagladim durdum kizin kulagini cinlattim
yeniden merhaba canlarım.bazılarınız beni tanır.ben temmuzdan bu yana pek girmiyordum.zaten o arada da ateşimi ölçmedim.sizi ara ara takip ediyorum.bazılarımız hamiş kalmış bile.rabbim kucaklarınıza da almayı nasip eder inşallah.
bu zaman zarfında hsg yaptırdım ve malesef bi tüpüm tamamen tıkalı diğeri de işe yaramayacak kadar minimal açıkmış.ve tabii ameliyat oldum.temmuzun sonunda ve ameliyattan sonraki ilk adetle ben doktoruma başvurdum.va dr klomen verdi bittikten 2 gün sonra kontrole çağırdığında 2 adet büyümüş yumoş görünce aşılama yapalım mı dedi.zaten aşimle sürekli kararsız kalıyorduk ve aşılama yaptırmaya karar verdik.aşılamamı 14 eylülde oldum ve bunun üstüne tekrar ateş ölçmeye başladım.tabii döngünün biraz ortasından başlamış oldum ama hadi hayırlısı.rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.4 gün sonra tahlil yaptırıcam dua edin benim için lütfen.
hadi bide ateş tablomu paylaşayım gerçi erken ama özlemişim yorumları.daha şimdi çok erken ama yorumları bekliyorum.siz ne hissediyorsunuz.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar herkese ıyı pazarlar
veee kızlar dun gece yıne aynı sahne
peceteye kan geldı yıne delırdım hmn dru aradım
bana yıne aynı seyı dedı
cok fazla panık yapıyosun ltfen suanda yapman gereken sakın olup yatmak ve dınlenmek
zaten suanda aldıgın tedavı dısında ınan yapılabılecek baska bsy yok dedı
acıle goturuyodum kocam sakınlestrdı snra dr bıle ne dıyo sen napıyosun dıye.
Elımde degıl korkuyorum ve tekrar tekrar gorursem ıyıce kotu olucam
allahım aklımı korusun yardım etsın bana 1 haftayı gecırmem ıcın......
eheheben olsam ben de bir kavanoz nutellayı yerim. Hatta ne yaptım. Dün gaziantepteydim. Üzüm suyundan bir şey yapmışlar. İçinde bulgur falan var. Lokum gibi. Adını unuttum şimdi. Senede sadece 1 hafta yapılır bu ama 2 sene gider dedi. Ben de yarım kilo aldım. Canım tatlı istedikçe atarım ağzıma diye. Şu an yok öyle söyliiim :)
bunun üzerine hemen bir cinsiyet yorumu patlatayım o zaman;"ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi"
selam kızlar nasılsınızzzz
every canım şuan tüp bebek tadvisinde olduğum için sana bat veremiyorum
ama adımın karşısına tüp bebek tedavisinde yazablirsin
yada test günüm belli olunca söylerim
deryaaaaaaaaaaaa
canım sagol ınss dedıgımız gıbı ınsaatın kalıntılarıdır.
Ve umarım tekrarlamaz.
Tedavı surecın artk resmen basladı
dr la da gorusmussunuz bunlar super haberlerrr
safagımız 22 demekkk
22 gun sonra bebegımız gelecek allahın ıznıyle
halay bası olacagım bende ıns
bebişimmmm selam canım nasıl gidiyo tedv ne oldu senin son durumlar ne
bende yasmine(28 günlük hap) başladım 22 gün kaldı hapın son II. günü yola çıkcaz ve regilin II. günü başlancakmış.
inşAllah sağlıkla gelir bebişlerimiz
nee sessız bı pazarrrr
uyukluyorum bende sureklı progestan sersemletıyo sanırım.
Mamaa yedık smdı yıne cumburlop yatakkk
toplasın hadı kızlar laflayalım azcıkkk
melısımmm ıyısın ıns canım
canım çok şükür iiyim tedavi şimdilik iyi gidiyo canım iğnelere devam ediyorum kontrollere gidiyorum şuan yumoşlar büyüme aşamasında salı günü kontrolüm var o zaman tam bi tarih verebiliriz dedi bekliyoruz canım
evet ben hap bitince 3.gün sonra adet oldum ve 2.günü başladık tedaviye
sen nasılsın canım
sende durumlar nasıl inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
hım maşAllah sen yarısına gelmişsin cnm
o zaman senin yumoşlar büyünce tolama yakındır dimi canım
ay inşAllah güzel olur herşey hakkımıza canım
inşAllah sonuda güzel olucak bende senin arkandan gelcem cnm
bende yasmine başladım sadece başka bişey yok gidince regilin 2.günü iğnelere başlancak sanırım bilmiyorum ne zaman başlancak iğneler ama
bide tahliller yapılcakmış aynı gün,
başkada bişey bilmiyorum canım tüp hakkında artık dr anlatır bize gidince herhalde ,ama sende bana bilgi verirsen sevinirimeğer şöle yap böle yap gibi tüyolar olursa
kızlar naber valla benim topıcte kımse yok buralarda takılsam azıcıkyokh bu arada tebrik ettim ama görmedin galibaa
canım çok şükür iiyim tedavi şimdilik iyi gidiyo canım iğnelere devam ediyorum kontrollere gidiyorum şuan yumoşlar büyüme aşamasında salı günü kontrolüm var o zaman tam bi tarih verebiliriz dedi bekliyoruz canım
evet ben hap bitince 3.gün sonra adet oldum ve 2.günü başladık tedaviye
sen nasılsın canım
sende durumlar nasıl inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
çok şükür canm iiym sen nasılsın leke gelmiş ama lütfen üzme kendini kuzumm
herşey yolunda gidecek inşallah iyi düşünelim iyi olsun canım benimm
yat dinlen kız ne güzel ev hatunusun
ben transfer olunca rapor alcam mecburen
merhaba kızlar nasılsınız??
var mı yeni haberler?
haftasonu hem şehir dışı akrabalarımı hem de iş arkadaşlarımı aynı anda ağırladım halen de kpss misafirlerimi ağırlıyorum.. anca bakabildim. yarına da 8 saat dersim var.. Maşallah bana yaa iyi koşturuyorum
ayy inşAllah cnm ya
sen böle anlatınca bile inanamadım bi tuhaf oldum o halaylar benim içinde çeklirmi yaaaaaaa
inşAllah Allahım gülsün yüzümüze
dün bebek görmeye gittik 39 yaşında bi abla 4.çocuğu maşAllaheşi biraz daha da büyük
bi tuhaf olduk ya eşim ve ben onlara sürriz olmuşru bebiş umrede kadın hamile kalmış bilmemiş en küçüğü 12-13 var
ismide zeynep eşim hemen gider gitmez istedi kucağınademiştim eğer kucağına alırsan dua et diye ,sırf ondanmı istedi naptı anlamadım ,
canım ya nasıl istiyo ki bende istiyorum ama neyse sulu göze bağladım yine .....
selam canım ıyılık senden naber
oo baya bı yogun tempodasın kolay gelsn canım valla
mısafır agırlamak zor haftayada yogun baslıyormussun sansına
canım cevap yazmıstım ben senın mesajına
ama sen cıkmıstın o sırada sonradanda gormedın sanırım.
Cok tesekkur ederım tekrar tekrar.
Ins rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın.
Senın nasıl gıdıyor canım cınsıyet nedır masallah ne kdr buyumussunuz
darısı basımıza ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?