Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 verengul, kotu seyelr aklina getirme
degerin iyi insallah normal hamileliktir ve guzelce tutunur bebegin
istersne iki gune bir idrar testi yap koyulasmasina bak cizginin
ben yapip duruyordum en son iki cizgi ayni koyulukta olunca biraktim

Tamam akşam yapıyım o zaman, sabahkini kaçırdım çünkü İnşallah koyu çıkaaaarrr :18:

kızlaar
fena hastalandım
bogaz agrısından konusamıyorum
ılac almamak ıcın cok dırendım ama durum fena.
yazın ortasınsa boyle biseye tutuldum.isin kötüsü annemde bende o daha da hasta atesler ıcınde yatıyor ((

bana da dua et ya noluuurr..
bende dua ıstıyorum
bana da yazıkk
bende anne olmak ıstıyorum

şenaycımmm inşallah bizde anne olacağız en yakın zamanda inşallah hep dua ediyoruz birbirimize ben hep ediyorum burdakilere çok geçmiş olsun dikkat er kendine Rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle (amin)

tabi hamilelerin duası kabul olur derler dimi pekbicici eminim bizede ediyodur özel olarak keep'e söylğyo ama bizi de es geçmiyodur yani tahminimce

senaycim
gecmis olsun canim, umarim cok kisa zamanda gecerben de hic ilac kullanmam grip ve bogaz agrimda, ama ciddi boyuttaysa faranjit gibi gargara yapsan iyi olur, antibiyotige falan gerek kalmaz umarim.
dualarimizdasin sen de, sabir bence cok yaklastin sen de canim inaniyorum

senayımmm noldu oyle yaa
gecmıs olsun bıtanem
ılacsız zor gecıyo hakkaten am,a bak bu yaz bnmde olmustu ya
agzımı acamıyodum bogazımdan
bolll tuzlu lımonlu hatta sırkelı suyla gargara yapmıstım 2 3 defa o baya yumusatmstı
yapabılırsen onu yap canımmm
annenede cok gecmıs olsn yaa
eyvah bı evde 2 hasta kım bakcak sıze kuzum ya

Canım benim kıyamamm çok geçmiş olsunn, kendine dikkat et, c vitamini al bol bol, bide boğaz ağrısına birebir elmalı sirkeyi yutum yutum al gargara yap tükür, mikropları öldürüyor rahatlıyorsun, biraz mide bulantısıyla öğürme oluyor ama ilaç almadan tek çare o

Dualarım hepiniz için canım gerçekten, aklıma geldikçe keep ve herkes için rabbim hayırlısıyla evlatlarını bağışla diyorum Hepiniz-hepimiz anne olacak sen hiç merak etme

senay gecmıs olsun cnm kekık kayntın ıcın dırek dogal antıbıyortık cnm bende 2 ay gıtmedım dr ılac verırı dıe kekık ıle ılestımm

pek cıcı darısı basımızaa ınsl..saglıcakla kucagına alırsın cnm benımm

yokh nbr cnm bende rogestan aldıımda öledyı ruh gıbıydımmhehe ama ıse yaramadı bbek fılan tutunmamıstıbendee bu arada benım ff ye baktınmı canım??

every...1 st tır bende sulu akıntı gelıyor yanıı sızın tabırınız ıle yumurta akı gıbı sence neden?? bu arada dr dagıttım ya oda ayagımda nasır cıktıgı ıcın ılac verdiiisac dokulmesı ıcınse ılac larımı kullanmamı soleı sonra yan komsum bebegının topuk kanını aldırdık kg olcumu vs.yaptırdıkk cocuk dr goturduk sonra ark.ıle yemek yedık ve evımıze geldık heheh ögrendım yanı suan bebekelr e ne yapılıyor hepppsiniiiiiiiiii heheh bakımındada zaten yıyenlerden dolayı bılıyorum bır bebk kaldı gelmeyen oda kısmet bkalımmm

canım ne oldu sana öyle yaa geçmiş olsun :26: bişey lazımsa geleyim canım.. annenede çok geçmiş olsun.. yokhun dediği gibi gargara yap bencede :26:

slm kızlar nasılsınız size sorularım olacak folık asıt hamıle kalmadan öncede kullanılıyor dımı bide ben sürekli wc çıkıyorum gerçi günde 1,5 -2 litreye yakın su içiyorum ama wc çıkıyorum 5 dk sonra tekrar çıkasım geliyorrr acaba bendede şeker mi var yaa endoklonolijiden randevu alamaya çalışıyorum ama düşmüyorr yaa

canım cok su ıcıyoruz ondan bende oleymama dun gece 4,5 da bır uayndım catlıcammmmm dun o kdr suda ıcmedımama kostum wc ye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet folik asit onceden baslaniyor
hamilelikte devam ediliyor

wc ye sIk cikman konusunda bilgim yok canim

canım cok su ıcıyoruz ondan bende oleymama dun gece 4,5 da bır uayndım catlıcammmmm dun o kdr suda ıcmedımama kostum wc ye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende öyle oluyorum sbaaha karşı zor koşuyorum wc ye allah yardımcımız olsun içmesek olmuyorr :)

bende öyle oluyorum sbaaha karşı zor koşuyorum wc ye allah yardımcımız olsun içmesek olmuyorr :)

canim normalde 2,5 bucuk 3 litre su zaten icmelisin
az bile iciyorsun
belki gece sivi alimini azaltabilirsin cay iciyorsan su gece cok iciyorsun o da gece uyutmaz seni
kotu dusunme birsey yoktur insallah ama tabi icin rahatlasin doktora gitmen iyidir

ben geldımmm...yorgunum uykumgeldıı sacımıda ılacladımm 1st uyuyumbarıı aksam uzerı gorusuruzzzzzzzz

selam hanımlar bugün adetimin 9. günü ateş ölçmeye başlasam çokmu geç kalmış sayılırım

kızlar ya böle hiç çatlamayıp daha önceden ayı boş geçiren olmadımı biz nasıl adet olacağız şimdi

selam hanımlar bugün adetimin 9. günü ateş ölçmeye başlasam çokmu geç kalmış sayılırım

çok geç kalmış sayılmazsın hemen başlayabilirsin adetin ilk gününden olaydı yorumlayabilmek daha kolay olurdu ama yinede çok geç kalmış sayılmazsın inş gerek kalmaz ama birdaha ayda tablodan daha kolay yorumlar çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…