Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yanliz degilsin uzulme, benim 19. gun oldu hala dusuk.
İlac kullandigimiz icin olabilir. Benim de hic bu kadar uzamamisti. Gercekten nasil olacak 33 gun dongu

3dec2f Ovulation charts on FertilityFriend.com

bas sayfadakıı hamıslerın tablolarınabaktımgene bırsey anlamadımm yaaa

ff baksanı zaa yaa lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilir
ibrahim saracogludun vidyolarinin birinde anlatiyor
bazi kadinlar her ay hamile kaliyorlar ama farkina varmiyorlar iki uc gun gecikme luyor normal saniyorlar ama aslinda kan pihtilasmasi yuzunden kayip oluyor diye anlatmisti
yani erken donem de belki oluyordur ama orneklere bakilirsa kadinda olan bir sorun oldugu icin gec donem dusuk sebebiymis kan pihtilasmasi diye biliyorum ben de

yerlesme dsusu olabilecegini mi dusundun canim 8. gun
ates bir anda dusmus ve muhtemelen yerlesme gunu oluyor 7. ve 8. gunler
yarin yeniden yukselirse mutlu oluruz
onumuzde 6 gun var sonu bebek olsun tatlim

canım yok yere ümitlendirmek istemem ama bu düşüş adet için erken gb geldi bana yani inşallah yerleşme düşüşüdür eğer çizgi doğru yerdeyse ki öle görünüyor bu düşüşlere hiç boşuna üzülme önemli olan 3 günvar onlarda dpo 12-13 ve son adet günü

rezene ve lillum
ikinizde de 19. gun olmus
ama sakin olun catlayacaktir
gec catlayinca iyi geliyor diyordk hep topicte unutmayin
hem bugun hafif dusus sanki yarin yukselecek gibi duruyor

evet aynen oyle
yerlesme olabilir ama simdi cok umitlenmemek gerekir
cunku gercekten bricok kisinin tablosunda goruyorsun son gun cok cok onemli

Cilt hastaligi icin antibiyotik 3 gun kullandim
Benim dongu hic uzamadi bu kadar 31 gordum ama 33 34 gormedim.

insallah senin rahim de kendini hazirliyordur
ben de son zamanlarda 33,34 bile gordum ya bir sorun mu var diye korkup doktora gitmistim
doktor herseyin nrmal dedi 7 gun gec ya da erken catlamayi normal bulduugnu soyledi

yok ben daha cozemedıgım ıcın bıttı bu ayda dıe dusundum cnm kısmet hatata esım dun ve bgn sordu nasl atesın dıe bu ayda olmadı dedımm atesım dusuyr ole olunada yok dmk dmm bırsey demedıı ksmet yaaa amannnnn yarınkı maclara bakacagızzzz ınsl..cnmm yaaa hıc akıntım yok ama bu ne demek sızceeeeee???

cok sagolun kıslar yaaa ne zor ıs bu bekleyıpde hamısle kalmak dıyecektımm rabbımmı soyletıyr acabaaa ıkıgundur de kızım kızımdıyorumm ılkın kızımoluak heralde hehehe

Cilt hastaligi icin antibiyotik 3 gun kullandim
Benim dongu hic uzamadi bu kadar 31 gordum ama 33 34 gormedim.
cnmm bende 30-35-40 gunde oluyrmm baklaım bgecen ay 31 gunde bu ayy nasl olursaa ınsl..enn kısmtlısınde bebegımız gelırde 9 ay olmayız hehehe

kızlar bu arada en onemlı zamnlarda belkıde ben burda olamam cunku esımde kıldonmesı tesshısı vr es yerındekı ıslerını yoluna koyarsa bgn dr gıcedek ve ozel hast.oldugu ıcın aynı gun amelıyat olması durumu vr öle olursa yanında kalır ertesı gun cıkarız daha aramadı benı dr gıydyrm dıe ama o ıhtımal vr artıkk dıkka t edın kocıslerınıze hee erkeklerde ck arttı bu bız bıraz gec alnaldık ama baslam asamasında daha ama amelıyat dısında cosumu yokkmus ona gore tmm:2:

gecmis olsun esine
benim de kardesim olmustu
kurtuldu sonra

suzancim adet dususu icin 8.gun cok erken bence
dususler genelde 11. gun baslar boyle durumda
o yuzden uzulme sen onunla ilgisi yok

Hıı pardon benimki de 25. Nette yazmıyor hakkaten duyarlılığının ne olduğunu. Tüh yazık olmuş parana. En mantıklısı adet 2-3 gün gecikince doğrudan kana gitmek. Gebelik testine boşuna para harcıyoruz. Benimki bitsin almayacağım tekrar. Ovu testi gerekli ama. Ben 40 tane almıştım. Artanları başkasına veririm diyordum. Aaah ah ne kadar umutluymuşum. Şimdi o 40 tane bitmek üzere

Şimdi de aynı istek ve inançla kendi göbeğini sevsen olacak demek ki

Canımzaten herkes söylemiş çatlayacaksın elma gibi kocaman süper bir yumurtan olacak hatta. :)

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

IKIGUNDUR DUSUYORUMM ASALARA BIR BAKSANIZAA BU AYDA OLMAMIS DIMIII

Suzan daha belli olmaz. Önmeli olan adet günü (senin 1-2 eylül gibi) yüksek kalması

lillum rezene kızlar siz ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim en geç bir sonraki ay tüpten önceki son ayım. Doktor zaten yumurtan oluşuyor gerek yok bir tedaviye olmuyorsa direk tüp yaptır diyor. İlaçlarla endometrisozisini azdırırsın diyor. Eşimin de sperm morfolojisi düşük o nedenle ilaçlar belki de gereksiz. Ama her halde hiç deneyemeyeceğim için ben çok merak ediyorum. Sanki onu yapsam olacakmış gibi. Saçma belki ama şu an her şeyi denemek istiyorum tüpten önce. Nedense tüp bebek bana hiç doğal gelmiyor Bu konuda da çok bir şey söylemek istemiyorum. Allah onu da nasip etmezse bu sefer de tüp olsun diye ağlayabilirim. Ne garip bir durum ya...

Son düzenleme:

tatlım bende enfeksiyon vardı antibiyotik içtim rezenede cilt için ilaç içmiş onunkini bende merak ettim ne acaba çünkü benimde kullandığım ilaç vardı cilt için kesinlikle hamile kalınmıyordu tatlım hakkında hayırlısı olsun inş bebek nasip en yakın zamanda ve en kolay şekilde inşallah

benım bıle yapırasım geldı yaa
ınsan acaba mı dıyor
hıc alakası yok canım enfeksıyonla.
gayet normal gıdıyor akıntın.
bı kere her seyden once sunu bılmelısın kı egg whıte gorur gormez ates yukselecek dıye bır sey yok. zaten senın tablona baktım kı eggwhıte ısretleyelı daha 2-3 gun falan olmus. ben mesela 5 gun arka arkaya egg whıte dan sonra ates yukselır.yanı sen demıssın ya egg sandım ama ates cıkmayınca degılmıs dedım dıye. bekleme yanı bu ıkısının aynı zamanda olmasını.
hafıf uzayan kıvamlı berrak olmayan akıntı da bzm dogal akıntılarımızdan creamy dır canım. enfeksıyon falan dııldır. hatta ben eggwhıte bıtmek uzereyken gorurum once ona donusur bnm akıntım.
ya suzii
bende hemen her adetımde ole parca gorurum bılıyor musun?
ve adetım bazen mesela gecen ay dpo 16 yı da gecıyor. hem dpo 14 aslında normal olanken ben cok nadır dpo 14u goruorum ılla 16 gun oluyor.
aklım karıstı sımdı. olabılır mı boyle bır sey acaba??

hangı ılacı denemek ıstıyorsun canım sen ben anlamadım?

tunaydın kızlarrrr

suzancım kan pıhtılasması genelde gebe kalmaya engel degıl de dusuk sebebı
ancak tabı suda olabılır cok erken donemde olan dusuklerı kısı anlamıyorsa hıc gebe kalamadıgını dusunedebılır
bende daha once sahsen erkenden test yapmasaydım dollenme oldugunu anlamaya ımkan yoktu.
Genelde bıkac dusukten sonra yapılan bıraz malıyetlı testler.
Devlet hastanelerı 3 dusuk yaptım dersen yapıyolar.unıversıte hastanesınde yapılıyo zaten oyle her hastanede yok.

sana da tunaydın yavrımuuu,pekı su adette parca gelıosa o aslında gebelıktır ama pıhtılasma yuzunden beslenemeyıp adetle dusuyordur dıyen everynın yazısındakı saracoglu cumlelerı ıcın ne dıosun?
ben uyuz oldum bu olaya cunku yasıyorum ben bu bunu cogu adetımde

kızlar ben bısı yabtımmm
denemek ıstedıgım bı dr vardı
hanı bnmkı cok tuzlu ya alternatıf olarak
o doktordan yrn ıcın rand aldım bugune ıstedm ama yoktu
ozel bı hastanede calısıyo bu dr.sgk ıle bı oranda anlasmalılar.
Yanı bu dr a devam edemezsem ılerısı ve hatta dogum ıcın bana ıyı olabılecek bıyer
tabı memnun kalırsam drdan ve hastaneden.
Hem dr u deneyecegım hemde ıns herseyın yolunda oldugunu gorurum yarın

yaa gormedım ben oyle bısey nerde yazıyo kız
ya ılla gelıyo o pıhtılar ne bılım herbırı gebelık olsa ohoo
ama ıste bu testler yapılmadan varmı yokmu oda bılınmez
beslenemıyosa dollenen yumurta ztn rahıme yerlesmeden adetle gıdıyo.
Ama o adetlerde ılla bı farklılık oluyo normalde gore
hanı bn 2 defa yakaladım bılıyosum daha bılmedgım oldumu bılmıyorum ama
ozmnkı adetım cok acık renk kırmızıydı mesela nar cıcegı gıbı
arada ufak parcalar gelıyodu ama her zmnkı gıbı
hanı anormal bı pıhtı dusmuyodu.

senaycim
ben demedim parca olayini:44::44::44:yazilari mi karistiridn acaba

ben sadece ibrahim saracoglunun cumlelerini aktardim ama vidyoyu bulursam eklerim linki ok?

bu arada benim de adetlerim pihti pihti ve o kadar coktur ki
parca olarak bilmiyorum ayni seyden mi bahsediyoruz ama bildiginiz kocaman parcalar duser
bu rahim duvarimin zor soyulmasindan dolayi oldugunu ve normal oldugunu arastirmistim ve ogrenmistim
ama eger sert ve suda dagilmayan sekilde parcadan bahsediyorsaniz iste o kimyasal gebeliklerde olan birseymis, yani bebekten kanaklanan sey su altina tutulunca beyazlasir gibi oluyor ve sert kaliyor erimiyormus ama pihtili parcali adette dagiliyor o parcalar eger o bahsettigimiz sey degilse
cok karisik durum ya
insallah hic kimsede yktur kan pihtilasmasi
benim de aklimi cok kurcalamisti bir ara :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…