Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam!

Şenay naber caım? Son günlerin ateşini girmemişsin?

Rezeneee

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam!

Şenay naber caım? Son günlerin ateşini girmemişsin?

Rezeneee

benım mı son gunlerım?
yok tatlım yaa ole olmasa gerek. ben ates olcmedım hıc bu ay
sadece acaba catladımmı kı dıe meraklanıp gun ıcıme baktıydım bı gun onu kaydetmıstım unutursam bakarım dıe. bıde akıntıları gırdıydım olesıne
yanı hıc bı anlam ıfade etmeyen bı talom var bu ay.
sebep???
bıraktım ben bu ıslerı

merhaba canm
nasilsin yogun musun bu ara

Every selam! Sana mesaj yazmıştım cepten ama silindi. Karnım çok ağırıyor demişsin. Geçti mi?

Ben çok şükür eve geldim. Perşembe cuma da izin aldım. Sadece 2 gün daha dayanamacağım sonra 4 gün tatil

Ben bugünden PMS sendromları yaşamaya başladım. Neyse zaten bu ay ümitli değildim o nedenle üzülmiyorum

bu ay kimse doğru düzgün ölçmemiş ateş. kimin tablosuna baksam 2-3 değer var. Benimki de yarım yamalak :)

O gun adet agrim vardi 9aycim aksama gecti neyseki gogusler de yeniden agrimaya basladi.karnimin altinda dolgunluk var iste donem donem birseyler hissediliyrms ama bastan bir gerilme oluyr ister istemez.bir de doktora gitmeme daha 2haftadan cok var sabirsizlaniyrm da. Senin az kaldi insallah olumlu sonuclanir

o tarz şeyler bende diorum zaman zaman :)
hepimiz canım hepimiz

hiç sorma ya gitti bu ay
yine de umut mucizelerde
ya zaten bu bebek işi mucize işi, dünyada nasıl bu kadar çok insan var aklım almıyor yahu

yumurtalıkların sancısı olmasın canım o?

every filmi izledin mi. kızlar sizde izleyin.

yorgun kız , niye yoruldun
ammaan sen dedin izledim ben o filmi, tam yumurtlama günümde, ağla ağla helak oldumhele şu JLo'nun karakterinin sahnelerindee

bu ay kimse doğru düzgün ölçmemiş ateş. kimin tablosuna baksam 2-3 değer var. Benimki de yarım yamalak :)
aa ben asker gibi ölçüyorum, benim tabloma bakmamışsıın

İnşallah everycim çok sağol. Hiç sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesmek olmaz.

Geçmesine sevindim ağrının. Hamile olunca insan rahatlayacağım sanıyor ama bu defa da kaygılar başlıyor demek ki. Olsun her şey yolunda olduğu sürece tatlı şeyler bunlar.

haa ben asker gibi ölçüyorum, benim tabloma bakmamışsıın

Aaa canım pardon ya :) Evet sen çok güzel ölçmüşsün. Aslında bakmıştım seninkine yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye :) Gelmiş yumoşun inşallah döllenmiştir

Aaa canım pardon ya :) Evet sen çok güzel ölçmüşsün. Aslında bakmıştım seninkine yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye :) Gelmiş yumoşun inşallah döllenmiştir
inşallah canım, bi iki gün saati tekledi yoldaydım. Otobüste sabaha karşı taktım ağzıma termometreyi kafayı koltuğa doğru eğdim ölçtüm bi gören olsa kızcağız hastalık hastası herhalde derler sen de test yapmışsın hemencik, kaç mluluk yaptın kii?

20 Tabiki çıkmadı. Artık yaptıklarımda mantık aramıyorum. Deliriyorum sanırım :)

Bir de ben de çok test var. Bitsin de rahatlatlayayım. Bitince adet gecikene kadar yapamam en azından. Takıntılı biri oldum çıktım

BENDE öleyımm cnmm yaaaa,bosluga dusmus gıbıyımm ama eksık olmuyor cok sukurrabbım eksıklıgını nasıpp etmesınn...

hayır hayırtakıntılı değil meraklı ama ilk haftada 20lik test biraz mantıksız olmuş gerçekten, 2-3gün daha dayansaydın ya..ben bu ay gittigidiordan feci bi kazık yedim. Erken gebelik testi aldım üç tane,üzerinde öyle yazıyor..Kaç mlU çıktı dersin..25:111: bu beklemem gerektiğinin bir işaretidir sanırım,12.güne kadar bekleyeceğim ben de:106:

bende çok ağladım bu filme ya.

kızlar ya neyi hatırladım biliyor musunuz..annemler esasen tek çocuk sahibi olmayı planlamışlar. Ben kendimi bildim bileli kardeş istemiştim. Annemin sağlık sorunları yüzünden ikinci hamilelik riskliydi. Ben yıllarca kardeş istedim. Aman kardeş istiyorum diye ne duygu sömürüleri ne laflar etmişim, hala benim kardeş özlemim meşhurdur sülalede. 5-6 yaşındayken annemin boş göbeğini severdim, annem "kızım yok orda bebek" deyince de "olsun, bir gün olacak" derdim. Sonra 9 yaşındayken bir kardeşim oldu nihayet Annem arada gizlice söyler, sen bu kadar istemeseydin olmazdı diye. Bugün aklıma geldi, tamamen unutmuşum o zamanları..tarih tekerrür mü ediyor ne

bazen yumurtlama gunleri birkac gun degisebiliyor
bence seninki de yakinda gibi duruyor

tamam canim
yeni bebisini yerim bennnn
nasil birsey o yaaa

dimi ya bayıldım ben de bu bebişe
e hep aratıyorum google a ve sürekli sarışın mavi gözlü bebiş çıkıyo
ee benden de zor çıkar sarışın bi bebekben esmerim
ama eşim sarışın ,eğer onun genleri ağır basarsa belki kumral tutturabiliriz
şaka bi yanada esmer bebek yazdım ve sadece bu bebiş çarptı gözüme

eslerin biri esmer digeri sarisin olunca bebek cok guzel oluyor diyor annem hep, yani cevremde hep oyle sizin bebis de insallah saglikli ve guzel olur, hayirli olur

malesef kılzar çatlamayacağım bu ay çok enteresan bir şekilde ateş yerlerde sürünüyo nasıl oluyo böyle anlamıyorum ama gün içinde ve gece de çok düşük malesef bu ay fossss ama çok gerginim çok tedirginim bi problem mi var inşallah yoktur çatlmadım resmen ya psikolojik olarak çöktüm bu ay umut yok dpo yok beklemek yok ee nasıl olcak şimdi ben nasıl adet göreceğim ne zmaan göreceğim ki ufff çok korkuyorum yaaa ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…