çok geç kalmış sayılmazsın hemen başlayabilirsin adetin ilk gününden olaydı yorumlayabilmek daha kolay olurdu ama yinede çok geç kalmış sayılmazsın inş gerek kalmaz ama birdaha ayda tablodan daha kolay yorumlar çıkabilir
inşallah cnm çok saol bugün sabah 7 de ölçüp yazdımhayırlısı bakalım
ateşi nirden ölçüyorsunuz ben dil altından ölçtümde:26::26:
canim normalde 2,5 bucuk 3 litre su zaten icmelisin
az bile iciyorsun
belki gece sivi alimini azaltabilirsin cay iciyorsan su gece cok iciyorsun o da gece uyutmaz seni
kotu dusunme birsey yoktur insallah ama tabi icin rahatlasin doktora gitmen iyidir
evet canım dil altından olacak 2.bebeğin için sanırım bu çalışmlar Rabbim gönlüne göre versin inş isteyen herkese nasip etsin bizde ilkini bekliyoruz daha
amin inşallah evet cnm ilkini bulduk ona kardeş çabasındayız ne süreçlerden geçtim bir bilsen
3 defa düşük yaptım ilk doğumun üstüne
kan pıhtılaşması çıktı Allah sonumuzu hayır etsin
tez zamanda gelsin inşallah bebeğin daha fazla bekletmesin
amin amin inşallah sevinc kaç yaşındasın oğlun kaç yaşında burdaki herkes gb Rabbim isteyenlerin kucağına boş bırakmasın inş sen en azından annesin yine bize göre çok çok şanslısın tatmışsın o güzel duyguyu inş. 2.side olur hemen
senayyyy
sutun markasini degistirmemi onermistin ya
sayende kurtuldum sikayetlerimden
saol
canım nasılsın ? hamişlik nasıl gidiyor :)
topic nekadar sessiz yahu.....
ben yemegi yetistirmeye caliiyorum
bir yandan evi toparliyorum
bir de banyomu yapicam
yarim saatim var
hade hayırlısı canım yaa bizde alemiz bebeği hallettik cinsiyetindeyiz :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kız erkek ne önemi var
ya cok dokuluyorlardı dr ılac vermıstı 5 ay once ama ben kullanmadım 2 st sacda durması gerekıyor ayın babısler vard onların yanında sacımı acamıyorumm dursun dedmmm vıtamın karısımı ve evıcan dıeserum var onları karıtırıpp her hafta 1 kez topl.5 hafta soruyor bıraz kokuor butun vıtamınler varıcınde ınsl..işe yarar yaaa yaptım uyudumm bıraz fasla uyudum ogle namazım gıttı uyanamadım yaaaaaaaa kısmet artıksacini ne yaptin kizzz:44:
iyi dinlenmeler sana aksam gorusuruz
kıs ben hıc sevmemm sutu yaa sen sevyrmusun bırde hamıs olursam esım le ennn cok bu yonde kavga ederız sanırımm ıyy öggsenayyyy
sutun markasini degistirmemi onermistin ya
sayende kurtuldum sikayetlerimden
saol
amınnnnnnnnnnnnnAllah'ım sen bizlere aratmadan hayırlı evlatlar nasip eyle.....
dpo neden daha yok caba ama ykselıslerın cok gusel aynı benımkıne bensıyr ama bnde dpo var tam anlamıyorum tablodan ama yukselırler mukemmellllllllllllseker....
lılyumm fatma sızler nasılsınızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?