yok kaju degil
bundanben de hep goruyordum burda ama adini bilmiyordum keep deyince arastirdim
Eki Görüntüle 518358
kızlar merhaba bugün bütün hamilelerin topiğine girip yazıyorum hastanede canım sıkılıyorhamileliğiniz nasıl gidiyor inş sorunsuz geçer.. çünkü benim ki bu zamana kadar sorunsuzdu ama şuan bebeğim rahmime çok yakın ve kordonu doğum kanalını kapatmış o yüzden hastanede yatıyorum erken doğum riskim var çünkü.. dualarınız da bana ve oğluma da yer verirseniz çok sevinirim..
kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bazen kendini kötüye hazırlamak da lazım. Maalesef hayatımız hep güzel hep çiçekli gitmiyor. Bu ay ateş hep üzdü beni. ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama lh artışı her zaman yumurta demek değilmiş. Haftaya pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum. Yine lafları ağzıma tıkayıp neden geldin diyecek ama bu bişey yapamamazlık bu çaresizlik beni daha fena yapıyor. Sırf gitmiş olmak için gideceğim. Zaten şurada akupunktura tüpe ne kaldı. Çok seviyorum kızlar sizleri, iyi ki varsınız. Sizin dersteğiniz olmasa bu zamanlar nasıl geçerdi bilmem
kajuda da afrodizyak olduğunu duymuştum eee ben nerde bulcam brezilya fıstığını ilk defa görüyorum
bilmiyorum var midir orda
iyice bir arastirmak lazim marketlerde
evet kaju da etkiliymiscerez genel anlamda ozellikle erkek icin coook onemli
fundacim kolay gelsin kaynana gorumce ufff ama dedigin gibi icine atma
benimki de yillar once bana bir laf dedi hala aklimda
bebege agzinda cigneyip agzindan cikarip birsye yediriyordu, ama kendi bebegi degil ha!!! neyse ben garip garip baktim ve bana ne dese begenirsiniz, 'bakma oyle bakma senin bebege de boyle vericem!' susmustum hala icimdedir, ya agzindaki bakterilerin farkinda misin senamannn neyseee, sne uzdurme kendini tatlim kolay gelsin
kızlar merhaba bugün bütün hamilelerin topiğine girip yazıyorum hastanede canım sıkılıyorhamileliğiniz nasıl gidiyor inş sorunsuz geçer.. çünkü benim ki bu zamana kadar sorunsuzdu ama şuan bebeğim rahmime çok yakın ve kordonu doğum kanalını kapatmış o yüzden hastanede yatıyorum erken doğum riskim var çünkü.. dualarınız da bana ve oğluma da yer verirseniz çok sevinirim..
canım sende pko varmıydı nasıl hamıle kaldın diyet için yazdıkalrını hemen kopyaladım uyacam inş. sagol yazın için
Bende yoktu canım herhangi bir diyette yapmadım ama balık çok sevdiğimden balık tüketimin fazlaydı
Hamile kalmadan önce check up ve smear testi yaptırdım sadece...Ondada ufak enfeksiyon cıktı fitil kullandım
Ama sıkı iç çamaşır ve sıcak duş gibi durumlardan uzak dur ve eşimide uzak tuttum. Şansıma yazdı oda soğuktan şikayet etmedi
Ben burda pko olanlar için, okuduğum bir yazıda yardımcı olmak istedim.Dilerim ve umarım ki yardımcı olabilirim ve bebişleriniz sizinle olurlar. Ama mutlak bir doktorada danış canım ezbere iş olmasın tamam mı
Bende yoktu canım herhangi bir diyette yapmadım ama balık çok sevdiğimden balık tüketimin fazlaydı
Hamile kalmadan önce check up ve smear testi yaptırdım sadece...Ondada ufak enfeksiyon cıktı fitil kullandım
Ama sıkı iç çamaşır ve sıcak duş gibi durumlardan uzak dur ve eşimide uzak tuttum. Şansıma yazdı oda soğuktan şikayet etmedi
Ben burda pko olanlar için, okuduğum bir yazıda yardımcı olmak istedim.Dilerim ve umarım ki yardımcı olabilirim ve bebişleriniz sizinle olurlar. Ama mutlak bir doktorada danış canım ezbere iş olmasın tamam mı
çok sağol tatlım çok açıklayıcı olmuş örnek tablolar acaba benimkisi hangi örneğe giriyor uff bu ay yumiş yok sanırım((
Bunaaa benzeeerr inşAllaahhh, ben benzettim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?