Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah cnm çok saol bugün sabah 7 de ölçüp yazdım hayırlısı bakalım
ateşi nirden ölçüyorsunuz ben dil altından ölçtümde:26::26:

inşallah cnm çok saol bugün sabah 7 de ölçüp yazdım hayırlısı bakalım
ateşi nirden ölçüyorsunuz ben dil altından ölçtümde:26::26:

evet canım dil altından olacak 2.bebeğin için sanırım bu çalışmlar Rabbim gönlüne göre versin inş isteyen herkese nasip etsin bizde ilkini bekliyoruz daha

doğru canım haklıısn sagol çayıda çok içiyorum bişraz azaltayım sagol

evet canım dil altından olacak 2.bebeğin için sanırım bu çalışmlar Rabbim gönlüne göre versin inş isteyen herkese nasip etsin bizde ilkini bekliyoruz daha

amin inşallah evet cnm ilkini bulduk ona kardeş çabasındayız ne süreçlerden geçtim bir bilsen
3 defa düşük yaptım ilk doğumun üstüne
kan pıhtılaşması çıktı Allah sonumuzu hayır etsin

tez zamanda gelsin inşallah bebeğin daha fazla bekletmesin

Son düzenleme:

amin amin inşallah sevinc kaç yaşındasın oğlun kaç yaşında burdaki herkes gb Rabbim isteyenlerin kucağına boş bırakmasın inş sen en azından annesin yine bize göre çok çok şanslısın tatmışsın o güzel duyguyu inş. 2.side olur hemen

evet hayatım kendimi çok şanslı görüyorum Rabbimin hediyesi oğlum 5,5 yaşında ben 32 yaşındayım 3 senedirde mücadele veriyom
Allahım kucaklarınızı boş bırakmasın amin.

canım nasılsın ? hamişlik nasıl gidiyor :)

iyi baharcim
ne olsun sikayetlerim diger hamislere gore cok az
tiksinmem ve bulantim ara ara oluyor gibi ama normal hayatimi etkilemiyor cogu seyi yiyebiliyorum, tabi yiyemedigim seyler var.

onun haricinde doktorum bugun aradi ve haftaya cagirdi, ikili test icin de ondan sonraki haftaya gidecekmisim, cok heyecanli insallah hersey cok iyidir
onu da atlattim mi artik derin nefes alirim geri kalan zamani rahatca geciririm gibi geliyor.

hade hayırlısı canım yaa bizde alemiz bebeği hallettik cinsiyetindeyiz :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kız erkek ne önemi var

evet bencede. öz. ilk çocuk için farketmez. sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o

sacini ne yaptin kizzz:44:

iyi dinlenmeler sana aksam gorusuruz
ya cok dokuluyorlardı dr ılac vermıstı 5 ay once ama ben kullanmadım 2 st sacda durması gerekıyor ayın babısler vard onların yanında sacımı acamıyorumm dursun dedmmm vıtamın karısımı ve evıcan dıeserum var onları karıtırıpp her hafta 1 kez topl.5 hafta soruyor bıraz kokuor butun vıtamınler varıcınde ınsl..işe yarar yaaa yaptım uyudumm bıraz fasla uyudum ogle namazım gıttı uyanamadım yaaaaaaaa kısmet artık

kıslar yaa yumos akıntısı gıbı akntım var ogleden berii bır anda gelıyor bende altıma kacırdım sanıyorum nıedır bu sızce yaaaaaaaaaa

daha yenımıyumurtaluyorumkı dpo gene mı yanlıs kı yaaaaaaaa

senayyyy

sutun markasini degistirmemi onermistin ya
sayende kurtuldum sikayetlerimden
saol
kıs ben hıc sevmemm sutu yaa sen sevyrmusun bırde hamıs olursam esım le ennn cok bu yonde kavga ederız sanırımm ıyy ögg

Allah'ım sen bizlere aratmadan hayırlı evlatlar nasip eyle.....
amınnnnnnnnnnnnn

pekcıcı,geri dönusumkutusu nbrsınızz

everyy hamaratlgıın tutumus sekerrr bende ıspanaklarnı suya ısladımm camuru arınsın dıe sımdı gıdıp onlarla savasacagımmm sonra ıkındı namazım ve sonra burdayım ınsl...
:78::81::80::79::82:bu smıler cok tatlı yaaaaaaa:82:

dpo neden daha yok caba ama ykselıslerın cok gusel aynı benımkıne bensıyr ama bnde dpo var tam anlamıyorum tablodan ama yukselırler mukemmellllllllllllseker....

lılyumm fatma sızler nasılsınızzzzzz

dpo neden daha yok caba ama ykselıslerın cok gusel aynı benımkıne bensıyr ama bnde dpo var tam anlamıyorum tablodan ama yukselırler mukemmellllllllllllseker....

lılyumm fatma sızler nasılsınızzzzzz

9. günde çigiyi çekmişti. sonra düşüşleer olunca kaldırdı. şimdi daha çekmedi. yükselince artık çatlama oolmaz dimi. bi bu gün aşırı durumunu uygulamak istiyorum. birde eriniyorum nasıl olsa geçmiştir diyorum. geçmiş midir

lılyumm fatma sızler nasılsınızzzzzz[/B][/QUOTE]

teşekkür ederim canım iyiyim eşim gelicek şimdi işten onu beklerken bi göz atayım dedim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…