7 verengul, kotu seyelr aklina getirme
degerin iyi insallah normal hamileliktir ve guzelce tutunur bebegin
istersne iki gune bir idrar testi yap koyulasmasina bak cizginin
ben yapip duruyordum en son iki cizgi ayni koyulukta olunca biraktim
Günaydın herkese
Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dediNe alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördük Rabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz maşallaaahh subhanAllahh
Keep canımm çok üzgünüm, senide umutlandırdım belkide ama yine yüzsüzlük yapıp söyleyeceğim ki sen tüpe kalmadan hamile olacaksın, inan bana hamile olarak (duası kabul olurmuş yaa inşAllahh) her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için, Rabbim beni utandırmasın,:26: senide çok bekletmesinnnn inşAllaaahh canımm, ümidini sakın ama sakın yitirme
kızlaar
fena hastalandım
bogaz agrısından konusamıyorum
ılac almamak ıcın cok dırendım ama durum fena.
yazın ortasınsa boyle biseye tutuldum.isin kötüsü annemde bende o daha da hasta atesler ıcınde yatıyor((
bana da dua et ya noluuurr..
bende dua ıstıyorum
bana da yazıkk
bende anne olmak ıstıyorum
kızlaar
fena hastalandım
yazın ortasınsa boyle biseye tutuldum.isin kötüsü annemde bende o daha da hasta atesler ıcınde yatıyor((
bende dua ıstıyorum
bana da yazıkk
kızlaar
fena hastalandım
bende dua ıstıyorum
bana da yazıkk
kızlaar
fena hastalandım
slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa
canım cok su ıcıyoruz ondan bende oleymama dun gece 4,5 da bır uayndım catlıcammmmm dun o kdr suda ıcmedımama kostum wc ye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet folik asit onceden baslaniyor
hamilelikte devam ediliyor
wc ye sIk cikman konusunda bilgim yok canim
bende öyle oluyorum sbaaha karşı zor koşuyorum wc yeallah yardımcımız olsun içmesek olmuyorr :)
ben geldımmm...yorgunum uykumgeldıı sacımıda ılacladımm 1st uyuyumbarıı aksam uzerı gorusuruzzzzzzzz
selam hanımlar bugün adetimin 9. günü ateş ölçmeye başlasam çokmu geç kalmış sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?