malesef kılzar çatlamayacağım bu ay çok enteresan bir şekilde ateş yerlerde sürünüyo nasıl oluyo böyle anlamıyorum ama gün içinde ve gece de çok düşük malesef bu ay fossss ama çok gerginim çok tedirginim bi problem mi var inşallah yoktur çatlmadım resmen yapsikolojik olarak çöktüm bu ay umut yok dpo yok beklemek yok ee nasıl olcak şimdi ben nasıl adet göreceğim ne zmaan göreceğim ki ufff çok korkuyorum yaaa ((((
canım daha 18.gündesin, zaten normal yani ama bugüne çizgi çekilebilir ve yarın da ateş yükselebilir. Bence sen sıkı çalış bugün
günaydın tablona baktım canım bugun baya bır dusus olmus bence sen bugun catladın gıbı duruyo yarına atesın yukselmeye baslar.
canım daha 18.gündesin, zaten normal yani ama bugüne çizgi çekilebilir ve yarın da ateş yükselebilir. Bence sen sıkı çalış bugün
18.gündesin lillumcum, daha yeni kaliteli yumurtan oluştu zaten. Şu anda hiç bir gecikme yok sende ve bugün çatlama ihtimalin de yüksek niye böyle yapıyorsun,mis gibi düşmüş işte. Yalnız sana bişi söyleyeyim,akıntı girmemişsin. Spermler cm içinde2-3gün yaşayabiliyor ama cm yoksa anca 1-2gün. O yüzden akıntı yoksa hergün yapmak daha iyi.çalış sen bugün yarıncanlar ne yapcam bilmiyorum çalışmalar gün aşırı devam ediyo bu ay ovulasyon testi yapmadığım için ama ateş öyle moralimi bozdu ki sanki bu ay çatlamayacakmışım gibi bu döngü çok acayip oldu ateş bi düşüyo bi çıkıyo ama çatla namına birşey yok baştan mağlup olmak hiç umutlanamamak çok kötü birşeymiş(
canım daha önce hastaydın şimdi tedavi görüyorsun,aklına gelmiyor mu belki sağlıkklı olan budurtatlım belki normal olabilir çok uzun bi zaman olmayabilir 18 gün ama ben hiç böyle birşey yaşamadım daha önce ateş bildiğin hep düşük akşam sabah bide çalışma dün olmuştu bugün ara zamanıydı napayım yani yine bir umut çalışma mı olsun bu akşam
canım daha önce hastaydın şimdi tedavi görüyorsun,aklına gelmiyor mu belki sağlıkklı olan budurgüzel gidiyor tablon,sen rahat ol
18.gündesin lillumcum, daha yeni kaliteli yumurtan oluştu zaten. Şu anda hiç bir gecikme yok sende ve bugün çatlama ihtimalin de yüksek niye böyle yapıyorsun,mis gibi düşmüş işte. Yalnız sana bişi söyleyeyim,akıntı girmemişsin. Spermler cm içinde2-3gün yaşayabiliyor ama cm yoksa anca 1-2gün. O yüzden akıntı yoksa hergün yapmak daha iyi.çalış sen bugün yarın
bence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilirKIZLAR DIGEER KAN PIRTISI TOPIGINEDE YAZDIM CVP OLMAMIS DAHAAA SIZDE VARMII
merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı
...sımdıden sagolunuzz
lillum seni çok iyi anlıyorum canım benim, ben de doğru düzgün bi tablo görmüyorum. Bak sen nedenini biliyorsun, tedavi oluyorsun. İçini ferah tut sen. Bizim de bebişlerimiz olacak, neler neler anlatıyorlar, insanlar tüpleri tıkalıyken ya da eşinin spermi yokken hamile kalıyorlar. Sana bunları söylüyorum,inan aynı zamanda kendime de söylüyorum.
KIZLAR DIGEER KAN PIRTISI TOPIGINEDE YAZDIM CVP OLMAMIS DAHAAA SIZDE VARMII
merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı
...sımdıden sagolunuzz
aminnnnn lillumcum yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil, burası iyi gün topiği değil, elbet birbirimize destek olacağız sonra da kucağımıza bebişlerimizi alacağııııııızzzşu iki döngüdür öle çok yorumlarda bulunduk birbirimizi dinledik kendimzi anlattık inan hamile kalmanı çok isitiyorum bunun için dua da ediyorum klasik efhamlar biliyoruz kendimize dur diyemediğimzi anca böle birbirimizi frenliyoruz çok sağol keepcim inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla
merhabalar forumda gezinirken yazınız dikkatimi çekti bende 2 düşük yapmış biri olarak doktorlarla kavga döğüş genetik tarama testini yaptırdım çunku 3.düşüşten sonra yapılıyormuş bende de kan pıhtılaşması çıktı...hamıle kalıyorum ama bebeği kanla beslemeyemediğim için düşük oluyormuş.şuan hamile kalmak için uğraşıyorum kan sulandırıcı ilaç içiyorum.hamile kaldığımda da günlük iğneler vurulmam gerekiyormuş.....bence tahlıl yaptırın dr.lar bu konuda çok gevşek davranıyorlar...........allahım gönlümüze göre versın...
kızlar ben koşarak işe gidiyorum hatta bi süpürge olsa da uçarak gitsem daha iyiydi
bence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilir
merhabalar forumda gezinirken yazınız dikkatimi çekti bende 2 düşük yapmış biri olarak doktorlarla kavga döğüş genetik tarama testini yaptırdım çunku 3.düşüşten sonra yapılıyormuş bende de kan pıhtılaşması çıktı...hamıle kalıyorum ama bebeği kanla beslemeyemediğim için düşük oluyormuş.şuan hamile kalmak için uğraşıyorum kan sulandırıcı ilaç içiyorum.hamile kaldığımda da günlük iğneler vurulmam gerekiyormuş.....bence tahlıl yaptırın dr.lar bu konuda çok gevşek davranıyorlar...........allahım gönlümüze göre versın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?