Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayıldım şu çocuklara ya :) siz helebi gelinde biz gece yanınızdan ayrılmayız
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5

aynen pek tatlılar cnmm ee ev ısı senı bekler o vakıtt kostur kosut r heheh

gerı donusumkutusu;
ff hakkında pek bılgım yok ama dpo cekılmıs tı dıyordunn yumos olmus ıhtımalı var yanı ama sen genedegun asırı yappben dune kdr gun asırıdıı dunden sonra bıraktıkk dpo 10 da benımkı yarın regl gunumm 31,gnde olursamm yanii yoksa oda yokkk ama sen calısmaya devammbacımm usenmeeeeeeeeeeeee sakınn!!!!!!!!

bu aralar işte yoğunum. uykumu da alamıyorum. ondan eriniyorum

suzan6638, connet, geridonusumkutusu, fatmasal, yokh+

Arkadaşlar selam! Ben bugün izin aldım. Sabahtan spora gittim. Bu durumda spora başlamak saçma oldu belki ama bebek gelecek diye her şeyi askıya almaktan sıkıldım. 10 aydır bu düşünceyle spora başlayamıyordum. Bugün hocadan program aldım ve hafif fitness yaptım. Fakat şu an belkide piskolojik olarak karnım ağrıyor

ayy en gusell bende 6 aydır yapıyorum regl yakın dıe bıraktım evde yapıyorum en azından dı leslıe dıe fıtness hocasındannn regl olursa hemen baslayacagım amaa dıet modum vr bnm cunkuu spor ınsanı mutlu etmeye yetıyorr cok gusel yapmıssın genede regl yakın dkkt tt hoplama zıplama kıssssssssss

seyahatlar azaldımıı program yaptıgına gore

heh az kaldı 9 aycım hamiş haberini alcaz pek yakında ....... şimdi spora başladın ya hani erteliyodun erteliyodun ama bebiş de gelmiyodu bak gör çok yakında hamiş halayını çekcez bana öle gelio sporunu yap sen güzelce ohh misss :)

merhaba bayanlar, genelde adetlerım duzenlıdır ates olcme yontemını bırara bende yaptım sonra yarım bıraktım, bu ayda adetım 3 gun gecıktı sabahları olctugumde 36,7 --36,8 arasında degısıyo gun ıcınde olctugum zamanda 37,00 kadar cıkıyo, adetımın 23. 24.gunlerınde sıddetlı mıde bulantılarım oldu gebelıkle ılgısı yoktur belkı ama yazmak ıstedım yınede, bugun sol göğüsüme ara ara sancı gırıyo ama durulmayacak kadar degıl, ben ne durumdayım cok merak edıyorum korkumdan testte alamıyorum cunku yıllardır tek cızgı gormekten bıktım, dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım

iyi talım nolsun yumişin gelmeyişinin üzüntüsünü yaşıyorum şimdi geldim gördüm anca cevap yazabildim sen nasılsın

Kendi adıma teşekkür ederim canım hamdolsun çok iyiyimmm sende iyisindir inşAllahhh
Sadece eve gitmek istiyorum ve canınız çekmezse :26: tarhanamı sıcak sıcak yudumlamak istiyorumm yokh burdaymış canı cekmesin :26:
Canı çekene yollayabilirim kuru haliyle

Son düzenleme:

başından beri ateş ölçmüş olsaydın ne zaman çatladığını görebilirdik ve adet tarihinle alakalı kesin bilgimiz olurdu madem diyosun ki adetlerim düzenli ve 3 gün geciktiyse bi test yap derim yarın o tek çizgiden bıksak da napalım yine çözüm onda inşallah çift çizgiyi görürsün bu defa ama tekse de çok üzme kendini herşeye hazırlıklı ol tatlım

ben yeniyim bu ateş ölçmede ama senn veriler az gibi ateş için. diğer belirtiler için de sabret bence. regline kaç gün var

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar.
kafam kalkmıyor malesef.
bogazımdakı agrı butun gogsume yayıldı
bildiğiniz hasta oldum ben yaa(((

bayıldım şu çocuklara ya :) siz helebi gelinde biz gece yanınızdan ayrılmayız
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5

tıkalı buruna burunooooo bu reklamı ilk izlediğimde bütün apartman kahkahamı duymuştur heraldee hala durup durup söylüyorumm tıkalı buruna burunooooo bu ne komik bir slogandır

canım herşey olabilir hamilede olabilirsin (ki inşallah öyledir) ama bu iki günün değerinden bişey anlaşılmaz.. en iyisi test yap yada bekle bikaç gün daha bakalım.. hakkında hayırlısı

kafam kalkmıyor malesef.

Havalar çok değişken oluyor canım, dikkat et kendine
Bak sende yapabilirsen en iyi vitamin tarhana yada tavuklu şehriye yap, bol karabiberli yumuşatır belki boğazını

evet haklısın aslında duzenlı olcmus olsaydım kolaylık olurdu, son adet tarıhım 26 agustos, acıkcası daha cok merak ettıgım sey atesımın gun ıcınde 37,00 dereceye kadar cıkması acaba havaların sıcak olmasımı etkılıyo

Ben de regl olursam spinnig'e başlayacağım. Gerçekten de insan mutlu oluyor spor yapınca.

Şimdilik çok şükür azaldı. Daha bir 2-3 hafta tek tük günü birlik olur.

Sen neler yapıyorsun?

aaah ah canım keşke. Doktorun dedği gibi 3 kere denemeye karar verdik. İkincisinin sonucunu bu pazar öğreneceğim. Eğer yine olmadıysa bir hakkımız daha var.

Bu arada spora başlamanın vakti gelmiş hakkaten de vucudumun %27si yağ çıktı

Eşim 32 yaşında ben 28. Eşime metabolizma yaşın 24 dediler bana 26 Rezil oldum.

3 gün gecikmiş ben olsam hemen test yapmıştımç korkunun ecele faydası yok ki canım. Belki bu ay senin ayındır

kafam kalkmıyor malesef.

Geçmiş olsun şenaycımmm. Salgın var bu ara dikkat et. Eşimin de boğazı ağrıyordu civan perçemi çayı içirdim hastalanmadan atlattı. Kesinlikle tavsiye ederim. Dr. civan da derler bu bitkite. her derde deva

kafam kalkmıyor malesef.

canım kekık de kaynat dogal ılac ona gorebak
1 cay kasıgı kdr kekıgı 1 su bardakgı suya koy kaynayınca altını kapat sıcak sıcak ıc ohh sıfa nıyetıne ınsl..antıbıotık yaniii

pek cıcı sorma sen cvp ver yaaaaaaaaaaaa kımse vermıyor cvp
dun ve bgn ogleden beri yumurta akıgıbı akıntım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ee dpo gecelı cok gun oldu yenıdenmı yumos luyorum ula bennn

Benim hava 40 derece bile olsa adet olacağım zaman 36.0'a düşer! Bana hamile gibi geliyorsun. Adetten sonra normalde ateşin kaçtır? Yani herkese göre farklı oluyor. Normolde düşük şimdi yüksekse gerçekten de hamile olabilirsin. Gün içindeki pek önemli değil bu arada

cevaplarınız ıcın tskrler kızlar 24 eylul adet tarıhımdı mecburen beklıcem 1 haftda daha bekler test yaparım umarım guzel sonuclarım alırım(alırız) allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Suzancığım yumurta akı gelmemesi gerekirdi. İki yumurta arasında teorik olarak bu kadar gün olamaz. İki yumurta çatlayacak bile olsa bunlar peş peşe olurdu. Ateş grafiğine de baktım bariz 21. gün çatlama var. Canım sende pko mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…