Arkadaşlar selam!
Şenay naber caım? Son günlerin ateşini girmemişsin?
Rezeneee
Arkadaşlar selam!
Şenay naber caım? Son günlerin ateşini girmemişsin?
Rezeneee
merhaba canm
nasilsin yogun musun bu ara
benım mı son gunlerım?
yok tatlım yaa ole olmasa gerek. ben ates olcmedım hıc bu ay
sadece acaba catladımmı kı dıe meraklanıp gun ıcıme baktıydım bı gun onu kaydetmıstım unutursam bakarım dıe. bıde akıntıları gırdıydım olesıne
yanı hıc bı anlam ıfade etmeyen bı talom var bu ay.
sebep???
bıraktım ben bu ıslerı
hepimiz canım hepimizo tarz şeyler bende diorum zaman zaman :)
ya zaten bu bebek işi mucize işi, dünyada nasıl bu kadar çok insan var aklım almıyor yahuhiç sorma ya gitti bu ay
yine de umut mucizelerde
yumurtalıkların sancısı olmasın canım o?sağ kasıgımın ustu, gobek delıgımın 4 parmak kadar sağ alt kısmı ozellıkle her nefes verısımde bıcak saplanması seklınde son 4 saattır agrıyor.
apandıst mı yaff bu
nedendır bu agrı kızcelerr?
ammaan sen dedin izledim ben o filmi, tam yumurtlama günümde, ağla ağla helak oldumevery filmi izledin mi. kızlar sizde izleyin.
yorgun kız , niye yoruldun
aa ben asker gibi ölçüyorum, benim tabloma bakmamışsıınbu ay kimse doğru düzgün ölçmemiş ateş. kimin tablosuna baksam 2-3 değer var. Benimki de yarım yamalak :)
O gun adet agrim vardi 9aycim aksama gecti neyseki gogusler de yeniden agrimaya basladi.karnimin altinda dolgunluk var iste donem donem birseyler hissediliyrms ama bastan bir gerilme oluyr ister istemez.bir de doktora gitmeme daha 2haftadan cok var sabirsizlaniyrm da. Senin az kaldi insallah olumlu sonuclanir
haa ben asker gibi ölçüyorum, benim tabloma bakmamışsıın
Aaa canım pardon ya :) Evet sen çok güzel ölçmüşsün. Aslında bakmıştım seninkine yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye :) Gelmiş yumoşun inşallah döllenmiştir
inşallah canım, bi iki gün saati tekledi yoldaydım. Otobüste sabaha karşı taktım ağzıma termometreyi kafayı koltuğa doğru eğdim ölçtüm bi gören olsa kızcağız hastalık hastası herhalde derler sen de test yapmışsın hemencik, kaç mluluk yaptın kii?
BENDE öleyımm cnmm yaaaa,bosluga dusmus gıbıyımm ama eksık olmuyor cok sukurrabbım eksıklıgını nasıpp etmesınn...nolsun canım iyiyim haftasonu o kadar misafirin ardından ev anında boşaldı bir de eşim kardeşiyle buluştu evde yanlızım canım sıkıldı.
Allahtan yan komşuya gittim bana turşu yaptık
millet gidince ben çok tuhaf oluyorum
hayır hayır20Tabiki çıkmadı. Artık yaptıklarımda mantık aramıyorum. Deliriyorum sanırım :)
Bir de ben de çok test var. Bitsin de rahatlatlayayım. Bitince adet gecikene kadar yapamam en azından. Takıntılı biri oldum çıktım
hepimiz canım hepimiz
ya zaten bu bebek işi mucize işi, dünyada nasıl bu kadar çok insan var aklım almıyor yahu
yumurtalıkların sancısı olmasın canım o?
ammaan sen dedin izledim ben o filmi, tam yumurtlama günümde, ağla ağla helak oldumhele şu JLo'nun karakterinin sahnelerindee
aa ben asker gibi ölçüyorum, benim tabloma bakmamışsıın
e madem ağladın niye bize izleyin diyorsun be tatlım yabende çok ağladım bu filme ya.
bazen yumurtlama gunleri birkac gun degisebiliyor
bence seninki de yakinda gibi duruyor
tamam canim
yeni bebisini yerim bennnn
nasil birsey o yaaa
dimi ya bayıldım ben de bu bebişe
e hep aratıyorum google a ve sürekli sarışın mavi gözlü bebiş çıkıyo
ee benden de zor çıkar sarışın bi bebekben esmerim
ama eşim sarışın ,eğer onun genleri ağır basarsa belki kumral tutturabiliriz
şaka bi yanada esmer bebek yazdım ve sadece bu bebiş çarptı gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?