bayıldım şu çocuklara ya :) siz helebi gelinde biz gece yanınızdan ayrılmayız
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5
aynen pek tatlılar cnmm ee ev ısı senı bekler o vakıtt kostur kosut r heheh
gerı donusumkutusu;
ff hakkında pek bılgım yok ama dpo cekılmıs tı dıyordunn yumos olmus ıhtımalı var yanı ama sen genedegun asırı yappben dune kdr gun asırıdıı dunden sonra bıraktıkk dpo 10 da benımkı yarın regl gunumm 31,gnde olursamm yanii yoksa oda yokkk ama sen calısmaya devammbacımm usenmeeeeeeeeeeeee sakınn!!!!!!!!
rabbım kolaylıkversın ınslll emeklerımızı zaı etmesın ınsl...bu aralar işte yoğunum. uykumu da alamıyorum. ondan eriniyorum
suzan6638, connet, geridonusumkutusu, fatmasal, yokh+
Arkadaşlar selam! Ben bugün izin aldım. Sabahtan spora gittim. Bu durumda spora başlamak saçma oldu belki ama bebek gelecek diye her şeyi askıya almaktan sıkıldım. 10 aydır bu düşünceyle spora başlayamıyordum. Bugün hocadan program aldım ve hafif fitness yaptım. Fakat şu an belkide piskolojik olarak karnım ağrıyor
suzan6638, connet, geridonusumkutusu, fatmasal, yokh+
Arkadaşlar selam! Ben bugün izin aldım. Sabahtan spora gittim. Bu durumda spora başlamak saçma oldu belki ama bebek gelecek diye her şeyi askıya almaktan sıkıldım. 10 aydır bu düşünceyle spora başlayamıyordum. Bugün hocadan program aldım ve hafif fitness yaptım. Fakat şu an belkide piskolojik olarak karnım ağrıyor
ya cok dokuluyorlardı dr ılac vermıstı 5 ay once ama ben kullanmadım 2 st sacda durması gerekıyor ayın babısler vard onların yanında sacımı acamıyorumm dursun dedmmm vıtamın karısımı ve evıcan dıeserum var onları karıtırıpp her hafta 1 kez topl.5 hafta soruyor bıraz kokuor butun vıtamınler varıcınde ınsl..işe yarar yaaa yaptım uyudumm bıraz fasla uyudum ogle namazım gıttı uyanamadım yaaaaaaaa kısmet artık
kıslar yaa yumos akıntısı gıbı akntım var ogleden berii bır anda gelıyor bende altıma kacırdım sanıyorum nıedır bu sızce yaaaaaaaaaa
daha yenımıyumurtaluyorumkı dpo gene mı yanlıs kı yaaaaaaaa
kıs ben hıc sevmemm sutu yaa sen sevyrmusun bırde hamıs olursam esım le ennn cok bu yonde kavga ederız sanırımm ıyy ögg
amınnnnnnnnnnnnn
pekcıcı,geri dönusumkutusu nbrsınızz
everyy hamaratlgıın tutumus sekerrr bende ıspanaklarnı suya ısladımm camuru arınsın dıe sımdı gıdıp onlarla savasacagımmm sonra ıkındı namazım ve sonra burdayım ınsl...
:78::81::80::79::82:bu smıler cok tatlı yaaaaaaa:82:
merhaba bayanlar, genelde adetlerım duzenlıdır ates olcme yontemını bırara bende yaptım sonra yarım bıraktım, bu ayda adetım 3 gun gecıktı sabahları olctugumde 36,7 --36,8 arasında degısıyo gun ıcınde olctugum zamanda 37,00 kadar cıkıyo, adetımın 23. 24.gunlerınde sıddetlı mıde bulantılarım oldu gebelıkle ılgısı yoktur belkı ama yazmak ıstedım yınede, bugun sol göğüsüme ara ara sancı gırıyo ama durulmayacak kadar degıl, ben ne durumdayım cok merak edıyorum korkumdan testte alamıyorum cunku yıllardır tek cızgı gormekten bıktım, dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım
merhaba bayanlar, genelde adetlerım duzenlıdır ates olcme yontemını bırara bende yaptım sonra yarım bıraktım, bu ayda adetım 3 gun gecıktı sabahları olctugumde 36,7 --36,8 arasında degısıyo gun ıcınde olctugum zamanda 37,00 kadar cıkıyo, adetımın 23. 24.gunlerınde sıddetlı mıde bulantılarım oldu gebelıkle ılgısı yoktur belkı ama yazmak ıstedım yınede, bugun sol göğüsüme ara ara sancı gırıyo ama durulmayacak kadar degıl, ben ne durumdayım cok merak edıyorum korkumdan testte alamıyorum cunku yıllardır tek cızgı gormekten bıktım, dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım
bayıldım şu çocuklara ya :) siz helebi gelinde biz gece yanınızdan ayrılmayız
Bebek reklamı - Bruno reklamı ... (O anne gecede 5
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar.
kafam kalkmıyor malesef.
bogazımdakı agrı butun gogsume yayıldı
bildiğiniz hasta oldum ben yaa(((
başından beri ateş ölçmüş olsaydın ne zaman çatladığını görebilirdik ve adet tarihinle alakalı kesin bilgimiz olurdu madem diyosun ki adetlerim düzenli ve 3 gün geciktiyse bi test yap derim yarın o tek çizgiden bıksak da napalım yine çözüm onda inşallah çift çizgiyi görürsün bu defa ama tekse de çok üzme kendini herşeye hazırlıklı ol tatlım
ayy en gusell bende 6 aydır yapıyorum regl yakın dıe bıraktım evde yapıyorum en azından dı leslıe dıe fıtness hocasındannn regl olursa hemen baslayacagım amaa dıet modum vr bnm cunkuu spor ınsanı mutlu etmeye yetıyorr cok gusel yapmıssın genede regl yakın dkkt tt hoplama zıplama kıssssssssss
seyahatlar azaldımıı program yaptıgına gore
heh az kaldı 9 aycım hamiş haberini alcaz pek yakında ....... şimdi spora başladın ya hani erteliyodun erteliyodun ama bebiş de gelmiyodu bak gör çok yakında hamiş halayını çekcez bana öle gelio sporunu yap sen güzelce ohh misss :)
kafam kalkmıyor malesef.
kafam kalkmıyor malesef.
evet haklısın aslında duzenlı olcmus olsaydım kolaylık olurdu, son adet tarıhım 26 agustos, acıkcası daha cok merak ettıgım sey atesımın gun ıcınde 37,00 dereceye kadar cıkması acaba havaların sıcak olmasımı etkılıyo
canım kekık de kaynat dogal ılac ona gorebak
1 cay kasıgı kdr kekıgı 1 su bardakgı suya koy kaynayınca altını kapat sıcak sıcak ıc ohh sıfa nıyetıne ınsl..antıbıotık yaniii
pek cıcı sorma sen cvp ver yaaaaaaaaaaaa kımse vermıyor cvp
dun ve bgn ogleden beri yumurta akıgıbı akıntım gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ee dpo gecelı cok gun oldu yenıdenmı yumos luyorum ula bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?