Ben de regl olursam spinnig'e başlayacağım. Gerçekten de insan mutlu oluyor spor yapınca.
Şimdilik çok şükür azaldı. Daha bir 2-3 hafta tek tük günü birlik olur.
Sen neler yapıyorsun?
aaah ah canım keşke. Doktorun dedği gibi 3 kere denemeye karar verdik. İkincisinin sonucunu bu pazar öğreneceğim. Eğer yine olmadıysa bir hakkımız daha var.
Bu arada spora başlamanın vakti gelmiş hakkaten de vucudumun %27si yağ çıktı
Eşim 32 yaşında ben 28. Eşime metabolizma yaşın 24 dediler bana 26Rezil oldum.
3 gün gecikmiş ben olsam hemen test yapmıştımç korkunun ecele faydası yok ki canım. Belki bu ay senin ayındır
Geçmiş olsun şenaycımmm. Salgın var bu ara dikkat et. Eşimin de boğazı ağrıyordu civan perçemi çayı içirdim hastalanmadan atlattı. Kesinlikle tavsiye ederim. Dr. civan da derler bu bitkite. her derde deva
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar.
kafam kalkmıyor malesef.
bogazımdakı agrı butun gogsume yayıldı
bildiğiniz hasta oldum ben yaa(((
Suzancığım yumurta akı gelmemesi gerekirdi. İki yumurta arasında teorik olarak bu kadar gün olamaz. İki yumurta çatlayacak bile olsa bunlar peş peşe olurdu. Ateş grafiğine de baktım bariz 21. gün çatlama var. Canım sende pko mu var?
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar.
kafam kalkmıyor malesef.
bogazımdakı agrı butun gogsume yayıldı
bildiğiniz hasta oldum ben yaa(((
ahh senayım kapmısın sen sıfayı
kıyamam yaa
bu dedıklerımızı yap once ıns ıyı gelır canım gargara falan
yaz gunude hastalık hıc cekılmez ya
yaaa su bruno reklamı konusunda soylemeden gecemıcem
fundaya katılıyorum slogan cok komıkkk
reklamda cok ıtıcı bence ay o ne uyuz bı bebek ya
sınır oldum valla ben
ahh senayım kapmısın sen sıfayı
kıyamam yaa
bu dedıklerımızı yap once ıns ıyı gelır canım gargara falan
yaz gunude hastalık hıc cekılmez ya
yaaa su bruno reklamı konusunda soylemeden gecemıcem
fundaya katılıyorum slogan cok komıkkk
reklamda cok ıtıcı bence ay o ne uyuz bı bebek ya
sınır oldum valla ben
yaa kızlar gecen kocama cok guldum
anlatımde sızde gulun
esım seneler once daha bız cıkarken cın takvımı gormus bı gazetede
onu kesmıstı cuzdanında tasıyodu
hatta o donem ıste hayal kuruyoduk falan su zmn yapalımda su olsun fln dıye
ısın geyıgındeyız ya daha felegın cembernden gecmemıstık neyse
gecen gece aklıma geldı bende bakmamstım cın takvımıne daha
aaa dedım sahı sende vardı getırsene ona bakalım dedım
ne dese begenırsınız
var var da ben onu 25 yasına kdr kesın dogurursun dıye
25 yasına kdr kesmısım devamı yok demezmı
ayhhh karnıma agrılar gırdııı guldum amaa
bıyandanda sınırden yanı
nasıl bı hakarett bakarmısınızzzzz
ay hakkaten komikmiş ama hakaret değil öyle anlama bence
sen kaç yaşında evlendin
ben 25 yaşında nişanlı bile değildim
iyidir bende yesıl cayımı ıcıyorum :126:aksam ıcın ıspanak koydum ocaga kocıs 6,5da gelıyor cok sever kocamm benım bu arada yarın
bugun ızın alırsa yarın sbh kocıs dr gıdecek kıl donmesı amelıyatı ıcınn:18::18:canım benımmm bıcak altına yatacak %99 ya ole olursa yarın ates olcer gıdeerımm ama hast.c.tesı cıkarız ates olcerımı yanıma alırım ama gece uykum ne kaaa olur bılemem ınsl.ölcebılırım yoksasadece dpo 13 denk gelen gun yanı pazar gunu olcerımm vayy tamda gunu heeee hehehe nasıl yapımm sence cnm yaaa
pko??yokk dunde dedım bır ark..2.dr m var dedı ama son dr guselce muayene ettı asılamamı yaptı aklımda kalmasın dıe bır daha ettı pko fılan yok dedııı cok sukur yanı belırtılerıde yok ymurtadakendısı yok dedıı
bu akıntı nıe o vakıt hhehe ne oluyor ula bana bır garıbb oldumm heheheh
suzan6638, connet, geridonusumkutusu, fatmasal, yokh+
Arkadaşlar selam! Ben bugün izin aldım. Sabahtan spora gittim. Bu durumda spora başlamak saçma oldu belki ama bebek gelecek diye her şeyi askıya almaktan sıkıldım. 10 aydır bu düşünceyle spora başlayamıyordum. Bugün hocadan program aldım ve hafif fitness yaptım. Fakat şu an belkide piskolojik olarak karnım ağrıyor
every selam nasılsın?
iyiyim canim
senin spor yazina cevap veriyordum
aynen oyle bu surecte cok kisitliyor insan kendini malesef
iyi karar vermisin canim spor dunyadaki en keyifli seylerden biri
ben simdiden hayalini kuruyorum dogum sonrasi icin
aslinda ben de bebege karar verdigimizde, korunmayi biraktim ama spora devam ettim hem de 2 ay, deli gibi spor yapiyordum agirlik, esneme, tempolu..kafam ne rahatmis hic takmiyormusum o zaman meger onu dusundum..sonra korkarak birakmistim ve dunya kadar kilo aldim kisa zamanda..sonra da iste hep heveslendim ama korkudan yapamadim spor, en son hamile kaldigim ay yaptim callanetics ve cok begendim dogumdan sonra hep yapicam.ustelik onda pelvis hareketleri var ve yumurtlama icin cok etkili olduguna inaniyorum ben
doktorlar hamileyken de yavaş yüryüş ve yüzme yapabilirsin diyorlar. Hamilelik ve doğum daha kolay geçiyormuş. Ama insan cesaret edemeyebilir.
yüzme demişken bi arkadaşım hamile olduğunda doktor denize girebilirisn ama havuza girme demiş. ben havuza gidiyorum şimdi. olaki hamile kalsam sakıncası var mı acaba. bileniniz var mı
spor konusu geçmişken bende bişey sorabilrmiyim?benim sporla hiç aram yok.hayatımın hiçbir evresinde spor yapmadım.ama gerek kafa dağıtmak için gerekse kasları güçlendirmek adına yapmakta fayda görüyorum.bisiklete biniyorum.açık havada kendimi mutlu hissettiriyor.ama bi taraftan da olmaz olmaz 1/1000000 hamile kalırım.bisiklete binmek zarar verirmi diye düşünüyorum.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırmı?özellikle hamile arkadaşlar dr yasaklıyor mu?yoksa binebilirsiniz mi diyor?
doktorlar hamileyken de yavaş yüryüş ve yüzme yapabilirsin diyorlar. Hamilelik ve doğum daha kolay geçiyormuş. Ama insan cesaret edemeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?