Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

günaydın tablona baktım canım bugun baya bır dusus olmus bence sen bugun catladın gıbı duruyo yarına atesın yukselmeye baslar.

günaydın tablona baktım canım bugun baya bır dusus olmus bence sen bugun catladın gıbı duruyo yarına atesın yukselmeye baslar.

canım daha 18.gündesin, zaten normal yani ama bugüne çizgi çekilebilir ve yarın da ateş yükselebilir. Bence sen sıkı çalış bugün

canlar ne yapcam bilmiyorum çalışmalar gün aşırı devam ediyo bu ay ovulasyon testi yapmadığım için ama ateş öyle moralimi bozdu ki sanki bu ay çatlamayacakmışım gibi bu döngü çok acayip oldu ateş bi düşüyo bi çıkıyo ama çatla namına birşey yok baştan mağlup olmak hiç umutlanamamak çok kötü birşeymiş (

canım daha 18.gündesin, zaten normal yani ama bugüne çizgi çekilebilir ve yarın da ateş yükselebilir. Bence sen sıkı çalış bugün

tatlım belki normal olabilir çok uzun bi zaman olmayabilir 18 gün ama ben hiç böyle birşey yaşamadım daha önce ateş bildiğin hep düşük akşam sabah bide çalışma dün olmuştu bugün ara zamanıydı napayım yani yine bir umut çalışma mı olsun bu akşam

18.gündesin lillumcum, daha yeni kaliteli yumurtan oluştu zaten. Şu anda hiç bir gecikme yok sende ve bugün çatlama ihtimalin de yüksek niye böyle yapıyorsun,mis gibi düşmüş işte. Yalnız sana bişi söyleyeyim,akıntı girmemişsin. Spermler cm içinde2-3gün yaşayabiliyor ama cm yoksa anca 1-2gün. O yüzden akıntı yoksa hergün yapmak daha iyi.çalış sen bugün yarın

canım daha önce hastaydın şimdi tedavi görüyorsun,aklına gelmiyor mu belki sağlıkklı olan budur güzel gidiyor tablon,sen rahat ol

canım daha önce hastaydın şimdi tedavi görüyorsun,aklına gelmiyor mu belki sağlıkklı olan budur güzel gidiyor tablon,sen rahat ol

keepcim bitanesin sağol desteklerin için canım ama ne bileyim ateşim gerçekten çok düşük hani normalde gün içinde artar hiç artış yükseliş yok off inşallah öyle olur yarın sabah yükselir ateşim sanki yarın da hüsranla uyancakmışım gibi geliyo bakalım yarın ola hayrola

akıntılarım da çok tuhaf bi bakıyorum kupluruyum bi bakıyorum akıntı var bikaç kez eggwhite görür gibi oldum ateş çıkmayınca değilmiş dedim şimdi ki akıntılar yine hafif uzan kıvamlı ama berrak renksiz değil sanırım enfeksiyon da geçmedi hala iyice paronaya oldum çıktım ama çatlamak çok büyük bir nimetmiş çok iyi anladım

KIZLAR DIGEER KAN PIRTISI TOPIGINEDE YAZDIM CVP OLMAMIS DAHAAA SIZDE VARMII

merhabalar;ben dun bır olaya sahı t oldumda hastanedebır bayanlar tanıstım yenı dogum yapmıs sorum;ben dort senedır bebek ıstıyorum ve sebbesız ınfertılıte denılıyor dun hastanede 9 seneden sonra (tup asıla fln yaptrımıs ve hamıle kalamamıs ve sonundaa normall)dogal yolla hamıle kalmıs cok sasırdım dr. bırı kan pırtılasması testı yaptırın demısve fakultede kan pırtısı teshısı konmuss ve bızede tavsıye ettı genetık test yaptır dıe sızce olabılırmı??hıc bu testı yaptırmadımm aranız da bole bır seye sahıt olan varmı
kadın cunkuuu ıgnelerden sonra hamıle kalmıs bır umıt ??sızce yaptırayımmı

...sımdıden sagolunuzz

http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

IKIGUNDUR DUSUYORUMM ASALARA BIR BAKSANIZAA BU AYDA OLMAMIS DIMIII

lillum seni çok iyi anlıyorum canım benim, ben de doğru düzgün bi tablo görmüyorum. Bak sen nedenini biliyorsun, tedavi oluyorsun. İçini ferah tut sen. Bizim de bebişlerimiz olacak, neler neler anlatıyorlar, insanlar tüpleri tıkalıyken ya da eşinin spermi yokken hamile kalıyorlar. Sana bunları söylüyorum,inan aynı zamanda kendime de söylüyorum.

bence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilir

Son düzenleme:

şu iki döngüdür öle çok yorumlarda bulunduk birbirimizi dinledik kendimzi anlattık inan hamile kalmanı çok isitiyorum bunun için dua da ediyorum klasik efhamlar biliyoruz kendimize dur diyemediğimzi anca böle birbirimizi frenliyoruz çok sağol keepcim inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıkla

merhabalar forumda gezinirken yazınız dikkatimi çekti bende 2 düşük yapmış biri olarak doktorlarla kavga döğüş genetik tarama testini yaptırdım çunku 3.düşüşten sonra yapılıyormuş bende de kan pıhtılaşması çıktı...hamıle kalıyorum ama bebeği kanla beslemeyemediğim için düşük oluyormuş.şuan hamile kalmak için uğraşıyorum kan sulandırıcı ilaç içiyorum.hamile kaldığımda da günlük iğneler vurulmam gerekiyormuş.....bence tahlıl yaptırın dr.lar bu konuda çok gevşek davranıyorlar...........allahım gönlümüze göre versın...

aminnnnn lillumcum yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil, burası iyi gün topiği değil, elbet birbirimize destek olacağız sonra da kucağımıza bebişlerimizi alacağııııııızzz

aaa ilk kez duydum bunu nasıl yani çok pıhtılaştığı için mi yoksa pıhtılaşma olmadığı için hamilelik sonlanıyor inşallah tedavinde şifa bulursun ve bebğini en yakın zamanda kucağına alırsın tatlım

bence yaptırın canım, tam olsun testleriniz gerçi o ileri hafta düşüklerde sebep oluyor genelde ama yine de denenebilir

aslında bır o testı yaptırmadık cnm yaaa banada ılk dr af edersınız regl sırasında parca glyrmu dıe sorduu evt deıdmde ıse o lusmaya baslarken ole bebektır demıstıı:26:nasıl anlamadım ama olusamadan kan gıtmedıgı ıcın oluyrmus senn kındede olan gıbı mehılcımm ama ben hıc gebe kalamdım bana bunları soleyen kadında ölemıs tup asılama yaptrmıs kac kere ve bana bunu soleyen dr tavsıye etmıs onakı gıt yaptır dıee keepp cım bu ay reglolursam gıderımheralde tupbebek oncesı yaptırayım ne cıkar kı dımıı mehıl cımm bnm ark..7.ay da bebek azoynadı dıe teste gonderdı 7.aydan sonra ıgneye basladı sımdıöncekı gun dogum yaptıı rabbım ck aratmas ınsl..cnm yaa senı benı heresı ınsllll evt hamıle oldugunu anladıgın andan ıtıbaren sbh aksam ıkı tane sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…