malesef kılzar çatlamayacağım bu ay çok enteresan bir şekilde ateş yerlerde sürünüyo nasıl oluyo böyle anlamıyorum ama gün içinde ve gece de çok düşük malesef bu ay fossss ama çok gerginim çok tedirginim bi problem mi var inşallah yoktur çatlmadım resmen yapsikolojik olarak çöktüm bu ay umut yok dpo yok beklemek yok ee nasıl olcak şimdi ben nasıl adet göreceğim ne zmaan göreceğim ki ufff çok korkuyorum yaaa ((((
Yanliz degilsin uzulme, benim 19. gun oldu hala dusuk.
İlac kullandigimiz icin olabilir. Benim de hic bu kadar uzamamisti. Gercekten nasil olacak 33 gun dongu
3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ibrahim saracogludun vidyolarinin birinde anlatiyorbence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilir
bas sayfadakıı hamıslerın tablolarınabaktımgene bırsey anlamadımm yaaa
ff baksanı zaa yaa lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bas sayfadakıı hamıslerın tablolarınabaktımgene bırsey anlamadımm yaaa
ff baksanı zaa yaa lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen ne ilacı kullandın canım inşallah bian önce kaliteli kaliteli çatlarız
canım yok yere ümitlendirmek istemem ama bu düşüş adet için erken gb geldi bana yani inşallah yerleşme düşüşüdür eğer çizgi doğru yerdeyse ki öle görünüyor bu düşüşlere hiç boşuna üzülme önemli olan 3 günvar onlarda dpo 12-13 ve son adet günü
Cilt hastaligi icin antibiyotik 3 gun kullandim
Benim dongu hic uzamadi bu kadar 31 gordum ama 33 34 gormedim.
ibrahim saracogludun vidyolarinin birinde anlatiyor
bazi kadinlar her ay hamile kaliyorlar ama farkina varmiyorlar iki uc gun gecikme luyor normal saniyorlar ama aslinda kan pihtilasmasi yuzunden kayip oluyor diye anlatmisti
yani erken donem de belki oluyordur ama orneklere bakilirsa kadinda olan bir sorun oldugu icin gec donem dusuk sebebiymis kan pihtilasmasi diye biliyorum ben de
yerlesme dsusu olabilecegini mi dusundun canim 8. gun
ates bir anda dusmus ve muhtemelen yerlesme gunu oluyor 7. ve 8. gunler
yarin yeniden yukselirse mutlu oluruz
onumuzde 6 gun var sonu bebek olsun tatlim
yok ben daha cozemedıgım ıcın bıttı bu ayda dıe dusundum cnm kısmet hatata esım dun ve bgn sordu nasl atesın dıe bu ayda olmadı dedımm atesım dusuyr ole olunada yok dmk dmm bırsey demedıı ksmet yaaa amannnnn yarınkı maclara bakacagızzzz ınsl..cnmm yaaa hıc akıntım yok ama bu ne demek sızceeeeee???canım yok yere ümitlendirmek istemem ama bu düşüş adet için erken gb geldi bana yani inşallah yerleşme düşüşüdür eğer çizgi doğru yerdeyse ki öle görünüyor bu düşüşlere hiç boşuna üzülme önemli olan 3 günvar onlarda dpo 12-13 ve son adet günü
cnmm bende 30-35-40 gunde oluyrmm baklaım bgecen ay 31 gunde bu ayy nasl olursaa ınsl..enn kısmtlısınde bebegımız gelırde 9 ay olmayız heheheCilt hastaligi icin antibiyotik 3 gun kullandim
Benim dongu hic uzamadi bu kadar 31 gordum ama 33 34 gormedim.
hayır hayırtakıntılı değil meraklı ama ilk haftada 20lik test biraz mantıksız olmuş gerçekten, 2-3gün daha dayansaydın ya..ben bu ay gittigidiordan feci bi kazık yedim. Erken gebelik testi aldım üç tane,üzerinde öyle yazıyor..Kaç mlU çıktı dersin..25:111: bu beklemem gerektiğinin bir işaretidir sanırım,12.güne kadar bekleyeceğim ben de:106:
kızlar ya neyi hatırladım biliyor musunuz..annemler esasen tek çocuk sahibi olmayı planlamışlar. Ben kendimi bildim bileli kardeş istemiştim. Annemin sağlık sorunları yüzünden ikinci hamilelik riskliydi. Ben yıllarca kardeş istedim. Aman kardeş istiyorum diye ne duygu sömürüleri ne laflar etmişim, hala benim kardeş özlemim meşhurdur sülalede. 5-6 yaşındayken annemin boş göbeğini severdim, annem "kızım yok orda bebek" deyince de "olsun, bir gün olacak" derdim. Sonra 9 yaşındayken bir kardeşim oldu nihayetAnnem arada gizlice söyler, sen bu kadar istemeseydin olmazdı diye. Bugün aklıma geldi, tamamen unutmuşum o zamanları..tarih tekerrür mü ediyor ne
malesef kılzar çatlamayacağım bu ay çok enteresan bir şekilde ateş yerlerde sürünüyo nasıl oluyo böyle anlamıyorum ama gün içinde ve gece de çok düşük malesef bu ay fossss ama çok gerginim çok tedirginim bi problem mi var inşallah yoktur çatlmadım resmen yapsikolojik olarak çöktüm bu ay umut yok dpo yok beklemek yok ee nasıl olcak şimdi ben nasıl adet göreceğim ne zmaan göreceğim ki ufff çok korkuyorum yaaa ((((
http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae
IKIGUNDUR DUSUYORUMM ASALARA BIR BAKSANIZAA BU AYDA OLMAMIS DIMIII
Hıı pardon benimki de 25. Nette yazmıyor hakkaten duyarlılığının ne olduğunu. Tüh yazık olmuş parana. En mantıklısı adet 2-3 gün gecikince doğrudan kana gitmek. Gebelik testine boşuna para harcıyoruz. Benimki bitsin almayacağım tekrar. Ovu testi gerekli ama. Ben 40 tane almıştım. Artanları başkasına veririm diyordum. Aaah ah ne kadar umutluymuşum. Şimdi o 40 tane bitmek üzere
Şimdi de aynı istek ve inançla kendi göbeğini sevsen olacak demek ki
Canımzaten herkes söylemiş çatlayacaksın elma gibi kocaman süper bir yumurtan olacak hatta. :)
Suzan daha belli olmaz. Önmeli olan adet günü (senin 1-2 eylül gibi) yüksek kalması
lillum rezene kızlar siz ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim en geç bir sonraki ay tüpten önceki son ayım. Doktor zaten yumurtan oluşuyor gerek yok bir tedaviye olmuyorsa direk tüp yaptır diyor. İlaçlarla endometrisozisini azdırırsın diyor. Eşimin de sperm morfolojisi düşük o nedenle ilaçlar belki de gereksiz. Ama her halde hiç deneyemeyeceğim için ben çok merak ediyorum. Sanki onu yapsam olacakmış gibi. Saçma belki ama şu an her şeyi denemek istiyorum tüpten önce. Nedense tüp bebek bana hiç doğal gelmiyorBu konuda da çok bir şey söylemek istemiyorum. Allah onu da nasip etmezse bu sefer de tüp olsun diye ağlayabilirim. Ne garip bir durum ya...
benım bıle yapırasım geldı yaaKIZLAR DIGEER KAN PIRTISI TOPIGINEDE YAZDIM CVP OLMAMIS DAHAAA SIZDE VARMII
merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı
...sımdıden sagolunuzz
hıc alakası yok canım enfeksıyonla.akıntılarım da çok tuhaf bi bakıyorum kupluruyum bi bakıyorum akıntı var bikaç kez eggwhite görür gibi oldum ateş çıkmayınca değilmiş dedim şimdi ki akıntılar yine hafif uzan kıvamlı ama berrak renksiz değil sanırım enfeksiyon da geçmedi hala iyice paronaya oldum çıktım ama çatlamak çok büyük bir nimetmiş çok iyi anladım
ya suziiaslında bır o testı yaptırmadık cnm yaaa banada ılk dr af edersınız regl sırasında parca glyrmu dıe sorduu evt deıdmde ıse o lusmaya baslarken ole bebektır demıstıı:26:nasıl anlamadım ama olusamadan kan gıtmedıgı ıcın oluyrmus senn kındede olan gıbı mehılcımm ama ben hıc gebe kalamdım bana bunları soleyen kadında ölemıs tup asılama yaptrmıs kac kere ve bana bunu soleyen dr tavsıye etmıs onakı gıt yaptır dıee keepp cım bu ay reglolursam gıderımheralde tupbebek oncesı yaptırayım ne cıkar kı dımıı mehıl cımm bnm ark..7.ay da bebek azoynadı dıe teste gonderdı 7.aydan sonra ıgneye basladı sımdıöncekı gun dogum yaptıı rabbım ck aratmas ınsl..cnm yaa senı benı heresı ınsllll evt hamıle oldugunu anladıgın andan ıtıbaren sbh aksam ıkı tane sanırımm
lillum rezene kızlar siz ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim en geç bir sonraki ay tüpten önceki son ayım. Doktor zaten yumurtan oluşuyor gerek yok bir tedaviye olmuyorsa direk tüp yaptır diyor. İlaçlarla endometrisozisini azdırırsın diyor. Eşimin de sperm morfolojisi düşük o nedenle ilaçlar belki de gereksiz. Ama her halde hiç deneyemeyeceğim için ben çok merak ediyorum. Sanki onu yapsam olacakmış gibi. Saçma belki ama şu an her şeyi denemek istiyorum tüpten önce. Nedense tüp bebek bana hiç doğal gelmiyorBu konuda da çok bir şey söylemek istemiyorum. Allah onu da nasip etmezse bu sefer de tüp olsun diye ağlayabilirim. Ne garip bir durum ya...
tunaydın kızlarrrr
suzancım kan pıhtılasması genelde gebe kalmaya engel degıl de dusuk sebebı
ancak tabı suda olabılır cok erken donemde olan dusuklerı kısı anlamıyorsa hıc gebe kalamadıgını dusunedebılır
bende daha once sahsen erkenden test yapmasaydım dollenme oldugunu anlamaya ımkan yoktu.
Genelde bıkac dusukten sonra yapılan bıraz malıyetlı testler.
Devlet hastanelerı 3 dusuk yaptım dersen yapıyolar.unıversıte hastanesınde yapılıyo zaten oyle her hastanede yok.
sana da tunaydın yavrımuuu,pekı su adette parca gelıosa o aslında gebelıktır ama pıhtılasma yuzunden beslenemeyıp adetle dusuyordur dıyen everynın yazısındakı saracoglu cumlelerı ıcın ne dıosun?
ben uyuz oldum bu olaya cunku yasıyorum ben bu bunu cogu adetımde
sana da tunaydın yavrımuuu,pekı su adette parca gelıosa o aslında gebelıktır ama pıhtılasma yuzunden beslenemeyıp adetle dusuyordur dıyen everynın yazısındakı saracoglu cumlelerı ıcın ne dıosun?
ben uyuz oldum bu olaya cunku yasıyorum ben bu bunu cogu adetımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?